[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Ако на некој болен,со жар црвено грло,затнат нос и омалаксаност не му се излегува во град,(само со цел да и прави друштво на некоја пуфла што требала да се најде со дечко и,а ти да дремеш од страна) мислам дека нема потреба да се прави драма од сето тоа и да те плукаат како си ја извисила. |(
    Other than that,викендов добро почна.Саботиве од денес ми се преполни.Во сабота сум на три курсеви,секој од нив по два часа.Ама ако,недела ќе одмарам.И онака ќе седев дома цел ден,вака се раздвижувам,наваму-натаму.Тестови сеуште нема,иако за наредната недела се закажани три.Ништо,ќе учам,па дај боже добро да почнам,некоја петка да биде.
    Вчера бев на гости кај едни пријатели на татко ми, кои имаат две девојчиња,едната две,другата четири години.Многу сакам да чувам мали деца.Па ќе почнат да ме бацуваат,да ми се смешкаат,денот ми го разубавија :inlove:
    И,убаво е да се има голем брат.Слушаме иста музика,се смееме на истите работи,размислуваме слично,и интересно е да седнам и да си зборам со него.Отсекогашсум се радувала за него,без разлика дали е за некој натпревар,некоја диплома или нешто друго.Го сакам колку животов и му посакувам се најдобро во средно.Тешко му е,знам,ама паметен е,ќе се снајде.
    И така феминки,со малку ups and downs,животов си тера,а ние само треба да ја искористиме секоја минута најдобро што можеме и да уживаме во овие сончеви,скоро есенски денови :)
    Ве гушкам сите,имајте убав викенд :hug:

2. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    158
    i ja sakam <33
    ama imam samo od praska
    ako i toa ne e loso

3. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    Ме чека доста напорен ден :^) , моите пак одлучија уште една тура ајвар да се правело ( не дека не сакам ама проклето не ми се лупат пиперки :fubar: ) истовремено треба да почнам да се пакувам утре заминувам и со душата моја да се видам, многу ќе ми фали сеа знам дека 1 недела не е ништо али така 1 по 1 ќе бидат 9 месеци ;( врската ни е пред голем тест се надевам од се срце дека ќе го поминеме без сериозни последици |( и така феминки моии од мене голем поздрав до васс :*

4. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Чудно колку малите нешта можат да те израдуваат и да те направат среќен и исполнет.
    Мене денеска ме израдува мојата внукичка која направила ѓерданчина од макарони, едно за мене едно за неа и нацртала една слика од мене и неа заедно кај шо си ги носиме. Тоа и ми требаше денеска, навистина ептен ме орасположи и изнуди искрена насмевка од мене.
    :inlove:

На Agawa, bittersweet, Someonespecial и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    На Anonymous996, Someonespecial, Foreveryoungiwannabe и 3 други им се допаѓа ова.
  6. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
  7. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Денес започнав со тренинзи по ракомет, ај со среќа нека ми е :lol:
    Ко што не ме бива со спортовиве..може ќе ме биде за ракомет. :?:

8. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Го носев брат ми пред некое време во ценетиот ни наш Луна Парк, јас немав отидено добри 3,4 години, и немав уопште претстава за состојбата во која се наоѓа, да знаев дека ќе наидам на таква гнасотија, немаше ниту да помислам да отидам. Прво се наежив кога ја видов `рѓата буквално на секој можен објект, второ се изненадив колку се тоа изгледа античко, пропаднато, мрачно, нефункционално и да не спомнувам - нехигиенски. Трето, ми дојде автоматски слика пред мене од тој детскиот парк после катастрофата во Чернобил, кружат по интернетов слики - можете и сами да ја најдете сличноста, а жално е да се споредува...

... А богами жално е и да се остави местото да пропадне, 90 посто од објектите се апсолутно неприлагодни и несоодветни за користење, не знам дали се чека да се случи нешто страшно таму и кобно, па да се направи некоја реконструкција барем. Ама добро, имаме како и да е еден куп нови масовни објекти, може брат ми да го пратам да играат жмурка меѓу нив.

На la-chicka, prettyliar, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  9. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    [​IMG] ... -.-'

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Мама има златни раце.Незнам што попрво да пофалам дали шницлите,дали чорбата...Одличен семеен ручек.Убаво ме изненади таа,а јас неа уште поубаво - кафе и парче торта.Се изгушкавме,се изгушкавме...Ја сакам женава,ја сакам до бесвест,до лудило,бесконечно многу...

