[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Направив голема промена во мојот изглед. Некој што ме знае како изгледам би кажал огромна.
    Сум си ја сменила бојата на косата и од бринета сега сум темно црвена. Исто така и ја скратив малку.
    Порано кога ќе ми речеа смени ја бојата на косата, јас не, нема шанси, а сега когга ќе се видам како изгледам, ми се допаѓа и тоа многу.На мајка ми и дечко ми знаев дека ќе им се допадне, а незнаев дека ито толку многу ќе му се допадни и на татко ми и дека тој најмногу ќе ме подржува.
    Како и да е од денеска Вики е црвенокоса, па ако видите некоја згодна женска со тазе темно црвена коса по патот знаете јас сум 8)

2. ana-girl

ana-girl Популарен член

Всушност секогаш на 31 Август сфаќаме дека секоја секунда од летото ни била скапоцена и дека времето во неправење ништо очајно ке ни фали, па се трудиме овие последни часови и денови максимално да ги искористиме... ;)
    Како и да е...Се на се беше едно прееекрасно лето со многу убави доживувања, нови познанства, остварување на многу желби , но и лето кое ме доведе во ситуација да се соочувам со здравствен проблем. Но што и да е ке помине, па така и ова.
    Среќна , задоволна и здебелена 2 кила го испраќам ова лето, и полна позитивна енергија ја започнувам новата учебна година. Ке ми фали секоја минута, секое излегување, Широк Шокак , друштвото и нормално Охрид каде си поминав прееекрасно. :$

Утре ме чека интересен последен ден од распустот, односно спремање на посебно роденденско изненадување за посебни луѓе. :inlove:

Вечерва ке биде посебна вечер, така чувстувам, а јас иако со 2 кила плус ке си се дотерам во новата сукничка и гајле ми е за стомакот . :lol: (лажам не ми е , ама од понеделник ке си ослабам) :lol:

Убав ден и убава вечер.Уживајте , летото е на самиот крај.
    http://www.youtube.com/watch?v=ti7dc2rDN_w

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

... сите обожаватели на иронијата и сарказмот на Д-р Хаус кои длабоко му се поклонуваат и воодушевуваат можеби треба да си ја изгледаат FRIENDS и да видат како тоа се прави кај Чендлер.
    :D

Го испланирав цел септември, првите 3 викенди ми се зафатени, Марфи сега заобиколи ме и оди најди закачај некој друг, доста се дружевме. :hai:
    Возев точак од почеток до крај на целата кеј патека и ужасно ми оди на нерви качувањето и симнувањето по скали кај Холидеј Ин, заради бродот или сплавот или што и да е таа монструозност |( , апел да се пушти веќе во употреба, убаво се поврзавме, а е заградено со месеци, да приплака човек од мака и неправда.

Кога сум напната се релаксирам со гласот на Michelle Phan, она си се шминка, јас си средувам нокти, први другарки сме. :D
    Ох тоа тајно однесување кога никој не те гледа, кога читаш глупави трачеви, ја манијачиш девојката од синот на Цеца на ФБ, си пушташ бедни хитчиња ко Pom Poms , си потпевнуваш, ставаш одвратен кармин во трула вишња боја и се забораваш со него, земаш корнфлекс и крем и валкаш топчиња, ги јадеш ко да ти е последно со огромна шолја млеко... не, јас такви мајмунлаци не правам, за вас не знам.
    :wasntme:

4. imelda

imelda Популарен член

И пак дојде време за Икс фактор. Јееее! |(
    Ќе играме булшит бинго повторно секоја сабота. Булшит бинго е иначе штиклирање на сите овие.
    Ова ми е сон, цел живот ја чекам оваа шанса. Тик.
    Мислам дека има добри шанси да победам. Тик.
    Многу си оригинална. Тик.
    Најдовме нешто специјално овде. Тик.
    Ја направи песната своја. Тик.
    Смаштид. Тик.
    Нејлдид. Тик.
    И да не ја заборавиме срцепарателната сторија од баба лани умре и сега ме гледа одозгора, за неа сум тука. Тик.

Едвај чекам! :yawn:

5. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Денес си купив ново ранче за на училиште, па си купив и тетратчиња, таман со мерак да си учам. :wasntme:

6. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Dream-Girl да ми пратиш од оние влечкине, од оние бе знаеш со пердувчиња шо се. :lol: Важи? :D :D :D
    Во врска со професијата е. :$

7. Lemonade

Lemonade Истакнат член

СДК дека на овој ден пред една година јас сум се зачленила на форумов.. :inlove:

richgirl998 likes this.
  8. machhe

machhe Популарен член

Само храбрите луѓе одат по тешкиот пат - а само упорните успеваат да го поминат...

9. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

....И уште не ми е јасно што се толку битни за човештвото новите наочари на Мелита што цел ден е ударна вест на порталиве. Да не ке и помогнат случајно да го најде лекот за рак или за СИДА па што толку и се обрнува внимание ?!?

sweet-star likes this.
  10. Daydream

Daydream Популарен член

Гледам сите ги фатила некоја еуфорија дека е 31 август. Епа да им порачам на средношколциве да не се жалат многу, многу, зашто ова им е најубавиот период во животот. Најбезгрижниот. Ќе го барате за некоја година. Уфф, камо сега јас да бев средно. Во трета и четврта толку не се замарав со ништо и правев буквално што ми душа сака, збеснав, не можеа да ме смират. Не дека се гордеам, не се гордеам ама среќа што немам некоја лоша последица од тој период. Излегов само посилна и позрела и тоа ми е некој успех. :wasntme:

Како и да е, имајте убава вечер... насмевнете се, гушкајте ги тие што ги сакате и мислете позитивно. Некогаш треба и да се ужива. Јас отидов да се спремам и отидов кај желката моја малце да го изгњавам. И онака 3 пати ми се јави дали да сме пиеле вино или пиво, дали надвор или внатре да сме седеле..... :talk: Човек ќе помисли дека којзнае што ми спрема. :?: А само притисок ми створи и веќе грижа на совест осеќам што уште на Фемина си седам.

