[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    934
    Допаѓања:
    11.796
    После осум години,денес конечно да си го запознам матичниот лекар :D
    Едвај го пронајдов,без закажување,му се треснав у студио како гром од ведро небо.
    Прв пат да запознам пациент,кој толку години е заведен кај мене, а очите му ги немам видено.
    Заклучок:здрава стока сум била бре машала! :P
    Само ова да поминине ,се надевам дека нашата следна ќе биде средба во далчната иднина :D читај едно после 10 години ,чул ме Господ
    Мило ми беше ,што ве запознав докторе :P |(

На Nana19, Divinebutterfly, Sara123 и 12 други им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Помина и денов фала му на Господ се враќам во шема напишав домашно па се пуштив на компјутер :)
    Станав премногу иронична :|
    У школо почнав сите да ги забављам вчера најлоши другари муабет не праевме денес сите ми збореа што беше проблемот :?: Дали бев премногу сериозна или?Добив комплименти од непријателките(демек другарки)леле колку ти е убаво ова она,косата,а до вчера види ја каква е бе дури имаше и прашања од типот дали се чешлаш :^) Дали до вчера бев проѕирна?Незнам незнам ама знам дека станав фаца у школо :|
    Што се смени?Значи најдобрата другарка ми се скара :@ Али ми пиша сеа на фб извини не чини за дечковци да се карам (нормално сега ли свати :lol: )
    Не е единствен на светот 685940 ги има како него :)
    И така и да фала до некое што ми држевте среќа ми помогна :*

На LittlePinky и richgirl998 им се допаѓа ова.
  3. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    СДК се чувствувам уморно, исцрпено, но фала богу не депресивно :D

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Оф, аман од исфрустрирани особи кои шо на -3 години потегнале товар од кој им паѓа г*от и не може да го доносат, па сите им се криви сем тие самите. Смешни сте, ало!

На Trnche, bittersweet, imelda и 2 други им се допаѓа ова.
  5. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Денес убав ден!!!
    Некако е пријатно и убаво за работа...бар за мене си кажувам :^)
    После толку нервози кои ги имав пред некои три четири месеци сега сум опуштена и срекна
    Би сакала чуствово да не ме напушти....додуша јас се ќе сторам за да не замине...
    па истото и вам ви го посакувам имајте убави дни проследени со смеа,радост и задоволство!!!

На Serafima, Someonespecial, richgirl998 и 7 други им се допаѓа ова.
  6. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    сдк дека темата "последна прочитана книга и кратка критика'' има 169 страни а темата '' свекрвите и снаите-проблеми'' 459 страни. :?:

На kravce, ludoto19, mims-89 и 14 други им се допаѓа ова.
  7. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    Абе постојат некои луѓе,интересна работа,што ти влагаат под кожа онака јако а ништо посебно не направиле за тебе ниту пак ти се особено блиски...не знам дали е само до мене,ама постојат неколку такви во мојот живот кои многу ги сакам,им посакувам се најубаво,сакам да ги гледам среќни затоа што и мене тоа ме радува и прави среќна...А пак ќе кажам го гледам онака рандом,ретко,па и на фб само...ги сакам луѓето веројатно премногу,што за некого е добро а за некого пак лошо...таква сум и тоа е ;)

8. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Anath и vinozito1 , многу ми е мило за вас . Денес ми беше тмурен ден , ми дадовте надеж дека и покрај се , сепак работите си доаѓаат на свое место и дека трудот на крај се исплати :)

На WarriorAngel, Annath, Someonespecial и 6 други им се допаѓа ова.
  9. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Јас кога викам, телефонот е доста да има само бројки и копче за да одговориш повик, и друго да поклопиш.
    И снејк играта на нокиа3210 беше луксуз и трошач на батерија, а не овоа денеска веќе не знаат што да им закачат.

Од узур, симнав некоја смотана апликација. Ти брои чекори, километража, изгорени калории, гпс те следи каде си на мапа, така пишуваше во упатството. :!: Ама што не напиша, доколку телефонот не е активен, кога се затемни екранот се гаси и апликацијата. Ааааа онаа што се купува не се гаси, си работи во бакграунд, а не вака со онаа за без пари да не знаеш дали да одиш, дали да трчаш или да се пазиш да не се залепиш за некоја бандера додека го пазиш екранот за да го освежиш.
    Не ми се дава да ја купувам целата, оти се осеќам глупа и изиграна, па оваа што е за бесплатно не сака да се деинсталира, ќе си пукнам од мука, трчала или не секој ден исто ми се фаќа, си добивам по еден трофеј на кауч потејто |(

На kravce, ludoto19, Divinebutterfly и 14 други им се допаѓа ова.
  10. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Дечко ми меси кифлички. Тој е мојот пекар кој ми нуди прилично одлични задоволства.
    Откако подослабнав 8 кила сексуалниот живот ми е супер, фала на прашање :D . И претходно беше оукеј ама ме мрзеше ептен да бидам активна кроз чинот. Почесто он беше тој акробатот.
    Ама затоа сега имам невидена кондиција со моите 53 кила. Како скокам немате поима. Само го слушам него, некако чат пат сум го прободувала со моите сега испакнати колкови. Епа тоа е тоа. Ќе жуљаат сега. Добро што и градите не ми се сменија. :$

Оу колку е само точно ова. Само и тоа ете човек мора да го искуси.
    И за понатака во животот, се чуди човека како да постапува со оние блиските кои го турнале.

