[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416

Кратко и јасно.

На Nana19, richgirl998, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  2. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    премногу сум тажна и оптеретена со глупости.Зошто секогаш вината ми ја префрлаат мене?Зошто?Таман ќе бидам среќна и се иде надолу.. ;( ;( ;(

3. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Види едно е што ти сметале сите тие слики- и мене би ме нервирале некои родители- кој-што-работи тие да ставаат слики од нивното бебенце- во најралични пози притоа вклучувајќи ги целодневните активности... Ама да кажеш дека некое дете личи на компир- е тоа е нешто друго, не брутално искрено- туку безобразно и некултурно... Не велам дека не, некои бебиња навистина не се убави, и јас коментирам во стил дека тоа бебе личи на мајка му и татко му и воопшто не е убаво- ама никогаш не би кажала дека личи на компир... ;)

4. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Сабајле се будам,погледнувам низ прозор и-изненадување!!!
    И си викам што убаво,сега ќе залади.Ама ништо,а нивистина треба,веќе не можам со топлово.
    Сакам есен! ^_^

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Немала време? Она немала време? Има предавање три пати неделно, не прави ништо друго во живот и она немала време за едно кафе?! :@

На никого не посакувам да дојде во ситуација каде ќе се запраша дали ова пријателство од 7 години вреди. Дали вреди тоа што 100 пати сум менувала планови за неа, што 100 пати сум ја чекала по минимум 15 минути кога доцни затоа што нешто неверојатно безвезно искрснало. Што сум внимавала секогаш што ќе кажам за да не ја повредам, што сум организирала речиси се. Што секогаш јас сум била таа што било што прашувала затоа што знам дека она е срамежлива. Не си ти сестро срамежлива, ти си егоист.

Пријателите се познаваат кога се во врска и кога има проблем. Трагичното е што јас сега сфаќам кој ми бил 'пријател'.

Разочарана сум од себе, од неа, од се она што можеше да биде ова пријателство. Не можам да соберам храброст да и залепам се во лице, затоа што уште сум човек. Очигледно глупав човек.

Денес времето ми е утеха. Дождот сабајле ми одлучи да отспијам уште некој саат, за сега да се фатам за работа. Договорени заборавени кафиња и леплива кожа затоа што е проклето спарно. Ни среда не е тоа што беше.

На Domino, Elennaa, Lemonade и 22 други им се допаѓа ова.
  6. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Само што влагам дома, и одма да си ја споделам среќата со вас :lol: постигнав 4 фантастични гола :geek: :muscle: од кои 2 со глава 8) и така пресреќна сум :D ^_^

Имајте убава вечер :* :*

На LittlePinky, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, sweet-cherry и 12 други им се допаѓа ова.
  7. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Отсуството на некои личности од нашиот живот...едноставно оставаат трага,лузна засекогаш.
    Боли,боли проклето.
    Времето со нив било преубаво,исполнето..
    А сега?
    Се одминуваме токму со тие личности како двајца странци..
    Странци во толпата,кои го искривуваат вратот само погледите да не им се сретнат.
    Само празнина остана..
    ..и желба за повторна средба..

ПС,Секогаш ќе ми недостигаш.Знаеш дека дел од срцево е твој.Прости ми,знам згрешив..
    Немам храброст да го кажам ова гласно,испуштам крици и само ја наведнувам главата..

На kala21, Nevermore, la-chicka и 7 други им се допаѓа ова.
  8. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    До кога ќе тагувам јас по Охрид бее.... До когаааа? :doh: .Кога се присетувам солзи ми навираат во очите...навистина....Неможам повеќе , ми доаѓа да се префрлам средно таму да учам до толку е работата дојдена. А не па на фејбук кога ќе почнам да пишувам со некој од охрид па кога ќе ми каже ,, ам шо да прам шетав крај езеро...'' тоа ми е крајот веќе. Не ми се верува значи како за толку кратко време толку се приврзав. Сликички си гледам секој ден и си плачам понекогаш и си се чудам на умот....За Охрид бре за Охрид....тоа е .....Ама ништо неможам јас да направам , беспомошна сум , само можам по цел ден да висам на пц и да си ги гледам брановите онака на екран како некоја специјалка. :doh:

http://web.maxtv.mk/ Еве ако сака некоја да си троши време како мене.

