[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Додека учам решив да волонтирам. Стигнав на листата за тренери на водачи на слепи, улавите сметаат дека сум спремна. Наредната тура јас сум на ред, ќе ми донесат десет неделно влакнесто чудовиште наскоро, од кое за една година и четири месеци ќе направиме очи за некого. Гледам униформата која ми ја донесоа денеска со сертификатот и идентификацијата, и се убедувам дека ќе тренирам работник, нема да се врзам, и нема да плачам, не многу, кога треба да го дадам за работа после година дена.

На Barbie20, Buttterfly, kate21 и 9 други им се допаѓа ова.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.741
    Допаѓања:
    17.705
    Зборот збогум збор е тежок, кога некој силно засакаш!

На Sara123, teddybear, Monna.Monna и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    еден другар имат напишано на фотографијата „леле каква убавина , ќе се онесвестам’’ и неможам да престанам од смеење лјее хахахаха ..најјак е :3 :rofl: :D

На BlondeGirl8, LittlePinky и Dog-lover им се допаѓа ова.
  4. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Сакам да сум живеела во Дивиот Запад :nod:
    Од секогаш сум имала желбичка да сум живеела во тоа време, пукање, бркотници, адреналин, згодни каубојци(барем во филмовите се). Јас така во некои кожени панталони, кожен корсет, бели чизми и бел шешир и еден Бред Пит до мене, толку барам. [​IMG]
    Ајде имајте убава вечер девојки, а јас ќе продолжам да си сонувам :*

На Umbrella22, richgirl998, Agawa и 4 други им се допаѓа ова.
  5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Колку се интересни мажиштата кои откако ќе ги одбиеш за состанок те бришат од фб... :o
    Да, да... :rock:

На Barbie20, CoverGirl10, Umbrella22 и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Надвор мириса на спомени. Некои песни намерно избегавам да ги пуштам за да не ме докрајчат... И така, во една ладна, рандом понеделничка вечер пуштам радио, и тука се..Сите, една по друга... Да ме гушат и да не можам да дишам....

На Sara123, Barbie20, Serafima и 12 други им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.890
    Допаѓања:
    163.676
    Ма што кое такво и да се праам, кога на крајот од денот легнувам во виолетова постелнина и розе пижами као права принцеза...А да и чорапите за у кревет ми се крем со розе леопард дезен... Ето ти животе к*рво!
    Ама на никого да не сте кажале пошто розе за онака не носам, мајке ми! Имам некоја ненормална аверзија према розе облека и девојчишта од по 20 и кусур години што све им е розевко. Купачките, маичките, ноктињата, папучките, ма целите, целите се розевки. Одма знам дека е тешка лигаветинка со која не можам да постојам во ист простор или што би рекла мојата поштована Лиловача (до душа...малце престанав да ја поштувам,ама се поправа пак,а можда пошто и двете сме убаФки па ете... :D )- Знаеш дека се работи за човек говно зошто ти олеснува кога го нема,епа од тие таквите, обично увек се розеви што ми копаат по ганглии.
    И после тоа сфаќам у шо спијам и сфаќам дека тоа ми е ахилова пета и дека уствари и јас сум фрагилна само коа спијам. :wasntme:

На Sara123, Monna.Monna, caroline.costa и 12 други им се допаѓа ова.
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Ај ма Лилит сеа коа те прочитав и јас сфатив дека спијам у розева постела, со розева навлака и розеви веницијанки (ова последново ми е оправдано имав 10 години собата кога ми ја правеа, и ѕидовите ми беа розеви :$ ама среќа тоа лесно се поправа) а толку мразам розево, значи немам ништо розево, ни лак за нокти! Него ова за одморов се почувствав како позерка, што не мрда од лежалка, а жими се само 3 слики имам од одморов :lol: Ок, можда не пешачев многу, оти немав каде реално, ама затоа се убив од пливање, па така треба по фит да бидам, поголем напор од пешачење, повеќе калории ово оно, ама не бе, неможам толку да потрошам за 10 дена колку што можам да изедам за еден :D

На richgirl998, Someonespecial, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    I'm back.. :D

Се сеќавате на мене?
    -Ма сигурно не..