На SparkyAngel, Someonespecial, imelda и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Сакам да отидам на некој од натпревариве во Словенија,да викам,да навивам,да се радувам за некоја победа.
    И да,сакам да го возам стариот велосипед на дедо ми по некоја ливада,навечер,на зајдисонце,а да дува топло ветре.

На kravce, sweet-star, sweet-cherry и 11 други им се допаѓа ова.
  12. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Ццц.. најголемите шмизли во класот да ти украдат ножичка |( ова само мене може да ми се случи..

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Добар ден добри луѓе :geek: :D
    Многу сум си расположена денеска, 8) едвај чекам 21. часот :geek: Грицки, сокови,чипсови се купено се спремно се чека вечер :muscle: Денеска на школо си се чуствував ко сезнајка, абе раката не се спуштив, испрашуваа од лани се сум знаела,наставничката по Македонски ми вика аман бе Дог аман, ама многу убаво е чуството кога се знаеш :wasntme: :lol: Абе на сите дома им се испофалив дека се сум знаела :fubar: :lol:
    Баш вака :lol:

Прикачени фајлови:

• hermoine.gif
      hermoine.gif
      Големина на фајлот:
      496,5 KB
      Прегледи:
      558
    На la-chicka, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Girl-50 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Убаво викаат, 7 милијарди луѓе крепи земјава, а 14 милијарди лица...
    Да живееш а не само да постоиш е уметност, а уметноста не е својствена за секого... Испраќам длабоко сочуство. Искрено и длабоко.

На Foreveryoungiwannabe, zarah, Trnche и 12 други им се допаѓа ова.
  15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    ... ова време излегува едно мало девојче да си игра пред зграда кај мене и го има најслаткото гласче на свет, како мед врз палачинки. И сите пријателчиња ги довикува да си играат со тоа мекано гласче,
    и страв ми е да излезам, ќе ја киднапирам и ќе ја терам да ми ја чита Касни-порасни и Зоки Поки до крајот на животот! :D

На Thallia, Foreveryoungiwannabe, Markusa2 и 43 други им се допаѓа ова.
  16. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    1.862
    Ах, тој мирис на нова книга. :inlove: Како се израдував кога ни дадоа нова книга по Англиски.. ^_^ Си ја изнагушкав од радост. :wasntme: Мајка ми прашува дали имало дете што повеќе сака англиски и информатика (+физика, хемија и останато) повеќе од мене ? Јас мислам дека нема. :D
    Инаку денеска во училиште и мене ми падна раката од кревање. Речиси за секое прашање кревав рака (на некое одговарав без да кренам) :D Најважно ми е што наставничката по физика што ме праша знаев, по македонски од лани исто се знаев. Абе се сум запамтила :geek: :D
    Вечер ќе ја бодриме Македонија, мора да победиме!
    Имајте убава вечер, толку од мене. :D :*

На Nana19, Serafima, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  17. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Нема поубаво чувство од тоа да си сакаш и да си сакан од страна на истата личност :inlove:

Прикачени фајлови:

• large.jpg
      large.jpg
      Големина на фајлот:
      24,8 KB
      Прегледи:
      379
    На Nana19, Agawa, Sara123 и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Фала ви на сите за честитките по повод цвеќенцето
    многу голем повод :lol:
    Ај да ве почастам :angel:

Ве сакам :) :*

На Kaley, feminium и Dog-lover им се допаѓа ова.
  19. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Ми треба грст среќа.
    И сила, за да продолжам понатаму.

Тек денес ќе се уверам во способностите да чувствувам, а да не реагирам. Со врзани раце, се` е потешко..
    сепак, држете ми среќа.

Ми треба повеќе од кога и да е.

На julie77, la-chicka, anggell и 5 други им се допаѓа ова.
  20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Цел ден во исчекување..
    И оп,ѕвони телефонот.Непознат број.Не кревам на непознати,ама ај овај пат кренав.
    Брат ми беше.Да ми честита роденден.
    Ахх,мислев заборавил :)
    Те сакам братче повеќе од се! :inlove:

На Serafima и WarriorAngel им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.