има подоле во живо од охрид

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  9. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Ееее не сум знаела дека сум мажена со африканец :tmi: на фб ми стига смс дека сум добила наследство од некоја африканка која има исто презиме како моето и која ми оставила наследство од 10 милиони долари абе 10 000 долаари да беа барем реални ке го бацував како што сме во криза иако има африканско потекло хахаха :lol: :lol: што се нема по нетов ке дознаеш и дека со африканец си мажена :D :D

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  10. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    СДК колкава ли сила му е потребна на човекот за да се откаже од тоа што најмногу го сака...

На something.nice, love93, kala21 и 11 други им се допаѓа ова.
  11. M-e-r-i

M-e-r-i Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    9
    Ako ima nekoja slobodna za sovet za ljuboven problem,ako moze da mi pise......

12. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Штета што неможам а да не дишам од воздухов кој го делам со личности што дуриии ( :!: ) ни тоа не го заслужиле. :|

13. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    бидејќи нема тема за прашања да прашам некој од Скопје ако можи да ми кажи од Дебар Маало што е поблиску Веро 2 Тафдалиџе или Водњанска? :wasntme:

14. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.835
    Допаѓања:
    5.185
    Јас се ве разбирам. Знам дека си го плаќате кафето и сендвичот и сакате да ви биде по ќеф, ама жити се нема да ви биде последното кафе во животот па да се истурате на келнерот и да го ругате пред цел ресторан. Па какво и да е ќе го испијам и ако треба нема да се вратам веќе на тоа место.
    Бре, многу сте јаки!

На Anonymous996, kala21 и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  15. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Потруди се, се ќе успееш! :) ^_^

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    На ana-girl, kala21, richgirl998 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    А се колнев во неа .. Последното за неа ќе го дадев!
    Веќе видено, веќе чуено. Ништо ново. Лицемерие на сите страни. Превртував со очи на сите страни за муабетов, се додека не го почувствував тоа од нешто налик на сестра. Еј, сестра ја нареков.
    Се прашувам што ли мисли, мислела за мене. Слепо и верував.
    Грешка, грешка, грешка и уште 1000х грешка.
    А јас со трауми. Оставија белег и тек допрва ќе оставаат.
    А дали ќе успеам? Проклето нека е! Не верувам во себе. Се прашувам дали ќе успеам?
    Од друга страна ме ставаат во двоумица. Најдоброто другарче со неискажани чувства, зарем?
    Имаше обиди, безуспешни. Поинаку ги протолкував.
    Се гледаме за некој месец, со среќни вести. :)

18. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    951
    Допаѓања:
    12.258
    Многу ми се интересни некои...кога се работи за тебе и „запирките„ ги гледаат,а кога се работи за нив „точки„ и се живо и диво батралат,прст пред око не гледаат :D
    Се скока,па после ОП! :!:
    Уствари јас овде не дојдов да деморивирам сакав нешто друго да ви кажам.Сакав да ви кажам колку е добар текстот на песната,а за пејачот еден од најдобрите.И колку само ми се допаѓа пораката во неа.
    Ова МЕСТО што ми се допаѓа,се вика СВЕТ.
    http://www.youtube.com/watch?v=Kn-uQ0jBWV4

На Gordana10, hermosa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  19. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Кхм...

На pamelche и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  20. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    755
    Беше прекрасна ноќ.
    Ноќ, каква што може да биде само тогаш.
    Небото беше толку ѕвездено.
    Толку светло што кога ќе го погледнеш не можеш да не се запрашаш:
    „Зар под такво небо можат да живеат секакви лути и хировити луѓе?“

Зборувајќи за хировитите и за различните лути господа, не можев да не се потсетам на моето примерно однесување во сиот овој ден.
    Уште од изутрината почна да ме измачува некој чуден јад.
    Одеднаш ми се причини дека сите ме оставаат сама и дека сите се откажуваат од мене.
    Секако дека секој има право да праша:
    А кои се тие сите?“.

Настанува молк.
    Нема да продолжам.
    Ќе се препуштам во него.

На Antoninaaa, Barbie20 и Someonespecial им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.