[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

^ Не се мешам у религијата, ама доказ дека Саше е неписмен, тоа што филмот со Том Хенкс му е сосема нов феномен, те никогаш не ја прочитал Робинзо Крусо што беше лектира за не знам кое одделение. Та дури ни филмот не го сфатил...
    Кутричок Саше... Имам многу да пишувам против него, ама некако ме мрзи, безвредна гнида ми е.

bittersweet, Azriel1 and TeddyS like this.
  2. manja666

manja666 Популарен член

А мене пак страшно многу ме иритираат одредени персони како дотичниот од претходниот пост кои што мислат дека се компетентни да оценуваат кој како треба да си го живее сопствениот живот.
    Подобро и да е залудно потрошен живот отколку да претставува само колатерална штета на општеството. А еден од нив е тој. Баш ме интересира што друго постигна во својот живот освен што јаде гомна за буквално се и секого.
    Проста маса, проста маса насекаде. А сака да се прави паметен но за жал секој ден се повеќе и повеќе станува смешен.
    Глупак!

Miss.Ricci likes this.
  3. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Во контекст на ова да се надоврзам. Познавам еден дечко од мојот град и тој викаше исто како тебе.Цитирам во оригинал
    Не ми се верува кој се се запишал за учителка...чест на исклучоците...ама пола од тие ми беа школски и беа неписмени. И сега јас да праќам мое дете на школо и она да ми го онеписменува????Ма јас со машински од 60 испита и некоја жена од медицина со 60 испита и ....не, не, не го праќаме детето на школо. Ние дома ќе си го учиме....

Doozy likes this.
  4. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Жени, трудници и мајки, посебно...
    Една работа никогаш не разбрав и не можам да разберам...

Што бре толку се лутите ако ви кажат дека детето личи на сопругот ?!
    Па побогу, кој му е татко на тоа дете? Не бевте вие заљубени никогаш во сопругот? Не мислевте дека е најубав и најзгоден бар периодот додека ви беше дечко?
    Тој е крив што во природата на жените е да се мачат и да раѓаат деца, па сеа он под дифолт не заслужува детето да личи на него? Бог да чува сте, ејј ! |(

Шо нарцисоидни го**а ќе бевте да се замислувате далеку поубави од сопругот и дека детото МОРА да личи исклучиво на вас ?! :x

Ова нормално не се однесува на сите. Секоја чест на исклучоците.

bittersweet, Neytiri, 1209 and 13 others like this.
  5. karenin

karenin Популарен член

Одбивам да ги прифатам како убави луѓе оние кои им љубоморат на своите сестри/браќа. Љубомора од типот таа е физички поубава, има поубав маж, по згодна е, побогата е, има подобар факс, има повеќе другарки, има среќа во љубовта! Како само е возможна таква љубомора да постои во толкави размери и тоа посебно во односите сестра-сестра/брат.

И во исти куп ми се и оние кои се скарале со своја крв за наследениот татково мајчински имот.
    Мислам дајте не играјте толку плитки игри. Бидејќи на крајот се што имате, а е навистина вредно, се тие неколку луѓе, само вашите луѓе. Оние истите кои ве знаат како дишете, ве хранеле, се смееле и плачеле со вас. И оние со кои вие ќе пораснете, ќе созреете и создадете дом, па и бебенце/а.

bittersweet, Neytiri, Moira and 6 others like this.
  6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Покана за излегување.... додека се спремам ќе заборавам каде треба да одам.
    Пробај едно извади друго, атомска бомба падна во собата.
    До каде си жено?До почетокот и крајот Горане... Го закопчи ти патентот и готово е.
    Чекај да го најдам совршениот што покажува мањак 5 кила.
    Тие пет секогаш изгледа ќе ми се проблем. :D
    Нека се пусти.. седнуваме со сестра ми да јадеме оваа еден бик да му дадеш ќе го изеде
    ама мевце бе не може да фрли а иста крв сме :)
    Јас ни леб ни благо тревопасна станав и пак тие пет ги начукав.
    Знам, нема да застанам на модна писта, не сум славна личност нит глумица,
    никој не ми бара идеална тежина... Овој мојов стално ме зеза, не ќе те мажиме :D
    Ко само немажените треба да се онака топ, а ние мажените - јади де
    мажена си во очи му гинеш и дебела и слаба. Не за него за себе. Полесно ми е.
    :makeup: затвори врата и оди... Еј па ти, многу се замараш. :)

7. Dennings

Dennings Популарен член

СДК ја обожавам женава http://www.youtube.com/watch?v=H7-bsXYsSbc :inlove:
    И ќе одам сега да гледам Modern Family да се подружиме малце :D

.. и дека од сега кога ќе ми се намали самодовербата и ќе се чувствувам грдо ќе облечам штикли и ќе се профрцкам у соба дали во долен веш или во некое фустанче и ќе пуштам музика и ќе играм !
    Ете така , ќе изгледам ко freak, ама ако на кого му е гајле :D ;)

8. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Глупост... Цела вечер со крстена вода да ме капат џабе ми е... |(

Си седиме јас и мајка ми јас во дневна она во кујна и јас како по навика вртам по програмите како луда..не дека гледам нешто ама ете... А и ова макс тв да му се плукнам бавно додека смени програма ми се чини трудница би се породила..

