1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    читам куката на Весна Петрушевска изгорела
    жал ми е за неа и за дечињата
    од што и како-најверојатно ке се истражува

вчера каде не бев-најдобро од се е што си земав картончиња здравстевени од социјално втор пат-овој пат за два месеци и за чудо не ми правеа проблем, да ми направија проблем мислам дека скандал ке направев, па што сум јас крива што ми се потрошија :fubar: сега си имам за окт/ноем и за ноем/декември :$ ко за беља ми се јави другар ми-ке имало нешто од партија, а мене никој ништо не ми кажал, мислев ме лаже-му се допагам па сака да ми е во близина :yawn: памет не му доага и на крај свати дека и да сака не може да биде со мене-алелуја бе братче
    ЕЗК се очекува сеуште
    патот ме водеше накај работата на другарка ми-и си купив крем за лице од камилица-најдобар е козметика Зиаја од камилица и на кратко ја видов неа немав време да ја чекам да заврши со работа ама не беше баш ок а кога објавив на ф.б. дека сум во врска-веднаш кој е од каде е зошто јас незнам, а не и текна дека тоа можеби е чиста провокација да видам реакција :fubar: и се договоривме да се видиме па ке видиме кога ке биде тоа
    право дома, каснав нешто, брзински промена на гардероба и на Конверзејшн-проблем автобусот |( и баш сретнав еден од сопартијците-ми се обрати со каде ти, наместо здраво срце како си :fubar: култура-ноу комент уште е рано и ми текна на другар ми што ми кажа си помислив ако на тебе чекам и воопшто на вас ке дочекам како да не, муфљуз
    завршивме порано па пешки се вратив таман да стигнам да се видам со една поранешна колешка и да стигнам на време за во новиот театар на свечена академија-таму лудница, фаци познати и непознати коментари ваква е, таква е и тоа од дечко спартиец и другар на оној духот од кај мене-од месец ама ме видоа дека не реагирам со машко до мене така да :)
    и смислив нова финта-требаше и вчера да го сторам тоа ама срам ми беше да одговорам со убава згодна и неопходна :D
    на крај си добив лекција од другар ми-сум била срамежлива иста ко него порано, зошто така, треба малку повеке да им се качиш на глава на некои луге |( леле човече аман веке со политика, досаден си
    само дома си е дома :)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    340
    Ако во човекот нема душа, што е тоа што неможе да се опише со зборви, но го чувствуваш во себе, ја чувствуваш таа тежина како те гуши, дишењето станува се потешко и постепено ти го одзема здивот. Трепери целото тело, го чувстуваш лесното забрзување на срцето, крвта брзо струи низ вените а секоја клетка од телото е во исчекување на невозможното. Секоја измината минута како да се откорнува дел од тебе, не крвариш, но сепак боли и остава длабоки лузни. Најтешко е кога ДУШАТА БОЛИ.

На eliesaab, lovely91, hermosa и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Baroness

Baroness Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    47
    Несакам повеќе да живеам тука.Сакам да си одам.Ама немам каде.
    Татко ми ме истепа затоа што изгубил на игра на иксбоксот.Што сум јас крива? Зошто јас да плачам?

4. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    заљубена сум и убаво ми е :$

На tea4e, LittlePinky, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    755
    Тивко е насекаде.

Тивко шумолат брезите,
    течат водите,
    минуваат годините.
    А со нив и мојата тивка тага.

Тивко шумолат реките,
    во нив и спомените.
    За еден друг,
    за еден распламтен,
    од тивкоста далечен,
    живот.

6. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Убав ден на сите! :*
    Денес сум посебно расположена.А,и неколку видеа уште толку ми го разубавија денов.

Него приметив сите мои врснички почнаа да се фарбаат.Аљо неизраснати виножито ли ќе формирате?Едната плава,друга црвена.Уште зелена фали и семафор да бидете.Еве сте тргнале со степ,со фарби мислам дека можете и со темперна,водени боици,фломастери или пак пастели.Па еден прамен жолт,друг син,трет зелен,па може портокалово и виолетово зашо да не?

Со кого јас делам воздух човече...

Останете ми расположени и убави ^_^

http://www.youtube.com/watch?v=fpfazVLZmlg

На ohana, hermosa и Dog-lover им се допаѓа ова.
  7. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.756
    Заборавив да ви се изнафалам и тука.. Прв тест по Англиски што ми е 5-ка :rock: 8) :rofl:

Прикачени фајлови:

• pesma1.gif
      pesma1.gif
      Големина на фајлот:
      990,6 KB
      Прегледи:
      318
    На eliesaab, I.want.to.sleep, LittlePinky и 6 други им се допаѓа ова.
  8. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    И пак се мразам себеси. :devil:

9. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.726
    Допаѓања:
    9.496
    Kако бре те истепал :o ?A да го пријавиш во полиција?Mислам не си должна да трпиш насилство :!:

На Barbie20, sofijanoka и LittlePinky им се допаѓа ова.
  10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.028
    Допаѓања:
    45.931
    Жално е и болно колку млади луѓе ги изгубија животите последниве години во сообраќајни несреќи...стравотно е.Само нека им даде Господ сила на нивните најблиски, ако тоа е можно.
    Почивајте во мир.

11. Trnche

Trnche Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    241
    Човекот може да излезе од селото, ама селото од човекот потешко ќе да е. Која иронија. Ајде де, на мене ќе биде смешката овојпат...

