1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Cause everyone wants to feel like someone cares...
    Cause nobody wants to do it on their own
    And everyone wants to know they're not alone
    There's gotta be somebody for me out there!!!
    Секој заслужува да почуствува вистинска љубов..

http://www.youtube.com/watch?v=cGb7ukP_ezI

2. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    Толку е срамежлива што дури и бананата ја јаде хоризонтално. :lol:

На love93, something.nice, Agawa и 3 други им се допаѓа ова.
  3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    СДК ... охх, трчај, средувај, досредувај ... Веќе се одразува и на мене, богами и на мојот изглед ... трошам калории место да додавам килограми. :^) Ама се надевам добро ќе се исплати. :geek:

Инаку почнав да бројам полека ситно ... ден за ден ... до големиот ден :)

На bittersweet, kravce, ozbilnazena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    но но но
    I don't worк people work for me! :emo: (не е емо смајливо туку женска шо си ги измрсила шишките додека да ја каже реченицата)

иначе бубалица според мене е некој кој посветува цел ден на учење и пак наредниот ден јас повеќе ќе знам од него иако сум учела 1 саат
    или некој кој иако претходниот ден цел го посветил на учење три часа пред тестот припаѓа како ништо незнал

а ама баш не се сложувам со тоа дека некој што си учи и со труд си добива убави оцени е бубалица, пример јас секоја оцена со добар труд ја имам заработено, ама не сум бубалица,не го имам запоставено ни социјалниот живот ни себеси, на учењето гледам како на нешто што треба да го направам, а не тоа да ми претставува се

инаку да се сложувам за сјајната иднина што не чека сите што чесно си учиме и бубалици и не бубалици

На sweet-star и LittlePinky им се допаѓа ова.
  5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Криви сме бе, криви! Еее, неодговорни едни, наместо да сме фрлеле пари на школо, ние сме требало да правиме пари... ете затоа (сарказам). :D Одамна веќе за ништо не постои правило тука, како да си во Зона на самракот.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
  7. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Ne sum vinovna sto Gospod ne mi dal "Ubavina". No zatoa pak sum srekena sto imam dobra dusa i golemo srce za da saka mnogu luge.
    Rodena sum kako covecko sushtestvo i ziveam taka, balgodarna sum bidejki ne sum edena od mnogute "Paraziti" koi ziveat samo da gi koristat drugite, so eden zbor 'iskoristuvachi' stom te iskoristat i povredat te napustaat i si baraat nova zrtva, svesni za toa deka ti ostavaat golema neizbrisliva traga vo srceto. Za se storeno postoi svoja cena, so tek na vremeto zivotot e toj sto ke ti naplati za sekoj storen grev. Zatoa zivej kako sto znaes i umees, ne gledaj vo minatoto, uzivaj vo segasnosta, misli na idninata. Vistinata i seto drugo ostanato sami ke si dojdat na videlina..!!

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  8. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Ми се јаде...Мама прави пита, но сеуште не е готова ;( ....

9. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Брат, брата не рани, но тешко му тојшто го нема!!!!
    Ете, го однесовне брат ми денс во Штип, таму ке студира....
    Преде неполн час се вративне, и веќе почна и да ми недостасува....
    Незнам, некако чудно ми е, навикната сум да е насекаде околу мене, да дишиме ист воздух од собаава, да му надерам, -оди донеси ми, подај ми, ....
    Абе ми фалиии!!!!!!!
    Ах душа дадина, како ке му биде без мене.....
    ;( ;(

Ете плачка сум голема.....Тоа е факт!!

На LittleChili и LittlePinky им се допаѓа ова.
  10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ова често се случува: Ќе барам нешто низ нетов, пример рецепти. Наоѓам некој многу интересен рецепт, така и не многу ефтин, и гледам низ коментарите да видам да не го пробал некој. Читам:
    Woooow, ама изгледа вкусно, морам да го пробам.
    Леле колку е убавооо... (тогаш во мене се јавува надеж дека ќе прочитам дека го направила) ќе го направам обавезно и ќе пишам. ( :| )
    ... И уште неколку такви коментари, а никој нема напишано дали го пробал навистина рецептот и дали е убав како што изгледа.
    Барам вежби, се случува истото:
    Ќе пробам, па ќе пишам дали има резултати... и уште многу други такви коментари, а никој не споделил искуство.
    Или никој не пробал, или не испаднало како што треба, или ги мрзи да споделат, или се многу себични ]:)
    Или само јас наидувам на такви некомплетности :D
    Ако си ветил нешто исполни си го :devil:

