[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Agawa

Agawa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    280
    Денес чисто, спортски ден. (излишни се додатни коментари кои ги има на претек. :lol: )
    Единствено ќе кажам дека ги бодриме и во добро и во лошо. :clap:
    Прекрасно е чувството кога навиваш заедно со личноста што ја сакаш највеќе за твојата земја, за земјата во која живееш и ја сакаш и неа.
    Замотани во знамето Македонско, со дресови, адреналинот качен до вселената можеби. :rock: :lol:
    Пред нас пуканките од кои повеќе траг не можеме да им најдеме. :rofl:
    Па доста возбудлив ден. :nod:
    |-)
    Имајте добра ноќ. :*

2. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Сецкана туна и кромид во 1 ипол после полноќ.. јас не сум нормална :tmi:

На Someonespecial, imelda, SparkyAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Леле сега ми текна на то јадење, Нормална си и то како си нормална ^_^
    И јас сакам, дојси ми вамуууууууу ;( ;(

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Ади има и за тебе.. не изедов се уште тоа фали :D .. И јас одамна го мислев :wasntme: омилено јадење како мала а бога ми и сега.. :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Имам една другарка ..најблиска најмила..
    Секогаш излегуваме заедно,а се враќаме оделно..
    Таа со тој,јас со тој.
    Вечерва си идевме заедно
    И универзумот сети дека нешто не е во ред...

На mal.ecka, martinuska, Loritaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    СДК дека конечно после толку срања и остале глупости, почнав јас да ги контролирам чувствата, а не тие мене. Енд д филинг ис факин гуд. :geek: Па и редно беше бе, да здивнам и јас малку. Не бива само напнатост, нервоза и постојано самокритикување.. зошто вака кога можеше да биде вака.. Епа не можело. Ако можеше, ке беше. Помина? Можиш да го вратиш? НЕ. :!: Време беше овие прашања да си ги поставам и на себеси. Шо е најинтересно совет имам за секој, ама за себе некако потешко се наоѓа чарето. Е сега коа го најдов не го пуштам. В кафез ке си го затворам. :rofl:

.. не сум јас за тука, касно станува. :lol:

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    4.036
    Добро утро Феминки :hai:
    Јас денес голем ранобудец. Си легнав рано во 11h и ете сега се чувствувам полна со енергија. :rofl:

На Ketrin.Moon и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  8. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.182
    Кога ќе се јави тетка ти а мајка ти не е дома :D :rofl: :lol:
    Се постелив на земја, готово :lol: :rofl: :rofl: :rofl:
    Колку е само вистинито :tmi:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mihaela55555

mihaela55555 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    121
    :!: http://mkrevolucija.com/revolucija-maga ... makedonija

Прочитајте ве молам, погледнете какви се грдотии се измислуваат по светов....Се само за пари...
    Па добро бе, луѓе ли сте што ли сте, аман. Сами ќе си го уништиме светот кој ни е еднинствен дом, единствен!
    Како може лугево да се толку себични. Па и они ќе имаат свое поколение кое ќе страда за тие да уживаат.
    Зарем не размислуваат на своите деца, м?
    Од вакви глупости ми се повраќа....
    Како што сме тргнале сами ќе се уништиме. И тоа само затоа што сме неинформирани и не си гледаме подалеку од носот..... |(

На vickyy90 и sweet-star им се допаѓа ова.
  10. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    СДК... Деновиве сум толку депресивна, што се сомневам дека некој или нешто би можело да ми помогне :( ;( ;(

На CuteEva му/ѝ се допаѓа ова.
  11. H.e.L.e.N

H.e.L.e.N Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    218
    Hекогас за џабе е колку и да се трудис ;( :@

На CuteEva му/ѝ се допаѓа ова.
  12. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Леле како сум поспана!
    Да има перница сместа ќе заспијам |-).
    Пиев и кафе другото се лади,веројатно е овака од умора....турбо сум деновиве! :D
    Оооодвај чекам да дојде недела!
    Да си се одморам!!!
    Понеделник нема да се работи,значи два дена одмор баш добро ќе ми дојдат!!! ;)

На Dog-lover и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  13. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    што би значело дека значи дека имаме продолжен викенд и ќе има шетање.
    :D

14. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Гладна сум а ручекот не е готов...

15. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Happy Birthday to me. Happy Birthday to me. Happy Bitrhday dear me. Happy Birthday to me. :music:

Ја знаете веќе приказната за „Елена и Штркот“, така? Епа ај, еден краток приказ.
    Штркот ме љетил, ме љетил... и ја, оп... љетиф на кроф. Тачно пред 17 години.
    Тачно се сечам, да се тога не сечам. Мање-више битно.

Битно, тука на форумов сум уште од кога имав 14, а сега напунив 17 пиперки.
    Догодина здравје Боже, ова време... ќе треба да се сликам за сурат-тефтерче, а?
    Не, не... имам уште многу фурни леб да изедам.
    А воедно се надевам, дека нема многу фурни леб да изедам. Туку дека ќе го намалам.
    И тоа мање-више битно.

Да Ви го кажам право... ме мрзи да барам некоја таква цела... срцепарателна сличица.
    Шо да се мучиме за џабе? У главно, денес смачкувам 2 писес оф кејк, а за вас-не знам.
    Па еднаш у годината ми е роденден, мајку му стара!

Уствари, еве, кај и да е... за едно 50 минути ќе се родам. Мислам у толку беше... у 12 и 50.
    Уствари не, кога сум се родила, мајка ми видела дека е 12:45, а они запишале 12:50.
    Срам да им е. Ма со какви глупости се занимавам, па и ја па...

Ајт, со здравје. :D

На ilipili, ludoto19, Hipster и 29 други им се допаѓа ова.
  17. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Зошто, о зошто како по некое непишано правило секогаш кога планирам да поспијам за викенд, станувам ококорена уште во ниедно време? :^) Во 3 сабајле си легнав, во 9 бев кукурек. Дури и моиве уште спиеја |( Од премор ли е, од навика ли е, од што ли е не знам - ама не ми се допаѓа :D И на одмор вака се понашам, every f***ing year :^)

Синоќа беше преубава вечер. Овој мојов беше на пат цела недела и се врати вчера, а јас без да му кажам купив карти за Македонија-Велс уште пред 4 дена :D Се израдува како мало дете, ме изнагушка, ме изнастиска, ѕврцките ми ги извади кажувајќи ми едно 13859 пати дека сум најдобрата девојка на светот :D BTW, многу беше јако кога бев во ONE да купам карти. Внатре 35 дечки/мажи - и јас, и тоа директно после работа, со штикли, купувам карти и тоа со детални барања: јужна, блок 3 или 4, тој и тој ред, тие и тие седишта... Ме гледаа малку чудно тоа мажиштата, ама не ги обвинувам :rofl:

И така ви викам, бевме на фудбал, се израдувавме, се изнавикавме, па потоа отидовме и баскет да гледаме во еден кафич, и таму се изнавикавме и среќни и задоволни си отидовме дома :rofl: Многу убава вечер, полна победи и радости :)

Денес иако не сум спиена, се чувствувам одморена, полетна, полна со енергија. Ме чека попладневен шопинг со него, pizza night и многу љубов. Да не го споменувам продолжениот викенд :rock: Убав е животот, убав е!

