[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Добро утро на сите! :)

Јас еве го пијам моето утринско кафе, си седам на тераса и мислам што да облечам денес.
    Имајте убав работен тен! :*

На fallenangel, Dog-lover и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  2. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Добро утро убаво утро! :)

Ги сакам сончевите утра, се будам полесно, се спремам за на работа без да си велам еј што убаво ќе беше да си поспиев.. Туку напротив сум расположена , имам позитивна енергија..

Утрово друштво ми правеше едно слатко бебенце, иако беше на 5мин, сепак успеав да го причувам, не се расплака. Зачудено ме гледаше со слатките очиња и сигурно си велеше која е оваа :^) :lol:

По утрото денот се позанава, па ако е така нека остане и во теков на целиот ден оваа убавина.
    И вам ви посакувам убав ден, бидете расположени и полни со позитивна енергија, само така ќе си се чувствувате поубаво и исполнето. :)

На richgirl998 и Dog-lover им се допаѓа ова.
  3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    нокеска не можев да заспијам
    се напив 2 таблети од по 2 мг и едвај со маки сум заспала некако-мајка ми за малку не ме фати :whew:
    не знае дека одам на психијатар и дека примам терапија и не ни сакам да дознае доволно има свои здраствени проблеми само уште јас и фалам

4. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378

Добро утро другарчињаа.. стартува уште една работна недела.. :)

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Katinka1

Katinka1 Активен член

Се зачлени на:
    5 септември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ти си човекот на мојот живот....каде беше толку време бре?? :wasntme:

6. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.731
    Допаѓања:
    38.404
    http://www.youtube.com/watch?v=ZTVQSdvcYlA
    СДК уствари нема потреба да кажувам, денов е прекрасен!!!! ВЕ сакам сите!!! ПОвелете на торта!!!

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      5,3 KB
      Прегледи:
      220
    На Barbie20, kate21, hermosa и 5 други им се допаѓа ова.
  7. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    Среќен и весел :*

На LaDyDoLl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ако ми како што ми беше вчера нема да пијам веке Дијазепам-ствараат зависност туку тренерките, патиките и на кеј-трчај, пешачи природа е најдобро нешто

9. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Требаше да ви кажам добро утро уште кога станав ,ама школо , обврски и се заборава.... :wasntme: .
    Како и да е, мислам дека ви ги немам кажано сеуште впечатоците од средното училиште но и не е нешто за возбодување, не сум возбудена воопшто , не ми претставува задоволство одењето на училиште , истите шмизли , истите бубалици , истите пријатели се ми е исто :| па така да нема многу за фалење. Устрави има. Да ви се пофалам дека престанав да јадам брза храна што според мене подразбира тостови , чизбургери , хамбургери и такви работи додека пак тестени си јадам редовно, исто така и газирано повеќе не пијам а пијам 2 литри вода дневно....Почнав да трескам јас и што треба и што не треба ....Ќе ве дружам јас додека сестра ми не се врати од училиште а после ќе учам.Имајте убава ден :*

10. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    Добредојде на црвената овој месец, неможам да станам од кревет мх мх, му се испонашав на либето зашто ме разбуди, и се мислам дали кафе да си направам... се глеа дека ќе биде дооолг глупав ден али тоа е :D

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754
    ДАЛИ МОЖЕ Е ВРЕМЕ КОЦКИТЕ ДА СЕ НАМЕСТАТ И СЕ ДА СЕ ВРАТИ ВО НОРМАЛА ВО МОЈОТ ЖИВОТ ? СЕ НАДЕВАМ ДЕКА Е ТАКА ПА И ВРЕМЕ БЕШЕ

На srcekrsacka и richgirl998 им се допаѓа ова.
  12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Kафе со Трендафилка и АнаКаренина, бирање кошулка и панталонки за фраерот на Сноу, советување за мода со Анабела :wasntme: почнав да ве сонувам бе луѓе :D.. Ајде Добро утро.. овај Добар ден :D

