[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Се додека човек го слуша своето срце, нема да згреши.А умот, не секогаш е во право, ретко кога двајцата се согласуваат.И пред човек да одбере кој од нив двајца ќе послуша, прво добро нека го согледа нивниот муабет.А и ретко, кога некој од нив, прави монолог.Да не биде после, човек да се лути сам на себе си, зш бил во право за одредени работи, за кои „ доцна “ разбрал... :geek:

На Antoninaaa, Silver.E, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Cuvstvoto koa nemozhesh da zaspiesh oti si mn zaljuben.. |(
    Neznajsh dali ti e ubo od tolku ljubov ili pak te nervira faktot sto dojde 5 saat nasabajle, a ti sedish ko idiot so telefonot v raka i pishuvash po forumi kolku si zaljuben.. :fubar:
    odam jas na spienje.. ke probam barem
    :yawn:

3. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Кажете го она што сакате да го кажете, направете го тоа што мислите да го направите, не губете го времето чекајќи да се случат оние работи кои мислите дека ќе се случат самите од себе, туку почнете да ги реализирате тие работи, бидејќи еден е животот и жално е дел од вашиот живот да го поминете во чекање.

На machhe му/ѝ се допаѓа ова.
  4. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Има една таква во нашиот клас. :@
    Јас не сум ги видела тие слики (бидејќи немам фејсбук) но сите мои другарки ми велат дека става такви слики (а таа и на уилиште е таква, ност премногу тесна и отворена облека.

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера концерт на Ареа-возбудена, а и Елицеата позитивно делува на мене-точно и затоа ја пијам
    ама кога ја гледам мајка ми со какви проблеми здраствени и на работа се справува ми доага да ;( душава ме боли :worried: само таа работи од кај нас дома-а скоро дознав дека огласите што ги пуштаат се само формалност и ептен се разочарав но не смеам да се откажам :!:

6. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Денес се дружите само од корист.Се дружите само затоа што некој има професионален апарат за да ве слика и да си ставате слики на фб,само за да ве запознае со неговите\нејзините другарки\другари и после да го заебете.
    СЕ Е ОД КОРИСТ !
    Незнам веќе дали има во кој да се верува,многу е тешко да се најде добра другарка\другар на кој можеш да му ги кажеш сите тајни,да бидете среќни заедно,да бидете тажни заедно..
    Кога ви треба на вас помош секогаш сум тука,а кога мене ми е потребна помош каде сте вие,а?Секогаш сте нешто зафатени,немате време?.

На leighton23 и sofijanoka им се допаѓа ова.
  7. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    ;( ;( За 8 часа ја напуштаме Македонија ;( ;(

Искрено, ми фалеше Швајцарија, поточно времето таму. Обожавам ладно време, мраз :)
    Ама пак повеќе ќе ми недостига Македонија, и сите мои пријатели, роднини, познаници ;(
    Е тоа ти е, кога мораш а несакаш ;(

На Gordana10, Someonespecial, Dog-lover и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Имајте убаво неделното утро :D

Прикачени фајлови:

9. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Нема ништо поубаво од утринско кафе направено од мама. :$

10. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    СДК пријателството е нешто што го краси минатото,а користа е таа што ни ја уништува сегашноста и загорчува иднината...

На Ketrin.Moon, love93 и something.nice им се допаѓа ова.
  11. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Појадок,па кафица,фемина,љубовен роман...
    мх.мх,мх :inlove:
    Убав ќе биде денов изгледа. :D

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  12. dence

dence Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Ме измори секој ебан муабет што се сведува на: „Ама знаеш јас не сакам врска, сакам онака лабаво, без обврски… 8-|

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Baroness

Baroness Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    47
    Сакам само да умрам,ама не можам.Господ ми го дал животот и само тој има право да ми го одземе,ама јас немам.Затоа морам да живеам.Ама како,со кои сили? Навистина се изморив веќе. Ми треба одмор.Ама нема.
    Бори се,не се откажувај,победата е блиску!

14. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Не е баш се во парите и скапа облека,има нешто многу многу поважно од тоа.....ЗДРАВЈЕ.....

На LittlePinky, Dog-lover, sweet-star и 2 други им се допаѓа ова.
  15. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Постои луѓе кои патат од синдром-да се биде различен.Значи,да се разбереме,јас немам ништо против тоа да се биде различен,напротив глупаво би било кога сите би биле исти.Но,со сила да се правиш таков,е навистина смешно и очигледно дека не си ни малку оригинален.Па уште кога ќе видам на фејсбук ставаат некои слики во стилот:јас сум оригинал,вие сте копија :*,јас сум уникат,гајле ми е што мислат другите,мене не ме прифаќаат,бла бла бла.
    Ако сте стварно таков уникат како што се замислувате,нема да ги вложувате сите сили вниманието кон вас да биде насочено,туку ќе се чувствувате единствени и нема да има потреба да скокате и преку ноќ да станете bad girls, bad boys или што ти знам.
    Имам една таква во клас.Девојчево е ок како другарка,ама навистина претерува со нејзината "уникатност".Значи се обидува преку стилот(кој патем не е ич оригинален) да се направи таква,а не е.
    Па за нејзе балетанките се уф,блјак,блуза со цветен дезен?No way... Ама не дека навистина не и се допаѓаат,но бидејќи она е ОРИГИНАЛНА. ;)

16. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.283
    Толку малку ни е потребно за да сме среќни, ама нај иронично е што тоа малку секогаш ни недостига за да ја комплетираме среката ;)

На hellowooorld и tessie им се допаѓа ова.
  17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    „Чудно е колку малку ни е потребно да бидеме среќни и уште почудно е како баш тоа малку ни недостасува.“
    -Иво Андриќ

На jagodka.18 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Го искористив викендов максимално,бев во зоолошка со другарките, па на излет со моите, убаво се изнатрчав, се изнаиграв, се донастинав :lol: Сабајле со брат ми рано станавме,средивме по дома, набравме цвеќе од градината, излуфтиравме се и им направивме појадок на мама и тато, многу ги изненадивме :angel: :lol:
    Се на се , убав викенд ^_^
    Имајте убав ден, ојдох ја да чистам па да учам :geek:
    :*

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Petunia-Queen, sweet-cherry и 4 други им се допаѓа ова.
  19. senorina

senorina Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    никогаш не ме бивало за испраќање.. извини најмногу што ја немав таа храброст да ти кажам тебе , барем едно довидување, се гледаме наскоро.... ти која најмногу ми значиш... извини за сето потрошено време во кавга, коа се љутев безврска... сеа сум свесна за сето изгубено време, месеци без разговор а сепак го пронаоѓавме патот една кон друга, се боревме за нашето пријателство... сега е предоцна кога си далеку... ќе те чекам и останува на мене да јас се борам да не се оддалечиме или изгубиме контакт зашто премногу ми значиш... и за крај извини што немам храброст да ти го кажам сето ова што го чувствуваме, што сум таква кукавица... извини.. :/

20. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Таа што ја сметав за другарка, која мислев дека ме подржува во се, која ми верува, на која и верував, ме разочара многу... Ми зборела позади грб, ме вреѓала, ме исмејувала, што уште не... Значи стварно не можам сеуште да поверувам. Ако и смета нешто можела мене да ми каже, а не на другите.

Ти се прават другарки, а се и сешто ти зборат позади грб. Сега сватив дека се е од корист, дека во денешно време многу ретко можеш да најдеш вистински пријател. Знам, сватив многу касно, но битно сватив. Од сега, па натаму верувам само во себе и никој друг! :!:

На Rama, LittlePinky и Dog-lover им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.