[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Бидете си сами на себе на 1-во место,не правете си нешто што е штетно по тебе,живејте во склад со своите правила во овој свет со безброј правила,слушајте се себеси..својот внатрешен глас..своето срце и ускладете го со разумот.Живејте искрено ,остварувајте ги своите соништа,најди во секој ден барем една причина за насмевка.Верувајте во себе а пред тоа- побарајте се ,осознај се кој си.Биди сам свој лидер,само така ќе си го пронајдеш патот.И секогаш запамети една работа-кога ќе дојдат проблемите,кога загустува кога не гледаме излез и не преплават негативни емоции...да знаете се е минливо...
    Ма силна сум јас...
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... X2DiY#t=12

imelda, slavica999, Doozy and 17 others like this.
  2. teddygirl

teddygirl Популарен член

Денес е мојот ден,Теди ја викнаа на работа јупиииииииииииииии :D Од утре Теди ќе се прави важна додека и се вее белиот мантил позади неа :rofl:

3. senorina

senorina Активен член

добро е добро... ми требаше "day off".. онака време само за мене у празен стан... добро е :)
    така ќе ми биде се додека ти не се појавиш од некаде... со желба за разговор (не)знаејќи колку тоа боли...
    но ќе пробам да сум офлајн... :?:

richgirl998 likes this.
  4. Nana19

Nana19 Популарен член

Каков монструм ??????
    па кој свесен човек може да направи такво нешто ?
    Да малтретира куче и да го одере ??????СРАМОТААА !!!!!!!!! МАКЕДОНИЈО ШТО СЕ НЕ ДРЖИШ НА ТЕБЕЕЕЕЕЕЕЕ !
    АЛООООООО освестете се бе гнаси едни срамота,
    Сега да се најде кој го напраил тоа и со истата мерка на нему да му се врати нека го одерат цел и нека го остават како тој што го оставил кучето !
    Срамотааа.....Јас незнам какво срце имаат овие луѓе бе !

http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID= ... D489D301A9

Gordana10 and leighton23 like this.
  5. tessie

tessie Форумски идол

А тоа што пршти омраза од рекламине кон оние кои треба да бидат потенцијални клиенти.
    Повеќето таквите чувства ги бркаат од производот/услугата рекламиран на таков начин.

Hipster likes this.
  6. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се се случува со причина . Потпишувам .Докажано по незнам веќе кој пат .
    Ако,само за добро да е .
    Пријателството се склопува според некој премолчен договор.Кога него го нема џаба ти секакво улизување и дигање до неба , имуна сум на ЛАСК .
    Некои луѓе молњевито брзо влегуваат во нашите животи ,и излегуваат уште побрзо . Лекција и искуство,нов човек/карактер плус ,тие се само потсетник за вистинските пријатели кои ги имаме .

Животов врви...
    Собирам умни мисли и делам радост .
    Колку повеќе ја делам толку повеќе расте ...

7. Dee

Dee Популарен член

Се згрозувам кога ќе помислам на тоа со кого се' го делам воздухов. Едноставно некои не го заслужуваат тоа што природата им дала умствена и физичка способност да бидат луѓе. Еве зашто повеќе ценам животни отколку луѓе, ниедно животно ова не го прави за да задоволи болни страсти, па дури и лавот напаѓа само кога е гладен.

8. Golden

Golden Популарен член

Денеска без никаква причина ја земал книгата од мојот ранец која беше зелник и ја заменил со нова.Едноставно...Ме остави без зборови.Мислев дека воопшто не сум му важна.
    Заљубена сум ли?Незнам..Ми треба време.. :?:

9. leighton23

leighton23 Истакнат член

Излегување надвор во 21 век.
    Тоа ти се тие ВИП фаци де ;)

kva, la-chicka, Elennaa and 2 others like this.
  10. Nana19

Nana19 Популарен член

ТОЧНО !
    ОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО ЧОВЕК БЕЗ ДУША !
    СРАМОТА ДАЈ БОЖЕ НЕМУ ИСТОТО ДА МУ СЕ СЛУЧИ

НЕ РЕКЛЕ ЏАБЕ
    ПРИРОДАТА НЕ Е ФЕР БИДЕЈКИ НЕ ИМ ДАЛА МОЖНОСТ НА КУЧИЊАТА ДА ЗБОРУВААТ ДОДЕКА ЛУЃЕТО ОДЛИЛНО ЛАЈАТ.