Ај, ај чао, убаво ми вика некогаш дека многу дрндам... :*

11. united

united Истакнат член

Ми недостига другар ми...
    Ми недостига кога ќе поминам по улицата да ме свика и да ме поздрави...
    Ми недостига неговата насмевка...

Поминаа скоро две години одкако го нема, а улицава за мене е сеуште празна,
    Секогаш кога поминувам покрај неговата куќа ми се ежи кожава.
    И толку ми е мака што не го посетив и што неможев да го гушнам силно за последен пат..

И љута му сум на Бога, што го седе најдобриот другар што го познавав. :(

12. gingerchild

gingerchild Популарен член

Peace will come to me.
    И нема ништо да ми ја гори душичкава, и нема веќе ништо да ми фрчи низ носот, и нема веќе да сум гневна, и нема веќе да се мразам себеси, и се ќе биде во ред, се ќе биде во ред, се ќе биде во ред.. :doh:

http://www.youtube.com/watch?v=ZVFlEVgvxlI

13. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

СДК дека ми е ептен ептен ептен мака да се капам и да се дотервам и да излезам ама ни дома пак не се седи и никако не е... :wasntme:
    а можи да кажам и дека сум изненадена од новата песна на Виктор Апостоловски. Го нејкам нешто многу ама ја слушнав на радио не знаев кој пеј па ми се бендиса и сега слушам тој ја пеел :o види го ти негоооо...
    А и ме боли вратот. Аман веќе. Секој ден. :@

richgirl998 likes this.
  14. Claire

Claire Истакнат член

Имам посебна љубов кон мотор. Љубов која многумина не ја разбираат.
    (Вклучувајки ги моите дома, како и мојата ми најдобра другарка)! Нема никогаш да бидам јас возач, но затоа можам да украдам на момент да сум сувозач :wasntme:
    Морам да ви раскажувам какво искуство доживеав вчера....

После толку обедувања со другарка ми, некако успеав ја убедив дека ќе бидам добра, не е ништо страшно, само да се повозам на кратко! После некое време,успеав! И оп,се најдовме јас,тој и веспата.
    Возењето низ парк, започна...Ех сега кога излеговме на главна ... :wasntme:
    Дечкото ги пушти рачките, и ме фати за раце и ги крена моите... Сцена Титаник :rofl:
    Управувавме со задникот, имавме контрола над веспата! Абе искусен сувозач сум јас 8)
    Така ја возевме цела Партизанска! Наоколу вперени погледи во нас, и чудење.. " Дали имаат памет децава ? " Такви им беа погледите....
    Чувството е бесценето! Никогаш, никогаш нема да го заборавам овој помин, вчерашната вечер.
    Таа брзина,андреналин.. ма си го направија своето.
    Од кога заврши сето тоа, кое сакав да трае вечност, или на момент да го замрзнам времето, да останеме јас,тој и моторот...
    Добив пофалби, како сум одличен сувозач, и знам што како во определени ситуации. :wasntme:
    Ми рече дека уживал и тој додека се возел, со никого не уживал така. :wasntme:
    И дека не сретнал ваква девојка до сега која толку ужива во возење,брзина, која не се плаши :wasntme:

ПС. Убава вечер беше тоа, ќе ја памтам вечно! 30.08.2013! Подобар завршеток на летово и не можев да имам!

А да, имаше и добар почеток.
    Добив частенка возење во ЈСП! Не знам што му беше на шоферот, ама не ми дозволи да платам билети за мене и другаркиве, сакал да не почасти :rofl:
    Е бре, вчера се' си беше во најдобар ред! Една од многуте ноќи за паметење.

Attached Files:

15. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

сдк:Денешниве деца што растат со турски серии никогаш нема да ја знаат моќта на реченицата "Đo soj tu madre" :rofl:

Ema.Sk, Monna.Monna, Inna5 and 20 others like this.
  16. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Мразам глувци..
    Толку одвратно животинче..бљак!

richgirl998 and thelittle17 like this.
  17. smurffi

smurffi Популарен член

18. mynameislove

mynameislove Популарен член

Бев на одмор ,сега свежа,одморена со нови сили и нови предизвици.
    Прекрасно си поминав,малку се зборови да се опишат преубавите моменти..среќна сум и заљубена..На крајот љубовта е единственото нешто за кое живееме и копнееме.
    Многу ми фалевте,за кратко време се приврзав за форумов :!: ќе бидам поактивна колку ми дозволуваат можностите.Бакнежи :* :* :*

richgirl998 and sweet-star like this.
  19. QueenElena

QueenElena Популарен член

Понекогаш мислам дека во овој град има повеќе кучиња отколку луѓе. |( Навистина, немаат ли служба? Тие скитници сигурно се болни и шират зараза. Ако немаат служба нека си направат. :swear:
    П.С Да не го заборавиме фактот дека јас имам фобија од кучиња (кинофобија). :lol:

20. HEV

HEV Популарен член

Премногу болка,тага денес обли едно невино семејство кое го загуби 11 месечното дете,нека поќива во мир неможам да искажам колку ми е жал и колку сакам да и помогнам но што е тука е господ ни ја дава душата и ни ја зема повеке немам што да кажам.... :( ;( ;( ;( ;(

Thread Status:
Not open for further replies.