[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Добро утро, феминки... :yawn: Се разбудив рано и денес...по навика. :)

На sofijanoka и Katerinceee им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.401
    Добро утро :) Се наспав одлично :) Бев во вц измив лице и заби и право на фемина навика е се оваа навика од летото ми останала како успомен де :wasntme:
    Ех треба и кај нас како во Франција да направат во среда да не се оди во школо и да уживаме,а во сабота да одиме мислам стварно среда како средина треба да биде неработен ден зошто тогаш сме изморени па да се одмориме и пак ќе бидеме спремни за работа ама ајде многу желби кој да ги исполни :)
    Се замислувам сега во некое селско куќиче оддалечено од градот и опкружена со природа...Рај...
    Инаку во петок ни е патронат на школото па не се работи :rock: Ама па јас сум во оркестарот па ќе настапуваме за 65 години постоење како јубилеј нешто и тоа да го тргнам од глава многу обврски малку време ама ќе се потрудиш и ќе успееш само верба и самодоверба :)
    Еднаш правев тест математика пред 2 години може беше и бев исплашена и братучед ми ми рече сигурна ли си во себе јас одговорив па незнам и братучед ми ако не си сигурна тогаш ништо од тестот слабо и навистина беше така мојот проблем е што не сум сигурна во себе пробувам ама неможам едноставно и од тогаш се трудам да бидам сигурна ама секогаш постои тоа АМА :|
    Леле колкав испадна постов :lol: Уживајте уште малку во топлите денови :*

На hermosa и sofijanoka им се допаѓа ова.
  3. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Никогаш не ги кажувај проблемите, и луѓето кои ги сакаш, бидејќи луѓето ќе те повредат онаму каде што најмногу те боли, и ќе ти ги земат оние кои најмногу ги сакаш. :|

На eliesaab и sofijanoka им се допаѓа ова.
  4. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Се си мислам денеска сме сабота или недела, и знам оти ќе се заборавам, абе исто како утре да ми е понеделник. Не ми е јасно каков е тој празник на сред недела..Ама не дека се жалам, денес, супер, среќна и насмеана, впрочем како и секогаш де :lol: Имајте сите, па дури и тие што највеќе ме "сакате" најубав и најсончев ден :*

На eliesaab, sofijanoka и QueenElena им се допаѓа ова.
  5. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Само да е тоа таа!

6. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Убав ден. од убав, поубав па кон крајот на денот најубав да се надеваме.
    Си поспав до кај 10 часот, па станувам и што да видам, мајка ми направила кекс и штрудла со мармалад. Мераци, па уште и со топло чајче сега. Мммммммммммммммм вкусно.
    Но сепак нешто ме копка одвнатре. Исчекувањето. Стравот се појавува. Ама не му дозволувам да превземе контрола. Ќе уживам максимално во денешниов ден и секој нареден. Самодовербата е важна, но нормално додека не ја премине границата и не стани ароганција. Зошто и тоа се случува често, многу често.
    Како и да е, Ви посакувам да си одморите денес за од утре релаксирани да си продолжите со работа, учење кој како! :*

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378

На kala21, Gordana10, Whitecloud95 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. branka-k

branka-k Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Убав празничен ден, топол.
    Си се спремам да испијам кафе со другарките. :coffee:
    Уште вереникот да беше тука.
    Убав ден на сите!

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Пресреќна сум. :rofl:

Вчера со дечко ми си ги резервиравме картите за Шведска.
    Едвај чекам да дојде денот,имам чувство дека преубаво ќе си поминеме. :)

Денес сум некако расчистена,сум си ја светнала собата. :lol:
    За добро завршената работа си се почестив со Милка Орео и млеко со Несквик. :inlove:

Имајте убав ден,јас одам надвор да се потоплам на сонцето пред да одам на работа. :*

На Barbie20, eliesaab, sofijanoka и 3 други им се допаѓа ова.
  10. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738

На kala21 и sofijanoka им се допаѓа ова.
  11. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Колку прекрасен ден е денес :)
    Има ли поубав почеток на денот од топло кафенце и муабетче со мама? :D
    Многу си ја сакам бе , ко другарка ми е :D
    А и љубовта моја секогаш знае да ме насмее бе, макар и по телефон :) :inlove:
    После ручек обавезно со другарки на кафенце, да паднат малце трачеви.
    Вечер criminal minds се неизбежни. Не ми е јасно како сум ја пропуштила 8мата сезона ццц :x
    Шејм он ми :D
    Добри се овие слободни денови на сред недела, те релаксираат.
    Иако во меѓувреме треба и да поучам... ама ако, денес ништо не ми е тешко :)
    Имајте убав ден феминки, и сакајте се :*

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Зошто мораше со царски да се породам сакам сеа да сум пак бремена читајки ги темите и пак да го галам стомакот а и уште поинтересно ке е малиов ке беше батко сеа мора да чекаме,се надевам дека близнаци ке даде овој пат Господ и бате ке има братче и сестриче хихихи (љубител на деца сум хихи) :lol: :inlove:

На Feodora му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Бре што сум весела :lol:

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Кој ми го избриша мислењето у СДК, да не ги прекршив правата оти прашав дали маркетот у Рамстор работи денеска? Офтопик да не бев? Оти не пишав дека ќе одам бегалка дека дома немам фармерки?

Лорд форгив ми.
    На душа ми лежи бе, на душа ми лежи дали работи маркетот у Рамстор, кој ви рече дека не ми лежи на душа, па мислењето да ми го бришете?

