[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Темава не сум jа отворила одамна :tmi: срам да ми е :D. Новости еден куп, незнам од каj да почнам да кажувам :lol: се случиjа многу нешта, аплицирав на неколку места за работа, бев на интервjуа од кои сеуште нема резултати :?:. Во мегувреме се обидувам бизнисот (ако може така да се каже) да го кренам на повисоко ниво :). Се обидувам да се променам физички.. ми треба тоа и ке дадам се од себе да успеам :!:.. И намерно последно оставив да зборам за лубов...тука е хаос :worried: сакам и сум сакана, за жал од различни мажи, тоа што jас го правам и чувствувам за едниот, истото го прави другиот за мене, и свесна сум дека правам грешка не даваjки му шанса на тоj што навистина заслужува но едноставно не можам и не сакам да одам против себе... :doh:.
    Тоа е тоа отприлика што го преживувам периодов.. Имаjте убав ден девоjки :)

На kala21, Barbie20, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Gocaa

Gocaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    90
    Лелееееее, абе женава не е нормална! Мало дете има дома бебенце, и уште едно поголемко.
    Вришти се дере, столови по под фрла, преку ѕид ја слушам.
    ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.
    Па нели оженети луѓе, стабилизирани треба да бидат, секс-мекс :D , хормоните смирени. И плус деца две родено. Боже сачувај!
    А надвор во маало ко ќе излезе најголема дама ми се прави.
    Еве ја уште вика. Ми е страв на детето нешто да не му направи, ќе ја пријавам во социјално бе.
    Господ на помош.

3. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.558
    Допаѓања:
    55.405
    Ќе имам нови соседи, еве готова им е куќата ама бре како може се само старци , пред умирање се па нова куќа прават и ке се селат. Уште сега ми се досадни, тој стариот има околу 75 год и жената е толкава, па сакаат да им се обраќаш со чичко и тетка не дедо и баба , а колку дедо ми се :D и ајде сега најди им крајот, не можам во двор да излезам само ме гњави тој стариот :devil:

4. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    СДК си земав уште 2 книги од Гијом Мисо. :D :D
    Плукав по Гијом,ама сега....Се заразив ли? :wasntme: :^)
    Немогуче,ама ете,седам со `Ангелски повик` пред мене... :x :D

5. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Ги преживеав.Уште еднаш во низата.Малце тешко,ама пројде.

6. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Директна личност сум, го кажувам во лице тоа што го мислам. Но сфатив дека тоа секогаш и не е така добро. Незнаев дека повредив личност, која минува низ тежок период. Друг пат некои мислења ќе си ги задржам за себе, па колку и да сум во право.

Жал ми е.

На Barbie20, Someonespecial и Gordana10 им се допаѓа ова.
  7. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Здраво!
    Денес сепак не ми беше лош денот. Си бев на училиште, се вратив, бев на музичко и така.

Веројатно ќе помине многу време пред да побарам да играме кошарка на физичко со девојчињата. Денес игравме, но тоа што го игравме никако не би можела да го наречам кошарка. Дефинитивно се неспособни (барем за кошарка) девојчињата од нашиот клас (повеќето од нив). Сега разбирам зошто толку сакаат одбојка. Но, не е тоа толку важно сега...

Има повторно некој конкурс по ликовно. По повод детската недела. Ќе учествувам. Се надевам дека ќе победам.
    Само не ми е јасно како мислат да откријат млади таленти со такви теми. На пример, литературен конкурс на тема „Ајвар“. Која е уметноста во римувана површна првоодделенска „литература“? Ајде, цртеж на тема „Правење Ајвар“, но состав или песна? Не дека во цртежот на тема „Ајвар“ има некоја уметност, но барем може да излезе убав цртеж. Литеретурната творба на таа тема не би имала никакви смисла или убавина...
    Се прашувам за што не сметаат на нас „возрасните“...

И така, другарка ми магично оздраве. Или не толку магично: три гарамицински во задникот. Но, барем се чувствува подобро.

Изгледа дека сум омилена одлична ученичка меѓу оние со единици и двојки. Можеби затоа што сум луда, можеби затоа што сум машкуданка а можеби и затоа што понекогаш им помагам на тестовите...ИЛИ можеби затоа што уште од прво одделение класната (порано учителката) ме става да седам до слаби ученици (за да им помагам и да бидам пример). Сеедно...Или сепак не. Ќе ми биде потребно барем да зборувам со сите ученици ако сакам догоднина да бидам претседателка на класот. :D Сакам ли?

