[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Го читам ова и меѓу другото "Date a girl who has a list of books she wants to read, who has had a library card since she was twelve."
    и се сетив за мојата омраза кон библиотекарите како мала. Не ми даваа да се запишам во библиотеката :!: Незнам по кое правило, демек мала сум да читам, ќе ги уништам книгите, а мене ми беа веќе сите приказни од комшиката позади мене :geek: На третиот обид си ја зедов баба ми со мене 8)
    и погодете што... испадна дека немало никаков проблем и ме запишаа на посебно картонче за мали деца. :wasntme:

Кој идиотизам ]:) :D

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.772
    И мене еве ме пак,и јас се збогував пред некој ден,ама посилно е од мене. :$ Ама добро,доволно учев денеска,можам да си дозволам пауза.

Сакав само да кажам,внимавајте луѓе,ако е некој фин со Вас,не значи дека е добар човек,земено општо.
    Хаос на секое поле,а јас не можам да прекинам со смеење.

http://www.youtube.com/watch?v=WykqExZSc5U

I'm just a notch in your bedpost
    But you're just a line in a song.

Интересно..

На Trendafilka и Mishela им се допаѓа ова.
  3. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Печатни грешки, поздравот кој ви го праќа тастатурава.
    Вртам страни и читам, читам, читам. Еден пост секаде го има, само друго е корисничкото име.
    Ајде, каде се скри креативноста? Потрудете се да ви биде постот малку по различен од личноста над вас.
    Хеј, ју ќен ду ит!! ;)

4. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Од ден на ден се повеке теми никнуваат на овој форумов, и интересни кои заслужуват внимание и глупи и банални од типот “дали знаете да го стиснете десниот клик на маусот“ на кои неможе да се продискутира со ништо повеке од ДА, НЕ, и БИ САКАЛА ДА НАУЧАМ. :|
    Конечно ми завршија колоквиумите и сега сум понервозна одколку додека траеа. И оваа Нова Година премногу се преувиличува. Каде ке се оди, што ке се пие, фризури шминки гардероба, преку таквото веке. Фустанот ми е купен од пред 2 месеца, и не се замарам за таа една вечер која голема е веројатноста да биде мизерна. Се радувам за распустот и врнежите од снег повеке одколку за НГ. Ајде нека дојде и нека помине веке еднаш. пс Ве жалам вас кои имате фејсбук и кои веке на 1 Јануари ке бидете натрупани со слики од тинејџерки во пијана состојба, многу шљокици, и коментари од типот “Леле срцко како си поминавме топ беше ју хуу. муа кис мис љис цунки “ |( Лигавење до анасана.

http://www.youtube.com/watch?v=EcXCVYOG ... AAAAAAAGAA

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Дали е до воздухот, дали е до храната, водата или до нешто сосема трето, денес буквално леткам, лебдам, беспричински. :D Како ѕвездичката од твинкл твинкл, се ми е нешто погодено, си се смешкам, иде Божиќ, Нова година.... Ме фана тоа еуфоријата, да! :D

Можеби ми е ќеиф, убав план и договор испадна за нареднава недела, полагам во среда, и заслужено си давам одмор од дури четири дена потоа! ^_^ Ама да знаете дека ќе се изнашетам, Скопје да го видам малку празнично. Ако ми верувате, освен книгите, Веро и мостон со снег, друго не сум видела во последно време. :D Вака, рака под рака со цимерката, ако сака и другата да остане да не дружи, одиме и шпартаме, да ја издувам сета негатива, сега веќе позитива од мене. :lol: Добри вести и дека моите ќе дојдат во вторник, односно мајка ми и сестра ми, па и со нив ќе се прошетам, чисто да ми се избистри мозокот пред полагање. Па НГ, дочек, малку да се пицнам, едно друго... Зассссслужено, во секој случај. :D Ајјјјј ем лукинг форвард ту дис вик, оу, јес ај ду! :rock:

КОООООООООООЈ ќе ме вози бе низ украсено Скопје, па јас да викам, АЈ ЕММММ Д КВИН ОФ Д УОРЛЛЛЛЛЛЛД ??!! Кај е жапчето, со неа имав договор. :rofl:

