[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Мила- Мамо ти си подарок на Земјата.. Можам ли да посакам повеќе од тоа? До мене е, со мене е, едно сме.. ја сакам..

На Marilyn-Monroe, Phyramide, PrinceOfPersia и 29 други им се допаѓа ова.
  2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    СДК Знае ли некој каде може да си најдам дечко како Енрике Иглезијас :P :) .

На Annie.mk1, CIA и Hiii им се допаѓа ова.
  3. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Чекам да заврши годиништево. Се надевам ќе заврши брзо како што завршуваат убавите работи на моја сметка. Навистина, не паметам една работа која би можела да ми ја претставува годинава мојот животен тајмлајн. Се што се случи, се прешкрта или избриша. Или па некој го мрзеше да донапише.
    Како и да е.
    Повеќе спокој и безгрижност посакувам во следната. Кога велам спокој, алчна сум, многу работи би требало да ми се случат за да сум спокојна. Но ајде, сепак е длабоко, не површно. А пак, кога велам безгрижност, мислам на помалку вакви денови. На думање една иста работа, разглабување од сите можни ствари за да го заклучам истото. И ниедна обврска не завршив, а за утрешната повторно имам неволие и грижа на совест.
    Тоа е, битно се потрудив. Пробав, видов, дознав. Ќе помине. Ко на кутре. Знам дека Тој чува нешто подобро и посовршено за мене, знае дека не заслужувам уште една болка повеќе. Ќе се стрпам. Ќе ја потиснам нетрпеливоста која ме одликува, ќе ја скротам и ќе продолжам. Морам. Следат убави денови. Следи и нова година, се надевам, навистина се надевам дека ќе го пронајдам тоа што ќе ме исполнува. Дека ќе се пронајдам себеси.
    Патетична сум деновиве, и некако да си признаам си уживам во своите патетики. Се пронаоѓам во секоја песна, во секој цитат од филм.. Период е, секогаш е само период. Смешно е како се тешам себеси, без да дозволам некој да ме потапка во рамо, да ми каже дека ќе биде подобро.
    И не знам веќе што да кажам, не знам каков одговор да дадам на прашањата, не знам дали се чувствувам празно или толку преполно па се случува индиферентниот удар што си го нанесувам. Не знам.
    Нека помине неделава, нека помине годинава, а јас, ветувам дека ќе ги отворам очите пошироко, и нема да дозволам да се ограничувам повторно. Ќе тропнам и ќе ми отворат.

На Chocoholic, TeddyGrey, vendiii и 2 други им се допаѓа ова.
  4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.772
    Само мене ми е чудна во фацава или?

Јас,само што дојдов. На сите Ви посакувам провод каков што имав вечерва.
    Јако,прејако!

Добра ноќ на сите..

5. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Многу сум среќнааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Сакам да кажам дека сум на 7мо небооооооооооооооооооо!
    Ахх би сакала секогсш ова да трае!
    Аххх еми се посреќи и на мене!
    Срцеи мое! :hug: :l:

Ве сакам сите

На Dulceee и L-enna им се допаѓа ова.
  6. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Го деактивирав профилот на фб, деактивирав уште неколку работи, а ќе деактивирам уште многу!

Оти декември, големиот крај, дава аларм дека треба да се разбудиш и да направиш нешто.
    Жедна сум и гладна за повеќе. И за подобро!

Се радувам на нов почеток и на нови луѓе, овие ме гушат.

На Cence, AnaKarenina, Strumfeta93 и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Имам воспаление на мускулите.Така ќе ја почнам приказнава пошто они се криви за се.А и да ви се пофалам дека многу вежбам :P
    Прославував роденден.Не мој де..али го славам од 5 попладнево.У штикли 14ка.А имам воспаление на мускулите.Ве молам сфатете ми ја муката!
    Продужив со мојата најголема љубов и мојата омилена пица.Вечера со добро вино.
    Пошто нели...не ми беа доволни воспалението,штиклите,и претходните водки.Не,не! :shake:

И таква шантрава,си дојдов дома.Да бе,дома.
    И сеа сигурно се прашувате(а можда и не),како сите МИЛИОНИ луѓе што ги сретнав низ ГТЦ дур идев накај дома( Што поѓаволите имаше во трговски,за да има толку народ у 12 саат?Гратис..КОЛИ да не делеа?! :devil: )...Зашто бе дома си одите вака рано??
    Хм...Зашто ми се спие?Зашто сакам многу пред лаптоп да седам?Зашто сум намќор?Зашто сум шворц?
    Не бе,негооо....ИМАМ ВОСПАЛЕНИЕ НА МУСКУЛИ!Не могу бре више да издржим!!!

И ваква,со многу алкохол у крв ,покрај лаптопов...имам уште нешто што сакав да ви кажам.
    Сакам едно вакво под елката за Нова Година!
    Мамо ма ,смилувај се!Греота сум ваква... без кученце.Па имам воспаление на мускулите бе па...Нели ти е жал?? :(

На Smilly и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Што очекувате во Новата Година?

Одговор : [​IMG]

Не тешки времиња ...

