[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Мхм, здраво девојки. Фемина многу запоставена од моја страна, лута сум самата на себе. :^)
    Не пишував, ама редовно ве читав и бев во тек со се. Ме беше фатила некоја негативност од ова пишување овде и ете. Јас.. добро сум, ново училиште, нови професори, нови докажувања, нови симпатии итн.
    Имав мноогу тешки моменти низ кој поминав летото. Сега сум во ред. :wasntme:

Инаку ова ми беше зборот..Нема ништо поубаво од тоа едвај да чекаш да ѕвони ѕвончето во училиштето за да можеш да ја видиш таа личност која ти е потребна за цел ден на имаш насмевка на лицето. Ме исполнува. Ми се допаѓа. Ме прави среќна. Го сакам, многу. :inlove:
    Среќна сум луѓе. И тоа после долг период. Се чувствувам исполнето и весело, конечно.

Од утрово ми остана еден цитат кој го прочитав на Фејсбук, па да го споделам со вас: Your naked body should only belong to those who fall in love with your naked soul - Charlie Chaplin. Запомнете. Вредите многу. :)

Ве гушкам и имајте пријатно неделно попладне. :hug:

На Barbie20, Elennaa, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Baroness

Baroness Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    47
    Размислувам дали да ставам крај на врскава.
    Среќни сме заедно.Се сакаме и тоа мноооогу.Не можеме еден без друг.Јас животот без него не би можела да го живеам.Тој ми е се.Велат,ех машко па не е единствено,има многу други.Да има многу други машки,но само тој може така да ме сака,само тој можам така да го сакам,само тој ме прави среќна,само тој е вистинскиот.Тој ми е се.Тој ми ги брише солзите.Тој ми помага да се снаоѓам кога имам проблеми.Тој е секогаш покрај мене дури и кога него му се истурам кога сум нервозна.
    Поминавме прекрасни моменти заедно кои што цел живот нема да можам да ги заборавам.
    Може ке бидам со некој друг,но никогаш никој нема да сакам како него.
    Дури и моите го прифатија и ми дозволија да одам кај него (во градот каде што студира и градот од каде што е).
    Како да му раскинам? Многу пати сум се обидувала и на крајот ке почнеме и двајцата да плачеме и ке се смириме.
    Во многу тешка ситуација се наоѓам.Не знам што да правам... ;(

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    ако си среќна со него како што пиша тогаш нема потреба од раскинување,знаеш,на денешно време многу тешко се наоѓа личност која секогаш ќе биде покрај тебе,ќе те сака и ќе те поддржува во се,има многу покварен свет такада ако ти е убаво и ако си сигурна дека тој е тој,нема потреба од разделби :*

На Baroness му/ѝ се допаѓа ова.
  4. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Младите асистенти мислат дека го држат светот во двете нивни раце :o. Многу се некако завидни за тоа што успеале да станат асистенти. И ок успех е тоа ама дај нека оладат за нијанса. Мислат дека се може да добијат :puke:.

blow job!
    Тоа е вербален поим којшто сите знаеме со што се поистоветува. Е сега во сите светови има различни зборчиња кои го опишуваат истиот акт. Еве на пример во Америка етимолошкото значење му е да се разнесе нешто. И тие си го сметаат тоа за job - работа. Тие се си поврзуваат со парите, каква нација се ејј. Пари пари и секогаш пари. На прво место!

... Додека кај нас се користи зборчето пушење. Нели задоволство е тоа во Македонија. :$
    Знаете ние сме нација која си знае да си ужива и не се крие зад својата наводна пристојност и фригидност. Ние знаеме да си уживаме.

А замислете па каков поим користат во Грција, нели сите знаеме дека тие се колевка на демократичноста, на слободниот ум, непредрасудите. Грците сигурно како јаки либералисти и несрамежливи шармери имаат некој сосема откачен збор.

Многу може да се научи од вакви зборчиња за една нација. :D Баш сакам да ги знам изразите кои се користат за ова и во Италија, Финска, Шпанија, Украјна, Франција...