На Antoninaaa, Someonespecial, karenin и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Денес се изнаслушав комплименти за изгледот не дека бев дотерана туку во фармерки и маичка и ни малку нападно,чудно ми падна дури,што им е на луѓево :^) ,не дека ми се десило нешто посебно па блескам,ма јок,можеби оти малце повеќе зборував од претходно прво со еден полицаец додека чекав такси се зазборев,па додека чекав ми дојде една жена што и правев услуги и носев лекови и ми бутна 100 денари да се почестам и едно незгодно ми падна несакав да ги земам и ајде ми ги набута насила бре |( и ми вика да даде господ едно убаво момче како тебе,потоа муабет падна во таксито со таксистот де за работата,де за политика малку а постар сериозен човек си беше,не манјак,и на крај ме благословува да сум се мажила за убаво и мирно момче и викам дај боже и ми вели имаш ли дечко :| викам немам и вели да си фатиш оти штета е толку убава девојка да е без дечко и викам ќе си фатам и едно жал што ми падна ;( си викам есперансо за кај си толку многу време без дечко ццц ама тоа е среќата и после влегувам на работа и колешката ми вика колку си убава денес :^) да не си спреман за излегување велам не,не сум до толку дотерана.Дали е до времето сончево денес што така се расположени луѓево незнам ама не се осеќам нималку убава за толку комплименти ама добро е малку ми ја дигнаа самодовербата па се надевам остатоков од работниот ден да ми биде исто убав и само насмеани лица да гледам :)
    имајте убав ден феминки :*

На hermosa и rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr им се допаѓа ова.
  12. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    СДК

Прикачени фајлови:

13. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Конечно и дојде редот и на зимницата. Цел ден работа, па и редно беше и од нашиот двор да се почувствува таа миризба на печени пиперки :D Се изморив, рацете и ноктите катастрофа...
    Одам да одморам малку, а подоцна и нов маникир. Вие послужете се :D :*

Прикачени фајлови:

• 1.jpg
      1.jpg
      Големина на фајлот:
      30 KB
      Прегледи:
      246
    На Dog-lover, hermosa, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  14. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Со среќа! :)

15. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    340
    Поголем баксуз од мене нема а и нема да се роди

16. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Конечно изедов палачинка. :rofl: Ми се исполни желбата од утрово. :)

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    сакам да кажам дека немам што да кажам. скршена сум од тага, бес, гадење, неверување, лаги....

18. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    Колку се само луѓето лицемерни,умилкувачи кога им треба нешто, си се погазуваат дури самите себе, реално неможе да ме смисли а сега и кафе ќе пиеме.
    Претходниот ден не се познаваме а денес кога и требам сме бест френд форевр, епа неможе бе, вчера не се познававме па нема ни денес
    Незнам дали само мене ми се случува ова или е нормална појава...
    Несваќам како е можно за една еб*на домашна да пиеш кафе со некого кого неможеш да го смислиш,едноставно не сваќам...
    Сваќам дека две особи можат да имаат различен карактер,вредности,поглед на свет и нормално да не се согласуваат една со друга, ама за една мизерна домашна да застанам и да си го негирам мојот претходен став за таа личност дури и да ја повикам на кафе и да и правам лице, нее никогаш неможам тоа да го сватам

На Someonespecial, ohana и Dog-lover им се допаѓа ова.
  19. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Мразамм мразамм лицемерни луѓе, не го очекував ова од другарките од кај баба ми ;( навистина се разочарав, само оговарале, готовоо неможам да ги смислам, ставарно ме повредија, а никогаш лош збор немам кажано, што се не сум направила за нив и ова ми е фала за се ? :( Нека прават што сакаат, не ми требаат такви, си имам само една другарка од таму која ја знам уште од бебе и навистина си ја сакам и многу ми фали :( Дури на на детето што ми се свиѓа му викале остај ја не ја свиѓај ваква е онаква е.. ама убаво ги заќутел он :inlove: Навистина не ми се верува, не дај боже да ми пишат на фб, навистина незнам како ќе изреагирам :@

На Petunia-Queen, Someonespecial, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 3 други им се допаѓа ова.
  20. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Kолку повеќе и кажуваш дека е убава,толку поубава станува.

На Elichka, Espadrila, Petunia-Queen и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.