И како што вртам набрзинка ми заостанува неколку програми наназад и не знам што ми текна скокнав го фрлив далечинското и истрчав до соба кај мене се сетив дека телефонот ми е таму.. И со трчање по скали се враќам, има што да видам... Нели после 00.00 следуваат оние 18+ филмчиња? Застанала една рика како крава у секс поза која никогаш не би ја постигнала , а овој полека батево си врши работа и за крај убрзува.. А мајка ми збунета цела ме гледа мене гледа во телевизорот... И јас гледам во неа гледам во телевизорот.. И почнав со пцофки :devil: па за беља уште дебилниот не менува програми се укочи.. Ќе одам да го раскинам договорот со T-home жими се... :|

Во целата фрка уште што не и реков на мајка ми чил аут мајко, 8) кога веќе се укочи да научам нешто ново ете... Уф кој срам ме фати. Пропаганда против T-home, макс тв никако приклучување. Заебано е до крај! ааааааааааааааааа :envy:

Добра ноќ, и рошкање по програмите после 00.00 не!

9. anichka94

anichka94 Популарен член

Колку само еден парфем,може да те врати во некое друго време.
    Случајно во шишенцето останало малку,како за инат.
    И веднаш афтоматски правиш интроспекција на настаните,низа од емоции и спомени...

kala21, CuteEva, ozbilnazena and 12 others like this.
  10. Nati.P

Nati.P Популарен член

Демоде - најупотребуваниот збор последниве неколку дена на форумов :D

Dvolicen and Barbie20 like this.
  11. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Последно нешто што ме развелесели http://www.plusinfo.mk/vest/107351/Arha ... lharmonija , концерт на Архангел , одма си помислив која прекрасна атмосфера , емоции во воздухот , убаво за увце ... и после ми текна дека ова е уствари на 26октомври а ја на 28 го полагам еден од најтешките испити на факултет ... оф , може ова да го сфатам како предизвик и да учам редовно за да одам , или пак ке оставам се за последните денови и додека некој си ужива на 26 ја не ќе можам ни да учам пошто не сум отишла ... ај има време до тогаш :D

12. nikiiii

nikiiii Популарен член

СДК добро утро на сите..инаку денеска ми е најсреќниот ден во последниве 2 години...ми се исполни најјјјголемата желба :) :) :)

13. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

а да не знаеш дали е бесплатен или е со карти и доколку е каде можат да се најдат? :D

14. machhe

machhe Популарен член

Овие 5 работи кажувајте си ги самите на себе секое утро и уживајте во убавините на животот.
    1. Јас сум најдобар.
    2. Јас можам да направам се.
    3. Бог е секогаш со мене.
    4. Јас сум победник во секој поглед.
    5. Денес е мој ден.

love93, something.nice and cigarce like this.
  15. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

16. ohana

ohana Истакнат член

До кога ќе се мешате во туѓи животи? Само да се збори, а всушност никој не знае ништо! Срамота е да немаш свој живот и да јадеш го**а за другите - тоа што го прави секој втор во денешницава, за жал... Го зборите тоа што на вас ви одговара и не мислите како другите се чувствуваат, не размислувате за последиците... Барем накратко ставете се на нивно место и прекинете да зборите за нешто кога не ја знаете вистината!

17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Сакам да кажам дека сум револтирана од работењето на инкасантите на ЕВН...
    Добро бе,2 месеци не е дојден да ја запише потрошената струја,и сега оп стасува сметка со натпишани 265 kw/h?!
    Дома на гравче тој да не гледа кој колку потрошил..мислам :?:
    Инаку искрено не ни знам зашо на сметката за струја,го пишува бројот за поплаки/забелешки како и да е.
    Мама сабајлечки изнервирана од (НЕ)работењето на надлежните,ѕвоне во ЕВН.И таа тетката таму на почеток фина културна,шо да кажам,и кога мама дојде до делот дека има мн натпишани kw/h..
    ..ту ту ту..Онака фино,таа си спуштила слушалка..
    Е сеа не ми е јасно,зашо постое линија на која може да се пријаве неправилност,а притоа кога пријавуваш ти спуштаат слушалка?!

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

мајка ми само по мене вика-не се глупирај, не прави фаци ко мало дете си
    а татко ми на нивната венчавка полош од мене и после на кого е срце таква чукната :wasntme:
    треба почесто да читам трачеви не сум во тек со настаните-Кили го уапсиле :?: незнаев за тоа, а за што го уапсиле човекот имал болки затоа и користел марихуна :!: а Дуле од дуото Дуле и Коки починал-тоа барем го знам и мајка ми и татко ми ми кажаа-нека му е лесна земјата

19. doutzen

doutzen Популарен член

petok jesss

20. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Денот по утрото се познава? Ако е така ова дефинитивно треба да е мој ден.
    Прво нешто што видов кога се разбудив - порака од него. Конечно ќе се видиме.
    Скокнав од кревет...среќна сум конечно. Едвај чекам утре да се фрлам во неговите прегратки.
    Имам уште многу да пишувам но од среќа не можам да ги најдам вистинските зборови.
    Имајте убав ден а уште поубав викенд :*

Agawa, Barbie20 and srcekrsacka like this.
Thread Status:
Not open for further replies.