[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Још један у нииизу,још један у нииизу,још један у ниииизуууууууу! :rofl: :D
    И така,еве веќе е 16 ч.,и денешниов ден си зеде замав,све у фрка,све убрзано.
    Школо,дома,ручек,курс,палачинки,клуб...
    Куче.
    Само таа ми го разубавува денов,срцка е,ја обожувам. :inlove:
    Па и покрај тоа што у канта отидоа 10тина палачинки. :D :D
    Ај,живот иде даље! :)

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.917
    Допаѓања:
    163.850
    Тоа што последнава година само ми се пуштаат помлади дечки е сериозна ствар за размисла.
    Или ич не изгледам во тек со моите години во било која смисла или сериозно им будам едипов комплекс. Трето нема!
    Ама па златни деца се у питање, многу ми се смешни! :D

На richgirl998, Hipster, LittlePinky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Времето колку е само никакво.Сабајле кочан ладно после жешко.. и има вируси после.Епа ке има :(

4. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк биди благодарен...
    Затоа што имаш избор да правиш што сакаш во животот. Да, постојат одредени ограничувања, но тие се пречка само за оние кои не се упорни. ;)

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    ...Помини повеќе време обидувајќи се да направиш нешто од себе,а помалку време да ги импресионираш луѓето. :)

На Someonespecial, eliesaab и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  6. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    ..а болката никогаш нема да згасне, нема, верувај ми! Можеби со текот на времето ке се намали, но таа секогаш ќе постои во мене.

И знам дека звучи како она клише кога некој се жали од љубовна болка, од скршено, распарчено срце и длабока рана од љубениот, ама не, не зборам за тоа.

Боли кога ке изгубиш близок, боли кога ќе ги видиш сите ввои блиски расплакани и тажни поради преголемата, а и најмалце очекувана загуба, боли кога ќе го видиш бледото безжувотно лице за последен пат, а не си ни свесен за тоа. И неможеш да бидеш, не сакаш да веруваш во тоа. Се загледуваш и за момент замислуваш како на тоа убаво милозливо лице му се враќа бојата, свежината и повторно ти се смешка така фино како порано.. ама не, реалноста е сурова, ти го одзема тој момент и веќе во следниот се кршиш, заплакуваш. ;(

Зар мора луѓето само така одеднаш и без поздрав да си отидат од светов, да ги напуштат сите свои сакани? Добро, знам, не би сакале ама зошто?.. Ми треба само одговор на прашањето ЗОШТО? :(

И повторно ми се враќа таа мисла во главата дека секој ден, секој момент треба да се живее како да е поселеден. А така е, знам дека е така и пробувам да го правам тоа, затоа што никогаш не се знае каде е крајот, и што е напишано во книгата на судбина.

И баба ми секогаш викаше..Еден ден те има, еден ден те нема. Како е пишано, така ќе биде и никој не може да го промени тоа.

На manja666, Anonymous996, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мислев дека со завршувањето на топлото лето, заврши и сезоната на некапење. Всушност не е некапење, туку барем нема толку да се осеќаат овие што не се тушираат редовно. Сум грешела. Сега си мислат дека не се потат толку, и можеби наместо еднаш неделно, сега се капат еднаш на две недели :(
    Нема изговор за нехигиена и точка.
    И не ми е јасно зошто во последно време по мене се загледуваат некои чудни фаци, веќе го научив стилот на тие што ме гледаат :D Штом видам некој таков, со сигурност знам дека ќе ме загледа, и така испаѓа :!: :D
    Ве молам упатете ме каде е reverse button околу мене доколку го има :emo:

8. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    Пред да одам на училиште во собичкава ми влезе штурченце и никако не се поместуваше од креветов. Па фатив на книженце го ставив на бирото пред компјутерот и сега кога се вратив си стоеше уште само ноженцето едно му е скршено :(
    Цела вечер ќе си се дружиме ако не ми скокни некаде :lol: ( штуроманија ) :rofl:

На Anonymous996, Dog-lover и LittlePinky им се допаѓа ова.
  9. Sunny-Boyd

Sunny-Boyd Активен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    13
    СДК дека вчера беше најубавиот мој ден..Јеееееее! Ми се оствари желбата што веќе 1 месец ја сакав. :hug: :sun: :$

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.195
    Конечно си се појави и знакчето за блог до ЛП :sun: Не сум толку добра но ќе се потрудам.. :!: :)

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Еххх љубов :inlove: :wasntme: :lol:

На LittlePinky, Monna.Monna, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Тивко медитирање на Водно. Празно Водно, а така преполно. Со некои ретки ама вредни вљубеници во него. И колку е милно кога ќе чуеш како некој чичко кој не го познаваш ќе те отпоздрави културно или некој дечко велосипедирајќи ти посакува добар ден, магично зборче е.

Еден момак на една падина покрај патот помеѓу средно Водно и крстот, вежбаше нешто налик insanity. Каков беше, лудило. Ми лајк ит. Лајк ит.

Прикачени фајлови:

• fxdfg.jpg
      fxdfg.jpg
      Големина на фајлот:
      150,4 KB
      Прегледи:
      552
    На Buttterfly, SparkyAngel, LittlePinky и 5 други им се допаѓа ова.
  13. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    СДК не расправај се со идиот. Ќе те спушти на негово ниво и ќе те победи со искуството.

На love93, something.nice, LittlePinky и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ... никогаш не сум имала толку силни болки во желудникот. :( Искрено, не ни знаев дека така може да боли желудник. Цела ноќ око не склопив, а сабајле мајка ми ме искара зошто не сум ја разбудила со време, додека жестоко ми шибна една инјекција за добро утро.
    А ме чекаат гости, утре пат и викенд, додека цревата ми вртат оро. :(
    Ужасно се чувствувам, исцрпено и предозирано со медикаменти.
    И уморна од беззначајни битки. Кој вели дека човекот не се менува... се лаже. Секако дека се менува.
    Од гајле ми е ротира накај НЕ МИ Е ГАЈЛЕ.
    „Мислим дека је доста“.

15. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    ... не знам дали е до ова променливо време или до што.. ама се осеќам премалаксано и неспособно за било каква физичка работа. Постојано шмрчкам, грлото ми е црвено а не ми се иди на лекар...
    Кај ме најде сега настинкава јбг :( :(

На LittlePinky, Dog-lover и richgirl998 им се допаѓа ова.
  16. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    и јас сум настината :doh:

17. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.836
    Допаѓања:
    15.731

И нив да им се врати истото , да го почувствуваат на сопствена кожа па ќе видат како е !!!
    срамота, таков е нашиот народ се исмејува на туѓа сметка. :!: Но, за таквите кои се исмејуваат не се знае што може да донесе минутата, не денот !!

ПС ако може некој да ја отвори темата Математика! за задачата да ми помогне :?:

На LittlePinky и Gordana10 им се допаѓа ова.
  18. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    А? Што? Како? :?: :geek:
    Денес сум скроз збркана,све роботски работам. :doh: :talk: :swear:

19. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Дали до сега сум спомнала колку многу го обожавам Бруно Марс? Не? Епа ете, да ви кажам, дефинитивно е најдобар машки вокал, скроз сум вљубена во него. :$ Се надевам еден ден ќе ми се оствари мојата желба да му отидам на концерт. :)

Како и да е, убаво ми почна денов, лошо ми заврши. Прво сонце, после ветер, дожд... Мразам вака кога се менува времево одеднаш. |(

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    убаво,поубаво,најубаво... да ја сликаш својата долга коса на ветер :inlove: :inlove: :inlove:

си филмам многу :D

На LittlePinky и Dog-lover им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.