[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Кај сте сега четници.Фрлив петарди и се друго по ред.Абе радости решив да продолжам да се бавам со спортот,со кој прекинав пред 3 години.Имам поддршка од моите :)
    Незнам ете одеднаш ми се врати желбата за спорт.Од сега ќе гледам спорт,фудбал,кошарка,ракомет абе се готово.Ќе се вратам јас навивачката.Закопана некаде далеку сега се враќа.Дог ајде сега сме во сојуз.Иначе тренираш нешто? :D

Someonespecial and LittlePinky like this.
  2. Nana19

Nana19 Популарен член

БРАВО МАКЕДОНИЈО ! СЕ ГОРДЕЕМЕ СО ТЕБЕ
    А ИСТО ТАКА СЕ ЗАМОЛУВААТ ОНИЕ КОИ ШТО ВЧЕРАГИ РУГАА МАКЕДОНСКИТЕ ИГРАЧИ ДА НЕ БИДАТ ЛИЦЕМЕРИ И ДА ПИШУВААТ БРАВО ГАЗИ МЕКЕДОНИЈО! МАКЕДОНИЈО НАЈ ДОБРИ СТЕ !

3. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

89-75
    И мислам дека се е кажано!!!
    ...МАКЕДОНИЈА...

4. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Ранетиот лав е најопасен !
    Бравоо Македонци :l: :l: :party: :party:

QueenElena and Espadrila like this.
  5. mihaela55555

mihaela55555 Истакнат член

МАКЕДОНИЈААААА, тоа се бараше, НАЈЈАКИ СМЕ БЕ, НАЈЈАКИ !!!!
    :inlove: :clap:

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Бре, бре, кои радости паднаа, ама ај, толку ретко победуваме во нешто, па нормално е да се радуваме. Ако бевме најдобри во повеќе спортови немаше ништо да ни значат победите. Не знам ни што ми текна за тоа да пишам, до пред пет минути не ни знаев дека почнало европсково.
    Додуша и главата не знам кај ми е, знаете, кога барате нешто а го држите во рака, е така ми е мене со главава, на раменици ми е, ама сепак ми е изгубена. Има смисла? Може и нема, по толку работа, животов ми има смисла само кога ќе легнам да поспијам пет-шест саати.
    Не знам зашто луѓево мислат дека сум глупава, не бре брате, па не сум јас од вчера, не работам од вчера па ти мене да ме еб*ш во здрав мозок. Ееее какви луѓе има, само гледаат да те зафркнат нешто, да ти го спопикаат, па ме мислат дека сум наивна. Хах. Кога се работи за пари не сум наивна, а некој допрва и ќе го увиди тоа.
    Му се радувам на викендов, убавини.
    Што кажав и јас не знам, ама знам дека ќе си го земам заслужениот одмор од некој саат. Ајт.

7. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Девојки одамна не сум ви пишала, па да надохнадам.
    Да почнам од училиштето,да ви кажам дека си пронајдов другарки и дека ми е многу интересно во средно,супер ми е,класот ми е погоден,се е во најдобар ред. ;)

Епа конечно победа,многу се изнервирав коа играа со Црна гора зошто навистина не беше фер,инаку за срамота е овој наш македонски народ, слават кога ќе победиме,а кога губиме ги навредуваат кошаркарите,па дај ве молам не може секогаш да победуваат фала богу. Ова беше еден прекрасен натпревар, да ти е милина да гледаш,толку борбени,желни за победа, докажаа дека Македонија може и дека Македонија знае ! Она што не карактеризира е борбеноста и издржливоста.
    ПС:ми потекоа солзи радосници кога го гледав натпреварот и кога видов дека победуваме,затоа што се гледаше желбата за победа а и борбеноста во текот на целиот натпревар,едно огромно БРАВО за момците,само така продолжете ! :clap:

8. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Едно име имамее во душата го носиме за тебе живот даваме Ооо Македонијоооооооо !! Бо МЕККЕЈЛЕБ :inlove: :*

