[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Name

Name Популарен член

Сакам само на кратко да споделам дел од вчерашниот ден. :)
    Топ друштво, спремни за акција.
    Го искачивме Водно, од доле скрос до врвот до крстот.
    Стигнуваш горе со чувство мислиш светот си го освоил, изморен, ПРЕпотен, али задоволен и среќен.
    Горе сонциња, убавини, луѓе, си седиме на масичка, пиеме чајче.
    Па стигнуваш дома, едно добро бањање, и се чувствуваш како нов.
    ПОУБАВО ЧУВСТВО ДЕФИНИТИВНО НЕМА!!!

Сега толку се чувствувам силна, психички и физички, што мислам стварно можам да го освојам светот
    Да не звучи како песна да ми беше качувањето, по пат сто пати ми дојде да се откажам и да се вратам надоле, али одев и не се откажав! Ова ми е втора недела вакво екстремно качување од доле до горе, и планирам секој викенд додека е убаво времето.
    Мислам дека ваквите работи се тие што тотално ми го разубавуваат и исполнуваат животот.
    Среќата е тука, само треба да ја пронајдеш.

2. Petunia-Queen

Petunia-Queen Истакнат член

СДК дека наредните три писмени ми ги бапнаа во наредниве три недели!! :@ За фемина време немам и да ги читам читам моите омилени феминки:
    Someonespecial со нејзината астрономија(морам да признаам и мене ме интересира :D )
    Dog-lover ми е многу смешна и интересна, а поготиво кога гледам дека цела тема за Бајерн е од нејзе искоментирана :lol: Gordana10 бидејќи е една многу драга личност
    RainBow со италијанскиот и др. работи :)
    И се разбира и другите...

А и бај д вај, Dog-lover среќен роденден и се најубаво!! :* :hug: :party: ^_^
    Ајде сега одам пак да учам. Поздрав! :hai:

3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Чуството после бањање мислиш си симнал 10000кг од тебе :lol: :rofl: :D

И да Гордана10 и јас се согласувам не верувам во случајности :) Стварно се толку чудни некои работи за да бидат случајни :)

eliesaab and LittlePinky like this.
  4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Те сакам.
    There,I said it.

И онака нема што понатака да се уништува. :|

5. nikiiii

nikiiii Популарен член

Прекрасен ден, пред се затоа што рано станав, бев в црква. Е сеа треба да учам :@ :@

Sara123 likes this.
  6. ku4ence

ku4ence Популарен член

Денеска станувам едно убаво и се оптегнувам под кебето, од надвор и си мислам "Колку убав ден е надовр.. Не е толку ладно.. Леле денеска како ке се изнаседам на нет.." и опа ми текна дека е недела и ништо, треба да учам, домашно да пишам.. Станувам од кревет за да јадам, и кога гледам јапонско знаме :tmi: Одам до купатило да се истуширам, гледам топла вода нема.. Жими све, по малер од мене нема! :|

7. Gioia

Gioia Популарен член

Депресијата полека си ја надминувам со активности! Фала му на Бога што и времево ме служи,па сабајле си се искачував на Водно,мераци што да ви кажувам...после возење точаче на кеј,сеа следува едно убаво ручече,а вечер шлагот на тортата Вардар ПСЖ у Борис Трајковски!!!
    Ајдеее ајдее ајдее Вардареееее,Вардарееее оооеееоооеее!!! #НапредВардарНикојКакоТебеДруг# :D
    Убав ден драги луѓе! :*

karenin likes this.
  8. machhe

machhe Популарен член

СДК најтешко е кога некој ќе ти го допре срцето, па ќе исчезне, ќе ти подаде рака, па ќе ја повлече, ќе те натера да сонуваш, па ќе те разбуди...

9. BlueHeart

BlueHeart Популарен член

Отидов на tumblr да барам слика за на аватар и самата не знам како завршив гледајќи згодни дечки :$ :worried: :wasntme: .

10. SwiFtiE-7330

SwiFtiE-7330 Истакнат член

Убав ден денеска, иако неделите не ги сакам, оваа се погоди добра. За учење немам многу, плус на училиште сум втора смена. Убавини. :D

Сакам да им помагам на луѓето. Да знам дека сум направила нешто добро. Да знам дека некој е среќен поради мене. Многу убаво е чувството кога ќе му помогнеш на некој што навистина му требало помош. Денеска решив да помогнам. Само се надевам дека помошта ќе биде корисна... :wasntme:

machhe likes this.
  11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Колку треба да си глупава, од 1 до 10, (безразлика на тоа што имаш 15/16/17 години), да ја аднуваш девојката на тој што ти се свиѓа?! :^)
    Го нападнаа мојот инстаграм, вакви малоумни девојки и се прашувам која им е целта?!
    Ќе ме гледаат, ќе ми бараат маани, ќе кажат: "грда е женска му, маци, ти си поубава!" WTF?!! |(
    Никогаш нема да ги разберам овие потези, никогаш нема да им ја сфатам суштината! Глупа сум за ова и точка.
    Одбиј ја, оваа пак Follow...после другарката, па исто, па третата другарка и така во круг!
    Уште објавуваат слика на отворениот профил дека се сите три заедно. Убава саботна вечер имале, признавам. Коковчиња недоквачени!
    Ме фрустрираат вакви работи. Ме вознемируваат! Ме иритираат, зошто не им ја знам суштината.
    Сакај го, обожавај го, биди луда по дечко ми, ама побогу оставиме мене на мира.
    Смешно и патетично. |(

12. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Го имам човекот на мојот живот до мене, човекот кој неизмерно ме љуби и го љубам, човекот до кој еден ден ќе стојам во бело. Зарем нешто може да е поважно? Ја имам мојата сродна душа и се' друго е тотално ирелевантно.