Добро, само дојдов да напишам дека конечно собрав храброст да објавам слика во модни критки. :lol:
    kill me now

На Serafima, LittlePinky и Sw3et.Ang3l им се допаѓа ова.
  10. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Зошто бе јас можам секогаш да толерирам кога некој се зафкрава со мене? Зошто секогаш можам да сфатам? Ме боли тоа.. ме боли тоа што јас никогаш не сум сфатена, толерирана.. Немаше да ми е толку жал ако тоа е од некој што штотуку ме запознал, што не ме познава добро сеуште ама некој што знае повеќе за мене отколку јас самата .. неможам, неможам да сфатам :(

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    9.188
    Никогаш, ама никогаш нема да престанам да се плашам од бубачки, црвчиња, СТОНОГАЛКИ!!
    До сега, во ова ниедно време, јас и мајка ми водевме војна со една таква во мојата соба! :devil: Значи морав да ја разбудам жената и да и’ паничам малку, зашто ми се згрози..
    Знам дека е помала од мене, и (можда) не може ништо да ми направи, ама толку ми е одвратно тоа чувство кога ќе помислам дека би можела да ме допре.. бљак бљак.

Ја ишприцавме со некое средство за бубачиња.. пази средството е за комарци и таков тип инсекти.. Не и за стоногалка, па ја чекавме 20 мин.да си ја изгуби силата, да се зашемети.. и така дур чекаме - и викам на мајка ми - замисли сега она да се размножила, па имам уште многу стоногалки во соба, и мајка ми вика - АБЕ ЕТЕ ЈА И СВАДБА МОЖДА ПРАВИ :rofl: :rofl: :rofl:

Ја победивме стоногалката, ја летнавме низ тараса! Кога ќе помислам дека сум живеела со тоа створење :( па и тепихот ко што ми е кафеав во соба.. леле леле!

Испитот, а? Добро помина, задоволна сум. Знам дека не е совршен, ама ако сакаат да ме пуштат, ќе скрпат поенчиња и ќе ми го разубават денот кога ќе дадат резултати. До тогаш - добра ноќ :*

На Someonespecial и senza.parole им се допаѓа ова.
  12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Историјата не се повтори овојпат, денов ми беше грд, ама затоа вечерта испадна на добро. Хух! Фала богу.
    Ако август споро поминуваше, септември гледам опасно ќе лета. Некако со брзо темпо ми почна месецов и турбо, а веќе е 3-ти. Ако во август сакав да почнам што побрзо со факултет, сега веќе нејќам. Што повеќе се ближи, тоа помалку сакам да дојде. Сакам да уживам уштеееееееееееее! А моиве па дома ми викаат „Еееее ти ако не се изнаужива 4 месеци не знам кој, и редно е да почнеш!“ И во право се. Доста је било зезања :P :lol:
    Иииии друго... времево е доста заладено, веќе прекинав да излегувам со голи нозе, мислев и месецов ќе е пекол ама згрешив. Демек глобално затоплување, ама летово стварно кратко траеше не знам дали се согласувате. Секако ако продолжи вака.
    И колку убаво ми дојде нековиот дуксер кога шетавме надвор, кога ми беше баш ладно горе, мераци. :inlove:
    Ииииииииииииииииии ја чекам другарка ми што живее во друг град да дојде и задутре да бараме фустан за свадбата на која што ќе оди, а богами средина на ноември и јас сум на свадба, ама ќе причекам :lol: Ептен ми се игра бре! Опа цупа :rofl:
    И така.. си напраив и weheartit и баш е интересно си хартувам преубави слики коа ми е досадно барем додека сум слободна да искористам.
    Зошто после и онака веќе е почната еуфоријата за факултет, тешко дека ќе можам често да пишувам. Ќе го барам слободново време назад, знам.
    Ќе биде динамично и интересно во секој случај :geek:

На Adi888, richgirl998, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Hello there :hai:
    Јас уствари постојам, да.
    I'm just a click and a tag away.

