1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    :hai:

Само што се вратив од карате. Леле, за малку не почнав да се смеам за време на тренингот...Едно ново дете (прво-второ одделение) на секои 5 минути повторуваше: „испотен сум“, „гладен сум“, „жеден сум“...А еден друг (исто така почетник) цело време испушташе некои глупави звуци... :lol:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.427
    Допаѓања:
    143.409
    Кога го прочитав ова прв пат „Ики“ ја замислував како некакво си божество. Ја знаев од телевизија, ама нели не е тоа тоа, може е прекрасна личност.
    И тогаш... имав можност да ја запознаам. Страшен, ужасен карактер. Кога ја запознав ми се скрши филмот и за Игор, мислев дека можел подобро да избере.

Тоа се тие неоправдани претпоставки и очекувања дека на другите им се допаѓа она што ти се допаѓа тебе. Само тоа е вистинското, друго не може да биде. Се додека го бараш она што е општо прифатено како добро, а не она што за тебе е добро, нема да бидеш среќен.

Ама се расприкажав глупости, а сакав само да кажам дека по пауза од околу 2 месеци, конечно бев во Ван Гог. Немам појма дали имам прескокнато некоја фаза во животов, дали сум носталгична по младоста, што сака нека е, ама леле ама ми е убаво во понеделниците со Деј Оф и Петоците со Брчки, многу!

На kravce и Hipica им се допаѓа ова.
  3. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Ех шо сон си сонив....
    Сум ја сонувала анабелка, само што наместо со црвена коса во сонов беше плавуша хаха :D
    Анабела беше писателка и имаше напишано некоја книга, поезија беше и јас и бев асистентка :geek:
    Знам рецитираа песни од нејзината книга и таа доби некаква си статуетка, награда за најпродаван автор во Македонија. Потоа наеднаш се најдовме на црвен тепих во фустани бели, не сликаа, дававме авотграми, абе комедии :D
    И така, еве сакам да си ја поздравам анабела :hug: и ако планира да пишува книга да не му ја мисли многу, да напиши, ќе успее, барем гледано од сонов :D

Друго, денов многу напорен. Божем сонце надвор, ама џабе. преморена си дојдов накај 1 дома и право си легнав. Еве сега се освестувам и сум како од Марс падната, ми требаа неколку минути да се освестам дека сум дома, а не на црвениот килим :lol:
    Сега ќе седам како вампир, ама ако си зедов еден деј офф утре, малку да се одморам, да си псоветам еден ден на себе, да појдам на маникирче, педикирче, да се потсредам малку :D

Имајте убава вечер девојки :*

На kravce, Agawa, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Eте ме и мене болна, со разлигавен нос, воспалено грло и температура. Значи знаев, пред некој ден само што изустив дека одамна не сум била болна, веднаш си помислив дека кажаното од глава ќе ми се одбие. И би така :^) Еве ме сега стуткана со 2 џемпери, дебели пижами и термо чорапи се тресам како да е -20 надвор, очите ми солзат и едвај дишам.

А требаше да одам на семинар од работа, и тоа во Будимпешта :doh: Многу ми е криво што нема да одам, значи за сите поважни настани во животов мора или да сум болна до степен да не можам да станам од кревет или да имам добиено и да ме корнат јајниците! Аман! Гарант и кога ќе правам свадба, и на свадбата ќе имам добиено, дури и да не ми е термин. Ќе ми дојде, за инат! :D Марфи, blow me :hai:

И што му останува на човек на боледување? Да гледа серии од утро до мрак. Ете тоа и правам, дури и ги сонувам ликовите од сериите што ги гледам :lol:

Си се пожалив, сега полесно ми е :D Децо, бидете ми поздравени и чувајте се. И облекувајте се убаво :!:

На teddybear, Trendafilka, kravce и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Денов катастрофа! Морав да патувам со воз, морав :!: и тоа не било каков туку ШПАНСКИОТ!
    Гужва преголема, галама, хаос, нечистотија, некултура. Огромна бучава во мојата глава која еве премина на главоболка. :worried:
    Башка тоа и пмс ме фати. Се упм денеска. Воз како воз, ако не се расипи нема тоа да биде. Чекавме сат и пол заглавени, а околу нас шума. Едвај издржав. Не ми е целта да се жалам, ама кога патувам било со воз или автобус сакам да е се во ред! :!:

Затоа сега Феодорче ќе си седеш дома многу нормално, бидејќи не си способна за ништо.

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Рашишах се :emo:
    И фризерката ми забрани пеглање до Нова Година. Тогаш можело, оти биле празници :D :D :D

На Dog-lover, kravce, Neytiri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Од "Дојади си ја срејчата" се здебелуваме.

На Someonespecial, Elena69221, Elichka и 15 други им се допаѓа ова.
  8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Отидов на правен смер заради математика и сега ми викаат ќе сме имале дополнителни часови :@ :tmi: :|

9. QueenElena

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Сакам веќе да дојде викенд...

10. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
  11. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    И јас....

И да,аман оваа настинка и болењење грло и течење нос и цело време да ти е ладно и чаеви и паломи и да неможеш да дишиш нормално зашто ти е затнат носот :|

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  12. QueenElena

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Ќе си легнам. На училиште сум утре.

13. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    755
    А на некои луѓе, пак, единствената светла точка им е сијаличката у фрижидерот. :x

14. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Сте настинале сите до една. Ајде за сите по едно топло чајче.

