[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Maeeeee

Maeeeee Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    104
    Хаха..абе остај честитањето..Па не ќе беше лошо и по некое поклонче да пратат..онака од љубави :D :$

2. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Времево не зезна за пост-школско шетање.
    Ај утре. :D
    Иначе,едно нешто ме мачи.Ама ќе помине....

Ништо несакав да кажам уствари,само да си промрчам малце. :D
    :hug:

На Biggie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Тажни љубовни песнички на Антенна 5,романтичен поглед,си врне онака фино надвор,убаво мириса.... :inlove:
    Во глава ми се јавуваат некои слики,ахх. :inlove:
    Што е убав дождов....

На Biggie, Barbie20, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
  4. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Ми се спие...Вчера бев на театар и претставата траеше премногу...а и не беше некоја прекрасна претстава, премногу беше вулгарна...

5. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Вие сите зборите за дождо, а јас ке се ‘‘пофалам‘‘ дека изгорив на сонце и дека ја добив таа проклета алергија што ја имам на сонце.. :(

6. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Иако не го сакам многу дождот сабајле кога се разбудив ептен се израдував.Официјално есента веќе е тука.Ветер, дожд ..ама ако убаво е.

На Elennaa, sweet-cherry, LittleChili и 8 други им се допаѓа ова.
  7. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    9.188
    Толку се израдував кога го слушнав дождот сабајлево - чудо! Се будев на моменти, ама "музиката" на дождот повторно ме успиваше. И бев среќна, и таков ми е денот. :$
    Не го сакам летото толку многу освен ако не сум на море или некое поладно место во природа, седењето дома под клима не ми е убава летна 'атмосфера'. Кога е поладно можам да се облечам колку ми е таман.
    А и сите тие слатки џемперчиња, марами за околу врат, чизмички... 8) :lol:
    Едвај го чекав периодов и ете го, следните месеци се мои :wasntme:

На SparkyAngel, LittleChili, Ketrin.Moon и 3 други им се допаѓа ова.
  8. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Леле бе леле до кога вака абе нема тоа е невидено 8 месец бремена отшла на одмор ај што отишла убаво што се сликата ама толкав стомак истакнат на фб и тоа без никаква прекрвика само купачи а стомакот го оставила да видат дека е бремена.Господе ако те има давај мозок повеке оти ова отиде надвор граници на нормала.Е мразам ко некоја трудница прави 5008987 пози со стомакот па и гол одозгора за на фб и мајки што ги сликааат децара дневно 6768689678 пати и објавуваат на фб моето бебушче ова она амн бре луѓе сите сме биле бремени сите имаме деца,па ако сакате да покажете колку ги сакате своите деца покажете им на нив не на фб да покажувате,штом секоја слика од детето е на фб ако прдне одма статус на фб се гледа колку внимание имаат децата од вас.позз ама ми олесна уф :P

9. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Кога ми е тешко да се потсетам:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Убаво е да си го кажеш на себе

На kala21 и HEV им се допаѓа ова.
  10. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    И јас немам фб веќе точно една година и исто и мене ми се чудат "лелее, па како така без фб?" А јас па им се чудам како они можат со фб. Толку се внесени во тоа како да е неизоставен дел од животот. Луѓево си немаат попаметна работа. А да, морам да кажам дека е една од најпаметните работи што ги имам направено, раат сум си. И чудно види, не сум ништо поназад од нив, како што мислат. :D

На The.Crab, hermosa, WarriorAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Бегај Сонце, бегај.
    Доста печеше 3 месеци и 1 недела од Септември. Врати се другата година. :hai:
    Сакам пак да истури, ДА ИСТУРИИИ. :devil: :rain: :mm:

На Barca-Gril и richgirl998 им се допаѓа ова.
  12. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Многу глуп ден. Утрово се истури од врнење, а сега сонце грее. Глупости. |( Барем да врнеше цел ден, поубаво ќе беше.

13. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Има некој од Штип овдее?? Или барем што го знае Штип :rofl: . Се наоѓа ли таму некоја голема парфимерија, онака добро опремена? Ај да си прашам уште сега, тоа е најбитно за кога ќе отидам таму :rofl: :rofl: :rofl:

п.с. Многу ни треба темава Сакам да прашам :lol:

14. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Убаво е времето не велам не конечно малце да освежи, навистина обожавам вакво време, ама проблемот е тоа што имам премногу за учење. А. по default на вакво време се спие. Јас пак ќе кажам имам за учење, учев, но тешко е :( Цела лекција ја знам, само еден дел не можам да го разберам. Паметот тука ричгрл, не во чавките :@

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754
    Се надевам уште некој месец и ке ја пеам

