[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.863
    Допаѓања:
    101.711
    Бидете си сами на себе на 1-во место,не правете си нешто што е штетно по тебе,живејте во склад со своите правила во овој свет со безброј правила,слушајте се себеси..својот внатрешен глас..своето срце и ускладете го со разумот.Живејте искрено ,остварувајте ги своите соништа,најди во секој ден барем една причина за насмевка.Верувајте во себе а пред тоа- побарајте се ,осознај се кој си.Биди сам свој лидер,само така ќе си го пронајдеш патот.И секогаш запамети една работа-кога ќе дојдат проблемите,кога загустува кога не гледаме излез и не преплават негативни емоции...да знаете се е минливо...
    Ма силна сум јас...
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... X2DiY#t=12

На imelda, slavica999, Doozy и 17 други им се допаѓа ова.
  2. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Денес е мојот ден,Теди ја викнаа на работа јупиииииииииииииии :D Од утре Теди ќе се прави важна додека и се вее белиот мантил позади неа :rofl:

На Neytiri, Elennaa, LittleChili и 23 други им се допаѓа ова.
  3. senorina

senorina Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    добро е добро... ми требаше "day off".. онака време само за мене у празен стан... добро е :)
    така ќе ми биде се додека ти не се појавиш од некаде... со желба за разговор (не)знаејќи колку тоа боли...
    но ќе пробам да сум офлајн... :?:

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Каков монструм ??????
    па кој свесен човек може да направи такво нешто ?
    Да малтретира куче и да го одере ??????СРАМОТААА !!!!!!!!! МАКЕДОНИЈО ШТО СЕ НЕ ДРЖИШ НА ТЕБЕЕЕЕЕЕЕЕ !
    АЛООООООО освестете се бе гнаси едни срамота,
    Сега да се најде кој го напраил тоа и со истата мерка на нему да му се врати нека го одерат цел и нека го остават како тој што го оставил кучето !
    Срамотааа.....Јас незнам какво срце имаат овие луѓе бе !

http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID= ... D489D301A9

На Gordana10 и leighton23 им се допаѓа ова.
  5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    А тоа што пршти омраза од рекламине кон оние кои треба да бидат потенцијални клиенти.
    Повеќето таквите чувства ги бркаат од производот/услугата рекламиран на таков начин.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    Се се случува со причина . Потпишувам .Докажано по незнам веќе кој пат .
    Ако,само за добро да е .
    Пријателството се склопува според некој премолчен договор.Кога него го нема џаба ти секакво улизување и дигање до неба , имуна сум на ЛАСК .
    Некои луѓе молњевито брзо влегуваат во нашите животи ,и излегуваат уште побрзо . Лекција и искуство,нов човек/карактер плус ,тие се само потсетник за вистинските пријатели кои ги имаме .

Животов врви...
    Собирам умни мисли и делам радост .
    Колку повеќе ја делам толку повеќе расте ...

На Trnche, richgirl998, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Се згрозувам кога ќе помислам на тоа со кого се' го делам воздухов. Едноставно некои не го заслужуваат тоа што природата им дала умствена и физичка способност да бидат луѓе. Еве зашто повеќе ценам животни отколку луѓе, ниедно животно ова не го прави за да задоволи болни страсти, па дури и лавот напаѓа само кога е гладен.

8. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Денеска без никаква причина ја земал книгата од мојот ранец која беше зелник и ја заменил со нова.Едноставно...Ме остави без зборови.Мислев дека воопшто не сум му важна.
    Заљубена сум ли?Незнам..Ми треба време.. :?:

На Dog-lover, Agawa, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  9. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Излегување надвор во 21 век.
    Тоа ти се тие ВИП фаци де ;)

На kva, la-chicka, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755

ТОЧНО !
    ОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО ЧОВЕК БЕЗ ДУША !
    СРАМОТА ДАЈ БОЖЕ НЕМУ ИСТОТО ДА МУ СЕ СЛУЧИ

НЕ РЕКЛЕ ЏАБЕ
    ПРИРОДАТА НЕ Е ФЕР БИДЕЈКИ НЕ ИМ ДАЛА МОЖНОСТ НА КУЧИЊАТА ДА ЗБОРУВААТ ДОДЕКА ЛУЃЕТО ОДЛИЛНО ЛАЈАТ.

ГРЕОТА ЗА ВАКВИТЕ ЛУЃЕ СЕ НАДЕВАМ КЕ ГО СТИГНЕ ТОА ШТО СИ ГО ЗАСЛУЖИЛ !

