[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Not sure if he logs off the moment before I log in, or he just clicks appear offline when he sees my name online.

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Чудно е колку две личност, крвно неповрзани, можат да си личат!
    Чудно е колку хороскопот знае да биде точен!
    Чудно е колку еден поглед зборува!
    Чудно е колку сакам да помине ноќва!
    Чудно е колку една личност може да влијае врз друга!
    И уште милион работи ми се чудни!
    Чудно е колку овој свет е чуден!

На zhap4e, Hopeful, Loritaa и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.769
    Допаѓања:
    162.877
    Елката што ни е убава,убава ни е,ама толку многу сијалички никогаш немала. Очекувам во секој момент епилептичен напад да добијам од сето тоа трепкање и жижкање! |( Дури три пара! Дури ТРИ! Сите жолти и не знам како не се запали до сега!
    Секоја година традиционално по дома имаме испади со елката и да,не ради ефект,туку и годинава татко ми ја фати на средината и повторно се деси истото,мајка ми почна да се потресува како и ја уништил убавината,а тој почна да се извинува,па ја местеа пак! :D
    Каков ден...празнинава не си заминува,се плашам да не кулминира во тивка омраза и горчина. Сепак,другиот дел од мене е бескрајно среќен...искрено,ама е минлив до следното скалило...Нејсе,утре ми стига подарокот.
    Дечки,5 кг за една недела. Шта реќи?! По теоријата,пракса. Нагло слабее и менува боја на коса.Јас само ослабев несакајќи и косата толку долга не ми била повеќе од 5 години.

Го слушавме Дин Мартин како пее,бејби ит ис колд аутсајт и пиевме варено вино и ми го бубна носето...и тоа е тоа. Скопје нема ни а од атмосфера,а па не па новогодишна атмосфера. Толку е очајно што ни Дин Мартин и неговите шеќерлеми не го живнуваат.

И друго нешто да ви кажам.Во тие што најмногу сум имала верба дека имаат потенцијал да направат чудо од себе...на крајот тажно ме разочарале и како луѓе и по можности (за ова и не е толку страшно). Како што растам,созревам и ги разбирам луѓево,се повеќе се сакам себе си. Во каква гадост живееме... Луѓе,сериозно не е забавно...надминете ја својата глупост,несигурност.Никој од вас не очекува да сте брилијантни во секој момент,нема потреба од газење на секаков морал,чувство за останатите...сакајќи да изгледате големо и благородно,вие сте само себични.

Оптимистички кажано,јануари е веќе поминат според мене. Февруари го сакам,март исто така и веќе е пролет. Ме фаќа страв од она постпразнично расположение. Листата на желби е веќе составена у глава,листата на планови исто така,а ланската листа е цела испошкртана освен една подточка,ама годинава,ќе биде една од првите работи кои ќе бидат шкртанти.

На PrinceOfPersia, ozbilnazena, la-chicka и 11 други им се допаѓа ова.
  4. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.390
    Допаѓања:
    17.611
    :@ Не ми е криво што лижете г`зчиња, ама криво ми е што не знаете да си го направите и тоа послатко, па земете си една тегла мармалад, слатко, кремче, намачкајте си послатко да ви биде :lol:

5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Ja сакам сестра ми со цело срце. По не знам кој пат ова го кажувам во животов. Таа е прав борец. Ја гледам како светла точка која ме води. Нејзините зборови, толку реални, не ме повредуваат туку ме прават борец како неа. Ми подава рака, ме смирува, ме води. Мојата сестра. Една и единствена. Секогаш ме враќа на нозе. Незаменлива е. И сега ми е полесно. Мама како да ме гушна преку телефон со нејзините зборови. Ме стопли. Секогаш тука за мене. Помирна сум. Можам да спијам мирно.

Добра ноќ.