Сега се договорив со сестра ми, изнасимнавме Крисмас мувиес, ќе ги гледаме, јас ја поминав скриптата по вторпат и имам мала пауза од тоа чудо. Ухухухууу, и не ми сметаат бе луѓево што се спремаат за НГ, баш ми е мило што имаат барем на нешто да се радуваат, не дека имаме многу поводи за славје во шупичево. Ќеиф ми е кога гледам среќни, задоволни, макар и со светки, ма ако сакаат и такво пуфка на глава нека си стават... Битно си се исполнети со позитива, наместо негатива. :wasntme:

Ајде, на ви малку Крисмас спирит, ху хууууууу, одамна не сум била ин д мууд! 8)

На Smilly, bittersweet, JuLleE и 4 други им се допаѓа ова.
  6. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Значи, срцев удар ќе ме стрефеше за малку! :x Со кој памет, бре девојко! :fubar: :swear: :swear:
    Ама кога сум си љубопитна, па ако ми е.. :D И плус, одма бап - вирусче.. :@

СДК дека сега видов дека точно на денешен ден пред 2 години сум се зачленила на форумов. :) И дека многу имам испуштено за времето во кое не бев активна.. :worried:

7. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.671
    Никогаш не ја прашувајте личноста која што ве сака - " Што си направила ти за мене...?!"
    *Од толку милијарди луѓе на земјата те пронашла и те засакала тебе...*
    Што уште треба да направи?

На Gordana10 и smooch им се допаѓа ова.
  8. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Ај кент вејт .

Друго толку многу што само сенки низ улица Македонија од луѓе гледав ,обоени темно сончеви силуети.

Чиниш цела светлина денешна само тука греее ,ни цвикера не помага не гледам бре не гледам .

А сакам да гледам бре да не случајно здогледам или препознаам некоја феминка ,а од ова вечерно излегување до скромно JUMBO шетање или кино ,сум заборавила што беше тоа народ гужва ,си одам да си ја земам другарка ми и си викам лелеллелелее цивилизација ,народ ај ко изгубена гуска во просторот бев и се радував бре , влегов во КРАШ дете не ми беше рамно од рафт до рафт оооп една кеса со ЧОКОЛАДААА и со КРтив декАШ ЕКСПРЕСС за во млекцето ,дете бе дете .

Си викам да ми е тука сега сестра ми охоххо ќе го за..ме градот од шетна .

Ушиве си ги оставиви по пат , а тоа капата што си ја купив за украс дома ми стој , и ај одма таму до ТОРОСОТ да се стоплиме на по едно кафе , па да се замезиме и муабет таа муабет јас ,рекла казала ,пофали се покори се за нешто окарај му на тоа типојте наши по еднаш ако ја забрљле нешто и ко ќе видиш пошло тоа времето .Народ влегува излегува кој од кој подотеран убаввв народ сме бре да им е криво на соседиве .
    А знаеете кога сватив кога сме созреале кога сите си кажуваме едни на други дека дома ќе си ја славивме новава година со саканиот или саканата кај и да сееедно валјда ти е се додека тој до тебе ти значи повеќе од една обична проводена ноќ.
    е така ај создравје

Прикачени фајлови:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  9. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Многу често се преценуваме, и на средина од патот остануваме разочарани, затоа што не можеме да испониме некои работи. Многу често.

10. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Буенос диас!(или ночес, кој како сака :) )
    Гледам дека новогодишнава еуфорија почнала да дрма. :) :)
    Мерак ми е да се шетам низ градов украсен , ме потсетува дека уште малце и Нова година! :) :)
    Изминативе неколку дена сум пресреќна. Ретко кога нешто може да ми го расипе расположението.
    Ех, најубаво ми е вака. Уживам во ситници...
    Секогаш по крајот се памти годината, а осеќам дека и оваа ќе има добар крај... :angel:
    Ме обзема некоја еуфорија веќе цел ден, едвај чекам да излезам вечерва...
    Aхх, да ми е вака секој ден!
    Уживајте во остатоков од денот, as will I. :) :*
    :nod:

На Doozy и L-enna им се допаѓа ова.
  11. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Само дома си е дома .
    Па постои ли нешто поубаво од тоа да се вратиш смрзната и уморна а дома да те чекаат три насмеани лица , соба која мириса на цимет и прекрасен ручек заедно со нив . И како да не ги заборавам сите останати проблеми кои ме мачат , готово заборавени се! Се додека вие сте тука сигурна сум дека што и да посакам ќе успеам .

