[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ќути...не да ми фали друштво...убиствено ми фали.

2. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    158
    сакам да кажам дека сум болна и не одам у школо 8)

На Tiki-lolipop и lana.del-rey им се допаѓа ова.
  3. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
  4. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Убаво почна овој ден, така и да заврши :D Конечно викенд, да си живнеме малку :D
    Добро утро и имајте убав ден :)

Прикачени фајлови:

• 0.gif
      0.gif
      Големина на фајлот:
      487,6 KB
      Прегледи:
      317
    На Barbie20, Ana122, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Деновите исполнети. Училиште,учење, обрвски. Малку слободно време навистина малку. Но тоа што е помалку се цени повеќе. :)

На eliesaab и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  6. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Добро утро девојки! :sun:

Денес петочки доручкував во брат ми. Ми фалеше многу неговото дрдорење. Најубаво е да имаш поголем брат! Те советува, те кара, те чува... Еднаш се раѓа брат како мојов. Ептен си го сакам :inlove:.

Денес во школо имам едно испрашување. Си учев ама сепак страв ми е да не ме крене да одговарам бидејќи знам ќе се збунам. :sweat:

Уживајте во денов и искористете го максимално сончевиов викендов што доаѓа. :) :*

На Buttterfly, Butterfly14, Katerinceee и 7 други им се допаѓа ова.
  7. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    ИСТО! :D Цела недела не сум отишла.. :wasntme:

8. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Што ли беше тоа вчера вечер?
    Зашто така бре?
    Ај после ќе се оправда,знам јас :lol:

Иначе,да,петок!
    Конечно.4 часа и дома.Па редно е више да подранам,цела недела во 8ипол се враќам.
    И вечер малце шетање.И после чекам оправдание од некого :rofl: :wasntme:

И тоа ви викам.Имајте убав ден и уште поубав викенд,не дрдорам више. :lol: :hug:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Многу сум среќна, абе кога ќе ми пише ми иде да летнам од среќа :lol: си потпевнувам од среќа,вака зарипната со грлово,дај боже да не ме слуша никој :lol: сега муабетиве ни се за фудбал ама нема врска :rofl: Барем од Скопје да беше, ќе го гледав секој ден а не вака го манијачам на Фејзбук :rofl: едвај чекам лето за да го видам :lol: Оооо незнам што ми е :lol:
    Ај одам да си прилегнам,глава ме боли од настинкава :lol:
    Имајте убав ден :*

На Barbie20, Butterfly14, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Baroness

Baroness Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    47
    Утрово бев на забар пред малку се вратив.Се вратив малку разочарана.Минатиот четврток ми направи една тројка.Денес пак отидов бидејки имам за правање.И кога и другата тројка била расипана па ми стави пломба.Тоа е доброто.Ама лошото е што една четворка треба да ми извади,целата била распадната :( ,а шеската горе можела да се спаси но ке ми ја правел со иглички,ке биде комплицирано бла бла..Ми ги снимаше и четворката и шеската.Едвај јас издржив пломба да ми стави,а не пак да ми вади или со иглички да ми прави.Господ нека ми е на помош...

11. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    Не,јас не се радувам на туѓа несреќа,јас се радувам на туѓа среќа.

Тетка ми е бремена со девојче и така јас цела среќна влагам во Бијонсе фазон Who run the world? GIRLS!!
    Машала све женски деца у фамилија :lol:
    Да,јас си се радувам на туѓа среќа па зашто да не? Кога знам дека тоа девојче ќе и го смени животот на тетка ми зашто да не се радувам.

Доста беше мрчење,во иднина да даде Господ само вакви радосни вести да слушам.

На naughtygirl, bittersweet, 1209 и 22 други им се допаѓа ова.
  12. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    А мене ми фалат искрени другарки....

На LittlePinky, Katerinceee, Ana122 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    Во тек е сезона кога единствен извор на топлина е фен. И ја мразам, ама само од тој аспект, бидејќи само со фенот се греам, а ми требаат 3 ќебиња за спиење, за разлика од зима, кога дома имаш радијатор, ќумбе, греалка, парно, ју нејм ит. Инаку си ги обожавам облеките за ова време, бидејќи ај лов слоеви.

Во другите вести, не знам зошто вака сум се родила, неодлучна најверојатно е вистинскиот збор. Бившиот си фатил женска, или барем јас така мислам, и мене не ми беше гајле за него се до овој момент. Тој е еден од тие бивши на кои искрено сум им посакувала се најубаво, со кој сме почнале исто како што сме завршиле, некако нечујно, неприметно, не направил некоја разлика во мојот живот, не сум го сакала нешто особено и искрено сме останале другари до ден денес (т.е сега не знам дали сеуште ќе се дружиме така со новава во игра :D) и пак мене тоа негово скрасување ме пецна, ми активира некоја клетка во мозокот што најверојатно не била активирана кога сме биле заедно. Што ако целиот мозок ми е таков :o . Колку пати ли ќе направам вака? Со овој памет мислам дека сум единственото дете што на раѓање, само што се родило, заплакало за да се врати назад :lol:.

На Barbie20, anuskaNESTLE, LittlePinky и 6 други им се допаѓа ова.
  14. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    А јас не? Така?
    Е добро... :@ :@ :@

15. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    СДК, вчера беше прекрасен ден првин со другарките кафе карти многу зафрканции смеење ( ми фалеше тоа многу ) после тоа со дечкото си гледавме филмче љубов љубов.. ах се надевам дека и денес ќе е таков денот..

16. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    нема подобар ден од оној кога си поминал одлично со друштво,а претходниот ден ти бил депресивен :rock: :rock: :rock: освежувачки и насмеана од шестка до шестка 8)

17. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    СДК тажните имаат најубава насмевка...тие се смеат за да ја прикријат тагата, а тоа никој не го знае...и таа насмевка е скоро секогаш поубава, затоа што во неа има вложено голем труд...!

На LittlePinky, vinozito1, Someonespecial и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    И кога мислиш дека е се добро, стави еден камен во патиката да те боцка. Многу арно, не е на арно, рекле. Јас не морав да ставам, а таман помислив. Мора, ама мора секогаш нешто да пречи. |(

На kravce, AngelOfArh, richgirl998 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    A bit frustrated, but who cares?
    Јас сум за исклучување на македонскиот јазик од школската наставна програма! Предметот е глуп. Се надевам ќе се направи предлог за англиска администрација :D Или пак може да не поделат, па да си учиме српски, бугарски, грчки, па и албански, why not?
    Не ме толку иритира овој Крсте Петков Мисирков и неговото ШЧО туку професорката! Од прво до сега поминав 4 проф. по македонски (или тие ме поминаа мене, what so ever) и сите се ГЛУПИ, НИКАКВИ, БАНАЛНИ, ПАТЕТИЧНИ, СМЕШНИ, ИСКОМПЛЕКСИРАНИ!!!!! Ако тоа ви е целта, да го мразам македонскиот јазик, не е мој мајчин и одвај чекам да исчезне некаде во темелите на минатото блаблабалл.

На крајот на краиштата, македонскиот е варијанта на словенскиот јазик исто како и српскиот, хрватскиот итн. Ќе и учам јас напамет пети статии и глупости! Која иронија тој на бугарки пишувал а ние учиме по предмет - македонски :!: Немала што да заврши, па ај пиши се мк книжевност. Без врска!!

20. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Да можев каков дислајк ќе ти стегнев.

На LittlePinky, sweet-star, cigarce и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.