[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Досадата е најлоша.Посебно у Сабота навечер кога сите се излезени.Ама немам право да зборам.Јас моето си го излегов вчера.И тоа за цела недела.Затоа вечерва ќе се вртам по дома ко црв.Од досада сите теми у Слободно време ги превртев. :D Од плетење до бермудскиот триаголник. :tmi: Не дека ме интересира бе.Од досада. :emo:

Dvolicen likes this.
  2. girl-miri

girl-miri Форумски идол

најубаво после нервоза иде-кога ке легнеш да спиеш и длабоко ке заспиеш без воопшто да сонуваш нешто,спиеш и спиеш и спиеш а телото како да не постои со самите ние,онака како да непостои ништо па и самите ние...
    иииии оп после неко време се разбудуваш и гледаш како што си легнала на иста позициа си сеуште а се друго како да не било.
    :) убав одмор :)

3. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Сдк .. што е со светов, до каде одат луѓето, постои ли сеуште љубов, почит и среќа?Се прашувам дали недоволната комуникација , или пак незнаеше да се комунира или пак уште пострашно да не сакаш да обајсниш , да бидеш разбран на вистинсиот начин доведуваат до тоа луѓето да бидат несреќни. ме иритираат и ме растажуваат многу работи, постои и обратен случај, да сакаш да објасниш да лкажеш некому нешто искрено и од срце но едноставно да не можеш да ти е забрането , да нема кој да те слушне ... но сепак можеби нема лоши луѓе , можеби никој на никого не сака да му нанесе зло, можеби се работи за различни карактери и различен начин на сфаќање на работите , можеби за некој нешто што е добро , за друг не е ..

Gordana10 likes this.
  4. teddygirl

teddygirl Популарен член

СДК дека Теди вчера вечер на Видиковец си доби прстен :inlove: готово и јас рипнав во тавче :rofl:
    ајде почастете си и да наздравиме ;)

Attached Files:

Idonea, kate21, Barbie20 and 42 others like this.
  5. pamelche

pamelche Форумски идол

Мајка ми, жена од 19ти век. Ништо не знае.
    Ја прашав убаво дали може да испаднам со еден дечко, тој и тој е, толкав, таков е.
    Мала сум била паметот ми летал, он бил голем. Требало да се стрпам уште некое време.
    Рано било да го правиме тој муабет уште сега.
    Мајче, ај кажи ми фала шо ти кажав барем, и речи испадни.
    Брее..луѓе од 19ти век, алоо.

6. Nana19

Nana19 Популарен член

СДК прекрасев викенд со прекрасни луѓе...
    Не беше тоа никаква прошетка ниту некакво излегување , тоа беше домашна атмосвера проследена со смеа и со моабет.На светот навистина постојат и добри луѓе и мило ми е што запознав нови пријатели.
    ГУД НАЈТ

7. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Колку животот знае да биде фер и убав во некои моменти :)
    Опушти се и уживај тогаш кога ти е најпотребно,дај си време за себе,остави се на страна и сврти на игра.
    Чашка алхохол знае да опушти и да ги тргне сите мисли кои претходно те измачувале,бар на момент.
    Бидете малку повеќе оптимисти впрочем во лошото секогаш барајте го доброто.
    Уживајте во луѓето кои ве опкружуваат и избегајте малку од реалноста. 8)

imelda and Gordana10 like this.
  8. SexyLady

SexyLady Популарен член

Има ли кај нас вакви? Многу ми се јаде. :)

9. senorina

senorina Активен член

сдк декаа сакам да прашам нешто , а темата е заклучена :@
    а и ко шо сум нова незнам кај да прашам... :(

10. Dennings

Dennings Популарен член

СДК незнам што сакам,незнам што правиме, незнам до кај ќе тераме.
    Знам дека не е на арно...

Barbie20 likes this.
  11. smurffi

smurffi Популарен член

Леле и јас едно време ги барав. Имав голема желба да ги пробам, но не ги најдов.
    Ако некој знае каде ги има обавезно да пише ;)

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

И не ме боли разделбата, ме боли тоа
    што никогаш не беше кажана. И после
    се секоја приказна заслужува крај, а на онаа нашата и фали последната
    страница..

13. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Никако значи НИКАКО не ми е јасно,ЗОШТО излегуваш за викенди ако целото време го поминуваш висејќи на телефонот?
    Прво фотка на Инстаграм,па check-in,па после гаси телефон и седи како на парастос,а не на журка.
    Не сакам да звучам како првокласен мрчатор во стилот "У мое време поинаку беше..." ама нели поентата е да запознаеш нови луѓе и да си поминеш убаво?
    Не ми е јасно,или си антисоцијален или патиш од комплексот "да бидам виден/а"
    И само заради таквите фаци преферирам интимни забави со одбрано друштво за да можам да си направам салам муабет без да се осеќам како цел кафич да гледа што носам и како носам...