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Коа ќе видам на фејсбук нечија профилна со слика од плажа и купаќи во ова време од годинава, ми иде да се фрлам во Вардар.

Денес сите, дури и тој што ја остаил вратата од влез отворена па лупа на секоја минута, ми се криви..
    Не сум јас крива што све е наопаку.

И кој ќе ме спречи да излезам со мрсна коса, дуксер стар колку татко ми и стари патики и пак да си поминам најубаво.. Кој?

Те маваат флешови, си поврзуваш работи..
    И се разочаруваш максимално.

13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Прилично убав ден...
    Во други околности ќе беше прекрасен.

Конечно живнав на сонцево...
    Шминка, наочара, хулахопка, туника... И одма комплименти фрчеа... :$
    Сабајле место кафе, чашка коњак испив со човекот на мојот живот...
    Ја добив најубавата прегратка, воедно и најдолгата... Во вис. :hug:
    Сите не гледаа и се прашуваа што ни е. А ни двајцата не знаевме што ни е.
    Едноставно ме чувствува дека не сум во ред. И знае што ми треба. :)

Се мислам да одам и на зимување... И најверојатно ќе одам... Да видам дали сака некоја од другаркиве... А ништо чудно и со муживе сама да одам... 8)

Ете така...
    Добив едни долгоочекувани пари... Конечно!!!
    Убаво личат 100тина евра во мојот новчаник.

Ма кога ќе размислам...
    Иде ми, у животу иде ми..... али..... итн. итн.

Си го собрав сојузот за вечер да гледаме Бриџит Џонс, купив нескафиња од капучино, ванила и уште неколку вкусови, чипсови, сок... Ветувачки звучи.

На моите им купив една голема милка... Мерак ми беше од заработените пари... Јас сум едно големо ништо без нив. Мајка ми ќе заплачеше од среќа, а татко ми на неговиот горделив начин почна да се зафркава и да ми кажува на што да ги трошам парите. И така настана една слатка расправија меѓу моите. Ах бе, тинејџери се, викам ја.

Полека се средувам... Полека заминува годинава... Имам многу желби за наредната и си ги напишав... Повеќето се нематеријални...
    Ви ги посакувам и вас. :)

На Miss.Ricci, LilBaby, Buttterfly и 27 други им се допаѓа ова.
  14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Во 19:25 пред точно 18 години штркот ме донел кај мама и тато. Ехх станав и јас полнолетна. Сега сите ми велат пази што правиш, ама јас и од секогаш сум внимавала што правам. :P
    Си посакав здравје пред се’, радост, успех во секое поле, да се запишам на факултет на кој јас сакам, многу среќни денови, личностите кои се тука покрај мене, оние вистинските секогаш да останат,а да дојдат и други кои ќе ми го разубават животот.
    Фала на сите кои ми го честитаа роденденот овде на форумот, на фејсбук, кои ми пишаа порака во инбокс, кои ми се јавија и оние кои ми ги истргнаа ушите. :* Ми значи секој збор. Ми го разубавивте денот. :hug:

Заборавив и торта да ве почастам

На LilBaby, FBI, Strumfeta93 и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    2 години и 4 дена успешно другарување со фемина. ^_^ :party: :dance:

Cheers for that!

Вечер ќе пијам во таа чест. :lol:

На Loritaa и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Божиќниот дух, со мало задоцнување, пристигна и во нашиот дом ^_^
    Елката е накитена, сијаличките се ставени, украсите се наредени и веќе се чувствува празничното расположение.
    Денес градот беше преполн и раздвижен, последниот викенд од декември секогаш е таков. Единствено нешто што недостасува за да ја надополни зимската слика е многу снег.
    Последните неколку денови од декември ги користам за да се видам со најблиските. За да си посакаме убав дочек на новата година, и убав тек на празниците кои претстојат.
    Ни оваа нова година нема да ги изоставам изненадувањата кои обожавам да ги приредувам.
    Чувството кога знаеш дека си заслужен за нечија среќа, е бесценето!

