[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Направив голема промена во мојот изглед. Некој што ме знае како изгледам би кажал огромна.
    Сум си ја сменила бојата на косата и од бринета сега сум темно црвена. Исто така и ја скратив малку.
    Порано кога ќе ми речеа смени ја бојата на косата, јас не, нема шанси, а сега когга ќе се видам како изгледам, ми се допаѓа и тоа многу.На мајка ми и дечко ми знаев дека ќе им се допадне, а незнаев дека ито толку многу ќе му се допадни и на татко ми и дека тој најмногу ќе ме подржува.
    Како и да е од денеска Вики е црвенокоса, па ако видите некоја згодна женска со тазе темно црвена коса по патот знаете јас сум 8)

На Agawa, sweet-star, LittlePinky и 7 други им се допаѓа ова.
  2. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Всушност секогаш на 31 Август сфаќаме дека секоја секунда од летото ни била скапоцена и дека времето во неправење ништо очајно ке ни фали, па се трудиме овие последни часови и денови максимално да ги искористиме... ;)
    Како и да е...Се на се беше едно прееекрасно лето со многу убави доживувања, нови познанства, остварување на многу желби , но и лето кое ме доведе во ситуација да се соочувам со здравствен проблем. Но што и да е ке помине, па така и ова.
    Среќна , задоволна и здебелена 2 кила го испраќам ова лето, и полна позитивна енергија ја започнувам новата учебна година. Ке ми фали секоја минута, секое излегување, Широк Шокак , друштвото и нормално Охрид каде си поминав прееекрасно. :$

Утре ме чека интересен последен ден од распустот, односно спремање на посебно роденденско изненадување за посебни луѓе. :inlove:

Вечерва ке биде посебна вечер, така чувстувам, а јас иако со 2 кила плус ке си се дотерам во новата сукничка и гајле ми е за стомакот . :lol: (лажам не ми е , ама од понеделник ке си ослабам) :lol:

Убав ден и убава вечер.Уживајте , летото е на самиот крај.
    http://www.youtube.com/watch?v=ti7dc2rDN_w

На machhe, LittlePinky, richgirl998 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ... сите обожаватели на иронијата и сарказмот на Д-р Хаус кои длабоко му се поклонуваат и воодушевуваат можеби треба да си ја изгледаат FRIENDS и да видат како тоа се прави кај Чендлер.
    :D

Го испланирав цел септември, првите 3 викенди ми се зафатени, Марфи сега заобиколи ме и оди најди закачај некој друг, доста се дружевме. :hai:
    Возев точак од почеток до крај на целата кеј патека и ужасно ми оди на нерви качувањето и симнувањето по скали кај Холидеј Ин, заради бродот или сплавот или што и да е таа монструозност |( , апел да се пушти веќе во употреба, убаво се поврзавме, а е заградено со месеци, да приплака човек од мака и неправда.

Кога сум напната се релаксирам со гласот на Michelle Phan, она си се шминка, јас си средувам нокти, први другарки сме. :D
    Ох тоа тајно однесување кога никој не те гледа, кога читаш глупави трачеви, ја манијачиш девојката од синот на Цеца на ФБ, си пушташ бедни хитчиња ко Pom Poms , си потпевнуваш, ставаш одвратен кармин во трула вишња боја и се забораваш со него, земаш корнфлекс и крем и валкаш топчиња, ги јадеш ко да ти е последно со огромна шолја млеко... не, јас такви мајмунлаци не правам, за вас не знам.
    :wasntme:

На anuskaNESTLE, bittersweet, mims-89 и 20 други им се допаѓа ова.
  4. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    И пак дојде време за Икс фактор. Јееее! |(
    Ќе играме булшит бинго повторно секоја сабота. Булшит бинго е иначе штиклирање на сите овие.
    Ова ми е сон, цел живот ја чекам оваа шанса. Тик.
    Мислам дека има добри шанси да победам. Тик.
    Многу си оригинална. Тик.
    Најдовме нешто специјално овде. Тик.
    Ја направи песната своја. Тик.
    Смаштид. Тик.
    Нејлдид. Тик.
    И да не ја заборавиме срцепарателната сторија од баба лани умре и сега ме гледа одозгора, за неа сум тука. Тик.

