[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    хааххаах ццццц а што јас сум подебела од тебе (за 2-3 килограми) и сега јас сум најдебелата во светот....ма дај те молам... |(

2. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Ужасно се осеќам,последнава недела се полошо,мислам дека ќе полудам,неможам повеќе,никој неможам да поднесам,само се нервирам,денес пак ме болеше душата и тоа физичка болка,знам дека е депресија и несакам да одам на стручно лице бидејќи знам дека ќе ми дадат лекови од кои и баш нема да ми биде ок,може да ослабам или да се здебелам и не се знае ни дали ќе ми ја погодат терапијата,па пак одново и плус и немам некои добри лекари во градов,ама ова веќе не се трпи,овие дома неможам да ги поднесам поголеми дебили не сум видела треба да си слеп да не видиш дека детето ти страда и се мачи ама овие без осет се,им реков да бев до сега во некоја поразвиена држава и да земав поголема плата ќе се иселев од дома 100 пати до сега,а кога бев среќна ми ја срушија врз глава,неможат да поднесат среќни луѓе само се дерат и навредуваат по дома,друго ништо од нив,ни убав збор,а гушкање и утеха можам само да сонувам,а брат ми,ма немам брат го мразааам,неможам да го гледам бре,само го имитира таткоми на 28 год нема свое јас,каков е тој брат што и ја руши среќата на сестрата,и кажав на мајками дека подобро било да го немам вака само штета ми прави,ме навредува ко животно,идиот,го мразам одбегнувам и да го гледам,несакам да го гледам,а од таткоми не постои посебичен,самобендисан,само се исмеваат на другите демек они се најдобри,патриоти,ме уништија психички,ме упропастија

3. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Зошто се чувствувам дека целиот свет е против мене? Зошто? :(

На Barca-Gril му/ѝ се допаѓа ова.
  4. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Денес сум пресреќна.
    Уште еден важен настан во мојот живот и уште еднаш имам доказ дека тие малку луѓе околу мене се оние вистинските кои секогаш ми носат насмевка на лицето и исполнетост во срцето. :* :hug: :l:

5. LadyNitro

LadyNitro Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    31
    Нема ништо подобро од врнежливо време, топол пијалок, ќебе и добар филм :D

6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    Значи, имам гинис в рака. ОРЕВ
    Човеку, од прееска се мачам да го скршам. :o :tmi:
    Море имаме ние оревокршачка но нит’ знам кај е, нит’ да ракувам со неа.
    Затоа решив каменот под рака. 8) Так, так, так. Не бива. Так, так, так. Не бива. Так, так, так. Не бива.
    Што орев ќе беше. Каменот се скрши, орев не се крши. :fubar: Да, да. Так, так, так... О-о. Тргнав со друг камен. Так, так, так, так... си викам жал ми е за каменот.
    И така, ете го фраерот уште лежи од десната страна. Се сонча. 8)
    Абре мене баш ми е гајле, ама тоа што ми го опна ноктот? Си го фрлам јас така нагоре оревот и си го фаќам. И Оооооп го фрлам, таман да го фатам, враааап, во ноктот на третиот прст. Верувале или не, ја кажав азбуката. :tmi: Вака беше:
    Оооооп го фрлаш оревот, паѓааа, опопопопопопоп БАААААП.. АААААААААААА А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј...........
    Не не ве лажам. Жими се најмило.

............╔═════════════════╗
    Search: ║Учебник Географија|..
    ............╚═════════════════╝

Loading... ██████████████████ 100%
    Item not found. Try again later.

На ana-girl, LittlePinky, hermosa и 4 други им се допаѓа ова.
  7. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Во последно време ве читам а немам инспирација да напишам ништо...
    Темни облаци,мирис на дожд. Ова би било совршено под некои други околности. Пример да не треба да спремам колоквиуми или тој да беше до мене па заедно да се топлиме...
    Се повеќе среќна ме прават малите нешта. А спомените ме убиваат...Но кога и да се потсетам на нив ми избива блага насмевка на лицето. Животот продолжува а спомените се дел од нас...Не жалам за ништо :)
    Пробувам да бидам среќна но... ќе успеам! Морам :)

И СДК...Среќен роденден човеку Marshall Bruce Mathers III (Eminem) Eден си.!