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Имам многу нередовна менструација.Немам односи и затоа не ме боли главата околу тие работи,ама ова е претеризам,навистина.
    Пример.Ми дојде на 31 октомври,а еве сега е 24 декември и дури денеска ми дојде.
    Ужас.И сега пример..од 10 декември ме фати пмс и ме држеше до денеска.Ми излегоа 439832 бубулици на сите можни места на лицето и ми се повлекуваа,па пак повторно ми излегуваа во рок на тие 2 недели и се повлекуваа.Расположение ми се менуваше како времето надвор и бев под притисак.
    НЕПОДНОСЛИВО!

А и братучедка ми си земала многу за право! :!: :clap: Штом види дека ке купам нов лак за нокти веднаш доаѓа и ми тражи да се лакира.Прво ацетон и памук тражи и се тоа во раце да и се даде.
    И не ме прашува дали може или не :?: И сега ај ке и дадам денеска,утре,друга недела,друг месец и ми досади веќе.Па јас тие лакови ги купувам за мене,а таа во 2-3 месеци ке купи 1 лак и кога ке и потражам вика згуснат ми е џабе ке ти го давам..
    На глава ми се качи!
    Сега ми потражи и и дадов.И ацетон додатно ми потражи и ја пратив во вц да оди да си земе и таа нешто вика- добро нема врска и го остави лакот.
    Епа мало морген госпожа,ама на глава ми се качи.Чао!

Сега ке се собереме со 2-3 другарки кај мене да гледаме филмови-саботна филмска треска и ке грицкаме сончоглед.На ладново не ми се излегува никаде :x

Вие што ке излегувате,убав помин,а вие што ке седите дома..исто така убав помин.. :lol:
    позз позз поззззззззз :hai:

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    СДК дека имам ново кученце веќе неколку дена...многу си го сакам,се мислев дали да го крстам Венти(скратено од Вентворт),али ништо од бизнисот...ќе го крстам Панде,оти многу личи на панда,такво е слатко црно со белкооо :D

Многу сака да оди у рикверц,да скока,да апе,не сака техно музика и приметив дека само некаде се мава,по маси,по столови по се :lol:

На BoaVista, JoxyTheFreak и WhiteAngel им се допаѓа ова.
  19. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    И јас, и јас накитив елка денес ^_^ . И тоа не една, две!
    Едната во мојата соба, едната во дневна. Ги прашувам мајка ми и брат ми зошто не ја украсиле елката. Мајка ми вели секоја година јас ја украсувам, брат ми заборавил. Како бре можеш да заборавиш елката да ја украсиш!?
    Не фати сите празничното расположение м? Ако, преубаво е чувството. Се чувствувам како дете. Само уште да имав вишок време за да можев да бидам слободна. Ах, ми фали времето барем 7-8години наназад.

И мрчев еднаш за баба ми и колку ја сакам? Е да уште еднаш ќе кажам за неа!
    Ја сакам! Ја обожавам!
    Дојде да ме види жената и ми вели дај ваму рацете да ги стоплам. Си се смрзнала.
    Ми се пожали дека го изгубила новчаникот. Е тоа! Тоа ќе и го купам за нова година. Знам дека ќе се израдува.

И вчера се израдував од уште една ситуација, ама не кажувам. Си останува за мене 8) .

Имајте убава предпразнична и последна недела од декември.

На Smilly, crazylady, AnaKarenina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    СДК имав прекрасен ден. :) Не дека ми се случи нешто посебно, уште од сабајле си бев расположена и никој и ништо не успеа да ми го уништи тоа. Секако, тука беа и некои ситници кои уште повеќе ме расположија, како и присуството на една прекрасна личност! :angel:
    Се надевам и на уште поубав помин вечерва. Истото ви го посакувам и на вас Феминки. Уживајте! :* :* :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.