[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    We f*cked it up love,yes we did

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    СДК како може малечко дете да те освои никој не може!
    Толку се мили,искрени и паметни!!! Ова паметни го потцртувам затоа што дружејки се со нив сфатив колку во тие мали мозочиња има информации,дури и преголеми за нивните мали главчиња! Колку се љубезни,воспитани,како ги учат дека на постар треба да му персираш абе што да ви кажувам...
    Колку се приврзуваат доколку некој им се допадне,ти даваат искрена насмевка и љубов денот едноставно ти го полнат со позитивна енергија...
    Мајка ми вика не сум налетала на ѓаволчиња некои па затоа вака зборам,ама верувам дека со децата треба да знаеш како,па секое да го скротиш на свој начин! Мили тие :*

На kravce, Butterfly14, Barbie20 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Не вреди човек да се расправа со мрчатори и да им објаснува, тие и понатаму ќе си останат на својот став и ќе си најдат причина да продолжат да шират негативна енергија. Не дозволувајте да ви го расипат денот, само игнорирајте ги и свиркајте си...

На Elennaa, Girl-50, tea4e и 17 други им се допаѓа ова.
  4. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Откако кошаркава почнаа на тв да ја даваат од татко ми тв неможам да видам |(

5. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    На Anonymous996 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Многу сум среќна! Незнам дали ќе можам да заспијам вечерва :lol:. Само што се јави братучетка ми од Србија. Утре доаѓа! Многу сум среќна што ќе ја видам после цели 15 години. :) :inlove:

На richgirl998, Dobie и LittlePinky им се допаѓа ова.
  7. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Колку е тешко да бидеш новинар на денешницава :( . Треба да поминеш толку многу време во барање на статии на интернет за да ги преведеш и да се потпишеш дека се твои, или уште пострашно, да бараш македонски портал каде биле претходно објавени и да смениш еден збор во нив. Цел еден збор, не знаете вие колку е тешко.

На kravce, Divinebutterfly, LaraSolare и 10 други им се допаѓа ова.
  8. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    СДК дека веќе треба позрело да мислам,да не тагувам по минатото,да живеам за сегашноста и да мислам за малку подалечна иднина :|
    инаку исто така сакам да кажам дека човекот понекогаш не треба само де се надева и да чека на времет :wasntme: о да среди се,треба да стапи во акција ако навистина сака нештото да му се случи но нели не секогаш можеме да знаеме кога времео ќе биде најдобар лек или кога ние на себе ќе бидеме најдобриот лек :)

аххххххх тешко е ;( ;(

На richgirl998, Barbie20 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ... јухууу, дома сме, живи здрави, со обновен маслинест тен и црвени носиња од сонцето.
    :hai:

Каква радост е да се дружиш со прекрасни луѓе. Имам чувство дека аурата ќе ми зрачи неколку седмици после овој викенд.
    Кајче на сред енЅеро, пиво, плажа, зајдисонце.
    Пајзажен раскош од кој ти затреперува срцето.

Луѓенца од 50-тата генерација кои се будат со Pink Floyd, Purple, Disciplina Kicme и се интересираат како да си го подобрат квалитетот на звучките. :)
    Опуштени и харизматични, место каде што секоја грижа испарува и ја заменуваат свежи зелени пиперки на скара, многу кромид во салатата и колач со сливи.

Јорган и мирис на лаванда. Студени ноќи и утра со поглед на синило.

Да ви кажам право, за првпат во животот погалив куче, лично, персонално и самоиницијативно. ;)
    Ова ми се виде мутаво и демек воспитано, беше црно како ноќ и тивко како романтика на месечина. :!: Дечко ми го галеше од едната страна на увцето, а јас му ја погалив другата страна.
    Ништо посебно, исто како да допираш ќебе.

Е така некако ми се зароди зрнце верба во кучешкиот род, се додека не се разбудивме сабајлето и не видовме како Тарзан ги истегнал сите пешкири од жицата во текот на ноќта, а се измочал баш на моите купачи... :D

Како да не ги сакаш, мислам како? :D

На antonina, anabel-a, Sweetheart87 и 28 други им се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.850
    Допаѓања:
    101.576
    Закон на привлекување,позитивни мисли,добри дела...се некако поминува низ мене и не ме допира.Како река сум,која одбива да се задржува на камењата,оди понатаму,протекува...не им верувам на мислите.Не им верувам на зборовите.А мислите се зборови зар не?