Ги знаете оние "луѓе" што се толку мизерни и незадоволни од своето бесмислено постоење а притоа немаат ама баш никаква идеја што да прават со и во својот таканаречен живот, па единствен начин да си го пополнат слободното време кое го имаат во изобилие е да изигруваат дежурни полицајци? Епа мислам дека конечно ја имав "честа" еден таков примерок да ми улета у рикверц :D Блазе си ми, знам дека ми завидувате :D Ама без гајле, ако ви фали еден таков фраер во животов, повелете, бесплатно и свечено ќе ви го позајмам :P :lol:

Мојов "фраер" се мислел "Господ" па решил да одредува кој каде ќе си го вади лебот. А да не случајно ти сакаше таму да влезеш? ;) Извини срцка, ама уште многу фурни леб треба да изедеш за таму.
    Изгледа си мислел и дека ќе профитира на нечија мака... Пари ќе прави, ѕверка ќе да е... А да се погледнеше у огледало себеси пред да продадеш еклери? Дебелеат, не си знаел? Што не праша, ќе ти кажев, и јас имам уста знаеш? Кукларот ќе дувка и ќе си свирка дур марионетките играат... :D Ма немој да ме је@еш бре... :*

Извини братче, ама овојпат гадно си се заебал. И да напоменам, на секое поле ќе да е, така некако ми мириса... Не ти текнало дека и ти си само една обична марионета некому? Дека и тебе те "дудлаат", и тоа баш оние што ги сметаш за сѐ во животот? Дека си само едно обично алиби, една обична куќа без родители, еден обичен банкомат?
    Мизерно е нели? И патетично, знам... па дури и те сожалувам... море кој лажам, ич, ич... Си заслужил бе срцка, кругот се врти нели... Што е еден РАМ и една графичка во споредба со таа завист во очи? :wasntme: Цел стан би дала за само уште еднаш да го имам тоа задоволство да бидам почастена со тој поглед... Е боли да си сам како куче нели... Допрва ќе боли... Само што почнавме... А јас памтам и си ќутам. Живеам. Уживам. Па после ТИ ме паметиш мене за цел живот.

Со мене можеш да се 'рчкаш до мила волја. Забавно ми е. Ми тепаш досада. Ми стимулира мозочни вијуги. Ме зајакнуваш.
    Арно ама... моите луѓе се една поинаква приказна. Тие НЕ СЕ ЧЕПКААТ. Оти ќе боли. Многу. Сите џокери може тогаш да влезат во игра. И опасно е тогаш, верувај ми. Или не мораш, прашај си ги најблиските. Милион како тебе поминале, така се калеше челикот.

П. С. Сите што ќе се пронајдат во текстот, да, баш за вас е. И не, не се преценувам. И да, никој не потценувам. Најмалку непријателот. Животот ме научи на се', дури и да се смеам на храброста којашто произлегува од глупоста. Глупост, збор којшто неописливо го мразам. Ваљда затоа и се сецнувам кога го користам... Амин...

Maggie ;)

На jovanovska94 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    7.344
    колку е убаво чувството кога некој ќе ти каже дека се гордее со тебе.
    си ги сакам моите,највеќе си ги сакам.и мило ми е што сум нивната гордост.

На hermosa, ana-girl, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  13. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    СДК
    Моментот кога ќе го погледнеш, а он вејќе гледа во тебе... :$

На LittlePinky, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и karenin им се допаѓа ова.
  14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Аууу да... мада и работата не ми е проблем, се` додека ги нема оние малограѓански колеги или клиенти да ти ги истурат фрустрациите од тоа што can't wait for the prodolzhen weekend to begin и психички те убиваат. Вчера после работа само легнав да спијам и не станав до пладне. Работата не ми е никаков проблем (напротив таа ни` е движечка сила на нас луѓето), ама камо да ми е заморот САМО од работа, ич нема да се жалам.

Вчера една особа ми идеше да ја поздравам со подолу наведеново (ама, наместо тоа, се оклештив од уво до уво и на љубезен начин и` одговорив на простачките коментари).

http://www.youtube.com/watch?v=HRoRYsOfEmE

15. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Не одете до Штип за пастрмајлии , Озбилна направи за цела фемина :)
    На детево му се пријаде, а мене ми се одјаде дури ги направив :D
    Само да кажам, па вие си знаете :)

Џони и Линда нашите миленичиња се во љубовна расправија изгледа.
    Оваа не го пушта сиротиот да влезе во куќичката.
    Се си мислам Линда се заљуби во Рекс од комшијава :worried:
    Кучка неверна :D

На Marilyn-Monroe, hermosa, Sexybaby86 и 14 други им се допаѓа ова.
  16. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    СДК не е нормално колку домашно милениче може да те орасположи и да ти го поправи денот.
    :inlove:

На hermosa и leighton23 им се допаѓа ова.
  17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    блиски неблиски,се знат не се знаат,овие оние-сите нешто се расправат се карат!
    на арно нека е!.

18. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Неверојатен е. Што повеќе би кажала ? :$
    Како заклана има да спијам ноќеска. :lol:

19. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Времето е променливо :D

20. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    СДК омилено домашно милениче ми е мачка. :) И толку многу сакам да си купам мачка што би можела да не одам на шопинг цела година. :tmi: Дечко ми е алергичен на влакна од мачка и вика бирај: мачка или јас. :lol: Ме става во неизвесност :devil:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.