Најјакииииииииииииии ! :inlove: :inlove: :*

9. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Не знам дали да се самоцитирам со мојот пост во СДК во 14:30 ??? :D :D :D
    Браво Македонија :dance: :dance: :muscle: :muscle:

10. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

А што има врска патриотизам со кошарка? :D

11. COollLady

COollLady Популарен член

Обично мислам дека тие се најгласни за нешто лошо и најтивки за нешто добро за успехот на татковината :)

12. Shery

Shery Популарен член

13. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Добра вечер таго шилеста.
    Здраво тишино, моја драга пријателке.
    Дојдов пак.
    Ми треба муабет.
    Муабет-монолог!
    Ми треба добро уво.
    Уво, кое ќе ме сослуша.
    Ти си единствената најдобра во тоа.
    Ти си онаа, на која можам да се исповедам.

Те почитувам, знаеш?
    Ти ги слушам звуците.
    Оние, силните.
    Оние, најгласните.
    Она, ехото.

Ти тишино си измамничка, знаеш? Ти кажале?
    Проклета да си-толку си гласна!
    Ми го матиш умот.
    Ме враќаш таму каде што најмногу се плашам да застанам.
    Ми го враќаш минатото.
    Ме враќаш во тие денови.
    Ми враќаш спомени.
    Проклета да си!

Но, единствена си ми.
    Ти си тука, кога ќе замине тој.
    Кога тие ќе избегаат.
    Кога...кога ќе останам сама.

14. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Многу ми е мило за другар ми,верен навивач на Тотенхем е, а омилен играч му е Бејл, денес наставникот по физичко кога рече дека ќе не носи на стадион, мислам ќе заплачеше од среќа, ама наставникот ги носеше само машките, женските не |( се надевам го видел, сега од далеку го видел ама пак го видел :D
    Се надевам дека и јас еден ден ќе ја имам таа среќа да си ги видам омилените играчи :lol: 8)

15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се чека вторник 17:00h јако ќе биде :lol: Повторно јас и спортот.Си фалевме.Ми фали да ги облечам ракавиците и да тренирам кои сигурно сега ми се мали па нови треба да си купам :lol: Ако де :D
    Иако мајка ми се противи јас се враќам таму каде што застанав пред 3 години.Кик-бокс слаба точка :lol:
    Одамна размислував за ова ама немав храброст да се одлучам.Па што дека скршам рака пак големото чудо :lol:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Во врска со школото.Почнав да праам киксови некои со учењето али е почеток па ќе ми простат.Денес како да ме фати беснило.Полудев,имав вишок енергија.Главната во целото школо,најубавата,најбогатата,да ја моли девојката која што е отфрлена од сегде пред сите ме молеше да прекинам да ја тепам ја болело круната и падна.Филингот прејак скоро цело школо сведоци :D Мајка ми не можеше да поверува што слуша.Тема на неделата јас :P .Разни статуси беа објавувани во врска со мене многу прашања на аск.Домашни засега пишувам редовно.За учење немаме почеток е.Се привикнав да станувам во 7:00h.
    Добра и убава ноќ :*
    Вашата Дрим :)

16. anabel-a

anabel-a Популарен член

http://www.puls24.mk/galerii/makedo...a-e-edna-od-najpopularnite-devojki-na-fejsbuk

После вакви вести или што да е, иако поимов вести стана веќе релативен, ми иде да бутнам цела рака и да повратам, имам мачнина од бљувотини вакви, еве ви кажувам... Ако некогаш се телепортирам на Алјаска кај Јованка Житарова(се врати ли бе таа, деца ја чекаат тука за подучуење, нели професорица беше!? Ваква вест сакам за неа каде е,што прави,кога последен пат изнела ѓубре од дома и слично, фала многу!), ете да знаете што е причината...

Исто мачнини ми ствараат и Уејк ми ап и Блурд Лајнс, ми се чини и вода коа пуштам низ цефките се слушаат овие две... Во тандем... Заедно...