Ај, доста толку. Се изморив. :)

8. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.294
    Сум си завршила денеска со заболекарот, и сега се чувствувам многу убаво.
    Паничар сум, паничам за вакви работи безпотребно. Ама лесно поминав, само што многу чекав и во целото тое чекање дечко ми го фати повеќе страв од мене. Душиче, и тој бетар од мене кога станува збор за одење на стоматолог.
    На враќање од кај него си појдов на шопинг малку, да се подновам. Го измачив дечко ми денеска, го натоварив со триста глупости и само го шетав од продавница до продавница.
    Инаку му се ближи родендено на брат ми, па ми требаше стручно мислење од дечко ми во врска со неговиот поклон. Милсам дека го одбрав совршениот поклон и мислам брат ми ќе се израдува.
    Сега наспана, одморена, почнувам со учење, ама пред тоа одам да си сварам едно чајче од шипки, Најубав е.
    Поздрав :*

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Ах маче, како да ќе немам уште чувства према тебе, имам имам! Кога ќе те видам, ми доаѓа некоја чудна топлина од срцето, рацете ми се потат, во стомакот леткаат пеперутки, и наеднаш...
    :puke: :puke: :puke:
    ... како не ќе сум имала чувства сеуште за тебе...
    :fubar: :fubar: :fubar:

10. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Искрено на моите внуци ќе им остаам аманет да ја догледаaт Малечката невеста во мое име :lol: .

На Lepaaa, Dog-lover, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.412
    Добро претеравте со тие карања во врска со годините и јас летото на секои 5мин пишував,јадев,спиев,пиев итн.
    Али сватив дека тоа се безмислени мислења и само безпотреба пишувам небитни работи.На кого му е гајле што сум јадела што сум пиела,дали сум спиела или не |(
    Значи у право е се согласувам со тие феминките дека не треба да пишуваме во темите несоодветни за нас и дека не треба на секои 5мин разни глупости да пишуваме и тоа од една реченица и секој ден по 100 мислења |( .Ако имам 12 години јас се согласувам.Инаку и годините не се мерило за зрелост.Некои се позрели,некои подетињасти у паметот тоа е секој различно :)
    Пуштете музика релаксирајте се и без кавги ајде ќе биде подобро :D

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Simplicity

Simplicity Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    534
    Најбрз и најефикасен начин да качите некое килце? Теглата пинџур во рака, топло селско лепче до вас... па, на здравје нека е! :mm:

На karenin и ariela09 им се допаѓа ова.
  13. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404

На Lepaaa, hermosa, kala21 и 6 други им се допаѓа ова.
  14. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Па,па,па како сум го сонувала Субрата Рој,тоа чудо едно :D :D :D

15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Ричааа колку мене ме мразаат еееее ама ич не ми е гајле,и тоа не те ни познаваат,а најинтересни ми се луѓето што дури можат и дијагноза да ти дадат каков си,или што ти фали,а самите себе не се погледнале,па кога ке им вратиш со иста мера е тогаш си провокатор или непристоен,не бе душички јас само ви враќам со иста мера ништо повеќе,ама за таквите најубаво е да ги игнорираш како да не постојат.

На hermosa и machhe им се допаѓа ова.
  16. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Денес бев во една огромна продавница која препродава стари модели облека од h@m и сличните.
    Внатре имаше три продавачки кои наместо да ме услужат си правеа муабет и си пиеја кафенце. Влегоа уште неколку девојки и со нив исто - не ни им порачаа добар ден, а не пак повелете. Само гласно кокодакаа за некои нивни нешта. Ужас.

Исто така да си знаете дека во Агро Техна се продава најрасипаната бела техника. Немојте да се прелажете и да си купите нешто од таму.

Судбината на човека никогаш досега не сум ја искористила против него. Наговите несовесни вредности и семејни проблеми не сум ги кажувала никому. Без разлика колку ме молеле одредени лица да им ги прикажам.
    А секогаш оние луѓе кои сум ги штитела пред другите на мене ми ги приредувале најголемите падови. Олоши бедни мали црвлосани. И сето тоа бидејќи неможат да ја издржат мојата животна среќа и успех - тие си мислат дека сум родена под убава ѕвезда. :D се ќе си чујам. И криво им паѓа бе.

Личност а која плива во пари и го зима работното место, од чиста пакостина, на личност б која не плива во пари.

17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Не можам веке !!! Преку К ми е од се дојдено,али буквално од се. Си ги вадам фрустрациите на површина и полека си ги лечам. Превише се стискав во себе,време е да избие некаде па нека се носи се по ѓаволи.. !!!!!!!!!!!!!

18. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.471
    Допаѓања:
    144.131
    Умрев од работа. Прегорев. Термостат треба да ми се смени.
    Сега ќе си ставам еден пелинковац, да ме релаксира.
    Пред да почнам да касам. За општо добро, што би се рекло.

На kravce и imelda им се допаѓа ова.
  19. Baroness

Baroness Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    47
    Многу ми е тешко.Не можам ни да опишам како ми е.
    Во мојот клас и не е баш најсјајно.Три девојчиња ми зборат глупости,а зошто? Затоа што сум им ќутела и сум била добра.Денес се запознав и се здружив со една од мој клас и ми кажа да не им ќутам.Сега треба да им враќам,ама и да пазам што зборувам.Машките не ме навредуваат,ниту останатите женски,само тие три.Глупости.Дали ми бил убав овој,ова она.Преку глава ми е дојдено веќе.
    Ме прашаа со колку сум се мувала.И сум згрешила што сум им кажала само еднаш со еден.И што да им кажам? Не сум требала да бидам толку добра.Уште ова фалеше да пазам што да зборувам.Сакам да умрам...

20. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Мене ме плашат страствени обожаватели на кучиња и на животни општо. Имам забележано дека голем дел од нив лесно можат да замразат човек, скоро без причина.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.