14. Primavera

Primavera Популарен член

Не ми е јасно до каде отидовме ние луѓето!? Најубаво е да им зададеш нож во грб и да глумиш лудило. Ја гледам, се смешкам, се смешка и таа како ништо да не било. А видов со свои очи се, го бакнува и се топи пред мене, а мисли пијана сум.
    И така сите сме среќни. Ама НЕЛИ животот враќа се секогаш па така и овој пат :D . Се смешкам овој пат јас ама онака без да ми е гајле како се чуствува.
    Криво ми е што не придонесов во тоа уште повеќе да и врати животот, ама ако нареден пат :!: .
    Со луѓето треба само со лошо, оти со добрина сфатив дека ништо не добивам.
    Инаку многу проекти, работа и еден куп понуди кај мене се новостите, среќно дете сум. Факултетот започна одлично, тотално уживам во секој миг таму. Скопје колку што сиво, толку е и розево за мене. Мислам се е до тоа како сама си ги редиш коцките, до нас е, не е до никој друг.
    Среќна сум, после долго време дишам како што треба. Се борам со себе, со другите, ама овој пат се борам за себе. Страницата е одамна свртена и се пишува. А ако продолжам вака, супер ќе биде. Направив многу работи за кои не се каам и за кои сметам дека беа крајно време да се случат.
    А за љубов не ви зборувам. Има едно човече онака се запознаваме, му давам шанса и ми дава шанса. Ќе видиме има време. Не се надевам и не се обврзувам. Рано е уште.
    Инаку ми недостига тој, не сум го видела од одамна. А многу сакам да го видам, толку сме блиску, а толку далеку.
    Ме немаше ама сега ветувам дека почесто ќе ме има. Поздрав мили мои и уживајте во животот. Каков таков ваш е. Ако не го направите вие да е убав, никој нема да ви го направи. Нема ни да ви помогне, напротив ќе ви растури се :)

15. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Памелче како ќе растеш ќе се чудиш како мајка ти за се била во право :rofl:
    На моменти нервира , ама така е , и јас велев мори жено ти во друго време си живеела , а она на мене -ех дете исти се времињата ајде ќе сватиш со време :envy:
    Мајчните совети се универзална вистина која не сакаме да ја прифатиме , ама со време стануваат вистинско богатство .
    Се уште ми е тешко да признаам дека е во право за многу работи оти па многу ќе го дигне носот :lol:
    Ама мамо ТЕ САКАМ , и секогаш си во право .
    Ама ова само меѓу нас :x

Yowannty likes this.
  16. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Многу убаво си поминав вечерва. Уште еден доказ за моето славно мото: Непланираните работи секогаш испаѓаат најубави. :rofl:

17. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Инспирирана од фејс бук ми дојде да напишам еден пост.
    Девојки има разлика од пристојно - секси и к*рвински - секси !
    Да си знаете !
    И понекогаш самите и ја правите судбината , секој ден со различен и потоа се жалите тој така постапувал , вака постапувал ! Ама стварно кој ќе те направи женска кога цел град те поминал а ?
    И после не донесувај заклучок по првото запознавање/видување
    пр. Ја аднуваш на фб и ги разгледуваш сликите и гледаш
    1.Слики во боксерки и така нарачен беби дол
    2.Слики во екстра мини сукни и нормално кратки маички за да се види рамниот стомак
    3.Пози со напучени га*ови , провокативни пози и слично
    И стварнооо што ќе кажат машките за тоа
    Е оваа е баш фина , културна , добра
    Како нее!

Какви не не има божее :angel:

18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Дојдов само да си пишам дека сум добра... не за друго, него ете ми текна да се приклучам по одредено отсуствување на фемина и да си го напишам ова и сега поубаво ќе спијам, е така :wasntme:

ceca-1, Elennaa, Dog-lover and 2 others like this.
  19. anichka94

anichka94 Популарен член

Вечерва излегов да си поминам лудо
    а на крајорт завршив како советувалиште за сите разочарани машки,од моите другарки.
    нема проблем,јас сум тука да ве тешам ;)

SparkyAngel, Yowannty and Ketrin.Moon like this.
  20. anggell

anggell Форумски идол

По неполн час се разбудив од спиење со тахикардии и паники 200 на час :sweat: . Офф проклетство ! Се нервирам што пак морам да минувам низ ова сра*е. А таман си помислив и се потапкав дека е готово, крај, не сум веќе толку ранлива, пак сум на почеток. Денес со многу помала причина за разлика од некогаш. Ама некогаш бев сама, без љубов ама сега го имам него. Од него ја црпам сета енергија. Денес ќе ми биде многу полесно затоа што знам со каков демон се борам, некогаш попуштав но денес не !!
    Посакувам да имаше некое апче, некоја магија да ме направеше малку поцврста, да не ставав се на срце. Има право мајка ми кога ми вели на овие години морам да бидам поцврста а не да жалам секој и сешто и да плачам. Мислам дека се изедов самата себе, од ништо понекогаш ја направам и најголемата грижа на светот - ова мора да е наследено само незнам од кој повеќе од мајка ми или татко ми. На овие години ќе ме учи какво треба да биде моето срце, ехх доцна е веќе, само знам дека ќе се потрудам моите деца да не бидат ова што јас сум денес, да не се притресуват за сешто.
    Ама ...
    Деновиве сме во исчекување дома. И тоа најубаво. Ќе станам тетка :inlove: . Едвај чекам да дојде на свет тоа мало сонце. Терминот почна да надминува, преге си разговараме со мајка ми и велам ако е до околу 10 дена најверојатно со провокација ќе се роди а дечко ми ваков :o - Од каде ги знаеш овие работи ? :lol: Едно време сакаше да ми забрани читање по интернет, затоа што си имав многу филмчиња во главата за анксиозност :lol: , ќе ми блокирал сите страни, како да не :rofl: - му ветив дека нема да читам за тоа, па удрив на други теми :$ :rofl: . Жени ... ама ако ме сака тој ќе ме истрпи и ваква :D , затоа си го сакам најмногуу :inlove:

Barbie20 and SparkyAngel like this.
Thread Status:
Not open for further replies.