Прикачени фајлови:

• large (2).jpg
      large (2).jpg
      Големина на фајлот:
      44 KB
      Прегледи:
      472
    На eliesaab, Sexybaby86, Dog-lover и 3 други им се допаѓа ова.
  15. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Ааааааа децо.Многу заморно.Цел ден у школо,од 1 до 8.Да му ибам мајката. :rofl:
    Имам малце за пишување и да повторам нешто,ама утре од сабајле,неможам некако преморена сум.
    Иначе јас добра,ослабната 2,3 кила,малце среќничка деновиве(пу пу да не се урочам),убави работи се случуваат :D

И така ви викам.
    Уживајте во неделата,уште само 3 работни дена. :) :hug:

http://www.youtube.com/watch?v=z0DAnu5Sq6k

To youuuuuuuu... :l:

На Dog-lover, Hipica и cheetah.girl им се допаѓа ова.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.268
    Допаѓања:
    67.851
    Решив дека ќе учам италијански онлајн. Е не. Има интересни работи по интернетов, кога веќе си го губам времето тука. Ciao!

На DzingrlakaDzikica, teddybear, sweet-cherry и 14 други им се допаѓа ова.
  17. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Си уживам, убаво ми е... нема некоја посебна причина. Во позадина пуштено ми е на телевизија All time Hits. Уште малку скоро месец дена како ми е деактивиран фб и да Ви кажам воопшто не ми недостига!
    Ми се смачи да гледам што се прават луѓево за да бидат во центар на внимание. :puke:
    Деновиве сум се развреднила, собата ми е како аптека. Се тип топ наредено. Само незнам до кога... :tmi: Ја тргнав летната гардероба, спремна сум за убавата и незгодна Есен. :)
    Си најдов работи што сум заборавила дека постојат. Мојот дневник од крај на 7мо и цело 8мо оделение. Се потсетив на моето прво излегување низ град со другарки нормално преку ден, на првиот компјутер кој го користев за Барби игри и Paint, колку сум ги молела моите за излез до 23:30h за во Процес и Елемент хаха на џуниор парти од 8 до 11h, после за прв пат моите во 8мо одд кога ме пуштиле да славам Нова година со сите 8ми, мојот 13ти и 14ти роденден, дури и поклоните што сум добила :$ смешки каде да се запишам во кое средно :!: Ептен детално сум раскажувала :lol:
    Eхх убави времиња... :)

Инаку минатата недела бев на предпремиера на претстава "Игра" во Универзална сала. Поздрав до сите што беа. :hai: Животот си го продолжив, не сум се смеела толку којзнае од кога! Зборот ми беше колку театарот е мелем за душа. Незнаете колку убаво си поминав тој саат време. Човек буквално заборава на проблемите што му се мотаат низ глава, се опушта и се полни со позитивна енергија!

Периодов започнав промени да правам, дури си закажав и шишање :!: хаха (неминовно е тоа) и се запишав на неколку online курсеви.Со Learning from data на 30ти Септември започнувам, едвај чекам најискрено. Доста беше пасивно седење и да набљудувам што се случува. Бидејки сфатив дека ништо нема да се промени ако сама не си се изборам за тоа. Среќата доаѓа од "зафатениот" живот од правењето на работи кои ти претставуваат задоволство и ти крадат насмевка. :)

На eliesaab и anggell им се допаѓа ова.
  18. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Изгледа мажите не се научени некој нив да ги чести, така да кога купив пиво за пар дечки, наидов на изненадени фаци и прашалници, и добив high five од шанкерот :D Apparently girls don't do that, најверојатно се научени на цури што сакаат да се спонзоришаат и да добиваат гратис пијачки :rofl:
    Во последно време се помалку и помалку сум со жени во моја близина, и поубаво ми е .
    Секој викенд излегувам со рандом луѓе, одиме на журки, си поминуваме супер и чао пријатно, ако ги видам после во ред, ако не никому ништо. Изморена сум од drama - queens, кои се лутат зошто не сум ги викнала и нив, сум излегла со некој друг, не сум се јавила или не сум им ставила лајк на незнамшто на фејсбук. Си ги најдов моите луѓенца, веќе чувството 'јас не припаѓам овде' ми е непознато, многу е убаво кога ќе си најдеш истомисленци и луѓе што имаат исти интереси како тебе ...

На Trnche, bittersweet, sweet-cherry и 15 други им се допаѓа ова.
  19. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    "Есента мириса убаво затоа што се' умира.."

И не знам како и зошто ама ми се поврза се со животов општо.. Цениш откако ќе изгубиш, би љубел кога немаш кого, бараш есен кога е зима, бараш топло кога е ладно, бараш ладно кога е топло, бараш љубов низ солзи а низ среќа ја занемаруваш, кога се ти е погодено ветуваш и премногу а кога си скршен Бог ти е прв кривец за се...
    Се бараш себе си кога те нема..

Не сме нормални бре луѓе..не сме...
    Ама, среќна сум :) :)

На Domino, ilipili, bittersweet и 12 други им се допаѓа ова.
  20. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Онаа грда ситуација кога ќе ти падне кутијата со чепкалки за уши.
    И оние неколку секунди кога се распрснуваат на целиот под. Сите до една, на целиот под. |(
    И по автоматизам, клекнуваш да ги собереш а успат кажеш две-три пцовки.
    Оф. :D

На Name, sweet-cherry, Dvolicen и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.