1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    12.050
    Мене не ме нервираат сезнајковци,се додека не се препотентни...

На Mama25, karenin, Gordana10 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Од сабалје ми тргна наодолу денот и цел ден сум како замаена. Немам сила за никаква работа да постигнам. Ми треба добро туширање и да се фатам за обврските, зошто денот ми помина :( Се чувствувам неспособно. Зошто мораше цел викенд да ми пропадни? Надвор времето е прекрасно, а јас сум толку омалаксана што не можам да мрднам од местово ;(

3. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    и влегуваат младоженецот и невестата прекрасни светкаат, од околу свеќички запалени и листови од рози по земјата кои ги расфрлаат малите невести.. совршен момент, и се сеќавам само колку пати јас и ти зборувавме за тоа, и колку пати само сме се погледнале на таквите моменти мислеќи една иста работа.. „уште малку, уште некоја година..“ па ги прегризав усните сега, знаејќи дека јас и ти никогаш нема да ја отвориме вечерта, јас и ти никогаш нема да го играме првото танго на песната што веќе ја одбравме.. јас и ти никогаш нема да се погледнеме мислејќи „тука е“.. ааахххххх... кој би рекол дека животот без тебе ќе е до толку тежок..

На Oxymoron и Barbie20 им се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    “Humans use fear to domesticate humans, and our fear increases with each experience of injustice.
    The sense of injustice is the knife that opens a wound in our emotional body.
    Now there is something inside the wound that at first is not a big problem: emotional poison.
    The emotional poison accumulates, and the mind begins to play with the poison.

Once we are full of emotional poison, we have the need to release it, and we practice releasing the poison by sending it to someone else. Usualy we release the poison with the person we think is responsible for the injustice, but if that person is so powerful that we cannot send it to him, we don’t care who we send it to. We send it to the little ones who have no defense against us, and that is how abusive relationships are formed.

Humans are domesticated animals, and this domestication leads us into the dream of hell where we live in fear.
    Why doesn’t the relationship with ourselves work?
    Because we are wounded and we have all that emotional poison we can hardly handle.”

Пуна месечина, неколку хелоу,хелоу,хелоу од подземјето и сега Сани. :drunk:
    Продавам лево уво без гаранција дека ќе ве слуша или ќе слуша било кој.
    Адио ќеридас.

На bittersweet, vinozito1, Peppermint и 4 други им се допаѓа ова.
  5. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Ух, конечно заврши оваа долга и напорна недела на училиште. Во првите денови, си помислив- Еј па на луѓево супер им годел продолжениов викенд! И онда веќе од среда наваму изгледаше како се би дале за викенд! И јас се вбројував во тие кои со нетрпение го очекуваа овој викенд. И да си кажам право, ми годи денешниов ден. Сонце надвор, дома топличко, утрово конечно имав време на мира да си прочитам книга без да размислувам дали е време за на училиште дали треба да учам и слично. Го обожавам денов.
    Од утре пак над книга. Ајде де, не е лошо.
    На сите Ви посакувам убав ден, убав викенд и уште поубава недела која што следи! Поминете ги деновите со најмилите и споделете среќа! :*

На Someonespecial и LittlePinky им се допаѓа ова.
  6. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    755
    Ќе ве сфатам јас вас, кога вие ќе сфатите дека сфаќа се пишува со Ф. :смајлишосибацуелакт-невозможно: :x

На Annath, Antoninaaa, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  7. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Помислувам понекогаш дека предметот општество (кој го учевме сите во трето и четврто) би требало да се вика Сточарство. Онака. Се учи за секакви видови на стока. Уфф...ќе имам ли јас некогаш вистински пријател? Мислам дека не. Се надевам само дека следната другарка ќе знае добро да глуми, па нема да осетам дека ме мрази...

8. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.836
    Допаѓања:
    15.740
    ...Ех Скопје,Скопје...
    не однесоа во саемот во Технома-беше многу убаво, колку само се радувавме на тие жолтите балони :$ .

Потоа не однесоа кај
    веро
    , шетавме насекаде.Некако луѓето беа како скосени, со наведнати глави......Постојано си мислам од што би можеле да бидат такви... :?: ? Посебно се натажив кога здогледав една старица во автобусот и толку многу беше натажена, некаков немир ме обземува.Која е причината за нејзината тага? Бидејќи незнаевме многу многу да се снајдеме од 10 луѓе само две жени ни помогнаа.Дали бидејќи живееме во време кога науката и технологијата се развиваат, а воедно и др. сфери па и луѓето се некако во постојано трка со времето :^) !?