Едвај чекам! :yawn:

На WomanInRed, I.want.to.sleep и LilBaby им се допаѓа ова.
  5. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Денес си купив ново ранче за на училиште, па си купив и тетратчиња, таман со мерак да си учам. :wasntme:

На sweet-star, LittlePinky, dream.queen и 4 други им се допаѓа ова.
  6. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Dream-Girl да ми пратиш од оние влечкине, од оние бе знаеш со пердувчиња шо се. :lol: Важи? :D :D :D
    Во врска со професијата е. :$

7. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    222
    СДК дека на овој ден пред една година јас сум се зачленила на форумов.. :inlove:

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    Само храбрите луѓе одат по тешкиот пат - а само упорните успеваат да го поминат...

На love93, something.nice, Divinebutterfly и 8 други им се допаѓа ова.
  9. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.842
    ....И уште не ми е јасно што се толку битни за човештвото новите наочари на Мелита што цел ден е ударна вест на порталиве. Да не ке и помогнат случајно да го најде лекот за рак или за СИДА па што толку и се обрнува внимание ?!?

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Гледам сите ги фатила некоја еуфорија дека е 31 август. Епа да им порачам на средношколциве да не се жалат многу, многу, зашто ова им е најубавиот период во животот. Најбезгрижниот. Ќе го барате за некоја година. Уфф, камо сега јас да бев средно. Во трета и четврта толку не се замарав со ништо и правев буквално што ми душа сака, збеснав, не можеа да ме смират. Не дека се гордеам, не се гордеам ама среќа што немам некоја лоша последица од тој период. Излегов само посилна и позрела и тоа ми е некој успех. :wasntme:

Како и да е, имајте убава вечер... насмевнете се, гушкајте ги тие што ги сакате и мислете позитивно. Некогаш треба и да се ужива. Јас отидов да се спремам и отидов кај желката моја малце да го изгњавам. И онака 3 пати ми се јави дали да сме пиеле вино или пиво, дали надвор или внатре да сме седеле..... :talk: Човек ќе помисли дека којзнае што ми спрема. :?: А само притисок ми створи и веќе грижа на совест осеќам што уште на Фемина си седам.

Ај, ај чао, убаво ми вика некогаш дека многу дрндам... :*

На Divinebutterfly, sweet-star, dream.queen и 3 други им се допаѓа ова.
  11. united

united Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    34
    Ми недостига другар ми...
    Ми недостига кога ќе поминам по улицата да ме свика и да ме поздрави...
    Ми недостига неговата насмевка...

Поминаа скоро две години одкако го нема, а улицава за мене е сеуште празна,
    Секогаш кога поминувам покрај неговата куќа ми се ежи кожава.
    И толку ми е мака што не го посетив и што неможев да го гушнам силно за последен пат..

И љута му сум на Бога, што го седе најдобриот другар што го познавав. :(

На Monna.Monna, Inna5, Ketrin.Moon и 9 други им се допаѓа ова.
  12. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Peace will come to me.
    И нема ништо да ми ја гори душичкава, и нема веќе ништо да ми фрчи низ носот, и нема веќе да сум гневна, и нема веќе да се мразам себеси, и се ќе биде во ред, се ќе биде во ред, се ќе биде во ред.. :doh:

http://www.youtube.com/watch?v=ZVFlEVgvxlI

На cheetah.girl, Trnche, WarriorAngel и 3 други им се допаѓа ова.
  13. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    СДК дека ми е ептен ептен ептен мака да се капам и да се дотервам и да излезам ама ни дома пак не се седи и никако не е... :wasntme:
    а можи да кажам и дека сум изненадена од новата песна на Виктор Апостоловски. Го нејкам нешто многу ама ја слушнав на радио не знаев кој пеј па ми се бендиса и сега слушам тој ја пеел :o види го ти негоооо...
    А и ме боли вратот. Аман веќе. Секој ден. :@

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Claire

Claire Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    164
    Имам посебна љубов кон мотор. Љубов која многумина не ја разбираат.
    (Вклучувајки ги моите дома, како и мојата ми најдобра другарка)! Нема никогаш да бидам јас возач, но затоа можам да украдам на момент да сум сувозач :wasntme:
    Морам да ви раскажувам какво искуство доживеав вчера....