На L-enna, ines.h, Hopeful и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Утре понеделник... Не ми се оди на работа, убаво ми е дома. Цел ден во пижами, маж ми ручек правеше (макарони), па кафе, филмче, релакс атмосфера. Утре триста обврски, состаноци и нервози. Не ми се оди на работа. Всушност ми треба одмор. ке се одморам за Нова година и онака ке си седиме дома со друштво, во тренерки и ке биде баш супер. Нема шминки, лицкање и средување. Добра нок одам да легнам, не ми се спие ама морам. Чаос женски :)

7. Star19

Star19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    70
    Сакам да ви кажам дека официјално седнувам да учам ]:)

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.241
    Допаѓања:
    67.760
    Се обидувам да не потонам во целиот медиокритет што ме опкружува.

На manja666, Rubiii, Bright и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    СДК ми се плаче од што не ми се оди на работа :( Мислам дека избрзав, имав да бирам 3, и ја одбрав најгрдата :( Несакам, несакам...!!! :(

10. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да најдам некој што ќе ме сака и ќе ме почитува онаква каква што сум.
    Сакам да најдам некој штп ќе ме ислуша и нема да ме осуди, што ќе ми каже дека ќе биде подобро.
    Сакам да најдам некој што ќе ме гушка кога ми студи, што ќе ми подарува работи без повод, што ќе ме претставува пред другите, што нема да ме крие.
    Сакам да најдам некој што ќе ме изненадува, што ќе успее со нешто мало да направи насмевка на моето лице, што со самата појава ќе ме разведрува кога сум тажна, што ќе ме теши кога сум несреќна.
    Сакам да најдам некој што ќе го цени мојот труд, што со задоволство ќе ме слуша како пејам, што ќе се смее на моите вицови.
    Сакам .... Многу сакам.
    Сакам некој да ме израдува со нешто, сега, утре, другиден.. Само да ме израдува, да ме изненади, да ме насмее, онака од срце. Да ми подари нешто. Немора предмет, да ми подари насмевка, да ми подари прегратка или бакнеж..

Сите, што ќе го читате ова, не е важно какви сте, заслужувате да имате по еден таков, пријател, дечко, сопруг.. Што ќе ве сака, со цело срце.
    Од мене имате една огромна гушка, која ќе ве стопли, и еден бакнеж за добар старт да имате ...

Прикачени фајлови:

На Sm.real, WhiteAngel и Butterfly15 им се допаѓа ова.
  11. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Нешто што ме иритира, а што сакам да го кажам отворено е дека целта на темата "Модни критики.." е постирање облека која сте ја искомбинирале и чекате наше мислење за тоа дали и фали нешто на комбинацијата или пак е добра, а не постирање на сликички каде што се гледа дека имате прекрасно тело-бомба (што е за право ќе си признаам), а од облеката ни О не се познава. Обично тоа е поза каде што е нагласено прекрасно извајаното тело, а облеката(која треба да има главна улога) ма не може ни да се види што боја е, што модел е, со што е искомбинирана..ништо ништо.
    Морав да промрчам, девојки не се лутете, јас радо би кликнала лајк за вашето прекрасно градено тело и цврсти нозе, нема што да кријам, но тоа во некоја друга тема.
    А можеби и ПМС-от е крив за моево расположение..пЉус и испитите што ми следуваат |(
    Уф се на се, како нај добар излез моментално ми е една двоцевка наполнета со 10000 куршуми бидејќи очигледно само еден нема да ме утепа..
    |-) |-)

На calliope, BlackSwan5 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  12. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    I never understand these people |(

btw - колокфиумска недела - ќе ми треба среќичка како никогаш досега :$

13. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Само едно ќе кажам.
    Сакам да одам на концерт на George Michael!
    Кој сензуален глас го има во песните, колку само успева да ме смири во напнати ситуации..зошто нема вакво нешто и во Македонија!? Зошто!?