5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Како сум ги исчистила теписите... па, па, па... Ma, партали!
    А знаете зошто? Ќе ги носиме на перење. Срамота е луѓето да ги видат валкани, нема смисла.
    Што е до мајка ми, треба и по некоја бомбоњера и винце онака да свиткаме, внатре.
    Ќе се намачат луѓето, греота е. :D

А што е до мене, порадо би чистела теписи, него ли да ги учам новите лекции.
    Така што... сите среќни и задоволни. :wasntme:

На ceca-1, Dog-lover, Ketrin.Moon и 6 други им се допаѓа ова.
  6. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Бидете свои. Бидете оргинални, не нечија копија. Правете го она што ве прави среќни и исполнети. Не се преправајте нешто што не сте за другите да бидат задоволни. Не се трудете да достигнете совршенство, никој не го достигнал :!: .

Друго...
    Погледнете некој Дизни цртан филм и веднаш ќе се расположите, ќе се навратите во детството каде што се беше совршено.

На CoverGirl10, danniela5, LittleChili и 9 други им се допаѓа ова.
  7. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    1.835
    Како што гледам супер ти е со него и немаш причина за раскинување. Е тогаш шо мајка бараш да му раскинуваш?
    Еден ден ќе се каеш. Тешко можеш да најдеш човек кој навистина ќе ти одговара. :)

На Baroness му/ѝ се допаѓа ова.
  8. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Овие жениве уби бога се! Ако она им се вметне на некои двајца во врската-ако, а ако неа и се вметне некоја, тоа е веке друга приказна...испраќам апел до сите празноглавКи, Кармата е гнасна работа :D

9. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Богами животов не е лесен,прво се нервираш и замараш за школо,па за другарки,па за дечковци дали ме сака,изневерува ово оно,па дали ќе ме земе,од кога ќе те земе па од свекрвата ќе се нервираш,па од золвите,јетрвите ако ги имаш,па после од децата абрее,леле кога ќе ми текне што уште ме чека :tmi: животов е пред мене а има уште мноогу работи да доживеам,ми текна кога ја видов темата за снаи и свекрви :whew:

10. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Вечерта во 2 часот легнав, во 8 станав. Сега сум мртва уморна. А имам премногу за учење. Морам да соберам сили и за тоа, доста ми беше одморов, школово не го сватив сериозно од почетокот. Ама, од сега па натаму друга приказна.
    А... и од утре на диета, дефинитивно.
    Ве поздравувам сите. :hug:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  11. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.481
    Допаѓања:
    34.129
    И така јас,Симона си кажувам за на кој факултет да одам(имам време уште околу 2 години-ама ја знајте онаа на нероден петко капа му кројат?Ете така...) и си кажувам ќе одам на физиолошки факултет.....ко се слушнав шо зборам...наместо филозофски-физиолошки!
    Ахахах тешко мене со мене... :rofl: :lol:

На GordanaL и Dog-lover им се допаѓа ова.
  12. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    :^) а која ти е причината за раскинување или туку така ти текнало :fubar: ех деца, од азган не знаат што да прават :sweat:

13. clock.pot

clock.pot Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    335
    ќе ги молам ЕВН да си поправат струјата. у цело маало компјутери ни расипаа. сега јака, па слаба па пак ќе скокне??? што е ова? :devil:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    6.716
    Ако овие на факултет самите знаат што вежби ни даваат еве на! Сами не разбираат а не па нас да ни објаснат. :swear:

15. Baroness

Baroness Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    47

Имам направено работи поради кои сеуште се срамам.Тоа е првата работа.
    А втора работа,многу пати сум му кажувала работи кои што го нервирале,тресев глупости,се однесував навистина како дете.
    И уште ми е криво,а и срам..
    Но решив да продолжам...Да бидеме среќни додека можеме.

16. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    ....недела. Проклета нека е. Не сите, конкретно оваа недела, денешниов ден. Таман викендот одлично почна, таман си помислив „ок, и тоа се среди„.....ма јок бре. Ништо не се средило. Поточно, кратко траеше среќата моја, побрзо и од оргазам проаѓа. Цело време се тешам „ок, ајде уште ова е, ќе се среди, good times will come, треба да се има трпение и да се почека“.....Аман веќе :( До кога да чекам на таа моја проклета среќа? Во ред е да си трпелив да чекаш неколку месеци, една година.........Ама веќе неколку години? Па се убив чекајќи. Немам веќе ни живци, ни желба, ни волја.....ништо. Чекањево само лека-полека уби се' во мене. Така стихијно, полека ама сигурно ја убива секоја трошка надеж во мене дека некогаш и мене ќе ме огрее нешто убаво, ќе можам да кажам „среќна сум“, а да не лажам, вистински и најискрено да го кажам и да го чувствувам тоа. И налет нека се проклетиве синуси, секогаш знаат да го погодат моментот кога да ме нападнат. :devil: Не можам да дишам на раат, што од нив, што од болкава која ме убива.....

Се надевам дека поголем дел од она што го чувствувам го зборуваат хормоните од скапаниот Примолут што го пијам, и дека за некој ден може и нема вака да ми биде. Ќе видиме, може и некој поубав и посреќен пост ќе пишувам следниот пат....или не. И онака сеедно е веќе :)

Бидете ми сите среќни и весели и ширете позитивна енергија! :*

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... EK25U#t=64

На Barbie20, Sexybaby86, ohana и 2 други им се допаѓа ова.
  17. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    1.835
    Нешто вакво?
    -Не фала. :)
    Успеав!
    Немам повеќе желба за благо, за нешто кое само ми штети. :)

Прикачени фајлови:

• large.png
      large.png
      Големина на фајлот:
      249,5 KB
      Прегледи:
      240
    • large.jpg
      large.jpg
      Големина на фајлот:
      36,4 KB
      Прегледи:
      240
    • large.jpg
      large.jpg
      Големина на фајлот:
      28 KB
      Прегледи:
      240
    • large.jpg
      large.jpg
      Големина на фајлот:
      26,2 KB
      Прегледи:
      240
  18. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Уште еден викенд помина.
    Денов ми помина во раскревање по дома и муабети со мајка ми. Си сакам вака кога двете сами ем си работиме ем си зборуваме, се навраќаме на старите времиња, на смешните моменти, а притоа се умираме смеење. Така при раскревањето ги најдовме старите видео касети. Откако светнавме се, си седнавме и почнавме една по една да си ги пуштаме. Хахаха, се изнасмеав. Значи каква сум била како мала, само мене да ме има, никој друг, ме има дури и кај што ме натерале да пеам :D :D
    Ама срценце сум била :angel: , дебелка во обравчињата со едно прцле, душиче хаха.
    Мајка ми ја фати една носталгија дека остарела и се здебелила и рече дека од денеска ќе била на диета и ќе јадела само зеленчук и овошје. Секако тоа важеше до ручекот, и пак по старо.
    Ама ако, не дека и вака е кизнај колку дебела, има меше, ама пак има и години. Си ја сакаме ние и ваква.
    И така девојки, моментално си варам чај, брат ми го пратив до продавница да ми купи бисквити и се спремам да си седнам пред компјутер и да си изгледам некое филмче.
    Бидете поздравени :*

На Agawa, Hipster, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    Се плашам од самата себе...
    Почнува да ми се згрозува машкиот род. Последниве 2 месеци, неможев да најдам барем еден типац што ќе ми се допадне од глава до пети.Не можам да се заљубам веќе 1 година.. ееј „заљубам“ е голем збор ама неможам ни да си најдам симпатија!!!! Некој е премногу дигнат, премногу мамин син, лош карактер, добар карактер-лош социјален живот, добар социјален живот - празноглавец без свое ЈАС, итн..

Не знам што е.. изгледа критериумите ми се превисоки! :!:
    А и се фатив самата себе како одбивам друштво со момчиња. Незнам, порано бев One of the boys а сега сум толку лошо настроена кон целиот нивен пол!

Велат, се се случува кога најмање очекуваш. Па шо знам, можеби сега кога најмалку очекувам да ми избие некој принц и да ми го заврти светот наопаку :lol:

На Viki15, Inna5 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  20. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.749
    Допаѓања:
    4.846
    СДК луѓето се многу неблагодарни..
    Што и да им направиш,ако и да им помогнеш,тие пак ќе плукаат по тебе..толку. :!:

На ohana, Dog-lover, sara3 и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.