На Barbie20, Adi888 и Dog-lover им се допаѓа ова.
  8. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Епа ај конечно и првата петка оваа година..француски! :clap:

На hermosa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  9. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Си идам дома денес од факултет и од пуста досада земам тоа командата се оптегнувам на ќустафил и пуштам да гледам на тоа виделото, чшт еден канал, чшт друг канал,чшт трет канал, и оп се појавува овај мојот омилен Bear Grylls знајте онај што преживува јадејчи црви ларви мрави прашина...Во секој случај тој ни објаснува како да преживејш 7 дена во пустелија, јадејчи исклучиво гомно од вол.Али да тој тоа објаснува (мјам мјам мјам) гомно од вол е полно витамини и минерали...абе ајде...ако е полно не би го вол посрал, ни волот не е толкав вол да сери минерали и витамини....па продолжува сам сум, сам сум во оваа е*ана пустелија морам нешто да преземам види мртов елен на патот, че го одерам и че направам јакна од него (кшт кшт кшшшшшшшштттт ) сега само уште да уловам зајак и да запалам оган со овие два камења (цак цак цак фуфффффффффффф).
    А што ако јас недај господ се изгубам во пустелија и ми се појави мртов елен на патот, што јас ќе правам во тој случај?И наместо да бегам тогаш и да барам помош, јас два сати ќе стом и ќе покушавам да запалам оган размислуваќи МАМЕТО НЕГОВО КАКО ЛИ СЕКОГАШ МУ УСПЕВА ОД ПРВА?А гледаjчи што е способен тој да јаде сватив јас ич немам толку желба за живот, убаво би легнал и би чекал да дојде смрт боли ме кардата, па тоа што ќе остане од мене нека го пројаде Bear Grylls кога ќе снима емисија.
    Ааа и да најважното ќе го заборавев, момци во секој случај, оженете се.Ако наидете на добра жена, ќе бидете среќни.Ако наидете на лоша, ќе станете филозоф...

На Annath, lunicka, la-chicka и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Rosie.Alice

Rosie.Alice Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    81
    Она кога Хеп ќе ја нападне кујната :rock: Она кога мене ќе ми текне дека сум гладна, после изедени две шољи пудинг. Е тогаш ја напаѓам кујната. Најмила ми е кога сум сама дома. Како вечерва :devil:
    Тоа е таа добитна комбинација, комбинација снова. Решив дека сакам пржени јајца. Но, обичните пржени јајца се преобични за мене. Затоа додека се грее маслото јас на чинија редам сецкан кашкавал, па маслинки, па мајонез, па ајварче, па павлака... Маслото се прегреа. Почна да прска на сите страни. Трета светска се случуваше во кујната... Некако преживеав, го спржив. Ама Хеп не е Хеп, ако не изведе некоја улавштина 8)
    Бидејќи чинијава е водоотпорна ја ставив на ринглата. Ја покирв со КАПАК од тенџере и чекав да ми се докрчка јајцето :fubar: Со кој памет... А тоа внатре пука, пишти сака надвор, ама нема :rofl:
    Си сечам леб, си ставам чаршав, се враќам кај ринглата. Отварам капакот, има што да видам. Ајварот загорел, се залепил на чинијата, кашкавалот цел растечен, павлаката имаше вкус на го*но, и маслинките исто така, а пак мајонезот... за него не сакам ни да зборувам. Ама пројде некако... Во истиот момент почна на ВХ1 онаа песната од Шакира каде што целата е извалкана со уље. И си играм си пеам Оууу мај хипс донт лааајјј, се мислам секси куварка.
    Што друго да ти кажам мајко освен тоа кога одиш негде и ме оставаш сама, блокирај ми ја кујата, како знаеш и умееш. За доброто на сите е.
    П.С.
    Да не ве лажал некој или да ви текне да прдите после ручек со гравче. Да не ве јадел ѓаволот! Оти јас од прееска испуштам отровни гасови. Се угушив, ова е веќе неподносливо. А страв ми е прозор да отворам, јеботе, ладно е. А убаво ми е вака на топличко, ама се отрув бе луѓе. Ова нека ви е памет од мене, зиме после ручек со грав, прдење не доаѓа во предвид!
    Ај отидов да изедам уште една шолја пудинг. Во образите како надувано балонче сум станала, ама мува не ме лази :geek:

11. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Денеска се чувствувам онака среќно и релаксирано.Некако се околу мене е живо :lol: .Многу се радувам на тоа.Сакам кога животот ми е исполнет со среќни моменти и луѓе кои знаат да те насмеат и расположат.
    Едноставно среќна сум,ахх :inlove: .Во училиште ги наредив сите петки,само математика имам 4,но се надевам дека и таа ќе ја поправам.И сега сум слободна лајк а брд :D :D .Утре не учиме,бидејки одиме за Скопје од училиштето,и нас конечно да не прошетат.Одвај чекам да дојде утре и да тргнеме.Одамна не сум била некаде подалеку со моите другарки,затоа и се радувам.Ете уште една причина за да бидам среќна :)

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
  13. SwiFtiE-7330

SwiFtiE-7330 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Ми треба прегратка, и тоа многу. Сакам да го прегрнам некој. Посакувам да постоеше барем една личност која можам да ја прегрнам кога сакам... :doh:

На Barca-Gril, Sara123 и eliesaab им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.949
    Допаѓања:
    164.164
    Мразам кога некој не знае како па гази по моите стапки и по секоја цена сака да се пикне онаму каде што сум јас!
    Не...не се плашам од конкуренција и не се работи за тој тип, туку мразам луѓе лепаци, ме гушат... најди си свој живот, учи сам, не ми беси мене. Твоите проблеми не се мои, кој ме учел мене побогу?
    Друго е да зборуваме ако имаш проблем и да бидеме пријатели, ама друго е кога сакаш по секоја цена да бидеш онаму каде што сум јас, да правиш она што и јас, и толку несуптилно да се пикаш,пикаш и пикаш и да не си ја знаеш границата.

