[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    1.835
    Денес е мојот 18 роденден! :wasntme:

На sweet-cherry, LittleChili, eliesaab и 14 други им се допаѓа ова.
  2. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Секој ден ме изненадува човечката лакомост.Кога лаком ќе види ке дека има можност да добие нешто за без пари , граба ли граба...
    Само не ми е јасно ?Што ли ќе спечали?Вреди ли грабаното да го погазиш човечкото во себе? :?:

На hermosa, eliesaab, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Нека ти е среќен! :*

На srcekrsacka и arontt им се допаѓа ова.
  4. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    Расположена бев за гледање стари слики. Се качив горе на таван да ги најдам... одвај ги препознав под дебелиот куп прашина...
    И што да ви кажам, сликите ми оживеаја толку многу спомени, заборавени денови, насмевки, личности. Моите родители кога само се забавувале, нивниот прв одмор, излети, нови години, насмевки, далечни патувања, нивниот прв заеднички дом, па свадбата, првото дете, второто.... ах колку само брзо лета времето!
    Со фотографијата го овековечуваме мигот и го чуваме далеку од заборавот! :wasntme:

На Viki15, eliesaab, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Нека ти е среќен роденденот и сите желби да ти се исполнат :* :party: :party: :party:

Прикачени фајлови:

На srcekrsacka и arontt им се допаѓа ова.
  6. QueenElena

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Веќе на никој не верувам. Сите мои „другарки“ ме лажат во лице...

7. iveflower

iveflower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    13
    Ај една исповед за моја најдобра пријателка. Се дружевме од 1 одделение и одсекогаш она била најоткачена и дечковци фаќаше уште од 10 години што се вика арно ама сега пред 1 година го достигна врвот стана курва мислејќи дека сите трчаат по незе и дека таа сите ги врти, додека всушност беше обратното, таа трчасе по сите исите неа ја вртеа околу малиот прст. Е сега она го достигна врвот и ја премина секоја граница на улица со прст ја покажуваа како последна во последните и јас решив да се оттарасам веќе ќе почнеа и за мене да велат СКИМ СИ ТАКАВ СИ. За да го избегнам токму тоа и ги удрив клоците а она по 2 дека почна ни здраво да не ми вика. Муабетот ми е за да не мисли она дека не ми е гајле ја сакам као другарка најдобра ништо не ми згрешила ама се испусти и со прст е покажана кај и да појде! Моите совети не ги слушаше за да се прибере малце и тоа е...сега уште повеќе на 17 години оди у пропаст!! Жал ми е за неа но нема да се смени тоа е тоа

На QueenElena му/ѝ се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    најдов обука ама и цената е супер нема што-4990 ден на две месечни рати :x
    Англиски јазик конверзација-баш тоа што ми треба а има и како се одвива интервју на Англиски јазик и уште неколку работи
    pretpriemac.mk го слушнав на радио, видов на нет ама нема шанси да одам
    финансиите се проблем :worried:
    кога и велам на мајка ми-мамо уплати лото, купи некоја гребка може нешто стварно ке биде добитно таа не ме слуша -додека јас не уплатам нема кој или грепкида купам -би одела варијанта и двете :!:

9. iveflower

iveflower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    13
    Верувај го поминав тоа и во тие моменти знај дека нај-другарка ти е мајка ти. Поздравче

На QueenElena, eliesaab, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
  11. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Денес нели решивме првпат да шеткаме со срцушката моја,дека и купив розе околувратник со срценца,баш принцеза беше...
    Ама дека првпат излегуваме,онака вораце шеткавме,за да не ми избега некаде,многу е темпераментна,и несакаше да оди...
    Одиме јас,татко ми,брат ми таа стои не се мрда...Ја повлечеме малце,не бе не иде.И после се научи скокаше по мене,брат ми ја држи за тоа ланецот и скоса,рипа по мене...Ама многу ми се закачи и хеланките за 2 места ми ги дупна...И цело патешествие,јас се тргам настрана,таа ме гони,и така некако стигнавме до локацијата кај што требаше да одиме,ја оставив таму у двор и по саат време се симнувам,таа мирна,мирна...И дадов водичка и зедов јас да ја носам...Прво ми се лепеше,ама после се научи,и одеше без проблем...Ееех....Се е до навика...
    Сега и дадов првпат и конзерва со мисиркино,ја јадеше...Ја исчистив терасата да не викаат моите по мене,им помогнав околу ручекот,компири лупев и сецкав и сега гладни ја чекаме манџата да се свари...
    Лепотицата лудува по тераса,ама барем ја слушам и ставив околувратник со ѕвонче...
    Сега да читкам малце,па после ручек да повторам за утре нешто за на училиште..
    И така,имајте убаво неделно попладне! :*