На crazylady, L-enna, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК мразам кога одолговекувам некои работи :doh: свесна сум за тоа и опет иста песна |( :D
    Интересна беше годинава, тоа што го посакав, се оствари, од некои неочекувани работи бев пријатно и непријатно изненадена со ваква фацка :o :tmi: искрено многу нешта во животот зависат од нас, колку навистина ги посакуваме за истите да се случат, ако не сега, подоцна.И уште еднаш ми се потврди за тоа колку е животот кревок, не само што го знаев теоретски, туку и пратично да речам го осознав и страшно сум свесна за истото, имам споменато за тоа во една тема, така што ќе речам за ништо на светов, не вреди човек да се нервира и последиците од тоа ги видов, кај некој друг.Страшно.Но уште толку за да научам уште повеќе и уште повеќе се освестам за вредноста на животот.Најважни сме ние, нашето здравје, а се останото што ни се случува е со споредна улога.За се што човек се прашува, а мисли дека го нема одговорот на истите, ќе го открие.Се е во нас, нема ништо надвор од нас, другите луѓе се само огледало на нашите чувства,мисли.

И луѓенца, сакам лето да дојде, ЛЕТО :!: вака не бива,не! Бреј што планчиња ми се вртет низ глава :D отом,потом, имат време, иде 2012, пусти Маи,Инки баш трагични предвидувања имаат :D :wasntme: битно популарни се :D

На crazyinlove19, julie77, ozbilnazena и 3 други им се допаѓа ова.
  15. OnlyGirl1

OnlyGirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    9
    СДК дека викендов помина некако...Наредните 20 дена,пекол :@

16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Убав завршеток на уште поубав ден.
    Кулминација на празнично расположение и семејна атмосфера.
    Недела е, ама убава е.
    И како за крај на денот, музика и одмор за душа...
    http://www.youtube.com/watch?v=iZV7akaSo0s

На PrinceOfPersia, L-enna, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  17. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Штета што е геј па не можеш да му изјавиш љубов, нема да ти возврати, а признај дека ти се свиѓа хаха? :rofl: :P Мала шала и за тебе и за Џорџ. :lol:
    Поштено супер песнички има човекот, не го осудувам заради тоа што е све додека прави топ музика. ;)

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Моментално сум суперишка орасположенишка.
    Слушаме песни од Здравко со сестра ми, и си пееме. Едвај чекам да дојде Нова Година, и да се изнапеам за целото време поминато во учење.
    Прееска, симнував песни, еден куп прозорчиња отворени.. Сестра ми правела колачиња за Нова Година, и ај викам, да одам да видам, дали има нешто вишок, да се смачка. Се враќам.. гледам татко ми, игра карти, отишол икс на сите прозорчиња. :tmi: Ај, не ми било судено да досимнам, си викам, поучи нешто..
    Почнав да учам.. кога почна да вика..
    И што ако тројкава ја ставам тука?
    Лелеее, ама карти..
    Пуу, една десетка да немало.. Кога ги има, ги има, кога ги нема, ги нема.
    Ауу, оваа била црвена, не идела на црна..
    Ај ако не победам сега, не играм повеќе.
    Еве, само уште една.. еве уште една и готово. |(
    И се откажав од учење, овој тука игра карти, овие таму гледаат Солзи на Есента. Ај Елена, доста ти беше учење за денес, оди гледај телевизија.
    Секогаш одам во школо без шал, и денес ми вика: Ако не одиш утре со шал, не те пуштам во школо!
    Апф, па супер, не одам утре.
    Ама камо да беше така..
    А вие, останете ми поздравени. :f: Јас отидов да си легнам. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=yIwGdC54 ... re=related

На Ann.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.987
    Колегијално ем феријално збрани, сите пут накај Куманово и право у Баба Цана.

Абе, пиво и скара фршти што да вам кажем. Се натапанив ко камионџика, го опраив фејсот, ми порасна врската за две три педи, дома кулирачки, плата ќе ми дадат три дена порано, си го љубам Животот, и што ќе ми е нешто друго?

Еден туш со новата купка од бела лилија, и вовлекување во кревет, ко новороденче.
    Ех, колку се радувам! :*

На ines.h, Neytiri, Loritaa и 2 други им се допаѓа ова.
  20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Мачно ми е.

|(

Колку многу посакувам добар и квалитетен сон, поим немате.
    И да, не мораше денес да настинам!
    Распуст, I NEED YOU !

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.