[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko... Тоа е тоа. Балашевич си е Балашевич. Секогаш знае да ме погоде до срце.

На Hinebrra, kala21 и Barbie20 им се допаѓа ова.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.741
    Допаѓања:
    17.705
    Поради долгот на нашата општина, претходната недела 3 дена неамавме вода, еве од денес нема да имаме уште 3. Браво, ќе плаќаме ние за џабе.

Колку е добро да си бањат, јоо...колку е добро да си бањат..

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.482
    Допаѓања:
    12.688
    Има ли некој одлично познавање на Економија :D , т.е со приходи во Македонија ако може малку помош :$ , лична порака нека ми прати :wasntme:

4. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Внимание!!!
    Текстот подолу содржи хејтерска содржина :lol: :angel: ..
    Пукајтеме ако сакате но не можам да сватам како ги паметите момците...ејјј овај идеше со онаа овај идеше со таа, аууу да дрола е ваква е онаква е, а и тој е таков онаков и потоа додека се свртеш, таа е во негова прегратка...аууу срце колку те сакам ти си тој што го чекав цел живот, кажи кажи дека сум подобра од бившата кажи м м |( .Ма немој да ме ј*беш бе, до пред некоја минута зборуваше се најлошо за него, како тоа успеа да биде твоето мече,срце или какви ли не други лигави фрази, па и се споредуваш веднаш со неговата драга ли бивша :rofl: , а што е со нас фините момци кои не ги изневерувале своите девојки, кои не се познати во градот како "играчи", момците за кои не знаете која му е бивша, каде идеме ние...епа чупишта непрокопсани затоа ќе си останете стари моми, на крај ќе ве земе некој од долно Норо ќе трчате дедека е пијан по него со детето во рака како гуски, несакам да хејтувам но навистина по некои од вашиот род си го заслужувате тоа, како и понекои од нашиот :!: ...
    Ми се гаде од такви личности :envy: .

На Agawa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Candice.S

Candice.S Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    287
    Aко за нив стигнавте да коментирате, тогаш незнам што треба да се каже за вакви мајки
    http://sitel.com.mk/node/95902

6. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    158
    сакам да кажам
    сега си купив таблет од анхоч пред 1 месец аинол од 7000 сега е поефтин
    и мн си го сакав
    ама ми падна во вц отидов да се бањам и да го наместам ми се лизна од раце и ми падна леле човече повише не сум плачела се утепав од плачење има линија попречно и мн ми жал сега цел екран е со точки и ништо не се гледа :sweat:
    дали знаете што може да се направи и колку пари е?
    фала ви однапрет поздаф

7. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Нервози,нервози и само нервози...
    Моите родители прават работи и зборуваат нешто што никогаш не би ми било ни на крај памет, дека тоа ќе го прават. Разочарана сум тотално..
    Ми треба многу позитивна енергија за утрешниот ден. Мајками ќе ми ја каже одлуката. Се надевам дека ќе ме сфати. Мала работа е, но сепак, не очекував толку лоша реакција. ....Stay strong mili4ka, stay strong.
    Се надевам се ќе биде добро.

На Dog-lover и Anonymous996 им се допаѓа ова.
  8. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    СДК 1.мразам упикувачи, г*олижачи, умислени, самобендисани, леки луѓе...(може тука да ги ставам и тикварките на Трендафилка, а посебно оние шо се такви повеќе во јаве )
    СДК 2.Пошто на мм му дојдоа некои другари на салата во двор, решив и јас да си правам филмче. Не ми се седи надвор- ст0лиците ич не ни се удобни, ама затоа си ставив коњаче со две коцки лед, црн газиран сок алијас кока кола (тоа како возрасните тетки, на прашање :"Што ќе се напиете" ? Тие одговараат :"Сокче." Следи: " А Какво?" Тие одговараат: "Ми црно ":D ), цигарче и чипс. Не ми оди од нивните салатаи (башка нејќам вишок садови за миење), а плус ич не ми се слуша за фудбал....Си кулирам и си уживкам и баш ми е гајле ( и на мене еднаш да не ми е гајле :D )
    СДК 3. сакам да си земам 5 дена одмор. Не за да одам некаде, тука 3 дена така дома да си седам, малиот да оди на градинка, а јас да си се одмарам, и 2 дена да се здробам од чистење перење ќилими, завеси,ќебиња, јоргани.... некои генералки (сама си го скршив филмот од точка бр. 2, и кој ми е крив? :lol: )