Ама темни,страсни,свирепи чувства имам.И не умем да ги отргнам.Избиваат од мојот понор,немирот мој.Како слепец сум се фатила за нив и им дозволувам да ме водат.И да ги наградам со насмевка.

И си мислам што би било кога душата би била кујнски лонец,па во него би ставале само она што е по рецептот.Ама не е така.Не постои рецепт за душа.Што е со мојава?Од се срце би ја отргнала за да останам со чист ум.Ама не се може.Или да ја ослободам...или заробам.Одврзување,кинење ,одбивање ..Одеднаш вистината свирепо ме погодува во плексусот.Ако.

На Moira, kravce, Lepaaa и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Ако има некој што се разбира од работење во Microsoft Word нека ми пише ЛП.

12. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    935
    Допаѓања:
    11.805
    Шо правете дечки полека малку ,не може човек да ве изначита,за два дена 30 страни сте испишале. :D
    Штедејте малку!Криза е! :D
    Иначе ниа по дома ногу сме узбуџени,утре е големиот ден.Мајката е поузбужена од децата,тресат и се гаќите да не речам ама речех :lol: ,осека се како она да е прваче.
    Со здравјето се управив,сполај му на Господ.
    И еден мал детал троа поголем е дека забележувам нешто имам проблеми со памтењето :DТребаше да си го известам докторот дека сум подобра,ич нема навика со доктори. :DА џабе толку се притиснува човеко :rofl: ај следечи пут ќе му у објаснам,кога ќе идам да ми препише некои апчиња за памтење :D
    У главно тоа е,сакав и нешто друго да ви кажам ,ама заборавив |(
    Buona serata

На imelda, Anonymous996, Gordana10 и 3 други им се допаѓа ова.
  13. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    хххх а ти имаш 16 чудноооо хххх сепак се секаваш убави се тие бебешки спомени хххх 8)

На CuteEva, Lepaaa, I.want.to.sleep и 3 други им се допаѓа ова.
  14. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Ми годеше денешната попладневна прошетка.Животот си тече без разлика на се.Мене ми беше застанал часовникот во последно време.Ама денес му ставив батерија и чувам резерва :!: .Одиме понатаму.

Кога човек ги гледа другите, си мисли дека кај нив се е лесно, едноставно...и и завидува без причина.
    И додека јас едвај чекам да излезам од дома за да одам на работа,повеќето едвај чекаат да се приберат.
    Секоја душа приказна за себе, секој со својот товар.
    Ех кога би знаеле колку му тежи на другиот?

Започнав да правам слатко од сливи :P.Се е по мерка, изброени сливи,измерен шеќер и пак не знам дали ќе го погодам. :?:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Moira, kravce и 13 други им се допаѓа ова.
  15. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Velika je razlika da li je covjek u pustinji... ili da je pustinja u covjeku.

На dejana2, Hipster, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Блиска другарка ми го поставува најчудното прашање што до сега некоја девојка ми го поставила:
    Абе ш'о да пра'м кажи како да ми пораснат ци*ките без операција ?
    А јас ни две ни три (зелено главче :lol: ):
    Земи тријај ги со тоалетна...
    Е да беееее така тие ќе пораснат со триење |( ...
    Па вреди да се проба, види газот колкав ти е, не ти беше толкав ко се роди :wasntme: ...

На Dog-lover, Agawa, Barbie20 и 9 други им се допаѓа ова.
  17. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Пукајте ме ако сакате.
    Ама мене воопшто не мие нормално,ниту па модерно
    кога ќе видам некоја момичка со "чалма" или да го наречам "ортома" на глава.

18. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.365
    Допаѓања:
    21.351
    Е зошто некој луѓе мислат дека имаат повеќе права само затоа што се машки пол. О боже, неможам да се начудам колку ни е примитивно општеството. Закони си постојат, пред нив сме сите исти, ама во секојдневен живот, во средината и фамилијата, патријахалнос како во 18 век.

19. Babylon

Babylon Активен член

Се зачлени на:
    30 август 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    21
    Секоја планина - своја тежина, а понекогаш и самите дополнително и непотребно ја натежнуваме. Но така е. Си тече животот. Не треба да заборавиме да ги искористиме минутите што отчукуваат :)

На vinozito1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    [​IMG]!!!!
    Koга луѓево ќе го сфатат тоа, кога ???

На Marjan007, SparkyAngel, richgirl998 и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.