11. Petunia-Queen

Petunia-Queen Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    315
    СДК имам тровање! ;( Вчера сум изела пудинг со поминат рок и оп денес, три пати се истурив од :puke: и не отидов во школо!

12. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Обожавам кога на некои мизерни мивки им го покажувам каде им е вистинското место.

На Agawa, richgirl998, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.941
    Допаѓања:
    164.060
    Еве читам уметници и несфатени си прават муабет за економија и за претприемништво викаат предузимништво. И се палат на изрази од типот анархо-капитализам, со не до крај расчистени терминилогии, ама они се прогресивци, капирате? Они размишљаат на сите страни...освен на тоа што треба.
    А вмешај им се во уметност, поим си немаш, ама затоа ушљапани дела се дубока ствар за размислување и сфаќање.
    Многу некако вакви ликови се јавија што ми се повраќа. Женски со полуизбричени глави што не личат на женски и очи без трепки, зошто се длабоки...

А јас ете лечам грло со смоки. Не знам,ама кај мене делуваат...таков грлобол не беше ме стрефил никад..

На Hipster, SparkyAngel, dream.queen и 4 други им се допаѓа ова.
  14. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Аман бе,ако порачаш 11 нескафиња,значи дека нема да приметиш ако во едно се познаваат зрната,т.е не се растворени? :wasntme:
    Тоа е,македончиња сме.
    Ми се згрози значи.
    Пола,можда и малце повеќе пена,во останатото делче нешто као нескафе,со нерастворени зрна.
    Не го дури ни вкусив.

:x :x :x

15. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    значи се смрзнав значи !!!! под кебе у кревет и ајт со здравје !!!

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Куче ми се нема случено да ми зар’жи, ама никогаш во мојот живот. Напротив, каде јас, таму мачки,кучиња се моткаат, дури некој би си рекол ко бездомник шетам/стојам со сите скитници по мене. Ко магнет сум.
    Ама вчера, едно такво, едно мало пинѕурче, пекинезерче рунтлесто ми се озуби бе!
    Значи, јас сум убедена дека беше she и дека гестот и беше у стил: најди си своја улица, на оваа, јас сум најубава! :D
    Нормално дека беше стварно поубава па си ја свиткав опашката. :D :D :D

На Name, ozbilnazena, Neytiri и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Добив сино цветче јеееее :rofl: :D :lol:

18. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Однесувањето на вработените во Студентски прашања, дефинитивно зависи од натписот на шалтерот.
    Ако на додипломски студии се дерат, ти ги плескаат документите, па дури и се осмелуваат да те навредат, на шалтерот каде пишува Мастер студии истите вработени се медењачиња невидени.
    Не знам дали е тоа поради фактот што постдипломските студии чинат точно 5 пати повеќе од додипломските, ама човек ќе остане запрепастен од љубезноста на истите вработени што вчера ти се дереле зошто навреме не си заверил семестар.

Туку, секогаш си наоѓам интересни парчиња гардероба кога тргнувам со open mind низ продавниците.
    А кога ќе си умислам некој модел на чевли, кошула, џемпер, пантолони или што и да е - очекувам дека некој моден креатор ми ги прочитал мислите, ми земал мерки, па замислените креации ме чекаат мене во продавниците каде што поминувам. И нормално на крајот секогаш се разочарувам.

Кутрево спие, желчево спие, а и мене ме фаќа некоја дремка...
    Ама за инат на времево, ќе глумам дека е лето и ќе си пуштам летни песнички.
    No me interesa nada [​IMG]
    http://www.youtube.com/watch?v=q1OqrXK-Fws

На ozbilnazena, zhap4e, kravce и 13 други им се допаѓа ова.
  19. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Никогаш нема да ја разберам потребата на женските да пораснат предвреме. Носење штикли уште на 15 години ми е истотака трагикомично како што и носење сако на часови во прва година средно.
    ---

Многу ме интересира дали при седењето во сауна (или турска бања) има шанси да прифатиш, недај Боже, некоја инфекција од некои претходни персони кои седеле таму? :D Не најозбилно. Планирам да посетам вакво нешто - ok не е исто, ама слично нешто :rofl: , па да си знам дали и колку е безбедно.

Прикачени фајлови:

• sfeerpic16.jpg
      sfeerpic16.jpg
      Големина на фајлот:
      98,3 KB
      Прегледи:
      267
    На richgirl998 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  20. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    многу ми е убаво кога имам нови познаства :) а уште поубаво кога се спријателувам :)

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.