[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.438
    Допаѓања:
    143.550
    Денес пиев кафе со бившата шефица.
    Ми пиша после дека се гордее со мене, се почувствуала како горда мајка заради трансформацијата што ја видела во мене.
    А многу си ја сакам, таа и уште една ме направија она што сум денес професионално.

Нејсе, ме изнасмеа. Се почувствував како дрво кое се трансформирало во квалитетна шупелка :D

На Sexybaby86, bittersweet, Trnche и 25 други им се допаѓа ова.
  2. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Прилично е тешко да помешаш слон со нешто друго.

3. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425
    Се, се, се можам да сфатам во овој парадоксален свет, ама луѓе што затвораат очи пред вистината НЕ МОЖАМ ! :devil: Ми се иде, да земам со мокра чорапа да одам и да и да ги мавнам! И таквите , кои знаат дека за нешто не се во право, ама нималку, па кога ќе се обидеш да ги демантираш, се некои глупи оправдувања си наоѓаат, бесрамно... |-) Ај некако ќе ги истрпам нив, ќе им кажеш два збора, што ти лежи на душа...и полесно е некако после, ама овие првиве , УЖАС! Не ги можам, I swear to god!
    E па морав! :evil:

4. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Амбиции...
    Дали сите амбиции се всушност вистински? Или можеби, луѓето едноставно сакаат нешто да им биде амбиција? И затоа се обидуваат да го направат...но не можат. Затоа што едноставно...не се створени са тоа. Колку такви познавам...
    Амбиции без можности не постојат. Тоа се само нечии желби за амбиции.
    А зошто? Зошто си измислуваат интереси? Затоа што така е редот? А зошто е така редот?...
    Тие нивни амбиции се само клишеа кои општеството ги наметнало...
    И зошто кога ќе направам нешто подобро од нив, сите ме погледнуваат со тој „не дозволувам едно незрело, несериозно, безобразно детиште да биде подобро од мене“ поглед (инаку описот за мене е точен, детиште сум)?
    Ако за нешто не сте талентирани, тогаш воопшто не би посакале да го правите. Ако ве нервира тоа што го правите, тогаш тоа не е нешто во кое сте заинтересирани. Зошто си го уништувате животот заради вакви глупости. Зошто не ја пронајдете вашата вистинска цел? Освестете се веќе еднаш! Не се запишувајте веднаш на економски. Исполнете си ги соништата. Правете го онаа што сакате, учете го онаа што ве интересира... :)

5. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Леле бе леле се ке разберам ама се породила и се чекирала во ремедика WTF ако е породена таму,децата со круна или магично стапче се рагаат таму ц ц ц дебил невиден (не сакам да ме свате некој погрешно ама типката е невиден дебил) 8)

На LadyFlame и sweet-star им се допаѓа ова.
  6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Воопшто не го сфаќам македонскиов менталитет, ама ич.
    Никогаш задоволни, секогаш нешто им фали.
    Успеал некој - не е битно како е, според македончето бутнат е!
    Има некој пари - не е битно што работи, според македончето сигурно се заработени на црно!
    Нашол добра и соодветна работа - не е битно како, според македончето човекот има врски...
    Поголемо плукање на своето немам видено. Се' кај нас е резултат на некоја завера, зад секое нешто има позадина... а всушност, зад секое нешто има љубоморна толпа што плука на просперитетот на некој човек, на успехот на друг и на добивката на трет, а што е најлошо труе туѓи мозоци убедувајќи дека такво е општеството, простата маса која што го поддржува човекот е крива за регресијата на државата, а да има многу мозоци како нив општеството би отишло во инфинити прогресија и подалеку!
    Ете така драги мои, ќе си се брануваме со постепената регресија и закржлавеност и нема да имаме никаква промена во ниту една сфера на постоењето се' додека туѓото и странското е нешто свето и непогрешно, а нашето е нечисто, црно и непосакувано. Ете така ќе си живееме со мислата дека се' друго освен македонското е подорбо и ќе си земаме бугарски или whatsoever пасоши, ќе си го живееме The American Dream или сосема некој си трет каде што владее еднаквоста, слободата, просперитетот и демократијата, каде се' е сјајно и нема ни трошка неправдина, мито, корупција, пропаганда и слично.
    Ете така утре сите ние ќе си се преселиме насекаде низ светот, а Македонијава ќе остане да скапува со сите шутови и сметови зашто се додека на своето се гледа со презир и одбивност, а на туѓото со стрв и лакомост - земјава ќе оди подолу и подолу и подолу.

На tessie и vitomir им се допаѓа ова.
  7. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Овде па да ти кажам мнозинството „успешни“ што се едни способни мозоци, цел свет ги знае :?: И не, тука кај нас ич не оди со врски, со непотизам со давање пари, како можат само да помислат луѓето на такво нешто :yawn:
    Даваш добронамерна критика и наидуваш на реакции од овој тип. А запрашајте се дали имаме презентирано на светот некој успех или квалитет.

Сме имале и ние големи таленти, има се уште, ама се подзаборавени или стојат во сенка благодарение на ојлевци што бараат врски дури и за на шалтер да се бутнат преку ред ;) Колку и да негирате вистината е таа.

9. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Како што знаат најблиските да те израдуваат и да ти ја направат вечерта никој друг !
    Фала ви што постоите :l: :l: :l: :l: :l:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Тоа сме ние женските :D

Прикачени фајлови:

• n.jpg
      n.jpg
      Големина на фајлот:
      87,6 KB
      Прегледи:
      198
    На LittlePinky, machhe, SparkyAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    941
    Допаѓања:
    12.036
    Колку е жално кога гордоста се храни со омраза.
    Од страна вака дури на плач ме тера. :D
    Несоница :D дупло кафе друг пат ЈОК.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Иш минато!Дамнешно време си ти,остани таму :D

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Роденден на братучед ми....Добро разбирам 14 години, во некое си изнајмено место нешто помеѓу дупка и 2ри спрат од зграда, стрмни скали (добро е што не сум љубител на штиклите оти ќе клизав до доле), а горе.....12годишни опнати на 15ка штикла собрани 20пи*ици на средината на тој ламинатот(испотуран со пиво или повраќаница, не сум сигурна) и ,,Тарапана'' пуштена на најјако и овие 20те демек играат, на која г'зот и се гледа друга како по јајца да оди со штиклите...Само едно сум сигурна. Не беа пијани бе! Претеризам на нивоу! Па после маЖАРОЦИВЕ имам љубав али коме да је дам ...На водната ти желка дома |( И пијем да је заборавим...Абе бруки невидени. Се начукале 10 души во ВЦ од 2 метри квадратни (не ги научив и не ги научив овие) и демек шминка поправаат.Па селиконски рамки опнала (и ги познав уште од 5 метри далечина 8) ) Летно памучно фустанче со ние хулахопките што светат и + за аутфитот да биде коемплетен летни сандали облекла.И многу е јака сега. Си заминав јас порано, нешто почна да ми се гади.....

Ви посакувам добра ноќ а оние уфилманите помали направете се дрва вечерва.Мора по нешто да се памети викендот нели :geek:
    |(

На SexyLady, LittlePinky, richgirl998 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Епа празникот дојде, среќата ни даде продолжен викенд , искористете го пријатно (или пијано како за кого) .

Поздрав и се читаме во Понеделник (when the torture begins!)

Cheers*

На Petunia-Queen, Someonespecial, senza.parole и 5 други им се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.274
    Допаѓања:
    67.880
    ^Пијано=пријатно, фала многу. :rofl:
    Јас... Јас ја направив вистинската работа. Не е битно што боли ко ретко друго што ме болело.

На Trnche и Ariel им се допаѓа ова.
  16. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Што е полошо од мажи кои што пуштаат нокти, цртаат марихуана со машинка на главата и носат обетки и на двете уши ?
    - Маж кој што се шатира !
    А најлошо е кога сето ова ќе се спои во еден маж и тогаш гледам и си мислам дека мора да е оптичка илузија ама после неколку минути сфаќам дека сепак постојат вакви. Да потенцирам, мажи а не тинејџери.
    И таман кога ќе помислиш дека неможе да стане полошо му звони телефонот со Запаличу пола града, културно вртам поглед, си заминувам и останувам со подзината уста и неверување во што се претворија денешниве мажи.

И да, немој да мислите дека сте повеќе привлечни ако изигравате рапер или пак пуштате коса за да се палат по вас децава што демек Курт Кобејн им е идол.
    А и фризура ала Џастин Бибер не ве прави симпатични туку апсурдно смешни.

Мажи, опрајте се!

На Sexybaby86, bittersweet, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  17. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Прекрасен ден... :)
    Има денови кога ништо не ми се случува и умирам од досада, и денови кога ќе ми се заредат неколку битни работи во еден ден, и незнам каде ми е главата. :tmi: Интересно. Таман човек кога ќе си помисли дека сите врати му се затвориле оп се отвараа нова можност, за работа! Нешто што ни на крај на памет не би ми паднало дека може да работам. Се надевам дека овој пат ќе успеам!
    Пуштајте ми среќа, и никогаш немојте да се обесхрабрувате и откажувате! Како беше она, "Само упорните успеваат"...? :?:

На anggell и Barbie20 им се допаѓа ова.
  18. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Денес беше еден од оние денови кога не сакам да правам ништо и кога ми смета бучава. Сакав да сум сама. Сакав тишина и мир.
    Бев полна со негативна енергија поголемиот дел од денот.
    Негативната енергија ја исфрлив со чистење, миење садови и една скршена чаша , од која се здобив со мали посекотини на прстот :lol:
    За на крај да изедам една чинија помфрит со сенф :)
    Вечерва ја завршувам со тивка музика и чај од нане со многу лимон.

Добра ноќ :*

На Agawa, Umbrella22 и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  19. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    посакувам да сум на лединка со сродното душиче. Јас тој - и никој друг. Додека месечината не осветлува, тревата не скокотка а јас се туткам во него и ја одредуваме нашата sвезда. Sвезда што симболизира љубов. Голема љубов,искреност, верност. Како и да е утре ке го видам после една недела. Ама кој ли ќе чека до утре посакувам уште сега да избегам од дома и да си го исполнам сончево. А некој ден ке го направиме тоа, но вечерва ни останува само да се стуткам во ќебенцево и да сонувам нешто убо. Некоја случка - ете нека почнува тажно но нека има среќен крај. Цела нека е среќна. Како и да е нека има љубов.

20. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Дали јас сум единствената што мрази каков било вид на чај? :^)

Едит: Слушам грми надвор.. па просто го обожавам овој звук. Ааа утре ке си седиме со мечето домче со топло чоколадо и филмче. :mm: Одам на спиење јас.. и едвај чекам да се разбудам за да го погњавам малку дебелиов. :D :inlove: Поздрав до сите и ви посакувам сите да бидете сакани и чувани како што сум јас. :$

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.