Среќна сум! :)

13. ku4ence

ku4ence Популарен член

15 ;) за разлика од нив, голема сум :)

14. Thallia

Thallia Популарен член

Чудно е тоа, како, ден по ден, ништо не се менува...
    Но кога ќе погледнеш наназад, се е поинаку...

Heartbeat and Name like this.
  15. ariela09

ariela09 Популарен член

Знаеш дека си бил на високо само кога ќе се почувствуваш ниско.
    Го мразиш патот само кога ти недостига твојот дом.
    Знаеш дека ја сакаш кога ќе ја пуштиш да си оди.

И ја пушташ да си оди.

16. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Денес другарките многу ме изненадија. :sun: Ми ѕвони некој на врата, јас мислев комшијата ќе бара пак алат бидејќи ја доправаат куќата, и излагам таква бушава, набожемски поспана :lol: и што да видам, дугаркиве ми направиле торта и ми пејат, се избунив цела овие уште не допејани јас ги дувнав свеќичките :rofl: ја земав торатата свеќите уште гореа,надвор ветер дува ќе се самозапалев за малце :rofl:.. и така ви викам :D Роденденот ќе си го прославам дома со семејството, ги викнавме братучедите и други роднини на ручек.. со мајка ми еве сега ќе спремаме ^_^ се надевам убаво ќе биде :)

Ви посакувам на сите да имате убав ден. :l:

17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Ау,луѓе,синоќа на пастрмајлијада незнаете како сум си поминала.
    Cover bands,не Цеп,Бон Џови,Прљаво казалиште...Све бре.Ме боли гласот :rofl:
    Преубав помин со преубаво друштво..
    И сега да се избањам и да научам нешто.Па и да се надевам на нешто друго.
    Како и да е,мене уште ушите ми зујат. :lol:

И така...

18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Денес бев во еден мој комичен филм...Сценариото е кратко-нема зборови-само страв! :geek:
    Одам јас на балконот да му дадам на врапчињата од трошките,ронките од лебот таму на ламарината секогаш му ги оставам,дека тие на надворешната страна на балконот имаат гнездо(можеби се ластовички-абе шо знам ама јас им давам да поткаснуваат тро)....Е сега чекорам како некој мафијаш и одеднаш излегуваат двајца гангстери!(инаку денес се зафатив чистев низ дома)Тие двајца гангстери се минималистички-но страшни многуножни и то!
    И гледам татко и син си велам овие се,гледам едно мало пајаче тука кај џамчето седи...јас не размислував во тој чудесен момент на таква средба и земам како некој будала штотуку пуштена од Бардовци или Демир Хисар и со парфемо кон пајако!!!!Пффффффффффффффффф! :punch: Опааа пајачето се скри негде!Јас земам чаша вода демек ќе го давам,но зедов и нешто така како хартија за да го манам и пратам во кантата за џубре(пардон ѓубретина)...не бре ова Усаин Болт Пајак Џуниор е...се пикна таму негде..море после коќе излези има да биди сместен во најубавото место-канта за ѓубре или на први спрат удолу...После ваквата акција гледам малце едно 2 цм поголем пајак....тоа е можеби татко му си велам..Од кај се најдоа овие? :?: Па чистев,ли чистев тие оп ко од пушка излегоа близу мене....Да не е можеби атентат врз мене? :^)
    Не бе...и не стигав до таму да го манам и Пајак Пајаковски,му го оставив на тато или мама нека го манат таму отепаат...Оти јас се плашам од такви пајачишта,ретко да ми текни ќе се осмелам да отепам :drunk:
    И така јас учествував во краткометражен научно-фантастички и можам да си кажам глуп филм
    Со кој памет прскам со парфем на пајак? :lol: :D
    Тоа ти е.... :P
    :clap:

19. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Денов феноменален :inlove: мислам дека подобро неможеше да се помине (до сега ) .Недела особено за сите е глуп ден ,исполнет со обврски и монотонија.Но еве денес пресврт се деси :geek: .Ретки се овие моменти кога сите ке ги начекам позитивни ..
    Речиси секогаш јас сум иницијатор за прошетки на убаво време ,сакам природа а посебно прошетки на Водно .Невероватно позитивно делува на мене,ме исполнува возењето со жичара .. чај во планинарскиот дом :sun: :coffee: уф :inlove: .Колку само се чувствувам исполнето и среќно ^_^ ,без да ми текне ни на момент дека е понеделник утре после продолжен викенд и исполнет со мн работни обврски :tmi: .А вечер хмм па машко друштво некаде на :beer: и пилешки прсти со малце оговарање :lol: .Ја сакам недела-ва и се радувам како на нова година :D .Уживанција

20. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

СДК дека денес ке се фрлам на гледање тинејџерски филмчиња и цел ден дома ке си отседам :D

Dog-lover likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.