[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Радување за петок level: прва недела во школо. :D

Eве, се потсетивме како изгледаат 6 часа. Како не` размазија првава недела со губење часови, еден ден 2, друг ден 3 часа, мислев никако нема да се навикнам на регуларен школски ден. :lol:
    Убаво поминуваат школските денови, се запознав со новите соученици. Има многу интересни фаци и во новиот клас, цепки на часови се. :D Нека потрае вака опуштено, нека почекаат стресовите. :wasntme:

Иначе ептен ми е мило ем драго кога ве читкам како ни се фалите за кревање рака во првите денови, многу сте ми симпатични... баш би сакала да се вратам во тие денови. :$
    Ние џоа ептен големи, сме го оставиле тоа во основно. :D

Сега се спремам пак за навивање...
    Обично дома гледам, и богами комшиите ни го осетија ептен првенството. :rofl: Јас иначе сум културно девојче, ама во вакви прилики сите можни пцовки си ги научувам. :lol: Ај денеска да бидеме гласни за победа. :rock:

Поздрав, и чувајте си ги ноктите, има уште доста време од првенството. [​IMG]

На sweet-cherry, imelda, anabel-a и 12 други им се допаѓа ова.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Да се чудиш бре, не знам што им е проблемот :^) Нека си влезат под туш како што треба, нека си го замијат... лижење гз, ненормални.

На CoverGirl10, marama, mims-89 и 24 други им се допаѓа ова.
  3. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.118
    Сдк цел ден скиснав на фемина :D

4. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Oва како од мене да е пишувано бре :wasntme: .Значи до збор се согласувам со се што си напишала , освен тоа дека го мразиш спортот јас пак баш напротив , многу го сакам спортот но кошарката и не баш па и ова со првенството уште толку мислам ја замразувам. Пред неколку години кога беше пак играеја нашиве и кога се изјаснив и го кажав мојот став и мислење за репрезентацијата целиот форум се нафрли на мене демек како тоа сум била антипатриот како можело да не ја сакам родената земја бла бла бабини басни. Епа ете така неможат сите да скокаат како ненормални и да вриштат заради еден натпревар. И што ? Што ќе биде ако скокате и рипате и вриштите како ненормални имате некоја корист од тоа или што е финтата не сваќам :^) Па преку глва ми е веќе и од реклама и од кошарка и сите глупости по ред што ги трескаат изминативе денови на сител. И баш си се радувам кога губиме, а па кога ќе видам како се нервираат овие демек верните навивачи посебно женските, пцујат бре , со кој памет за еден натпревар. Тројка дал Антиќ и сега рипај ти затоа што тој тројка дал..... |( ќе ти ги даде тебе милионите евра што ќе ги земе затоа што ти си рипала кога он дал тројка?!? :clap: . Ама тоа е како што кажа феминката што ја цитарав Македонче нема попамента работа, вака нека си седи дома и нека урла цела вечер за некои си шалабајзери.

Чао, пријатно.

На M-e-r-i и Azriel1 им се допаѓа ова.
  5. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    За нешто да не сум заинтересирана и едноставно да не сум љубопитна ок, сфаќам. Ама да кажам дека нешто мразам само и само затоа што мене така ми текнало на газето и да ме фрустрираат радосни, насмеани и среќни лица, небитно на што се должи таквата еуфорија, подобро да си отидам од овој напатен свет затоа што очигледно не сум корисна за општеството. Друго објаснување едноставно ќе немам за себе.

Што се однесува до болдираното. Епа видиш на некои луѓе не им е се во фамозните пари и милионите долари, има нешто и во душата знаеш? Или не?

А да, и Антиќ до сега па и не даде нешто многу тројки... чисто информативно. :)

На Anonymous996, Izaabella, sweet-star и 3 други им се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    101.547
    ...И на секој родител неговото дете е најубаво.На cocoa28 очигледно не и е познато тоа чувство [​IMG]

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.870
    Допаѓања:
    163.503
    Затоа што лајкуваш слики на Dressed to kill на фб затоа си сама. И зошто си дроља,ама тоа во друга прилика.

8. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ве гледам за спортов дискутирате. Некои фацки си водат тези дека преку спортот може да испереш мозок на цела нација во политичка корист, и тоа е те како точно - особено кога на теренот веќе се решила дилемата кој ќе победи, а група на луѓе во трибините зборуваат за патриотизам и љубов кон државата.
    И да, рекламите им се она крајно усрани. И за да победиш треба да си доволно добар, дури и толку добар што и чичко судија-педер нема да може да нанесе неправда.
    А за тоа како што имаше спомнато една форумџика погоре дека има нешто од душата и у душата кога се работи за спорт, е така си е.. ама баш така.

И сега речете дека не сум патриотче или дека си ја предавам земјата. Не сум патриотче де, точно е. Ама само едно знам -

играат тимови од држави, а не држави, така да, олабавете..

|-)

На Hipster, CoverGirl10 и Nymeria им се допаѓа ова.
  9. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    ТОАААААААА МАКЕДОНИЈОООООО, ТОАААААААААААА :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Ти случајно да не и љубомориш? :^)

11. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804

Греота за тебе... Ако не ги знаеш луѓето, ако тие се грди, ако ти сметаат нивните слики- избриши ги од пријатели и завршена работа- нема веќе нивни слики од нивното КОМПИР бебе на твојата почетна- сите среќни и задоволни...

