1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Знам бе злато, од шо имам кој да ме турне млатам празна слама тука. :D

A кај го најде ова, по порталите не го видов да беше објавено?

2. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Ахаххахааххааххааахааха леле :rofl: :rofl: :rofl: јас па мислев само мене ми се случува ова :D

3. Elichka

Elichka Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    545
    Епа, оваа особина си ја мразам.
    Многу лесно се приврзувам за личности, места, песни, предмети...

А не е добро, воопшто не е.
    Ми треба два дена да се приврзам некој и сега веќе ми недостасува. :doh:
    Бев на патување во Србија, во место блиску до Лесковац.
    Колку многу разлика има меѓу нивниот менталитет и нашиот.. Можеби немаат фонтани и споменици, големи булевари и не знам што, ама дружбата која ја имаат ние никогаш нема да ги имаме. Млади од целото место се собираат, па смеење, па шмекање, пеење... Сакам назад! ;(
    Не дека не ја сакам Македонија, ама реално кажано тие имаат подобар живот. Многу се љубезни и сето тоа.. А ние, ние сме подиви.
    Serbia, I miss you. :( :l:

На Barbie20, richgirl998 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    За некои жени дефинитивно лобомотомијата треба да е задолжителна, главата им служи само за фЛизури, а телото за разголување и покажување, па и некои тело да имаа, али ај шути не многу паламуди.
    ЈАс се смеам за некои луѓе самободи ис вачинг ми, али карма ис и а бич, и мене ми дојде. Не жими се не сум у филм, ич не се замрам со тоа кој како ме гледа и не ме гледаат, ама па да сум ти била под лупа на една глупача белосветска, замарање левел милион да ми хакира социјална мрежа. Мислев дека таквите личности се митови, т.е дека се ретки и ги има само у шпански серии, али бре ова се празноглавци, сташни глупачи без достоинство, страшно. Јас сум била ваква таква, и од што заклучува од слика, на која сум малку грдо испадната, али јебига сеа не сум куклапорцеланска и не ги бришам сите слики каде јас не сум лепотичката најубаФка и не знам што |(
    Ако некој не ве сака, и не сака да биде со вас, имајте жени достоинство бре, тргнете се од таа особа, има многу мажи во светов, не се припичувајте и да ковате злобни планови левел Круела Девил, па да мислите со женската или бившата на типот да правите бунда. Запрепастена сум мајке ми, не се правам мајка тереза, имам милион мани, али достоинство бре мора да има секоја жена и да се цени себе си, не преценувавање дека сте Моника Белучи, али па да не дозволи да биде резервна гума.
    Да ти препукне пи*на жила од таквите јеботе фацики со милион слики и секаде чекирани и главни, со корен несфарбан од прехлани, ефитна облека и што на испит иди како за на бал и не знае една реченица да склопи и се дрзнува другите да ги коментира и карактеризира. Зашто? Некој и го дал шутот у гз и сега увреѓана плука се пред себе.
    Страхотно!

На cocoa28, kravce, Monroe и 30 други им се допаѓа ова.
  5. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.903
    Допаѓања:
    24.179
    Нека е за арно денешниов ден, многу среќа ќе ми треба.

:|

На Hipica, sweet-cherry, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
  6. Vodolijata

Vodolijata Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    683
    Точно е дека се смени времево, но се сменија и луѓето... Порано времето беше постудено, посурово, а луѓето потопли, подружељубиви, отворени за љубов. Сега е обратно.
    Времево- топло, пука, жештини!
    Луѓето - ладни срца како камен!