На LittleChili, Snow-Queen, Barbie20 и 11 други им се допаѓа ова.
  13. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Ете ти чуден ден, фрики тјусдеј де. Чадорче да пишеме датум денешен. :D
    Трендафилка и мене ме поздрави ноќеска, сум ја сонувала како сме разменувале рецепти за торти. Се разбудив мртва гладна, едвај чекав да станам да јадам нешто. :rofl:

Ете кој ќе части колективно една торта од Канела, а прифаќам и нешто смутено у Делимано.
    ;)

Редактирам, и Боки 13-ка основа екслузивен диет клуб, вие до каде сте со вашите животи?!
    Мој животе дал си жив работа...

На a.c.k.a, LittleChili, kate21 и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Maeeeee

Maeeeee Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    104
    Ќе се мажаааааммм :inlove: :P 8)
    ЛАЖАМ БЕЕ..СЕПТЕМВРИЛИЛИЛИИИ..УПСС ЗА АПРИЛ БЕШЕ ТОО. :?: :$ незнаев шо да пишам одамна ме нема..ај наздравје :wasntme: :* :D

На srcekrsacka и sofijanoka им се допаѓа ова.
  15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Никако не можам да си го најдам местово откако си дојдов назад.
    :^)

Дома, многу луѓе, многу галама, кутии, вреќи, ќесиња, моите куфери :devil: , недовршена изолација, заглавени градежни работи. Ааајде пакување куферите, односно, прибирање на извадените вреќи и нивно повторно ставање |( , па кај баба. Кај баба, уште повеќе луѓе, уште повеќе галама. Порано ми беше убаво и тука да седам, сега ми е убаво да дојдам на гости и да си одам по 4-5 саата.

Далеку од тоа дека не ги сакам или нешто слично, ама така убавко ќе ми дојде да си имам моја дома, мој кревет, мој клуч, и само мое нешто... затоа што некако, сфаќам дека не можам баш да се вклопам пак назад. Сега ќе речете оваа блада, многу западњачка стана :D , ама гледам дека скроз поинаку си имам фатено ред на функционирање, што многу тешко ми се поклопува со нивниот.

И не знам, додека не отидеш некаде скроз настрана не го сфаќаш тоа. Не знам луѓево како со години и години и години си вегетираат за сукњичката на мама. Не зборувам за заедничко живеење поради финансиски причини де, него знаете, повеќе за врската, некако како не им смета, не е возможно да имаш цел живот исти навики како тие дома што си ги имал. Како црева се влечат сите заедно, некоја форма на амеби, не знам.

Плус, се кладам дека и на родителите и на сите им идеме преку глава и сите си сакаат мир и некој да не ги замара, само не можат да ни го кажат тоа. ]:)

Јас битно си уплатив одмор, тргаме за неколку дена со љубениот, малку да се почуваме во спиењето. Ова чисто информативно и офтопик. :rofl:

На Sweetheart87, LittleChili, imelda и 18 други им се допаѓа ова.
  16. jatika

jatika Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4

srcekrsacka izvini da te prasam ti dijazepamot ko bonboni go lapas? Zaso se trues bezveze? ima i drugi ncini ima eden caj od valerijana se vika i toj smiruva

17. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Maeeeeee,а ти сакаше да ти чеситита некој,а? :P :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

На Maya3112 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Хахахаха ме изнасмеа. :D Ете, од возбуда сум згрешила. Сакав да пишам 5, не 15. :rofl:

19. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Го гушкаш едниот, го бакнуваш другиот, го галиш третиот. :clap: Сега си главна ѕверка, биди среќна машките те сакаат омилена си им. Па како и не би била кога им треба малку забава им стоиш на располагање. Штета што неможеш да ја согледаш реалноста. :x Ако малце подразмислиш ќе сватиш таквите како тебе каков впечаток оставаат во нивните очи, слика на лесна девојка.

На Anonymous996, ljubovche и sofijanoka им се допаѓа ова.
  20. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Некоја феминка од Скопје нека ми пише лп ми треба една информација

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.