1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Сите ние сме луѓе, ретко кој е човек! :)

Прикачени фајлови:

• n.jpg
      n.jpg
      Големина на фајлот:
      57,4 KB
      Прегледи:
      513
    На Someonespecial, hermosa, tweety26 и 21 други им се допаѓа ова.
  2. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сдк си настинав.
    Инаку јас на пролет настинувам.
    Ми вели маж ми ајде да стегнеме по едно греано ракииче кај газда Жика. Е ајде.
    Стегнаа што стегнаа со газдава јас само две.
    Излезе работава тој да замине со пријателот кој ни се придружи малку покасно
    а јас да тргнам за дома...И си тргнав така вцрвенета од ракијата а и од настинката.
    Ама пуста среќа... Еднаш ќе решам да дигнам чашка и ме допре полиција :|
    Возачка дозвола молам. Му дадов што ми побара.
    Топло ви е :^)Брат, и ти да стегнеш две топли топло ќе ти биде.Си кажав пред време.
    Отиде се наведна кај табличката- врти од една страна врти од друга... што гледаше толку не знам.
    Излегов и си прашав да не има некаков проблем...
    Не не, се е во ред освен тие две топли.
    Пак се наведна кај табличката као дрога да имам залепено на неа.
    Го гледам така натртен, абе пиштолот до земја. :D
    Некако се воздржав да не се насмеам :D Ебати полицијата.
    Што да бев криминалец ќе му го стегнев одгоре.
    Па така де, кај се наведнуваш се ти е во раце. Колегата негов од кола брка сојки.
    Еее едно време едно јаје помало да им беше- неспособни...
    Него не ги ставаат за приплод.
    Ете така, без висина и физичка способност да го дувнеш ќе падне...
    Ама кога ќе нареди горниот и да се влече пендрекот и пиштолот способен е ...
    Ме пушти, уште една негова грешка. Кажав стегнав.
    У пм и носот ми тече...
    Се видов бев со црвени образи, но си возев со дозволена брзина.
    Некој ќе каже, кај те пуштиле уште кажуваш...
    Ама друго ми беше зборот.

На tweety26, AnaKarenina, Antoninaaa и 20 други им се допаѓа ова.
  3. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.452
    Допаѓања:
    2.208
    добро дојде SwiFtiE-7330 :*

На hermosa, srcekrsacka и SwiFtiE-7330 им се допаѓа ова.
  4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Не.
    Не,не,не,не,не и не.
    Не сакам толку да е од се.
    НЕ САКАМ! :|

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Heleny

Heleny Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    876
    Не можеш ти толку да ме игнорираш, колку што јас знам да бидам привлечна! ;)

На Antoninaaa, Barbie20, Rubiii и 2 други им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кога амбициите се преголеми а се тапка во место и љумората те надвладува-се претвора во бес и почнуваш да вриеш од внатре барем мене така ми се случува тогаш решение е само физичка активност, шопинг, смеење и малку винце за расположение :!:
    пропешачив 4 км ако не и повеке-слушалките на уши и срце чекори
    дома-испотена стигнав како што бев наоблечена, мислев надвор ладно е
    кога немаш солзи за плачење, ке трчаш, ке пешачиш и ако имаш шанса малку козметички ке се подновиш ко мене :)

7. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Не знам дали сте забележале ама во англискиот јазик најдобрите зборови почнуваат на буквата F.На пример:Fashion,Famous,Fabulous,Friday,Facebook,Femina,Football,Film...

На hermosa, Butterfly14, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.942
    Допаѓања:
    164.080
    Све, све, ама кога некоја кога се прави паметна и најдобра у свет у се, па кога ќе го замлати по некој што е во сериозна врска пред женење или некој што ја мотка како мивка... абе дали да и ја пукнеш една да се свести или да ја оставиш да се заебе до крај.

На tessie, Antoninaaa, Sexybaby86 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ... убедена сум дека ќе фатиме на лото. ^_^
    Звучи швркнато, знам, ама едноставно чувствувам, не знам што да кажам друго.
    Абе како да ми шепка Ронда Брн на увце. Шта реќи, кога знам дека ќе биде. :D
    Како не добиваме, се тешам дека добивката се зголемува уште повеќе, па да не очајуваме зашто ни растат паричките. :rofl:

Он две бројчиња, ја две бројчиња. Заедно сме погодиле 4. Уште малку. :D

Ама види среќа, минатиот пат „статистичаров“ мој гледа во бројките и вика - леле 11 има најмал процент на „паѓање“, кај ја одбравме и двајцата во ливчињата?