На LittlePinky и Someonespecial им се допаѓа ова.
  12. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Пржам комшири :D и едвај чекам да се испржат па да јадам :lol:

13. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Се разбудив во 8 часот, и лежам и си викам, недела бре, значи денот нема да ми е нај нај..И после едно 5 минути си викам, не не, нема да биде оваа типична недела, нешто убаво ќе ми се случи. Како стварно да знаев.. Па искрено, по така најубаво започнатиот ден, на крајот, нема на што да се пожалам, значи среќата и насмевката до крај сум ги попуштила :)

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Не посакувам да ти се исполнат сите желби,зошто ќе нема за што да сонуваш.
    Ти посакувам да ти се исполнат доволно желби за да бидеш среќен!

Најсреќен роденден братче мое! :)
    Биди ми жив,здрав,убав(како и секогаш),пријатно расположен,финансиски поткован..
    И секако..една девојка ако веќе немаш :)
    Ти посакувам и пријатен престој во Deutschland.

Те сакам најмногу!И те гушкам! :inlove:

На Veki4kaa, Barbie20, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. QueenElena

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Има ли некој ламба? Потребна ми е. Сакам да барам луѓе...

16. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Што е љубов? Јас би рекла болка...
    Кога ќе помине? Знам, ова ќе трае повеќе од било што....

На Katerinceee и rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr им се допаѓа ова.
  17. Loly77

Loly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    113
    Баш прееска прочитав цитат што ми остави впечаток. Беше за тоа дека љубовта не боли. Изневерувањето боли, недовербата боли, отфрлањето боли, осаменоста боли, разочарувањето боли... Љубовта е единствено нешто што не боли
    Така да, не грижи се,ќе помине, ќе биде подобро. Не ги затворај вратите за љубовта поради моментална ситуација, да љубиш е нешто најубаво :) :hai:

На Barbie20, psychic и cheetah.girl им се допаѓа ова.
  18. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Сѐ поминува, животот оди понатаму :)

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  19. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Аман бе девојче, 12 години си, ламба, луѓе ќе барала таа. ОФ! |(

еве ти една ламба. Имаш и друга ламба. The fucking internet. Информации, учење корисни работи, тоа ти е ламба. Те читам тука со денови, другарката ова другарката она. Полека малце, 12 години деца, па какви изрази користат, бре мајката! Кога дораснавте се да разбирате. Користете го времето малце попродуктивно не туку се полнете со гневови и омраза, срам ќе ви биде еден ден. ;)

На kala21, sweet-cherry, Buttterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  20. Agawa

Agawa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    280
    Сакам да кажам нешто, поточно не сакам да кажам, сакам да вреснам! :@
    Во кој правец почна да орбитира Земјата навистина не знам ама сигурно не е вистинскиот.
    Наместо да се шират пријателства тие се повеќе се уништуваат, сите личности, не дволични, тролични станаа. Секој гледа некому да наштети што е можно повеќе, секој гледа другиот да го турне колку што е можно подлабоко, зошто нели секогаш луѓето ги боли туѓиот успех и секогаш мора да завидуваат.
    Хумани луѓе пак воопшто нема, не ни ги погледнуваат луѓето кои им треба помош, кои се молат за парче леб. Каде замина добрата страна човечка? Замина во неповрат. :worried:
    А и Октомври заминува веќе, но Октомври ќе се врати идната година, а добрината никогаш повеќе.
    Ако спаѓате во оние луѓе кои се навистина добри, Ве премолувам да останете такви зашто такви личности речиси и не постојат, но на светот му се многу потребни. :!:

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.