[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    95.239
    Еее така...1ви та 1ви септембар-доста Ви беше шетање со полугол газ у дигнат шорц до под гради..и не е секси Ве лажат..фармерки и кошулче и те како е посекси+насмевка и младо лице=полн погодок!
    ноу хард филингс,само сум феминистички настроена ;)

Инаку,онака типично неделнички ме маваат тешки и длабоки мисли...и мислам, мислам,планирам,пагам тонам,па ке се издигнам ко феникс(ова одвнатре ви зборам),ке зеам залет за легендарното и веке чуено-ОД УТРЕ...my ass!

друго,ај шо слушам лаги-слушам,него зашто им верувам,кога веке се сметам за спосособна да ги препознаам А?ми одговара,пустата јас,кому не му се сакаат убавини и љубов.
    кога сме кај љубовта-вчера дочекав од едно најубаво девојче со 4 лета позади себе и најчиста и најтопла душа на светов да ме нарече МАМО..ме смрзна у секунда,а јас дури усрамено ја погледнав нејзината био-мама која гордо(со право)смеејки се,ми објасни дека сите што ги сакала ги гушкала и нарекувала мамо :inlove: значи јас таков позитивно-емотивен набој не сум осетила у моиве 25,ми го направи денот сонцево..и решив,следните плодни денови ке ги посветам на тоа да усреќам една моја плодна јајце клетка-па шо сака нека биде..уште дотичниот со сперматозоидите да сака(а ке сака) биче весело :)
    па коа ке се стаам клизачи у секој втор пост на труднички муабети ехехееее!!!

Значи за у школо се разбравме,примерно облечени,со исечени нокти,избањати, со добра мисла и многу воља за учење(би дала 5 год од животов за утре да се вратам на клупа)
    секое добро ;)

На Butterfly14, vinozito1, Barbie20 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Мразам недела. Како и секогаш тмурен, депресивен, мрзлив ден. Расположението ми е сведено на нула. Размислувам дали да направам една генералка низ соба или да дремам пред екран? :?:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Извини, можеби и грешам, но колку што сум чула, инспекторите за храна студираат на земјоделскиот факултет...евентуално можеби и на ветерина, но тоа во никој случај не ги прави ветеринари кои сепак се луѓето што ги лечат животните, исто како што медицински сестри не може да бидат докторки. Мило ми е што мајка ти колку толку работи со животни и има познавање од таа област, меѓутоа, ветеринар не е точниот термин за нејзината професија и носи многу збунки кај обичниот народ.

4. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Знам, многу луѓе се збунуваат. Но, мајка ми е инспектор за храна од животинско потекло. Тоа го работат само ветеринарите.

5. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Јас одвај чекам да дојде 1 септември само заради купување тетратки :) Сум го терала другар ми да одиме по сите маркети и каде има најубави таму купуваме. Па едни со дебели корици,едни со тенки, па 2 саати се оставаме само за тетратки,а па уште пенкала,маркери..Мајка ми ми се смее,ми вика братучетка ти што е 2 одд не се радува толку како тебе :D

На sweet-star, RiRii, eliesaab и 15 други им се допаѓа ова.
  6. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Сите мислења се за 1ви септември.. да ви кажам мене ми е сеедно,јас си учам кампањски (дали и тогаш учам),мене цела година ми е распуст,посебно 2ра смена,си спијам насабајле и преку ден си тепам време во школо,си правам муабет на часови со другарките и професорките,плус учам во премногу лесно школо кај шо 5ки се добиваат со половично научени 3 лекции.. :D и на крај многу добра поминувам хахаха.. Така да,СИ УЖИВАМ! :rofl:

На Someonespecial, richgirl998 и nobody1 им се допаѓа ова.
  7. nobody1

nobody1 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    74
    Сакам да не постои фејсбуков бидејќи мислам дека само може да го уништи животот некому и ништо добро неможе да донесе. Се си мислам одкога постои фб-то, луѓето заборавија да комуницираат лице в лице, и почнаа да ги класифицираат луѓето на горни и долни според бројот на лајкови на сликите -_-

На Rubiii, eliesaab, Lella и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Колку прости комшии имам. :x

На eliesaab, dream.queen, Barca-Gril и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982

Има и лекари што работат во тој сектор, на гранка хигиена (и медицина на трудот) :) А исто и од Биотехнички факултет. Но најмногу мислам дека имаат улога ветеринарите.