Не ќе ти се падне 11-ка... Што ви велам, среќа.
    :D
    Пишано е, јас само си чекам.
    Трпение-спасение.
    :D

На tweety26, tigerlady, ludoto19 и 4 други им се допаѓа ова.
  10. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
  11. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.629
    СДК досадно е ... малку поче .... :(

12. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Постојано сретнувам луѓе кои што по цел ден киснат на кафе, секогаш се скоцкани и дотерани, имаат најнови мобилни телефони а кога и да седнеш со нив главната тема им е како се нема пари, државата ни е пропаст, неможат да најдат добра работа со која би заработувале доволно, едвај крпеле крај со крај нивните дома и со душа се чека тој први во месецот за да стигне платата и малку да почувствуваат како е тоа да се има некој денар за најосновни потреби.
    Абе сериозно ова ?
    Пред 2 месеца купи нова кола која што си е лично негова, секој викенд излегува во Скопје или Штип а ваму ми се жали како едвај преживувале. Добро, зошто сето тоа лицемерие ?
    Во глобала ваква е ситуацијата во градот каде што живеам. Нема работа никаква да се најде ама тоа не не спречува секојдневно да ги прошетаме сите кафичи до еден и навечер да завршат во некоја си биртија каде што пијат алкохол во неограничени количества. Секако сето тоа тоа пропратено со најнова гардероба, добри автомобили и честење кого стигнеш.
    И после градот не нуди никаква можност за вработување, државата ни пропаѓа заради сиромаштија ?
    Кога ќе чујам вакви коментари се чудам дали тоа ние живееме во иста држава. :^)
    Абе имам за основни работи, ниту сум богата а не сум ни сиромашна. Ама просто ме иритира кога ќе седнам со некој кој што има баш се и истиот ќе ми се жали како едвај земал од дома 50 денари а испи 5 пива. Ме е*е во здрав мозок, и на крај испаѓа дека јас него треба да го сожалувам.
    Добра ни е државичката, добро се живее. Со чест на исклучоци ама овде барем се се помалку.

На Doozy, Ketrin.Moon, tweety26 и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Нешчо ми е малку така разлетан паметов, не можам да го приберам, а моментално није ту, во Ирска е :wasntme: врни се море :call: :wasntme:

На ozbilnazena, Ketrin.Moon, LittlePinky и 4 други им се допаѓа ова.
  14. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    никогаш не се знае каков ќе ти е денот-посебно ако ти зависи од други...

На Dvolicen и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  15. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    какви спомени ми надојдоа вчера...

спомени што не би требало да ги чувам што треба да ги избришам од сеќавање. забранети спомени...

а сепак ми ја греат душата во некои моменти, ме потсетуваат на едно минато време на една поранешна јас. поминаа толку многу години а сеуште ги чувам во срцево. и убаво ми е на душава и се мразам себеси.

На hermosa, Ketrin.Moon, Barbie20 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Кој рано рани,две среќи граби.
    Е ова точно било.Јас, навикната кога сум втора смена во 10 да станувам,денес се разбудив во 7 и 30.Многу сум и благодарна на поштата што ми ѕвонеше рано,инаку пак по стара шема ќе си продолжев.Па вака за се сум имала време,навистина :D +почнав да вежбам,браво за мене. :clap:

Сега,лошото е што во школо секој ден имаме наставни ливчиња,вчера хемија,денес француски,следна недела граѓанско.Ама ај, и тоа ќе пројде.Еве ги трите дена одмор пред нас. Одлично! :)

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    [СДК] ќе пукнам од нервозаааа...ја си чекам другарки, а дедоми ми свети над глава во соба па и утше си легна како да нема своја :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

18. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    ја знаете онаа книгата внимавај што посакуваш,може да ти се исполни..епа баш мене тоа ми се случува...мечтаев за многу работи кој знаев дека ми се забранети..и на крај ги добив,и додека се освестам шетата беше направена..и незнам дали ке успеам од ова да се извлечам,ама знам дека веќе никогаш нема ни да помислам на нешто што несмее да биде мое,а не па со недели да сонувам за тоа.
    време е и да внимавам што сакам,зашто не секогаш она кое го сакаме и го добиваме,не прави среќни..некогаш сме посреќни кога немаме некој работи за кој сонуваме..не е се така совршено кога добиваш се :)
    и да можам да го вратам времето одма ќе си ја поправам грешката ама неможе..секој си се соочува со последиците па така и јас..
    и не ми треба ништо друго освен од оваа каша да се извлечам и се мирно да заврши зашто вака немам мир..секој момент чекам се да се распадне...и почнува ама јас ја немам таа сила да се сносам со последиците па отпочеток пак градам се..и пак со нова надеж дека утре се ќе се среди..ама тоа утре никако да дојде,а многу го чекам..

и им се восхитувам на оние кој посегнале по својот живот,реално треба да имаш голема храброст за сам да си го одземеш животот..

19. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Сдк после облаците доаѓа сонце. Чувствувам дека доаѓа мир за мене.

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Ај мор нек го земит и мојов. :sweat:

Во Македонија, авторски (во весник,списание,портал итн.) текст значи дека, авторот фино лепо си се потпишал под тесктот, дали со иницијали, или со целосно име и презиме.... и тоа е така без оглед дали текстот го напишал тој, или се работи за текст кој се состои од копи-паст делови од нечиј си/нечии си туѓи текстови.
    Авторски тука значи дека Ти - авторот си им направил копи-паст... дека Ти - авторот си им ја осмислил структурата, џоа мити редослед на копи-то и на паст-от.. као, си претумбал нешто, нешто си извадил од два,три текста пак си створил еден. И, автор си.
    Ама, во Македонија тоа е нормално бидејќи во Македонија завршени со политички студии, пошто учеле на правен факултет - смер политички се исто што и завршените правни студии, односно правници. Новинар ти е еквивалент за лектор... и други такви мити ствари. Такви... некакви, слични.
    :|

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.