На Serafima и richgirl998 им се допаѓа ова.
  7. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Биди позитивна и размислувај позитивно се ќе биде ОК....
    Од се срце ти посакувам многу многу да си срекна!!! :*

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера разговарав со една другарка и поранешна колешка и ми даде идеја
    да направам неколку герданчиња-класично, модерно и ај баш да пробаме што ке се случи-дали ке се продадат цените ке бидат пристојни-под нивна етикета се разбира имам доволно време да ама немам баш многу материјали за работа а идеите за креативност се сведени на минимум :x периодов некако е и премногу трчање а за другото ептен тапа-потребна е мотивација :!:
    како што тргнало ноктите на рацеве ке станат гелни до Нова Година-не дека не сакам проблем се финансиите како и за се така и за тоа :doh:
    сепак многу и благодарам на девојкава :* :hug:
    ти држам срека :*

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Требаше да запишам шо ми кажа Обама, си кажа човекот уште нешто, ама ете, барем да знаев како се чувствува, кај ќе оди, што ќе прави, да бидам упознаена со се :D ....Па и ама сум, го оговарам на големо, мож и икал чоекот :x :D

Туку, финтата „ раздели, па владеј“ не поминува кај луѓе, со кои човек не може да манипулира.А и барем ако не друго, не би требало човек да си дозволи да биде манипулиран.

На ozbilnazena, srcekrsacka, leighton23 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Отсекогаш ми се допаѓал зборот pickle. Значи многу ми е мил и така звучен. Ме асоцира на нешто слатко. Јас не јадам пиклс, не ми се убави ни на изглед ама зборот го сакам. Сигурно тоа убаво чувство ми е пробудено токму од оваа сцена:
    http://www.youtube.com/watch?v=YVVoH6Kzx4Q

Има така еден ендемски вид, кој сака да се прави следбеник на модернизмот, а од него го одобрува само делот со триаголник врската која е така нормална во чик романите. И ендемскиот вид го величи тој триаголник, бидејќи нели битно е што херојот ја посипува хероината со љубовни зборчиња, а не тоа што таа го губи сопственото јас - достоинство во таа врска. И со гордост си кажува дека е прав застапник на модернизмот во литературата :rofl:.

Си се ладам на вакви луѓе. И знаете дека се обидувам да им објаснам што и како, доколку ги гледам дека имаат сеуште некој неизгорен неврон, ама не вреди бе. Тие се веќе длабоко навлезени во нивната чик Утопија.

Признавам дека времево не гази. Но поразително е тоа што сеуште познавам илјадници девојки кои секоја сезона им го простуваат неверството - во било кој шејп - на партнерот . И познавам уште илјадници дечковци, кои кога дознаваат дека нивните партнерки ги изневериле во истиот момент ги отерале УПМ.

Некои женски сеуште се зависни и слепи од навиката, материјалноста или моќноста, а не од љубовта. Не ми кажувајте дека тоа е онаа љубов. Тоа е само некоја подла (не) љубов.

На teddybear, Someonespecial, Marjan007 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Абе Хипо, на фб ми те хакнаја? Ај велкам ту д селебрити врлд ин Маседоунија. :D
    Сфати го тоа ко комплимент, јбг, на некого толку му фаќа црпката. :D
    Сапуница и коцкарница не е за луѓе со слаб ментален имунитет дефинитивно. :D
    Одма почињаат харемските тепачки, психопатските соживувања у надеж дека навиките од пред 6 века се апликативни и у ова време, игрите без граници. :D

Гордост? Достоинство? Очекуваш гордост од жени кои како девојчиња се тепале за машки во школски двор, а јас со истите тие машки се криев и пукав сеир од скришно пошо ко шо им вриштеа хормоните можеа и мене да ме докачат па после требаше да ги шишам и фарбам зелено на спиење. :D

А за коренот неисфарбан, веројатно мислат дека им стои како на Шакира на времето. :D

На imelda, Hipster и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  12. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    сдк стварно ми стужи сега. само уште малце ми фали и се да отерам кај што требаше уште од мај месец да отерам. :| сега јас сум криза за кажување вистина, очигледно требаше да лажам за полесно да му е. Господе дај ми чекан, чим памет не ми даваш...или зоња по можност :|