На ludoto19, Hipster, CuteEva и 15 други им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.869
    Допаѓања:
    163.499
    Тоа е така затоа што син му на Трајко носеше преку граница кокаин и никому ништо,а не дека Кили е прав. Луѓето го поддржуваат Кили само од оваа причина. Факт е дека знаеле за сето тоа, но нешто не им било по ќејф во врска со Кили и решиле да го сосечат. А она кое што се случува во Арачиново не е важно,нели? Цели лабаратории имаат, а за плантажи да не разговараме тек. А и технички повеќето не веруваат дека марихуаната е дрога која создава зависност, туку ја користат како релаксатор и начин за забава (а факт е дека марихуаната не создава опасни последици по здравјето на човекот, цигарите се поштетни, ниту зависност,опасниот момент е халуцинациите кои може да предизвикаат да се повреди оној кој ја конзумира). Зошто сте богињи на погрешните заклучоци, не, не поддржувам конзумирање на никаква дрога или "дрога", ниту сум конзумер, иако познавам луѓе кои ја конзумираат на редовна основа,па се интернет херои и идоли.
    И друго, малку ми е смешно кога некој вика - ги лаже децата, ги труе децата. Ова било во времето кога немаше интернет и дрогата беше табу тема. Јас денес не верувам дека има млад човек кој не е свесен за последиците. Не може некој така лесно да те прелаже да правиш нешто што не сакаш или немаш пари или парите ти се бројани. Секој сам свесно одлучува што ќе прави со себе си,всушност ако е доволно глуп да се навлече на хероин, нека повели самиот нека си досуди, никој не го прелажал туку едноставно глуп е. Секој нека прави со себе си она што сака, јас ниту сум конзумирала, ниту имам намера, но не ги гледајте така бабски работите. Баба ми викаше така порано кога бев мала, одат во дискотеки, дрогаши стануваат, ги лажат децата. Барем не е тоа време некој некого да лаже и тоа да го прави така лесно.
    А за ГМО и слични работи никој нема да се јави и да рече, луѓе стој, видете што ни прават, ама затоа за некои стереотипни работи ехеее махери за осуди. Верувам дека и дека на истите тие да им кажете дека некој е ХИВ позитивен или болен од СИДА ќе избегаат на илјадници километри од него, макар човекот умирал за храна и вода, заслужил, бил геј или наркоман,а не помислиле дека има различни начини за пренесување на вирусот.

Така што поддршката за Кили не е затоа што некој поддржува криминалец, туку затоа што Кили е ситна риба во однос на се она кое што се случува во тој поглед со посериозни дроги кои ги произведуваат и продаваат албанците и копилиња како син му на Трајко. Секој кој згрешил и прекршил закон треба да го одлежи своето.

На mamma-mia, tigerlady, mihaela55555 и 15 други им се допаѓа ова.
  19. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Ова е точно и потполно се согласувам со тебе Лилит

20. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    755
    Еј, еј, еј! Кочете! Вие сте слушнале за спорт-спорт?! Очигледно НЕ.
    Логиката на Дејдрим си држи вода, да!

Видете, ако спортот не е во Вашите интереси, нека не биде ниту во Вашите теми за ПЛУКАЊЕ! Едноставно, Вие немате право на тоа. Не те интересира спорт?-Не.-Епа седи и молчи. Не отварај уста. Ако немаш да кажеш нешто убаво, не ни кажувај воопшто! Задржи си го мислењето за себе!

И шо сеа ако ти ја мразиш кошарката? Ако ја мразиш пожртвуваноста на нашите момци долу на теренот, и покрај сите тие напори што ОНИ ги прават? Колку само тие се полни со пари, па баш сеа ќе трчаат за милиони?! Логика, брат! Ама чекај, која ЛОГИКА БЕ?!
    И да, тие шо рипаат на тројките на Антиќ, или нивно промашување, се исти ко Вас. Бројат колку тројки утнал Капитенот, а не ги бројат асистенциите и офанзивните скокови.

Продолжете со мрчење, продадени душички. Бедно е ова што го правите, ама ако ве исполнува-слободно!

Haters gonna hate...and DIE.

А да, „поздрав“ и до дотичните фанови на Македонија, кои урлаат и плукаат по Кошаркариве, или Фудбалериве, сеедно, кога губат, а ги величат кога носат победа. Значи, ако си ФАН биди до крај, и биди ФАН во вистинската смисла на зборот!
    Крајно изреволтирана, не-ценење на туѓ успех, па и плукање по истиот.

За крај, пардонирајте, ама сисајте го Хејтери!

На MaCa-Swiss, cigarce, Daydream и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.