Колку немаш осет- никогаш немам прочитано, а ниту слушнато ваков ретардиран коментар- Значи мајка и татко-двајцата грдотии невидени(не ги познавам, а ги имам во пријатели) и бебено сирото ги наследило нивните гени - абе личи на компир...Не е ниту слатко, ниту симпатично...... Мизерија невидена... Ај што мислиш дека бебето личи на КОМПИР па уште и пишуваш на форумот вакви глупости!!!

Твоето бебе тебе ќе ти биде најслатко и најсимпатично, нели? Епа и на тие родители нивното бебе им е најслатко и најсимпатично... ;)

П.С. Којзнае други луѓе што велеле за тебе како бебе кога ќе те виделе?!? :lol:

На bittersweet, MandyLane и Lepaaa им се допаѓа ова.
  12. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    НАПРЕД МАКЕДОНИЈООО !!!!
    <3333333333333333333

13. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753

Извини вака но нема грдо ДЕТЕ !
    Секое дете за своите родидели е најубаво и нај мило детенце без разлика дали тоа тебе мене или на рајко и петко не му се допаѓа!
    И како што ти кажа друга феминка погоре ако не ти се допаѓа земи и избриши ги од пријатели.
    Неможеме сите да бидеме убави или богати славни и слаби и слично.И тоа си е нивно дете, ке ставаат и по 100 слики , можеби ти не знаеш што значи да имаш дете тоа е нај голема среќа на светот.Можеби не ти свиѓа нивниот изгледа , но тие се многу богати бидејки имаат ДЕТЕ !
    И НЕМА ДЕЦА КОИ ЛИЧААТ НА КОМПИРИ !!!!!!!!!
    ИЗВИНИ ВАКА НО МЕ ИЗРЕВОЛТИРА НАВИСТИНА Е ЖАЛНО И БЕДНО ТОА ШТО СО СИ ГО ПИШАЛА !
    ПРЕД ДА СУДИШ ПРВИН ПРАШАЈ МОЖЕБИ ЛУЃЕТО СО ГОДИНИ НЕМОЖЕЛЕ ДА ИМААТ ДЕЦА И СЕГА КОГА ДОБИЛЕ НЕ ДА ГО СТАВААТ НА ФБ НЕМА ВЕКЕ КАДЕ НЕМА ДА СТАВААТ СЛИКА ОД СВОЕТО ЧЕДО

На sofijanoka, Lepaaa, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  14. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Сакам да кажам дека ми е преку таквото од мрчатори за кошаркариве.
    Радувањето на својата нација може да им смета на оние кои што уживаат во својот очај и се посреќни кога се случува нешто лошо па тогаш да се обединуваме. Не ми е гајле дали некој е патриот или не, престанете да наоѓате забелешки само затоа што еднаш ни се случи нешто големо заради кое и денеска ќе се просе*еме од радост.
    И после по темите ќе се правиме светици како не завидуваме и се радуваме на туѓиот успех, а едноставно кога на нашата земја нешто добро и се случува неможете да го поднесете без мрчење.
    И знаете зошто сме Фиром? Од тие таквите како вас.
    Толку.

На Spell, sweet-cherry, Anonymous996 и 16 други им се допаѓа ова.
  15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Спорт мачки постоело пред вие да се родите и откако ќе престанете да вегетирате. Можам да замислам и језа ме фаќа како седиш од страна и мрчиш што народот масовно гледа спорт.
    Беди полни со негативна енергија, па уште се радувала што сме изгубиле. Уау уникат си, ролаш со очи, ти се повраќа.

Ти што праиш во слободно време паметнице една додека другите џаболебарат?

На prettyliar, sweet-cherry, sweet-star и 18 други им се допаѓа ова.
  16. DarkTulip

DarkTulip Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    22
    Мрчаторс,мрчаторс everywhere :)

17. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    А јас велам вака - поубаво е во друштво да коментираме за спорт, отколку за политика.
    Барем одвреме навреме. На сите ни треба малку пауза од вести за самитите и стратегиите на големите риби кои ја диктираат светската политика. И ете, сега им текнало да има војна.
    Извинете, ама периодов бирам да гледам кошаркарски натпревари наместо вести.

На sweet-cherry, Lemonade, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
  18. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Роботите не прегазија.
    Лани, за нај нај иритирачка ситуација според интервју излезе, анекспектед ајтем ин багинг ареа. Тоа од малите селф чекаут продавници. Како тоа да не беше доволно. Измислиле паметните луѓе рачно држачки скенерии во супермаркет, да си скенираш продукти сам и да ги ставаш директно во торба, за на крај врц со пластиката платиш и излегуваш без да имаш контакт со човек. Повеќе контакт амин во мој случај, цело време мислам е тач екран, кога да ти било копче, па уште со чуден израз на лице и чешање по глава се вртам 360 степена, се чудам како сметката ми е нула, се живо извадија да ми скенираат и препакуваат, додека јас се осетив како немој да сум сакала да крадам |(

Дајте нека не нукне од некаде веќе оти вака како е тргнало...освен ако не измислат нешто што масира стапала еквивалентно на маже, до тука ми е од технологија, до - ту - ка! Ај хад енаф! :@

На Lemonade, bittersweet, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  19. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Нека ни е честито девојки, за инает на Србите и македонските непатриоти :rock: :dance:

На Barca-Gril, Ketrin.Moon и Someonespecial им се допаѓа ова.
  20. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Ај како фб со статуси и СДК да ја наполниме со изјави од типот
    `ПОБЕДАААААААААААААА!` :rofl: :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.