После толку обедувања со другарка ми, некако успеав ја убедив дека ќе бидам добра, не е ништо страшно, само да се повозам на кратко! После некое време,успеав! И оп,се најдовме јас,тој и веспата.
    Возењето низ парк, започна...Ех сега кога излеговме на главна ... :wasntme:
    Дечкото ги пушти рачките, и ме фати за раце и ги крена моите... Сцена Титаник :rofl:
    Управувавме со задникот, имавме контрола над веспата! Абе искусен сувозач сум јас 8)
    Така ја возевме цела Партизанска! Наоколу вперени погледи во нас, и чудење.. " Дали имаат памет децава ? " Такви им беа погледите....
    Чувството е бесценето! Никогаш, никогаш нема да го заборавам овој помин, вчерашната вечер.
    Таа брзина,андреналин.. ма си го направија своето.
    Од кога заврши сето тоа, кое сакав да трае вечност, или на момент да го замрзнам времето, да останеме јас,тој и моторот...
    Добив пофалби, како сум одличен сувозач, и знам што како во определени ситуации. :wasntme:
    Ми рече дека уживал и тој додека се возел, со никого не уживал така. :wasntme:
    И дека не сретнал ваква девојка до сега која толку ужива во возење,брзина, која не се плаши :wasntme:

ПС. Убава вечер беше тоа, ќе ја памтам вечно! 30.08.2013! Подобар завршеток на летово и не можев да имам!

А да, имаше и добар почеток.
    Добив частенка возење во ЈСП! Не знам што му беше на шоферот, ама не ми дозволи да платам билети за мене и другаркиве, сакал да не почасти :rofl:
    Е бре, вчера се' си беше во најдобар ред! Една од многуте ноќи за паметење.

Прикачени фајлови:

• Claire.jpg
      Claire.jpg
      Големина на фајлот:
      67,9 KB
      Прегледи:
      377
    На Ema.Sk, richgirl998, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    сдк:Денешниве деца што растат со турски серии никогаш нема да ја знаат моќта на реченицата "Đo soj tu madre" :rofl:

На Ema.Sk, Monna.Monna, Inna5 и 20 други им се допаѓа ова.
  16. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Мразам глувци..
    Толку одвратно животинче..бљак!

На richgirl998 и thelittle17 им се допаѓа ова.
  17. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
  18. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Бев на одмор ,сега свежа,одморена со нови сили и нови предизвици.
    Прекрасно си поминав,малку се зборови да се опишат преубавите моменти..среќна сум и заљубена..На крајот љубовта е единственото нешто за кое живееме и копнееме.
    Многу ми фалевте,за кратко време се приврзав за форумов :!: ќе бидам поактивна колку ми дозволуваат можностите.Бакнежи :* :* :*

На richgirl998 и sweet-star им се допаѓа ова.
  19. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Понекогаш мислам дека во овој град има повеќе кучиња отколку луѓе. |( Навистина, немаат ли служба? Тие скитници сигурно се болни и шират зараза. Ако немаат служба нека си направат. :swear:
    П.С Да не го заборавиме фактот дека јас имам фобија од кучиња (кинофобија). :lol:

20. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Премногу болка,тага денес обли едно невино семејство кое го загуби 11 месечното дете,нека поќива во мир неможам да искажам колку ми е жал и колку сакам да и помогнам но што е тука е господ ни ја дава душата и ни ја зема повеке немам што да кажам.... :( ;( ;( ;( ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.