:|

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Нема ништо попатетично од женет маж кој ве прогонува :puke: Млад дечко, 28 години, се оженил на 26, веројатно увидел дека избрзал (ова може, а и не мора), па сега трча по вас како куче, „случајно“ се појавува на местата каде што одите, се распрашува за вас со цел да открие што повеќе информации... Шта речи, коју поруку послати? :x

Алоооо, ај објаснете ми на кој принцип ви функционираат мозоците со цел да го претворат вашиот очај и патетика во амбиција и увереност дека ќе успеете да добиете нешто (или во случајов - некој)?

Мизерија :x

На anuskaNESTLE, sweet-cherry, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Купив производ од аптека, читам назад: Произодот преДставува... :| Веднаш се посомневав за неговата функционалност...

На Dvolicen и Daydream им се допаѓа ова.
  11. Petunia-Queen

Petunia-Queen Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    315
    Па може Јипи го слушале. Не биле сигурни дали т или д! :rofl:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    ^Не, ова јас го потенцирав, инаку си беше напишано представува. И на многу производи сум го забележала тоа. Срамота.

На eliesaab, Gordana10 и Petunia-Queen им се допаѓа ова.
  13. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318

Неофицијално... :inlove: :*

На sweet-cherry, Annath, Mishela и 17 други им се допаѓа ова.
  14. Petunia-Queen

Petunia-Queen Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    315
    Епа тоа ти е. Како викаат, проста маса народ. :|

15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Вистинскиот пријател тајно те опоменува, јавно те фали.Ама ретки се до денешно време :^)

На sweet-cherry, Antoninaaa, eliesaab и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Човек учи додека е жив! Го знаеме сите нели, али колку вистински го сфаќаме?

Не сум работодавец, не знам ни дали некогаш би била, но кога би била, никогаш нема да ги вработам ниту пак да ги сфатам сериозно и деловно моите врсници и останатите кои се водат со мислата-цел живот учам ми се смачи доста е веќе ајде да се вработам и збогум книги, обуки, семинари и учење, засекогаш ЗБОГУМ!

Има ли некој суетен до толку да мисли дека се знае и дека доволно научил?
    Ех Сократе да можеш да чуеш и да видиш што се случува...

На bittersweet, Sexybaby86, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Oh god ! Here I am, just sayin' ..

Почна еуфоријата машала, почна. Фрчат колоквиуми, слики од нескафе по фејсбук и многу непреспиени ноќи :D ајде бе, само да помине првиов колоквиум и тоа чудо да го видам, после.. после ваљда ќе биде полесно кога веќе знаеш што те чека. А ние, ние првачиња исплашени до бескрај :rofl: али оправдано е бе, прв пат во живот се соочувам со ова, учење цели лекции на англиски. Не викам дека е тешко, ама па.. кога се блокираш блокиран си. Да е македонски ок, некако ќе ти текне зборот, или дури ќе најдеш приближен.. ама овде сеуште не сме стасани до тоа ниво..

.. како и да е, незнам шо ми стана со колоквиумиве, сакав да им посветам еден пост :rofl: ви посакувам среќа на сите, усвари не бе.. кршете нога ! :*

18. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Опуштеноо.. :) Па зарем има нешто поубаво од ова :)
    Имајте пријатен викенд феминки :*

Прикачени фајлови:

• g.jpg
      g.jpg
      Големина на фајлот:
      48,7 KB
      Прегледи:
      318
    На eliesaab и Anonymous996 им се допаѓа ова.
  19. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Роди ме мајко и фрли ме на буниште.
    Сериозно, која е поентата да родиш дете а да не му посветиш внимание? Да не всадиш вредности уште од мали нозе и да не бидеш бар малку амбициозен во поглед на неговата иднина?
    Не можам, не можам да разберам...

Ти благодарам мамо за неизмерната љубов и времето што си го посветила на мене.

На sweet-cherry, LittlePinky, eliesaab и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Разговарам со една личност утрово, онака бош муабет.
    Ме прашува за лакот на ноктите, каков сум користела. И одговорив и и’ кажав дека не сум задоволна од марката, затоа што многу брзо ми се лупи.

Девојкава сета зачудена, како може толку брзо да ми се лупи, и како било можно да не сум задоволна од продуктот. :o
    И’ велам не знам зошто е така, а таа мртва ладна - “Епа добро, може ти многу често се бањаш, па затоа ти се лупи“...

Мислам втф? Ваква бев едно 10тина минути. :|

На LittlePinky, Antoninaaa, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.