17. Izaabella

Izaabella Популарен член

Ве молам забранете ми пристап до “Што би му кажале...“ зошто некогаш и да немам што да му кажам, ми доаѓа цел излив на емоции да го префрлам во темата само кога ќе го видам насловот!

ПЛС!

18. levely

levely Популарен член

Ете пак. Само кажав мое мислење и став кон работите и не спомнав дека се важни милионите евра а дека не е важно тоа во душата но сигурно тој не трча на терен за вие да се дерите и навивате, трча да си земе парички. A и тие што навиваат за некој што дошал да игра од пи*ку си метер и што скокаат кога ќе дадат кош корисни се за општеството ?

Ааа пс нека е честито победата, радувајте се , еднаш е ова. :party:

lana.del-rey and Dream-Girl like this.
  19. karenin

karenin Популарен член

Ми се допаѓаат личности со кои можам да направам муабет за Јунг, за сосови со кои би ги јадела едни од највкусните шпагети, за тоа како изгледала Сирија во нејзините мирни денови, за Мајсторот и Маргаритка и "диктатурата" која налагала неможност за излез од сопствената државичка. Сакам да си зборувам со некој за најстариот вулкан, за оправданоста на постоењето на бренд како Коката-Кола :D и ете пласирањето на Дедо Мразчето. Имам желба да научам кои се тие змии и морски животинки кои се сончаат на плажите во Австралија. Па и да се качам на Андите. Да ја чекорам дождовната шума и да ги гледам сите дрвја и растенија во неа, да им ги учам нивните имиња.

А не сакам да бидам во друштво на хипокрити, на луѓе кои намерно навредуваат, на жени кои даваат лажни комплименти, ем дволични и гадни глумци. Не сакам да имам во близина луѓе кои ми мислат лошо. И не ги сакам оние кои оговараат.

Препотентните личности кои мислат дека го држат светот во нивните мрсни раце се само едни пајаци. Отровни! Со многу раце-пипки кои ги пружат насекаде за да допрат и залепат се за себе. Бидејќи тие самите се небитни, а сакаат да се битни. Тие е тие ако не се заканат некому не знаат како да го добијат она кое го посакуваат. Безвредни се. Мизерни.

Не е нормален светот и игрите кои ги играат некои персони во него. Ептен е лесно да се глуми љубезност и добрина. Некои не се свесни дека во нивните очи им се забележува одвратната злоба кои ја носат во себе.

kate21, mims-89, Annath and 9 others like this.
  20. manja666

manja666 Популарен член

Ај сега и ја да си промрчам нешто.
    Во каква тоа држава живееме кога национален херој ни е Кили со бисерот на мудроста Да ти го начукам у уста и Немој да ме јебеш бре. Ризница на афоризми и Семе синапово не му се рамни.
    А луѓево од тој ден до ден денешен овие мудрости ги користат масовно, поготово на социјаниве мрежи.
    Денеска уапсен затоа што човекот си сади марихуана и потоа ќе ја продава за да си профитира со труење на младината. Гледам на неговиот профил милион постови кај што го поддржуваат, општонародна побуна стана, неправда му е нанесена на Кили! И според нив тој не е крив затоа што нели јавно човекот си признава дека дува, шмрка и што уште не. Секоја чест,добар аргумент, мислим шта речи. Сепак точно е дека кој призава не пола туку целосно му се простува и не само тоа му се симнува капа за стореното.
    И после државата ни е крива, Грујо и Ахмети ни се криви, Петко ни е крив. Не бе луѓе, самите неможете да погледнете далеку од носот, се повеќе ги заборавате моралните вредности и вината за тоа што твоето дете се дрогира ќе ја пренесеш на државата и немаштијата а тоа што ти јавно поддржуваш еден наркоман кој е идол на твоето дете, тоа нема врска. Не си ти крив. Бранко е!
    Какви идоли, таква младина.
    Каква младина- таква држава.
    Иднината- ако воопшто и ја има, црна е.

Thread Status:
Not open for further replies.