[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Продолжен викеееееееенд :D + САМА ДОМА ЦЕЛИ 3 ДЕНА! :D Мераци. :P
    Инаку доброутро феминки,како сте денес? :) Ви посакувам да имате пријатен и убав ден,исто така и викенд.. :*

2. ohana

ohana Истакнат член

Добро утро девојки! :)
    Денов ми тргна добро. Само што се вратив од школо, имав 2 часа. Која среќа ја имам. :D

Имајте убав ден. :hug:

3. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

За 30 минути одам на утакмица. :( никогаш ама никогаш не сум била ваква возбудена. :| Посакајте ми среќа, ќе ми треба многу. :sweat:

:*

4. lana.del-rey

Со среќа срцка,па после израдувај не со убави вести. :*

Dog-lover likes this.
  5. DigY

DigY Популарен член

и задњиот ден на работа мора маста да ми ја извадат :|

tessie and Dvolicen like this.
  6. Dee

Dee Популарен член

Се восхитуваш на слаби особи кои не биле способни да се борат во животот? Што има за восхит тука?

QueenElena and lana.del-rey like this.
  7. lana.del-rey

Немате појма колку пати на шала ви ја имаат кажано вистината. ;)

kala21, imelda, QueenN and 4 others like this.
  8. Silver.E

Silver.E Популарен член

Со арно, со арно, со арно...
    А, тој со лошо, со лошо, со лошо...

Добро, не ти доаѓа преку глава ? Не си велиш еднаш, чекај бе ја претерав.

Која е поентата кога некој е секогаш фин со тебе, барем еднаш за промена и ти биди фин.
    Ако нешто не ти чини, па не ти се сите криви сега...

Barbie20 and Maya3112 like this.
  9. SweetChild

SweetChild Популарен член

Иииии,толку со школо неделава.Всушност,денес и вчера беше опуштено на часовите.Барем убаво си поминавме. 8)

И утре не се учи,продолжен викенд!Конечно.
    А богами,треба книга да фатам деновиве :lol:
    Ќе биде.

Нешто друго ме мачи,ама се надевам дека утре вечер ќе биде како минатиот петок...Се чувствував..незнам да ви опишам како.За првпат. ^_^ :inlove:

А,да.Имам и 900 и нешто денари кои планирам да ги потрошам викендов,дали маичка/шминка..Нешто да си се подновам :D

И така.Сега малце музиче и одмор,па после кај другарка на кафе.Планови за викендов мора да се скројат. :?:
    Уживајте. :hug:

ana-girl likes this.
  10. Feodora

Feodora Популарен член

Сношти кога си дојдов дома на маса ме пречекаа кифличките на мама. :inlove:
    Топли и крцкави, штотуку извадени од рерна. :inlove:
    Ммммммм мислам дека покачив 2 кила. :$

И не знам дали ви имам кажано колку премногу го сакам глумецов? :)

Не знам зошто но има нешто во него поразлично од другите. Ретко гледам акција филмови, но кога е во прашање овој глумец без размислување би гледала. :)

Attached Files:

ohana likes this.
  11. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Од сите трендови во нашево ни Скопјенце што искочија убедливо најступидна е МОТКАЊЕТО ТУТУН ВО СРЕД КАФИЧ. Пошто да пушиш обична цигара е ту мејнстрим. Уште лулето на дедо ми фали . Не ја разбирам поентата.Средена девојка,спицкана од глава до пети вади тутун и го мота со таква страст ко мислиш кој знае што држи во рака. Главна фраерка.Ма немој да ме јебеш бре.

12. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Што читам, леле...радост кај Македонците оти во наш град, во наша држава сме успеале знаме да завееме. Они нас...оф.

13. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Конечно викенд :)
    Седам и размислувам, колку само стоки луѓе има во овој проклет град. Неможе ако не ти се замешаат во животот, ако не ти приговорат, ако не те критикуваат а најмногу не можат да не те обвинат. Такви луѓе да бараш низ Земјата нема да најдеш како овде :clap: . Ми се смачи од сите аба баш од сите, сакам да одам некаде далеку во друга земја друга околина каде се чувствува топлина и човечност а овде останеш ли жив ке те изедат. Кој си има проблеми сам нека си ги решава а не некој друг да му се меша стварно веке е катастрофа овде.

14. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Многу новости женчиња, многу :D

Прва и најбитна, конечно се заврши со таа антенска кула, живот ми скрати, недела дена дома мм го немав видено, а и кога беше дома пак се работеше на тоа :tmi: А машала колегите од Стоун Дизајн направиле лудница проект, многу ми се свиѓа, па му пишав на мм дека ми се свиѓа многу и ми враќа сав пун себе, си мислел за него се комплиментите :tmi:

Иначе денес една моја драга брани дипломска, цел ден ја мислам, би требало да заврши веќе ама ќе почекам до вечер и така ќе ја видам, деновиве и се испревртени гз преку глава и сигурна сум дека едвај чека да помине се. Држ се мила :D

Ма не ви ја кажав главната вест, сте чуле за К 15? Не, не зборам за Цацко, Миле и Тошо, за она што го викаат 13та плата, ендемски вид да, ама мене месецов не знаете како добро ми дојдоа :lol: Две платички на сметка, ни лук јал ни лук мирисал 8) Сега да ги испланирам само добро, којзнае дали ќе издржат до крај на Декември, едно новогодишно патување во Истамбул да направиме ;) Ќефови 8)

Сезона е на свадби, а јас пред секоја успешно успевам да ги симнам килцата околу струк што ми се така малку повеќе вишок за прекрасниот црвен фустан што го добив за роденден. И така додека од Сабота до Сабота проаѓам со јаболка за доручек, во Сабота се кркаат пирошки и торти. Ама оваа свадба во Сабота ја осеќам драга како мојана пред еден месец. Со Среќни луѓе се прават само среќни работи :rofl:

Има уште, ама добро да не ве бомбардирам, вака Четврточки, овој Четврток одлично глуми Петок морам да признаам :D

Srekicka, Trnche, tessie and 12 others like this.
  15. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Ау конечно и јас да најдам време за фемина.Долго време неможам да седнам на раат да си изначитам.Добро ќе ми дојде овој продолжен викенд, па и времето се надевам дека ќе ни се погоди да се изнашеткаме.Ќе си ги искористам овие денови да си ги надоместам сериите што сум ги испуштила а воедно и некоја да нова да погледнам.Си направив јас многу планови за викенд, се надевам ќе ми се исполнат барем делумно. :)

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Ииии ти не беше на буџет?
    Делат 13та плата сакаш да кажеш? :o
    Е не се нормални значииииииииии!!! А к-15 ко категорија го исклучија одамна, не постои.
    Добро каде е економската оправданост у ова? Од што се создадоа тие пари освен од даноците на луѓето за да се дели 13та плата? Ами толку работи што треба да се направат?
    Мижи Митро тулумби паѓаат е работава.
    Не бе, жими се сакам да влеземе у ЕУ само за да банкротираме и да не се курчи никој више како немаме криза и како се е како подмачкано.
    Леле значи ненормални се скроз!
    Мислам да не бидам сфатена погрешно, нека ти се на здравје парите со среќа да си ги трошиш. Муабетов е од агол на сите останати граѓани во земјава кои не се на буџет, а плаќаат давачки еден тон.

mims-89 and Ordinary like this.
  17. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Имаш уште еден момент Лилитке, ова е само прва рата, втора после Нова Година ќе стигне. И мала исправка, под локална самоуправа сум. Баш како што кажува и името, самоуправа, кој како сака прави ;)

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Па и тоа бе...јал е локална ил не, исто ти се фаќа...
    Значи у превод, цутиме!
    Ц ц ц ц ц ц
    Абе кажи им некоја дупка да поправат таму, некој пат да асфалтираат у ваша општина бе (а носов ми оди се дека си у мојата :D ). Можам да дојдам со список работи што чекаат со години да бидат средени,а не се ради недостиг на пари.

Брееееј чудесна земјо!
    Па уште и ова било прва рата... Село гори баба се чешла! Боже боженце...
    Ама што, нема да ме изненади до крај на годината сите што се на буџет истото да си го добијат.
    Кои телиња сме значи...

mims-89, Ketrin.Moon and LittlePinky like this.
  19. Rama

Rama Форумски идол

Сакам да заминам некаде далеку на крај на сверт, кај што не познавам никој, и да си го одморам малку мозокот од се и сешто што ме троши :D опкружена сум со толку луѓе кои ми ја црпат енергијата чудо нешто :devil:

richgirl998 likes this.
  20. Dennings

Dennings Популарен член

Денес седев на одмор со 2 другарки кои коментираа за некое девојче кое искрено јас не го знам. Збореа нешто како била распуштена, преслободна со машки ,што ти ја знам..
    Ме шокираше коментарот на едната другарка : "Па каква сакаш да е , нема татко."
    Ме здоболе до срж.
    И јас сум дете на самохрана мајка, но тоа никогаш не ми претставувало проблем. Никогаш не сум се чувствувала помалце вредна од било која личност со 2 родители.
    Секогаш кога сум слушала како за некои деца родителите им се идоли затоа што носат 50.000 плата и им пружаат се на златен послужавник, јас се заблагодарував што мајка ми со помали примања ми го пружа неопходното. Што ме израснала сама, ме издигнува кога ми е најтешко, плаче со мене, и се смее на се што ме прави мене среќна.
    Но после овој коментар, срцето ми се распара.
    До кога ќе се етикетираме вака ?! Свесни ли сте колку еден збор може да повреди??
    Се запрашав дали и јас сум во таа категорија на тие што немаат татко па се помалце вредни.
    Всушност не ни знаев дека сме некоја посебна категорија, ама добро ...
    Дали и јас ја носам таа етикета на грб без да знам ?!
    До каде може да отиде човечката бесчувствителност ?? ...

Thread Status:
Not open for further replies.