Патем многу често од средно земјоделско потоа се запишуваат на ветерина,па и двете се можни :)

10. sarricka

sarricka Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    26
    Значи се напнаа со тоа школо и тој 1ви септември,па фала богу дека ќе дојде и следното лето, сваќам носталгија и сето тоа но мора да се помине и овој период од животот кој е всушност и најубавиот период..и многу други се би дале да се вратат во училишните клупи. :) :) :)

На richgirl998 и Dog-lover им се допаѓа ова.
  11. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    И конечно дојде септември! Многу го сакам овој дел од годината. :)

На richgirl998 и Dog-lover им се допаѓа ова.
  12. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Што знам... мене недела ми беше убав ден, ама само за време на летниот распуст. :lol:
    Денес ја мразам. :!:
    А и понеделник го мразам! :!:
    Кога подобро ќе размислам и цел септември го мразам. :|

Сакам да се завиткам во некое ќебенце, да си земам една цистерна кафе :D , да си направам добра плејлиста со квалитетна музика и да отидам на некое место каде што нема никој! Сакам сама да го поминам овој ужасен септември. Си правам филмови, ама па стварно за никаде сум со чувствава... :worried: Арно вика песната... Wake me up when september ends! Ама подобро би било Wake me up when the school ends. |(

13. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    9.188
    Додека некој се спрема за првиот школски ден, јас се спремам за последниот испит во животов.
    Единствено што ми е чудно е тоа што не чувствувам нервоза или страв околу тоа. Дали веќе ми здосадило од учење и факултет, па сега кога го гледам крајот, само сакам да помине што побрзо?! :?:

Ми се издолжија деновите, но ништо не ми значи тоа, не ги искористувам максимално, само така си поминуваат.

Утре ќе знам, само да помине утре како што треба, ќе го имам цело време за себе после тоа. Утре! :sweat: :sweat:

На eliesaab и Dog-lover им се допаѓа ова.
  14. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    [​IMG] :hai:

Kолку само брзо ми помина летово...
    Како вчера да беше кога се радувавме сите дека сме на распуст. Девет месеци го чекавме, а пројде за миг.
    Но, тоа што брзо помина не значи дека сакам да биде подолго. :wasntme:
    Од почеток сите се радуваме дека сме слободни, нема веќе учење, часови... Но потоа веќе е здодевно и сакаме пак.
    Еве и јас едвај чекам да дојде утре, па повторно да одам на училиште. Времето да ми биде исполнето.
    ^_^

Епа, ете го и крајот на уште едно лето... Па си ја сакам бе есента. :D

На eliesaab, Ketrin.Moon, richgirl998 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    ^^ Ајде и јас да кажам нешто за Семпември и есенва :lol: Омилен месец, омилено годишно време 8) Си ја сакам есента, сакам кога врне дожд а си седам покрај прозорецот со чајот во рака, кога ги збирам паднатите лисја од тревата.. :lol: најискрено сакав да заврши летово, за повторно да тргнам на училиште да се видам со другарките и омилените наставници, годинава ќе биде потешко да, ама си ветив самата на себе дека повеќе ќе учам, и планирам да го остварам тоа :!: 8) Со мерак денес си ги средив старите книги, ги избришав полиците ги бирав тетратките, приборот, боичките :lol: Навистина едвај чекам да почнеме повторно со учење :sun:

На eliesaab, Lella, Ketrin.Moon и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754
    сдк СЕ осекам навистина навредено и болно ! Се надевам не му го упропастив денот, но мојот е упропастен тоа е тоа.Ме гуши нешо во градите сите ние имаме одреди работи кои не болаат и полека од внатре не убиваат така се осеќам јас ;(
    http://www.youtube.com/watch?v=CQb5rxIcBjw

На Barca-Gril му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Сакам да дојде зима !
    Сакам, снег, студено, Нова година, сијалички...... :inlove:

На eliesaab, teddybear, LittleChili и 2 други им се допаѓа ова.
  18. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Сакам и јас. :)

На Anouk му/ѝ се допаѓа ова.
  19. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.713
    Допаѓања:
    24.210
    И така луѓенца, ми заврши мене уште едно работно лето во Германија. На почеток со нервози и стресови, ама како минуваше времето работите полека се средуваа. :)
    Станот ни стана дома, наша дома, а цимерите како семејство. Заедно делевме се, и смеа и тага, и нерасположение, и забави. Ќе ми недостасуваат, навистина се зближивме за овие 3 месеци.

Ама јас едвај чекам да си одам дома, да ги видам мајка ми и брат ми, да споделиме убави моменти, да прославиме за запишувањето на факултет на И. Да наздравиме затоа што сме живи и здрави, и заедно. Да им ги дадам подароците, да ги израдувам. А потоа, да се одморам и јас малку.

Уште само 5 дена... :clap:

На Annath, Ketrin.Moon, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    сака дечкоми да завршит со факултетот и да си ми бидит тука :worried: - ако тој сега ке почнуват ја сака да завршит одма :angel: :$

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.