[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    А што тоа беше Скопје?
    Се согласувам со тоа дека иритира кога некој ќе се прави нешто што не е. Ама од друга страна зошто ве нервира кога некој се прави Скопјанец само затоа што студира таму додека пак од друга страна да студира во Кичево и да се прави Кичевчанец тогаш никому не би му сметало?
    Да бидеме реални и да си признаеме дека Скопје без разлика што е главен град премногу го ставаме на пиедестал и тие таквите Скопјанци кои што хејтаат се останато што е од околината на нивниот град го сметаат за помалку вредно, нас останатите за сељаци а они самите се доживуваат како да имаат сина крв и дека се многу класи над нас.
    Мене ми смета што еве на пример Прилеп е исто така голем град ама никој таму нема да те плука зошто си дошол од Куманово за да работиш или да студираш таму додека пак во главниот град тоа е и премногу истакнато.
    Секоја чест на исклучоците, ама верувајте ми дека не само јас туку и многу други овде можат да потврдат дека барем еднаш во животот на факултет ги исмејувале оние пуфлите на мама и тато, они живеат у Аеродром, Кисела Вода и Центар а ти си мизерија која што доаѓа од Куманово.
    И кажете ми кој е за жалење..јас или тие таквите?
    Толку да бидеме прост народ, значи не ми се верува. Неизживеани....амеби, незнам друго што да кажам.

На CuteEva, WildCherry, hermosa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Кога омекнав толку бе? Се упропастив. :D Ќе почнам да стануем хомо патетикус...прво на сама себе па и на други. *мава два освеестуечки шамара* Се надевам дека е сон такозван ПМС од кој бргу ќе се разбудам.

На Hipster, I.want.to.sleep и Gordana10 им се допаѓа ова.
  3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Мала таjна коjа ме прави неизмерно среќна :D само нека потрае ^_^

На teddybear, Someonespecial, I.want.to.sleep и 11 други им се допаѓа ова.
  4. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сдк...
    А мене маж ми ќе ме остави због мобилниот телефон :D Види мајката, многу јака причина.
    Да си пукнеш бе ...Крива сум знам...
    Јас на втори спрат мобилниот на првиот спрат ...и обратно... Кога е малиот дома трча...
    Мамо, те бара тато, баба, дедо, вујче, вујна .... Жива сум бе... мрдам ....
    Еднаш брат ми ми рече едно ланче ќе ми купел око врат да си го носам, као да ме слушне кога му требам...И тој стално ме кара ради ова. Каде си сестро интерпол не може да те најде :D
    Под кајсија брат, берам круши.
    Него, закажав за мобилниве де...
    Посе десет пропуштени... единаесетиот ...Кој да ти каже Ивана, колку те барав а те нема.
    Врти ако немаш друга работа..

Ако те оставам тоа ќе биде само затоа што не го носиш мобилниот со себе :D :rofl:

Иди бре! Мајка ми не ме роди со мобилен...Ако ти требам знаеш каде сум.
    Ме стресе , мажи има за извоз :wasntme:
    Види ја ... Ем крива, ем топузлија :D Што има за ручек :^)
    Ајвар ќе си мачкаш, разведен и гладен :lol: Од утре не се делам од мобилниот.
    Каве средно ако може :geek:

На bittersweet, teddybear, stylishh и 34 други им се допаѓа ова.
  5. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Autumn is gold, and only one golden man can feel it's magic :) :)

Прикачени фајлови:

• n.jpg
      n.jpg
      Големина на фајлот:
      54,7 KB
      Прегледи:
      398
    На hermosa и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  6. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Што ми требаше Дрти денс на забава во 1? :D

На Victory15 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.903
    Допаѓања:
    163.772
    Ми се случува.
    Лека ноќ!
    Сакам да креирам, инсприрам, растам, сонувам, лутам, негодувам, љубам, не сакам или мразам, сосема сеедно, да давам и да земам.
    Ќао!
    А да и да имам уште многу убави одмори и патешествија и чувства на резервирани карти и тркалца од куфери кои го прерипнуваат прагот! Возбуда чувствувам, возбуда!!!

На Hipster, Antoninaaa и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  8. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.571
    Допаѓања:
    4.350
    3 ден од факс и што да ти причам .
    Жалиш зошто повеќе нема веќе колоквиуми со а,б,в,г,д туку ти идат отворени прашања . И барем се надав дека и тој еден предмет ќе остане на заокружување и бап ти вика од оваа година е на пишување. Милина бе .
    Па после земав малце да одмарам дома викам ај барем 2 саати да поспијам ама не можеш долл.а ај ова ај разбуди го брат ти во 7 треба да стане има работа изми ги садовите ќе дојде мајка ти пак ништо немаш средено и сон нема.
    И искачаш надвор а ти се спие ти се плаче и очекувам да ме размрдаат ама ништоо. Тука другарот на дечкото ми коментира за Лига на шампиони и фудбал. Не дека не следам фудбал али стварно прај го тој муабет утре . После тоа зима се лапа со другарка ти се милуваат срце душо а јас и дечко ми си се гледаме . Добро сме искочиле надвор на муабет и да се зезаме не сум искочила на само со дечко ми па да се лигавам и лапам. Али добро сега ај 2 месец е ќе сфатам ( ама пак не сфаќам зошто се гледаат секој ден и еден ден ако го промашат тоа нема да биде лошо) .
    И да еве сега дојде 1 и 34 и стварно треба да легнам да спијам. Еве лап топот е до мене да видам уште нешто и се гасам.
    И да утре чим дојдам од факс се туширам јадам и легнувам да спијам и тоа асалани 4 саати за тоа што не се наспав ни денес !
    Лека ноќ на сите :)

9. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    е патетики, еден спроти друг седиме, како странци, како да не бевме вчера сродни души, како да не бевме вчера еден за друг створени.. ее патетики, душо моја, зарем за вака бевме ! ?