На anuskaNESTLE, bittersweet, cigarce и 9 други им се допаѓа ова.
  15. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Јас незнам како треба, ама научив како не треба - И.Џамбазов :!:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  16. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    18.000
    Среќен ден.
    А врвот на среќата е кога знаеш дека имаш продолжен викенд и тоа баш за ова никакво време и мозокот можеш да го пуштиш на пасење без притоа да имаш некакви грижи.
    Денеска кај една другарка пробав слатко од шипки, капини и боровница, нешто како мармалад и слатко беше, и официјално можам да потврдам дека е највкусното нешто кое што го имам пробано досега. Цел ден и се качив на глава на мајка ми да ми најде исто такво, ама во таа иста комбинација тешко дека ќе најдеш некаде единствено ако сам не си го направиш. Штета што мајката на колешка ми спомна дека ова и била претпоследната тегла па непријатно ми е да прашам да ми ја продадат последната тегла. Па ако има некоја овде да продава или да знае каде да купам нека ми пише одма. :wasntme: Ми се јаде, ми се плаче.
    Исто така лани пробав кај тетка ми сок од грозје, јаболки и лимони, чудна комбинација ама превкусна. Со месеци после тоа ја терав мајка ми да ми направи затоа што почнав и да го сонувам тој сок кој што за жал после тоа немав можност да го вкусам повторно.
    Фанатик сум по сокови, слатко и мармалади во кои се комбинира секакво овошје.
    Еден ден самата ќе си направам моја полица на која ќе стојат секакви теглички со секакви измешани вкусови на сочно овошје.
    Ќе одам сега да си се насладам со мармалад од модри сливи, впрочем тој е и единствениот кој го имам моментално дома.
    Еве ви и на вас нешто сочно. Засладете се. И имајте убава вечер.

Прикачени фајлови:

На Sexybaby86, cigarce, ana-girl и 8 други им се допаѓа ова.
  17. sunny1

sunny1 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    12
    брее ги дупнав креветиве овие 2 дена,само се излежавам и никако да оздравам :@ пукнав од досада вишеееее !

18. kva

kva Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    345

Ооооооо, оригиналите веќе одамна ѓи нема во оваа земја. Си заминаа по белиот свет.
    Колку би сакала да не е така. Додека човек да стане оригинал(ен) треба многу ,многу копии да направи. Така оди тоа.

Али зависи кој на што си мисли кога збори за Originale у ствари ;) . Не само што кај нас нема повече оригинали, туку и она што се увезува не е Originale. Мислиме дека Loreal e Originale ? Дека Versace купено во СитиМол е Originale? Milka и Nestle ? Виски? Цигари? Самсунг куфери?

Не бе, нас не сметаат за треторазредна земја ;( и за нас се произведува по посебна линија во фабриките. Кој ти праќа Originale во МК ? Ама затоа пак си го наплаќаме како Originale.
    Е тоа ти е, Copy плаќаш како Originele. Нашле овци ќе ги стрижат :emo: .

И во една така набиена атмосфера на фалисфикувани Originele, кој уште да се занесува дека е Оригинален? Кој? Можда има и такви некои, ништо чудно.

Ако за некој поим за Originale е тоа што си пишува по форуми и социјални мрежи со тоа што ќе каже дека денес врне дожд, или дека добил 5-ка по англиски , или дека за викенд бил на екскурзија, епа таков народ не заслужува ништо друго освен Copy Nestle кафе да го плаќа по цена на Originale :swear:. Ем сиромашен, ем 2 пати плаќа.
    Е ако, ко ги испадивте сите Оригинали од земјава!

Стварно БРУКА невидена :x .
    (топла вода ќе измислувам :lol: , немам друга работа)

п.с.
    Конкуренцијата сепак е здрава работа!

На iloveyou29 и midnight.flower им се допаѓа ова.
  19. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.482
    Допаѓања:
    34.153
    Да создадеш другарство ти требаат многу години,а да го уништиш ти треба една секунда.
    ~Владо Дивац~

20. kva

kva Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    345
    Ако другарството не знае да простува тогаш не било вистинско. ;)
    Вистинските другарства никогаш не се уништуваат.

На eliesaab, Barca-Gril, Antoninaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.