13. rici.aaaaa

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Еј девојки ми текна за АнгелОфАрх направија ли свадба?
    Се радувам за убавицава и посакувам се ама баш се најубаво....
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Денес сум нешто многу размуабетена а па кога и не сум била :^) сега имам пауза ииииии се мислам што да
    јадам!
    Утре ке дојде кројачката и ке ми ја стесни и скрати сукњата и велам колку пари таа вели 80денари то бејби,јас и велам а јас те честам кафе и ставаме100 заокружено....вели важи така те сакам....леле леле кој ја гледа ричи.ааааа дотерана упицана туф туф.....се испофалиф нели?!!! :D

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Во некои моменти ме тепа депресија,но во некои моменти без причина се чувствувам среќна.Ова е еден од тие моменти. Вчера сестра ми замина.(учи во друг град,град каде учев и јас) Додека ги стававме работите во колата ми надојдоа солзи,солзи кои пред 4 години секоја есен беа на моето лице.Колку и да се поткарувавме по дома навистина ми недостига.Штотуку замина колата влегов во соба и плачев.Плачев заради тоа што ке ми недостига,до лани бевме заедно си бевме и цимерки но од годинава јас накај исток таа накај запад. Сега ќе сватиме колку ќе си недостигаме една со друга...
    Сестричке навистина ми недостигаш,ти посакувам успешна учебна година,покажи им на професорите дека и ти си дел од тимот на Вестлајф! Покажи им она што јас им го покажав! :*

Вчера имав повторно час по возење.Се изнанедив од самата себеси а и го изненадив мојот инстуктор кој Марјан007 ме подрече дека ке го бендисам.Мацко,во право си! Си го бендисав.Викендот си го гледав(скришум бидејки има женска).Но неколку пати погледите ни се сретнаа... Вчера ми вели те видов во хавана,те гледав но ти изгледа не ме виде.Му велам онака наудрена ааа да те видов дека беше и ти. Учев да враќам рикверц.Успеав !!! Ме однесе на еден потесен пат и да направам полукружно свртување.Успеав и во тоа !!! Од наредниот час т.е утре ќе почнувам со возење од дома.wow градска вожња.

И трето ова така најглавно најубаво за моите уши,комшивката ми вели абе Вест си ослабела,гледам во обем си намалена..и велам комшивке јас 2 кила сум намалена...
    (Епа на толку работа грев е од Бога да не ослабнам)

Имајте убав ден феминки! Би ве поздравила со песнава :*
    http://www.youtube.com/watch?v=N7dGXBeTalY

На Someonespecial, Marjan007, richgirl998 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    487
    Зошто? Зошто си замина, знаел ли само колку ми недостигаш, премногу, не е ништо како порано, веќе не си одиме заедно, ни фалиш ти, многу ни фалиш, колку и да сакам тоа не се заборава никогаш....дојди си и нека биде се како порано, ама знам дека е невозможно...

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Интересно средново,да не го урочам. :D

На WarriorAngel, Monna.Monna, Someonespecial и 9 други им се допаѓа ова.
  17. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    И денес пак ги гледам гуштериве... :wasntme: :tmi:

18. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.852
    Допаѓања:
    101.598
    Почнав да ги средувам фиоките ама наидов на еден кармин кој одамна не сум го видела, го ставив на усните да се потсетам како изгледа,па малку сенка,па малку моливче,па малку маскара...и еве ме некинџурена како за селски собор...и сега ме мрзи да се бришам.Се заигрувам како да имам 10 години.И така нашминкана си ги прередувам плакарите,да пробам ова и она...ко никогаш да не сум го видела.И како сега се да вратам на место? Како?

На imelda, ozbilnazena, kravce и 27 други им се допаѓа ова.
  19. rici.aaaaa

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Мила најубаво е средното затоа уживај во школските дни :*

20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.903
    Допаѓања:
    24.179

Бидна работа. ^_^ ^_^

Фала ви најмногу, убавици мои. :*

На srcekrsacka, Hipica и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.