ДОСТА ВРЕМЕ ЕРГЕН ОДЕВ ДОСТА ЛИЧНИ МОМЦИ ВОДЕВ, ВРЕМЕ МИ Е ДА СЕ ЖЕНАМ

:dance: :dance: :party: :party: :party: :rofl: :inlove: :inlove: :ninja:

http://www.youtube.com/watch?v=KiMPHB79uMA

На richgirl998 и hermosa им се допаѓа ова.
  16. cocoa28

cocoa28 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    91

Пак ќе повторам, греота е што кажав така, и безобразно од моја страна, ама само бев брутално искрена...Јебига, сега, ген си е ген, не можеме против тоа...По година -две сосем трето ќе изгледа можда...
    Секако дека еден ден моето бебе ќе ми биде најсимпатично и најслатко, ама тоа не значи дека треба да ја сликам скрос гола и расчепатена, со половиот орган на увид пред илјадници непознати луѓе или како хистерично вришти, а во лицето темно црвена цела или како ја хранам, како плука, како се лигави, како повраќа и слични работи и згора на тоа по 200 слики во рок од 24 часа да ставам стриктно од такви глупости...Единствено уште изметот во пелената да и го видиме, како се искакала...

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Rosie.Alice

Rosie.Alice Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    81
    Ја зезнав работата... е сега и на обично фала ќе се радувам. Еве ме, чекам 3 часа за да ми се заблагодари на искрената честитка и со надеж дека ќе започнеме некој разговор. Иако тешко верувам. Си најде тој свој живот. Си го живее сонот. Си најде и едно чупе за време тепање. Дај Боже да е пресреќеи најуспешен. Си заслужи.
    А јас сега можам само да се каам за тоа што ја пропуштив шансата. Ама нели се се случува со причина? Еден ден ќе дознаам зошто... :(
    Нека му е најсреќен роденденот. Нека биде и тој најсреќен.

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Денес упишав 2-ра година на факултет и преморена си дојдов од толку чекање по шалтери. Деновиве не доаѓав тука често, затоа што и немав баш нешто посебно да издвојам за пишување, важно добра сум (малце разочарана од кошаркарите ама тоа е што е), се е по старо, слободново време ограничено и уште само 4-5 дена уживање и одмор.
    Времево е тотално забегано, денес ги преживеав сите годишни времиња освен зимата (само таа фалеше). Ова е време коа буквално излагаш на улица и среќаваш се и сешто - од римјанка до чизма (да, сабајле како што истураше и беше ладно видов и девојка со чизми над колена), од кратко и тенко фустанче до фармерки од дебел тексас и долги блузи, од мокар чадор до наочари за сонце. Се си има :lol:

19. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Дали е до времето или до мене , се чуствувам меланхонично , си го сакам мојот дом , цел ден го прележав во кревет, каде да отидам !? Дојдов во сосема нов свет каде што за мене се е непознато, ... леле колку само било тешко да отидеш да живееш во држава каде што си тотален странец немаш никој свој .... ;( ;( ..... ми фали мојот дом ..... ;(

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754
    КАКО ИЗГЛЕДА ЕДЕН ПРОСЕЧЕН САБОТЕН ДЕН НА ЕДНО УФУРАНО ДЕВОЈЧЕ ОД МАКЕДОНИЈА ?!

Околу 14h пишува на статус и ги тагува другарките кој ништо не се подри од неа. "Вечер Лудницааааааааааа, ке бидеме главни" Од 14:05 до 18:00 следи шминкање, а почнува така како што ке изнајмат авион за прскање на комарци кој ке го натоварат со пудра. Е после тоа се шминкаат едно 2 саати од кои 45 плачат пред огледало пошто им се гледа БРКОТ. После тоа кога веке се готови и личат отплика на мумифицираниот чеш на фараонот РАМЗЕС ТРЕТИ, почнува облакањето!
    Недепилирани целулитни нозе со штикла 27цм, некое фустанче на кое нормално гзо и цицките се во прв план испрчени до даска.Е кога ке се пицнат, се одлучуваат да се најдат кај една од нив која е сама дома затоа што родителите нејзини отишле во манастир да се молат на господ више никад да не добијат такво дете.
    Кога ке се соберат, пијат флаша "квалитетно вино" од сортата Демирхисарско лозје кое се пакува во пластична флаша од 3 и од 5 литри и одма почнуваат статуси во стил "drustvo se skupilo vino nas je ubilo" итн итн. Сега кога се страшно ПИЈАНИ (0.000002) премили.
    Тргнуваат према некоја дискотека . Со оглед на тоа дека секоја од неа има по 150 денари , нарачуваат водка сечеа , и ја цуцлаат 3ипол саати, Одеднаш нивната најомилена песна "Zato sto sam ti verovala slepo" И почнуваат со играње како ЕПИЛЕПТИЧАТ НА ХЕРОИН.
    И Бидејки веќе се напраени статива, додека џускаат се удараат во некои момци , а најзгодниот од нивизгледа како СПЕЦИАЛЕЦ во РУСКА НУКЛЕРНА ПОДМОРНИЦА , а во џепот му виркаат клучеви вероватно од некоја X6-ка.
    После некои 20тина минути,оваа дебелава му забива јазик точно до тенкото црево и го изнесува надвор на мување.После 45минути се враќа расчепатена како гуска , а иде ко на грбот да има плински болјер !

На lovely-girl и sweet-star им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.