[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Обожавам кога станувам рано и сум единствена будна во станов.
    Кога си доручкувам со погледот низ прозорец кој нема завеса, огромниот прозорец во форма на квадрат низ кој гледам како ми се сушат гаќичките и како полека си паѓаат пожолтените лисја од бадемот.
    Кога си пијам кафе пред компјутер и го тегнам со часови, што последната голтка ми е камен ладна.

И да, СДК дека ненормално почнувам да наликувам на мајка ми: утрово ми беше досадно, па зедов ВЦ-то да го чистам :rofl:

На Theodora, crazylady, mims-89 и 13 други им се допаѓа ова.
  2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    И СДК дека се нервирам и неможам да си најдам асален фризерај :@ :@ :@ :@

3. Invisible

Invisible Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    33
    Сдк, понекогаш се плашам од тоа колку многу чувствувам, полна со емоции, што ни самата не можам да ги опишам, искажам, едноставно апсорбирам.Ама убаво ми е, незаменливи се.
    Ве поздравувам со песнава што во мене создава турбуленции..
    http://www.youtube.com/watch?v=F3h0T7kvfgs

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам дека најнежно будам и со мене најбрзо поминува недела. :angel:
    Сакам да кажам дека за пријавување на еден магистерски труд многу пријателства може да формираш. :$
    Сакам да кажам нешто за едни егоистични слики.
    Сакам да кажам дека еден пад на прав пат може да донесе нови симпатии. :wasntme:
    Сакам да кажам дека го сакам аватарот на брачедана Жабурче. :inlove:
    Сакам да и кажам на Лилит да ми се фати за мојов аватар. :wasntme:

Сакам да кажам, ајм хоум аген со сино колено, убави спомени и нови пријателства. Следно, се надевам на две изгребани колена. ]:)
    Поздрав и среќен вторник од Дино Мерлин.

На Hipica, mims-89, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Учебнициве се боже сачувај.. :x
    Во првата лекција пишува дека Германија капитулирала на 11 ноември. Во втората лекција пишува дека Германија капитулирала крајот на ноември. Dafuq?! :^)
    Молба до вас, пишете ми по ЛП кое е точно, тест имам втор час, збунета сум целата. :worried:

Во повеќето учебници има грешки... И после сакаат квалитетно образование! :fubar:

6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Брз нет !!!

На Hipica, cinderella5, Monna.Monna и 7 други им се допаѓа ова.
  7. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    СДК дека гледам форумов се запустува периодов(овој 1 месец), од толку теми само они истите се активни, нови се оние со омилениот пеач, глумица, тенисер, бенд и толку. Порано (и кога не бев зачленета) секоја 10 минута нов коментар на различна тема, се развиваа дискусии. Сега се помалку. Дали со учењево е проблемот сега или нешто друго незнам(може и така ми се чини), сепак си го сакам форумов и неможам да се одделам, во послеедно време воопшто не се ни гасам :lol:

И СДК конечно побрз нет :rock: !!!Пред некој ден чекав ТОЧНО 40 минути да ми се наполни песна на јутјуб |(

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    СДК,денес е 1 ноември,. што значи дека тој требаше да е во Америка,но не е!
    До мене е,со мене е.Тука е 8) мил он..

Под стрес сум деновиве поради училиштево глупаво и едвај чекам да помине оваа тромесечие за да ни се намали и учење.

СДК2,не постои некој што повеќе си ја сака својата коса,верувајте!

Поздрав девојки отидов јас на училиште :*

Прикачени фајлови:

• DSC0000180.jpg
      DSC0000180.jpg
      Големина на фајлот:
      179,3 KB
      Прегледи:
      167
    На Hipica и SexyLady им се допаѓа ова.
  9. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.522
    Допаѓања:
    288.768
    Дрски, прости, невоспитани...не заслузуваат контра реплика
    IGNORE----NEXT

10. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Многу, многу е убаво кога обрските ги завршуваш од сабајле, расонет или не тоа е :tmi: Ама затоа после можеш да уживаш дремејки и муабетејки мижуркајки на овие скржави зраци сонце и шмркајки кафенце или чај во некое кафуле ^_^ А на враќање тука се прошетките по златните патеки со крцкави суви лисја :)
    Feel the шушкањето under your feet :lol:
    What a lovely day
    There's nothing funny left to say :music: :sun: :nod: :up: :l: ^_^

На srcekrsacka и Hipica им се допаѓа ова.
  11. Iceberg

Iceberg Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    После 2 месеца се вклучувам на Фемина,верувам дека има многу новости,ќе треба временце да се вклопам :)
    Поздрав до сите членки на форумот.......

Барам начин да уживам во себе,во самата себе и мразам што сум предадена само на обврските.До кога?
    ;(

Прикачени фајлови:

12. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Браво шили , е од ова сум згорозена од нашиве телевизии (ако можи да се наречат телевизии )што нудат НИШТООООО 24 саати исто па исто Али риза ,Полати ,пиштоли ,Езо мезо бљак бљак ,дете на овие години треба што повеќе да учи едукативни песнички а не овие с..ња да го знае името на секој зеленчук,на секоја овоштија па ние растевме со -дајте музика,со ѕвон.....го зивеевме детството, ова е веќе претерано седат до 11 навечер за да видат кој следен ќе биди убиен ,ранет опљачкан...секоја чест на родителите што ли мислат со ова ,јас на мое дете по никоја цена вакво нешто не бби му дозволила јас ќе му казам што е а што нее за него ,а не тоа на мене.

13. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    СДК денес класната ни кажа дека едно девојче од клас ќе издадела збирка, од песни!Си има талент девојчето, но на овие години збирка, алал да и е!
    Многу сум среќна заради неа!
    Е, колку ги има што се пијанчат, дрогираат и главна тема им е кој каде излегол и кој со кој се смувал, и се фалат за кецовите, таа збирка напиша, и пишува уште!
    Браво. :clap:

На srcekrsacka, GarpovaV, BeYourself и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Чувството кога дома ќе пронајдеш некоја заборавена и осамена залиха од благо. 8) И кога ќе ја изедеш самa. Like a boss! :rock: Затоа што немаш со кој да ја споделиш де. :angel:
    First come first served. :mm:

На WhiteAngel и BeYourself им се допаѓа ова.
  15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Хахахахахахаха :rofl: :rofl: :rofl: Сега дури се сетив на една моја глупост во 4 то одделение.
    Би сакала да ја споделам иако звучи трагикомично.
    Правевме тест Природа и Општество.Јас дупка,неспремна,не знам ни наслов на една лекција.Тогаш седев до единствената одлична девојка тој период.Таа одговара,јас препишувам од нејзе.
    Доага време да ни ги дават тестовите.Таа 5ка јас 4ка.WTF?Како е можно?Се препотив.Тој момент ми дојде некоја сила и ја удрив(извини другарке :$ )и и скинав тестов и и велам ти си факала врски јас да добијам помала оценка од тебе краво една.
    Си одиме по ист пат тој ден од школо но разделени.И мајка и одоздола,се стресов и ја збришав дома да не ми рече нешто :lol:
    И ден денес се чудам како можев да го сторам тоа.Па небила ништо крива таа бре.Којзнае во кој филм имам паднато тој период.
    И друго нешто.Нов датум,нов месец,нов ден.Донесов многу одлуки со болна глава и заб.
    Ништо нема да биде како порано туку подобро. ;)
    Ветувам :hai:

16. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Посакувам животот да е шпанска серија од 200 епизоди. Сето лошо, сите замки и сплетки да поминат во тие 200 дена и после да си живееме среќно до крајот на животот.

Денешниов ден не беше воопшто лош. Напротив, супер беше.
    Да, зависело од тие безвредни примитивци какво ќе ми биде расположението. Денес ги немаше, а со нив заминаа нервозите, изгубените живци, немирите...
    И и се чудам на нашата професорка по историја, која не ја сакам, ама сега и се восхитувам.
    Со чувствителна бременост во поодмината фаза успева да остане смирена во онаква атмосфера која ја има во нашата училница, а е слична како во некоја лудница. Бардовци на пр.
    Јас да бев на најзино место, па водењакот ќе ми пукнеше пред време. Најсериозно.

И посакувам да сум куче на кое најголема дилема му е дали да преспие на левиот или на десниот ќош од креветот, најголемата мака каде да ја гризне плишаната мечка и најголемата нервоза зошто не му даваме компирчиња кога јадеме...

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.524
    Допаѓања:
    92.156
    Бре што гаден ден. Станав на лева нога, уп секој ден станувам на лева, така ми е креветот наместен. Него тоа немало врска со расположението. Расположението ми зависи од посетеноста на мојот дом наутро и ко за беља денес беше доста посетен. Него сум ви кажала колку мразам гости на поседок, па и кога се моите неомилени роднини? Е така имам еден братучед на кој секој муабет му е - Знаеш јас колку плата земам, знаев викендов каде бев, знаеш колку пари потрошив, знаеш ќе купам туш кабина од 30000 денари? И што мене тоа ме интересира. Него грешка- муабетите му се и - викендов една ја фатив за задникот, па по грешка и з агради ја фатив, проследено со хистерично смеење, а мене ми иде нагон за повраќање. Го мразам бре и не го сакам дома, ни на ден, ни на два, во случајов недела.
    Да не ме сфатите погрешно одлично што си има пари и што се радува за фаќање на задник, него момакот има 25 години и би требало да прави нормални муабети. Што лажам, па од дете бре не го сакам и никогаш нема да го сакам.
    Најсмрт ми е кога ќе дојде и кога ќе рече заедно да излеземе. Каде да го носам, во која дупка да се скријам со него? Еднаш излегов со него, не сретна на другарка дечко. И ќе пропаднев во земја кога ја прашал другарка ми кој ми бил тој циган?
    Барем совети да слуша. Седеше кај нас 2 месеци минатата година, го однесов на шопинг, му одбрав фини работи, го научив на основната хигиена, фин беше. Сега пак по старо. :@
    Покрај вакви роднини среќа што можеме пријателите да си ги одбираме.

18. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    Сакам да сум со неа, да сум со неа овде. Да си седиме само ние двајца, ра си разговараме како никогаш претходно. Сакам да ти ги гледам очите како сјаат, сакам да ти го слушам гласот и таа прекрасна насмевка. Нека не покриваат пожолтените лисја што паѓаат од дрвото. Сакам заедно да го слушаме звукот на некоја виолина која свири нежно, полека, романтично. Сакам да те држам за рака, нема да те пуштам, ти си моја. Аххх што ми правиш ти на мене... ме имаш целосно. Те сакам најмногу, немој никогаш да заборавиш. <3 :inlove:

На Asterion, martinuska, srcekrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Денот по утрото се познава.
    |(
    How yes no :rofl:
    Денот се познава по претходната вечер, :!: ако воопшто се сеќаваш на неа ;)

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Сдк дека многу се глупи администраторите да не можи коментар да се остај шо стори бе.............

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.