На sweet-cherry, kravce, Espadrila и 4 други им се допаѓа ова.
  11. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    Епа хај на сите.. после долг временски период јас пак се вратив тука. Ми недостигаше фемина , ми недостигаа вашите постови.За овај период додека немав интернет си се забавував подруго ми поминуваја деновите наместо дремеќи пред компјутер јас си читкав , цртав. Во Петокот бев Скопје ( на брат ми му помогнав за да ја исчистиме собата во студенски ) не бев па на училиште цела ден ми помина во Скопје малце шетање убаво си поминав иако не се погоди времето. Бев во факултетот иии видов едно прекрасно момче ех бе чили зарем се заљуби :$ штета не знам како се вика а можев да видам глупава мислам дека само е од Скопје нвм . Така во самотија ги поминувам деновиве. Домашните на работа , бато Скопје добро е што сум втора смена на училиште па си идам покасно... за 3 дена ми недостига батето :(

На Someonespecial, hermosa, LittlePinky и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Сум си направила еден домашен сок од праски,си го земав мачорот да ме топли и да ми преде се додека не ме успие.Навикната сум да спијам со него.Да го галам тоа да преде и јас да заспијам.Муце мое мало.
    На моја и на негова радост во дворот е и неговата поубава половина и нивното мало скоро родено маче.Мераци.
    На телевизија стандарт ... Аси,ќерката на Аси,таткото на Аси...

Сум ја запоставила "Девојката со портокали".Сум почнала да ја читам и така останала на 52 стр.Вечерва ќе ја продолжам.Јас ќе си читам,мачорот ќе си преде.Мирна и спокојна ноќ.

Добра ноќ.Убави соништа.

На hermosa, ilipili, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Е значи многу ме нервираат некулурни луѓе. А како за несреќа, само со такви сум опкружена.
    Си седиме во дневна и слушам некој влегол и вика по сестра ми, па откако не доби повратна реакција слушам се отвара вратата од детската соба. Погодувате нели? Влегла таму.
    Ѕвончето за нив е непозната работа.
    Ај ја викнавме во дневнава, си седиме, муабети, едно- друго, и јас отидов во мојата соба да се пресоблечам.
    И ете ја пак, ко гром од ведро небо. Да се огледала.
    Огледај се,пукни! :@
    Мама и тато не ми влегуваат в соба без да тропнат, не пак таа.
    Многу се изнервирав.

На Someonespecial, LittlePinky, leighton23 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Пробај да не се нервираш заради нечија некултура...Знам дека е тешко, речиси невозможно, но... :)

На LittlePinky и Barbie20 им се допаѓа ова.
  15. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Денеска конечно се фарбав ! Мислам последниве 3 дена не излегов од дома за да не ме гледаат луѓе така подрастана :D Страв ми беше многу одуговлекував дека ми паѓа косата овој период ама веќе на ништо не личев , инаку сега сум пак нешто како црвенокоса у 3 нијанси на црвено , доле дури како црно е со црвен сјај , како и да е покрај толку ентузијазам и цел ден и вечер испланирана за да си ја промовирам боичката јас на крај дома морам да седам :( Другарка ми ја фати стомак и не е во можност ... и двете се разочаравме ама тоа е ... Уф уште не можам да се помирам денеска се отвара сезоната на еден кафиќ и латино има ле ле ке пукнам од нервозаа , па никогаш не испуштам отварања! шмрц :(

16. Simplicity

Simplicity Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    534
    Глуп ден. Глуп!

17. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Мислев дека ќе биде подобро. Се надевав. Ми ветуваше дека ќе е подобро и да само ми ветуваше. Отиде таму и се промени. Не бевме многу далеку но сепак не можевме да се разбереме. Не посакувам никогаш нему да не му успее нешто, но сега сакам да падне на тај испит.
    Еднаш бев повредена, а сега чуствувам како и втор пат да сум. Несакам.

Ќе се ослободам од се и ќе чекорам напред. Така е подобро :)

На hermosa, pamelche и Barbie20 им се допаѓа ова.
  18. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Ух,ми олесна.
    Ај добра ноќ :* :* :*

19. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.010
    Добив ли желба за брак или тоа е само минливо чувство?Секој ден се повеќе и повеќе посакувам да се будам покрај него,мојата срцка.А се плашам,премногу се плашам,и поради тоа се уште стојам во место.....ќе добијам ли храброст,ќе се решам ли да одам еден голем чекор понатака??? :?:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    И дојде редот и на Мајли Сајрус да ја коментирам :lol:
    Прво морам да кажам дека песната Wrecking Ball и е преубава, жива зараза.. по цел ден ја слушам.
    А за спотот немам зборови.. КАТАСТРОФА! :x
    Еве една добра споредба на која и се смеев цел ден :D :D
    http://www.vinehot.com/wrecking-ball-at ... 2583840768

На MoonshineAnne му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.