На Antoninaaa и Anonymous996 им се допаѓа ова.
  9. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ова се нови времиња! Живееме под стрес... секоја одлука влијае значително доста врз текот на нашиот живот. Не можат да не сопрат, не можат да не замолчат, посилни сме! Тешко е, и изборите што ги носиме во овие мигови постојано се менуваат, а желбата за доминација голема, се бори со испадите на немоќ во солзи... Треба да се избориме, жени, насекаде во светот, да се обединиме! Затоа што секоја жена заслужува по една боксерска вреќа во својот дом, во текот на својот ПМС! Изгласајте, потпишете ја оваа петиција... време е ние жените да добиеме можност нашите збунети, психотични и депресивни чувства и потреби да ги фокусираме во една точка. За доброто на сите граѓани... гласајте за боксерска вреќа. Да изградиме подобра иднина!

|-)

На Elennaa, Moira, Someonespecial и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Може да се пријави некој што ви пишува во лп?

11. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Конечно да се појавам и јас,после подолг период.
    Феминки мои знам дека ме снема за жал...
    Ама имам добри вести.Се вработив конечно. :)
    Работата добро оди си зимам некои парички,таман си се подновувам кога ќе ми текне.Барем не молам веќе.
    На работа колективот ми се допаѓа,сите се фини,зафрканции смеење секој ден.Иако кога работиш со многу луѓе се и сешто гледаш ама ако се погоди персоналот колку и да ти го расипале денот тука се тие да те расположат. :D Особено ми се допаѓа што секој ден ме фалат,највесела сум на работа,најнасмеана (а нели јас си го сфаќам она...позади секоја насмевка се крие преголема тага...). И омилена сум на повеќе луѓе. :wasntme: Некои од нив доаѓаат специјално само за да ме видат. :lol: Интересно ми е. :rofl:
    Од сите видови на глупости слушам секојдневно,па сакала нејќела макар и сама си се смеам. :D
    Немам време со никој да се видам,ме снемува.Дури и он се чувствува запоставен.
    Но во последниов период...одкако почнав со работата.Си ја сфатив уште повеќе мојата вредност.
    Има луѓе кои сакаат да бидат со мене,го покажуваат тоа,а јас од него очекувам многу љубов и докази за таа љубов.Сепак според мене он треба да се труди околу мене за да не ме изгуби нели.
    Не барам премногу,барем јас така мислам.Но тој што сака да е со тебе ќе го преврти и небото и земјата.
    Ако не се труди многу како тогаш би опстојувала таа врска...без докази за љубовта та не ни постои...
    А од мене мислам дека беше и премногу што се однесува од женска страна...некои работи не треба јас да ги правам туку тој...
    Време е тоа да се сфати...затоа и се однесувам сега така.Сакам да сум сакана,сакам да сум се во нечиј живот...сакам да почувствувам....ништо нема врска и онака премногу кажав... :D

На Elennaa, Moira, teddybear и 29 други им се допаѓа ова.
  12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.560
    Со среќа вработувањето, те видов на дента на отварањето :wasntme: :D

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Без поддршката од семејството никогаш не би можела да го пребродам периодов..
    Неизмерно сум им благодарна што се покрај мене!

Толку.

На Gordana10 и jovanovska94 им се допаѓа ова.
  14. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Периодов ми е крајно монотон, дури неподнослив.
    Се нервирам што на мои 22 години спијам до ниедно време, пушам 2 пакли дневно и кршам кревети по дома гледајќи серии.
    Книга не ми се фаќа иако тоа би требало да ми биде приоритетот сега, но суптилно си го одложувам и се тешам дека ќе имам време да научам.
    Се чувствувам крајно бескорисно, секојдневно барајќи им пари на моите за да излезам или за да си купам нешто. Срам ми е веќе!
    Многу од зацртаните планови чувствувам дека ми пропаднаа, ама за тоа во друга прилика ќе пишувам.
    Сакав да кажам дека ми треба да се почувствувам корисно и да си го мрднам дебелиот газ од кревет, да почнам да правам нешто со својот живот, кое што нема да биде залудно трошење време.
    Единствено нешто што ме радува е есента која што ни е пред прагот, а дождецов како добро ми дојде денеска, плус совршен изговор си најдов за да си се оправдам пред самата себеси зошто изгледав скоро цела сезона од Two and a half men.
    И така си живеам јас, досадно и без нималку амбиции и цели.
    Топла ми е постелата, си комбинирам бисквити со крем и мед заедно со чајче од брусница. Си ги изгледав сите емисии за нападот на 11 Септември. И после се ова незнам што се жалам и јас, преку леб погача сакам. Супер ми е животот, си уживам максимално, само факултетски грижи и финансиски проблеми кои што секако ќе се решат.
    Се ќе биде добро, знам, верувам, само малку труд ми треба.
    Имајте убави сништа. :hai:

На anuskaNESTLE, Izaabella, marama и 10 други им се допаѓа ова.
  15. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.347
    Допаѓања:
    13.099
    Дожд? Да, под услов да сум дома, и иако е Септември да ми дува греалка.
    Како бре читам на сите ви се бендисал, зарем само мене ме разбуди страшниот гром, што и после неколку секунди татнеше, па помислив дека е земјотрес ама јас не го чувствувам тресењето затоа што срцето ми чука пребрзо?
    И не знам зошто истрчав во дневна и таму легнав, а брат ми сиромав помал од мене дотрча да ме провери, затоа што знае дека се плашам од громови.
    Надвор мокри папучи, а само што облеков светли чорапи. Небо стемнето, небаре 7 навечер е, а јас терам се по ѓаволите.
    Три чекора подоле, кучето ми беше накиснато до коска, па се тресеше како... не знам што, битно многу.
    Па во пижами, не, не, во спавачица (зошто по ѓаволите сеуште спијам во спавачица кога е ладно), го средував него- го бришев, го сушев, го хранев.
    Кога седнав конечно ми текна дека треба да облечам кондури до глужд за надвор. И чорапи.
    Ах мои корални сандали на попуст. Не ве поносев како што е редот. Не ве испоштував.
    Елај си ми летенце.

На Sweetheart87, Someonespecial, marama и 5 други им се допаѓа ова.
  16. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    На еден лист хартија,ќе ги напишам моите желби.
    И како што ќе ми се исполнуваат,така ќе ги штиклирам.
    Листот ќе го читам секое утро,за мотив,воља и стимул ..
    Желбите нема да бидат екстремни,ќе бидат од оние ситните,скромните,кои нас луѓето не прават среќни.
    Барем за момент...

На Elennaa, tweety26, Inna5 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. vvendetta

vvendetta Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    14
    СДК - секој почеток на врска е најубав, моите убавини завршиле одамна.

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    ДЕНЕС МИ Е РОДЕНДЕЕЕЕЕЕННННН !

СДК дека сум искефана ептен и дека љубовта моја магично ме изненади :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

И ве сакам сите плус :*

На Elennaa, hermosa, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  19. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Си ја средив собата. Сега е сјајна 8)
    И компјутерот го средив. Колку сум среќна. Сега ја чувствувам како само моја соба.

Ја сакам. :inlove:

На Elennaa, teddybear, hermosa и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754
    СДК СЕГА ЈА СВАТИВ ПОГОВОРКАТА РОДИТЕЛИТЕ ПРАВАТ А ДЕЦАТА ПАТАТ
    Нокеска го сонував братучедми во многу болна состојба , и верувајте се разболов од таа болна слика умот ми е цел ден кај него.Поради несогласувања на нашите родители ние не смееме да комунуцираме нормално , не смееме да седнеме да испиеме едно кафе заедно ,моите не се криви за оваа работа туку само неговите родители , и моите никогаш ми немат забрането да комуницираме за разлика неговите него и срам да и е за тоа господ да ги казни ! Може не требаше да речам така ,но навистина сум осамена и тагувам по нив.Премногу ги сакам братучедите ,бидејки немам браќа и сестри тие би требало да ми бидат се штоимам но ете имам само едно скришно здраво ;( ;( ;( премногу ги сакам и ги жалам особено едното имачено дете е бидејки таткому и мајкаму се дебили и тешки флегми детето е грефче.Но многу сакам да му помогнам на тоа дете кога некогаш би успеала и да имам повеке во животот ке му помогнам.

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.