Прикачени фајлови:

На Serafima, anichka94, Mikako и 6 други им се допаѓа ова.
  14. nobody1

nobody1 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    74
    Сакам да одам на школо.Знам многумина ми имаат речено да одам на психијатар ама многу сакам да одам на школо. Но не за да учам, туку за да си бидам со другарките и за да се смееме заедно и за да ми минува времето побрзо. Сакам промени. Не сакам се едни исти работи.требало да направат секој месец да имаме одмор по една недела за да не ни се случуваат исти работи по цели месеци... Добра ноќ (хугс)

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    СДК сите одат на училиште, а јас сум баш freeee! :dance:

I do what I like and I like what I do. fuck yeah! :party:

..ааајде замина и ти Хана :hai: :lol:

16. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Она грдо чувство, кога ќе ти се пријаде нешто, што си го јадел, пред не знам, година време.
    Turkish pide на пример. :|
    Или некој специјалитет на некоја држава, шо си го јадел... некогаш ... :D :D
    Лошо.

На Hipica, Ketrin.Moon, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  17. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    СДК... Сум требала да се родам барем едно 5 години порано. 8) Обожавам да гледам филмови од раните 90'. :inlove:
    Ако ви текнува на старите 90210 епизоди со Брендон и Бренда, за тоа време зборувам! Немало компјутери, мобилни... мисислам имало ама мн ретко. Ме сфакате што сакам да кажам? :D
    Да бидеш тинејџер или на факултет во тоа време било повозбудливо. И дефинитивно биле похрабри 2та пола да пријдат, кога некој ке им се допадне. Сега навидум нас се ни е достапно, ама не е тоа-тоа.
    Повозбудливо било тоа време...баш утре ќе ги прашам моите каде се запознале. :lol:
    Немало тогаш фб адни го/ја и готово дејт, или реферати да се испопишуваат и на крај ништо да не бидне. Така да им помине "магијата". Немало автобуси до 3 сабајле, или такси (може такси имало ама и тоа било реткост)- ако го пропушиш ќе си попешачиш хаха.
    Ми недостига таа магија на првиот состанок каде што навистина правиш муабет прв пат, се запознаваш...
    Сега се стана толку брзо, достапно и... толку спротивно од тоа што ја си маштам хаха
    Сега некои цели приказни ќе си разменат, се ке си кажат без во 4 очи да се видат. А кога ке се видат е awkward. :^)
    Ај бар модата малку по малку се враќа... :lol: доста филозофирам во ниедно време сабајле идам да спијам :hai:

На Barbie20, anggell, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
    СДК... Добро утро на ситее :sun:

На Serafima, richgirl998, Espadrila и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    My tummy hurts :( Цеееела вечер ме болеше стомакот од што? Не знам ни јас самата. Може некое вирувче, настинка... што и да е чувството е ужасно да се разбудиш на сред спиење со болки во стомакот. И така како гроги си станав сабалје за на работа во 7 часот наспана/ненаспана баш им е галје на шефчињата мои. А згора на тоа и мм ми вика а ти многу тропаш навечер, ма немој ? :^) Јас тоа болка си имав овој тропаш с с с и од такт ме извадил. Јас сирота се виткам како кифла во кревет овој хрчи ли хрчи ах Агронче мила. Убаво вика баба ми немој да шеташ со голи га*ови ќе те боли стомак после. Е, паметни се стариве не за џабе викаат слушај паталец не гаталец.

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Добро утро фемина :sun:
    Со среќа на оние кои идат на интервју за работа.Се надевам дека нема залудно да трошат време и пари кои и онака ги немаат.Работодавците изгледа пак од што многу имаат работа ги организираат.
    Кој памет бре луге ? :fubar: Што ако ете утре и вам ви се случи истото?

Кога една врата се затвара друга се отвара

На Barbie20, Serafima, Hipster и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.