колоквиуми , учење,учење уште повеќе .... каде за нова год , ова , она , полагање животни тестови...
    но на крајот све ќе се исплати оти тоа е новата година , претпоставувам .... да ги заборавиме добрите или лошите времиња во 2011 и да ги направиме подобри во 2012

ќе направам листа од 100 работи кој ќе ги направам во 2012 и ќе се обидам барем 60% од нив да ги завршам

еј па може и таква тема...
    да наброите 100 работи кој ќе сакате да ги завршите и на крајот од 2012 да пишете што сте успеале ?
    мислите дека ќе биде добра тема?

сигурно Rainbow ќе ми ја избрише .... оти сме другарчиња

2:23 .... оцабајле и имам прашање до моите очи и мозок

Y U NO SLEEP ?

На x.Daisy.x, crazylady, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ете така, сега и нов аватар си имам. 8)

10. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    СДК го сакам Куманово ама се повеќе се гушам овде , ми треба промена на неколку дена и тоа итно ми треба . Сите овде живееме под една иста шема , исти луѓе , исти места . Ништо ново не му се случува на градов , тој тапка во место , тапкам и јас со него . Сакам да сменам град на неколку месеци , не е битно дали е Скопје , Штип , Велес, Гевгелија или некој друг , само да не сум овде . Ама сепак ова ќе си остане само моја желба и фантазија . Сонувај Мања , само тоа и можеш.

На PussyHunter му/ѝ се допаѓа ова.
  11. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    СДК имам еден тон за учење незнам од каде да почнам! Аааааааааааааааааааааааа! :@

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.769
    Допаѓања:
    162.877
    Д окврд момент вен ју си Толстој,сите книги ин дрољас рум,у тврд повез! :o :^)
    Омилена книга,Ана Каренина?! :^)

На mims-89, anneyy, funkygirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДК и денес си подранив,па еве ме одма на фемина :)

14. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    Нека им е среќен Божиќ на сите католици ,,,, :l:

На drugarka и Theodora им се допаѓа ова.
  15. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    СДК еве и јас да пријавам присутност на првиот час денес на Фемина. :D Ќе се дружиме денеска со повремени паузи во “наставата“. :D
    Ајде едно :coffee: за добар старт на денот или за држење во будност после цела непроспиена ноќ, за кого како. :)
    Поздрав. ;)

16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    СДК овие медиумиве ме изнервираа, уште од рано, рано! :fubar:

Ај што го перат мозокот на млади и стари со тоа индиските, турските серии. Ај, тоа, не ни вреди да го споменувам или коментирам, ќе се изнервирам дополнително. Тоа рекламите што гракаат кога и да го вклучам телевизорот (а верувајте дека мнооогу ретко го вклучувам), тие па, кога ќе ја видам таа од прашокот, не можам. :envy:

Ама колку само неточни информации се ШИРАТ меѓу масата народ, чудо е тоа. Арно викаат, најлесно е со неписмени да владееш, што не читаат, не се интересираат за ништо, како коњи, само напред гледаат. Ти кажи им дека е така, така ќе биде. Дури некогаш посакувам чисто од љубопитство да напишам некоја лага, овде на фемина и на мојот ѕид на фејсбук, да видите колку брзо ќе се прошири и ќе стигне како главна вест. 8)

Седнувам вчера, како човек, да гледам Бриџит Џонс, па се изнервирав. Ќе ги џитнев сосе телевизор. Кој неписмен го преведувал тоа бе, гугл транслејт ќе го преведеше тоа подобро. Како едни млади луѓе да градат вокабулар кога се има ВО ПРЕДвид (имај предвид, значи не ВО предвид), се сВаќа, се имаат ГЛАМУРОЗНИ идеи, врнат мачиња и кучиња ??!! Што им е на тие црни луѓе, дали јас наоѓам маани во се, или нешто не е како што треба... :x

И чисто да ви докажам дека медиумиве шират глупости кои после оди искорени ги... не можеш, нормално, навлегле меѓу народот и се држат цврсто. |( Денес не е католички Божиќ. Денес слават и протестанти, и католици, дури и некои православни. Денес се слави Божиќ по Грегоријанскиот календар. Ама оди кажи им на неписмениве, се затупеле, католички та католички. Да бевме некаде во друга земја, ќе ги тужеа за дискриминација. Бреееј!

На imelda, stylishh, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Сакам да кажам....

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Филмот го гледав вчера и ме остави со подотворена уста ..добар е,уникатен е.
    Како работите можат да се сменат,да се испреплетат,да излезат од колосек и да забегаат на различни страни и во различни правци.
    Љубов е чудна работа т.е. чудно и моќно чувство.
    Нема играње со чувствата за да не се поиграат тие со тебе.

Прикачени фајлови:

На Gargamel и CIA им се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека се изглупирав стотка. :tmi:
    Си пуштив музиче од мобилен дур бев во ВЦ, фатив да пејам, силно, па уште посилно и одеднаш слушам влезната врата се отвара. Ок си викам, мајка ми се вратила. Па пак продолжив. По 10-15 минути влегувам во дневна по пижами, со коса како Едвард Сизрхендс и најмутавите папучи на планетава земја. Кога - што да видам, колегата на тато дошол на гости. Брука.

На Smilly, WinnieThePooh, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    СДК се срамам од некои мои мислења на почетокот. ЛитлДевил, кај ти бил паметотт!! :headbang:

Кого си сакала, срамото една! Гледам цела недела едно исто сум пишувала :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.