ГРЕОТА ЗА ВАКВИТЕ ЛУЃЕ СЕ НАДЕВАМ КЕ ГО СТИГНЕ ТОА ШТО СИ ГО ЗАСЛУЖИЛ !

11. Petunia-Queen

Petunia-Queen Истакнат член

СДК имам тровање! ;( Вчера сум изела пудинг со поминат рок и оп денес, три пати се истурив од :puke: и не отидов во школо!

12. swrcii

swrcii Нов член

Обожавам кога на некои мизерни мивки им го покажувам каде им е вистинското место.

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Еве читам уметници и несфатени си прават муабет за економија и за претприемништво викаат предузимништво. И се палат на изрази од типот анархо-капитализам, со не до крај расчистени терминилогии, ама они се прогресивци, капирате? Они размишљаат на сите страни...освен на тоа што треба.
    А вмешај им се во уметност, поим си немаш, ама затоа ушљапани дела се дубока ствар за размислување и сфаќање.
    Многу некако вакви ликови се јавија што ми се повраќа. Женски со полуизбричени глави што не личат на женски и очи без трепки, зошто се длабоки...

А јас ете лечам грло со смоки. Не знам,ама кај мене делуваат...таков грлобол не беше ме стрефил никад..

14. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Аман бе,ако порачаш 11 нескафиња,значи дека нема да приметиш ако во едно се познаваат зрната,т.е не се растворени? :wasntme:
    Тоа е,македончиња сме.
    Ми се згрози значи.
    Пола,можда и малце повеќе пена,во останатото делче нешто као нескафе,со нерастворени зрна.
    Не го дури ни вкусив.

:x :x :x

15. DigY

DigY Популарен член

значи се смрзнав значи !!!! под кебе у кревет и ајт со здравје !!!

richgirl998 likes this.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Куче ми се нема случено да ми зар’жи, ама никогаш во мојот живот. Напротив, каде јас, таму мачки,кучиња се моткаат, дури некој би си рекол ко бездомник шетам/стојам со сите скитници по мене. Ко магнет сум.
    Ама вчера, едно такво, едно мало пинѕурче, пекинезерче рунтлесто ми се озуби бе!
    Значи, јас сум убедена дека беше she и дека гестот и беше у стил: најди си своја улица, на оваа, јас сум најубава! :D
    Нормално дека беше стварно поубава па си ја свиткав опашката. :D :D :D

Name, ozbilnazena, Neytiri and 16 others like this.
  17. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Добив сино цветче јеееее :rofl: :D :lol:

18. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Однесувањето на вработените во Студентски прашања, дефинитивно зависи од натписот на шалтерот.
    Ако на додипломски студии се дерат, ти ги плескаат документите, па дури и се осмелуваат да те навредат, на шалтерот каде пишува Мастер студии истите вработени се медењачиња невидени.
    Не знам дали е тоа поради фактот што постдипломските студии чинат точно 5 пати повеќе од додипломските, ама човек ќе остане запрепастен од љубезноста на истите вработени што вчера ти се дереле зошто навреме не си заверил семестар.

Туку, секогаш си наоѓам интересни парчиња гардероба кога тргнувам со open mind низ продавниците.
    А кога ќе си умислам некој модел на чевли, кошула, џемпер, пантолони или што и да е - очекувам дека некој моден креатор ми ги прочитал мислите, ми земал мерки, па замислените креации ме чекаат мене во продавниците каде што поминувам. И нормално на крајот секогаш се разочарувам.

Кутрево спие, желчево спие, а и мене ме фаќа некоја дремка...
    Ама за инат на времево, ќе глумам дека е лето и ќе си пуштам летни песнички.
    No me interesa nada [​IMG]
    http://www.youtube.com/watch?v=q1OqrXK-Fws

ozbilnazena, zhap4e, kravce and 13 others like this.
  19. karenin

karenin Популарен член

Никогаш нема да ја разберам потребата на женските да пораснат предвреме. Носење штикли уште на 15 години ми е истотака трагикомично како што и носење сако на часови во прва година средно.
    ---

Многу ме интересира дали при седењето во сауна (или турска бања) има шанси да прифатиш, недај Боже, некоја инфекција од некои претходни персони кои седеле таму? :D Не најозбилно. Планирам да посетам вакво нешто - ok не е исто, ама слично нешто :rofl: , па да си знам дали и колку е безбедно.

Attached Files:

richgirl998 and LittlePinky like this.
  20. girl-miri

girl-miri Форумски идол

многу ми е убаво кога имам нови познаства :) а уште поубаво кога се спријателувам :)

rici.aaaaa likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.