10. simonaa123

simonaa123 Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Многу ми е убаво кога сам ќе си кажеш.. ти у право си била јас не те слушав.. и моетоо "ете јас ти реков" сега од мерак неможам ни да заспијам.. никогаш нема да ти дојде памет.. ама јас вака ќе си се радуфкам дека сум во право. Секогашшш хуууу

11. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    сдк си отиде пмс си дојде расположението :D

На ohana и Sweetheart87 им се допаѓа ова.
  12. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.719
    Допаѓања:
    9.471
    сдк добро утро на сите :hai: јас си станав рано сега си пијам чај од брусница,ме натисна пмс но добра сум само малце сум поосетлива,си плачам за неправдите по светот :( .
    Aма животот е убав,ако си го направиме самите таков,нов ден-нова среќа :D

На Barbie20, Loritaa, Antoninaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како може женет човек да додава пријателки на ф.б. зборувам за девојки и истите да ги коментира дека се бомби :fubar: а со жена му се на слика како се бакнуваат-на неговиот профил-а основно учевме заедно и сопартиец ми е :!: па и искрено не ме чуди што се дружи со Вини пу-исти се :x
    испага дека женетите се најрасипани од сите :!:

На Sweetheart87, richgirl998 и DigY им се допаѓа ова.
  14. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    мирот кога си сам и кога утрото го започнуваш со капучино е незаменлив.

На Agawa, Sweetheart87, senza.parole и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам.... Точно пред 2 години на овој ден се запознавме.
    Од кој, една година исполнета со смеа, а другата година со кавги каква што на никој не му ја посакувам.
    Ќе видиме следната што носи...
    :*

На Barbie20, Maya3112, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  16. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Ах,луѓенца мои! :) ^_^

17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Се некои експерименти си правам со луѓето... испаѓа како да го тестирам нивното трпение и смиреност. Многу ми е интересно зошто претходно очекувам некаква реакција, а кога истата ќе се случи се смеам :rofl: .
    Ете и типичен пример... Долго време ви се нема јавено некоја личност, а вие не сакате прва да му се јавите. Се што треба да направите е да испратите една СМС порака која ќе има доволно смисла да изгледа како да е недоразбирање. Во истата секунда( ако телефонот е покрај личноста) ќе добиете одговор на вашата порака, а вие можете да почнете да ја пишувате наредната и некаде кога ќе стигнете до пола ќе почне да ви звони телефонот... Чувството е прајслес :devil:
    Мислам дека овај ден ќе биде еден од поубавите исполнет со многу трачарење и озборување хаха. Си ги сакам другарките и сакам кога договараат кафе во последен момент. Пријатно знаат да ме изненадат.
    Имајте убав ден и во случај да се досадувате пробајте ја мојата да ја наречам стратегија, ќе си се расположите малце :D Имајте убав ден

18. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Денот ми е многу убав, па ви посакувам и на вас да ви е уште поубав ;)

На sesilija и lana.del-rey им се допаѓа ова.
  19. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    депресија на сите страни, замислени погледи, очекувања... а јас... јас само би си легнала под ќебето и би спиела и би читала.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Не знам за вас, ама мене секогаш сакам да ми одговараат чорапите со облеката. :D Тоа ми е многу битно. Уште од мала. :wasntme: Само што, во последно време ме мачи нешто. Носам униформа у школо. :?: И сега немам 5 пара бели чорапи, за да идат со маичката. :D Прво мислев да комбинирам според панталоните... ама па немам ни толку пара тегет чорапи. :?: И сега смислив ново. Комбинирам чорапи, според пижамите. :rofl: Моментално носам розева пижама, со риги. И такви чорапи си облеков. :D Од сега, ќе носам пижами не според удобност, туку според боја, за да ми одговараат со чорапчињата. :rofl: И онака по цели денови сум во пижами. 8) Кога и го кажав ова на другарка ми, ме гледаше некако на криво. :?: Можеби не беше наспиена, убаво... Знаете, прва смена... можеби и се укочил вратот. [​IMG]

Има уште една работа, што можеби не сте ја приметиле, кај мене. [​IMG] Скоро секогаш, кога пишувам мислења, или ставам ептен многу смајлиња, или ич. Знаете оти? [​IMG] Оти кога ставам смајлиња, се пореметува просторот, меѓу редовите. И ако стаам само едно смајли, во цел текст, тогаш нема да изгледа убаво. Еве, баш приметете кај претходната реченица. [​IMG] Нели изгледа некако деформирано, во споредба со целиот текст? Има помалку простор меѓу редовите. [​IMG] Или тоа само мене ми се увртело у глава? [​IMG]

Оооф, ај доста. Отидов да читкам. [​IMG] Едино ако не заспијам, по пат. [​IMG] Зошто бе стварно, само преку ден ми се спие? [​IMG] Дај бе, па и јас да стаам тука една сликичка. Ко мене да ме сликале, ебаго. [​IMG] Само фалат розевите чорапчиња, розевите пижамчиња, ќоровинките, џбунов мој на глава... [​IMG] Додуша, и на овој на сликава, не му е поарна косата. И да бе, женско сум, бе. [​IMG] И го отупев, или ми се причинува? [​IMG] Битно, собата е таа! Кога ќе размислам, подобро е да си легнам. [​IMG] Ако дојде сестра ми, кој ќе ја слуша како се дере, дека не е раскренато? [​IMG]

На simoncelicius, I.want.to.sleep, Biggie и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.