:Down:

На Anonymous996 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.858
    Допаѓања:
    142.536
    Наместо надградба на нокти, надградба на вештини.
    Наместо надградба на коса, надградба на знаење.
    Наместо пари на подигачи на задници, пари за книги.
    Наместо непреспиени ноки поради пијанчење, непрспиени ноќи за учење.
    И нормално дека ке ме сметаат за глупава, сите оние кои не можат животот да си го замислат предотерани во најнови алишта за кои плачеле да ги добијат, со вештачки надграби на нокти и вештачки газови у хеланки. И оние кои Зоки Поки им е последна книга во животот.
    АМа не сме сите исти, нели. Некои Бог не дарил со способност за учење, некои со способност за китење.
    И нормално дека грешиме сите. Јас погрешив еднаш со надрадба на нокти. 800 денари ги фрлив, и ми ги уништија моите нокти. А совршени ми се, ставив нокти од мода. Се уште се немам изглупирано со надградба на коса, за среќа, сеуште ми расте на главата. А газ да си купам... епа мозокот не ми отишол до толку. Ама па и оние другите грешат, па читаат некоја книга. Коељо, на пример, и стануваат инстант паметни. Ко инстант кафе.
    Без разлика на грешките, сите сме луѓе. Добро, некои лоши, некои добри. Ама сите ќе послужиме за нешто на светов. АКо за ништо, тогаш барем за лош пример.
    И сум станала хејтер, влијаеле на мене сите негативни идиоти кои гледаат дамки на сонцето, без да ја почувствуваат топлината.

На Sweetheart87, SparkyAngel, manja666 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    леле колку ми недостигаше сонцево. ем телото ем душичката ми ја стопли.
    омалаксана сум сакам да си лежам и одмарам денеска. а имам многу нешта за да правам. ех ајде убав ден е се надевам дедо боже ке ми прати воља за работа и учење :lol:

17. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    Ги обожавам овие слободни денови на сред недела.
    Денот досега прекрасно ми помина... Кај баба и дедо, соберени цело семејство.
    А баба ги засукала ракавите и направила едно волшепство во кујната! Мисирка, вино, љубов и целата фамилија на едно место. Што има поубаво од ова?
    Само што завршивме со ручекот, и еве ме мене на фемина! Едноставно, сакам да ви ја пренесам оваа топла атмосфера што владее кај нас. Се немаме соберено вака веќе пола година. Секој оди кај што си има работа а денес не фати баба сите слободни и ЗАДОЛЖИТЕЛНО кај нејзе :!: :D
    Секој раскажува што му се случило, некоја смешка, зафрканција на сечија сметка...
    СРЕЌНА СУМ ^_^
    Е браво бе бабо! Секогаш ти паѓаат вакви интересни идеи! :clap:
    Одам јас сега драги мои, се договоривме да прошетаме малце по планина на чист воздух!
    Останете ми во добро расположение!
    Честит празник Македонијо! :hai: :*

На Dennings и duffi им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.193
    Не се жалам за она што ни се случува денес. Зошто тоа е едниствениот начин на кој знаеме да функционираме и функционира одлично за некого кој треба да функционира.
    Нема да се трудам да бидам паметна и како и мнозинството да зборувам Орвел рече, ова е Гебелс (го зборував и нека бидам прав хипстер, уште пред да биде мејнстрим, зошто батката ми беше дел од зацртаните шашливи типови кои морав да ги проучам во име на своето образование,а не зошто некој чичко го пишал по весник), ма ова е Мусолини, ма не знам што, зошто ова е наша сегашност и реалност. Ова е Грујо и неговата тајфа. Зошто ние сме виновни, а не оние кои ја управуваат државата.
    Лепливи сме како шлајм на 90 годишен старец.
    И патем, како си го поминувате слободниот ден на пикник? Убаво? Така?
    Не е работата слободен ден, работен ден, едноставно сме лигуши, да се помириме. И не бегам од државата ко држава, бегам од народот. И чудно како сите сакаат да избегаат. И слепо и сакато, па после на некој младич кој има шанса и е примен на универзитет или добил работа, не може да добие виза за постојан престој заради овие првиве бегачи што сакаат да завршат ко садомијачи и работат нелегално со туристички визи, ама ќути подобро е него ли дома. Или одат бараат азил без вода во очи. |( Ете тие таквите први, а кога треба дома да си ја бара правдата, ќе замине на викенд или едноставно го мрзи да искочи. Море марш лицемери!

На SparkyAngel, Ariel, Anonymous996 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.482
    Допаѓања:
    34.156
    Јас завчера одлучив наместо со автобус,пешки да си одам од училиште...и си одам така по тротоарот и по некое време гледам зелено фиќо(ама баш исто како на Мистер Бин фиќото)и си се израдував дека јеејејејј вухууу ќе се сликам со Мистер Бин,ќе го видам во живо :D ...После се свестив шо глупости си трескам во мозокот и кога помина фиќото на патот,забележав дека тоа да ти било едно обично фиќо,а не како на Мистер Бин! :envy: И после си велам:добро бе Симона,кога Мистер Бин ќе дојди во Битола,а воопшто и во Македонија,па и со фиќото и неговото кафено мало мече? :fubar: Леле Господе до кај ми залета паметот! :lol: :rofl:

На Dog-lover, I.want.to.sleep, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Кога ќе најдам некоја книга или тетратка од основно, па кога ќе ми текне колку ми било тешко да научам лекција од една страна :D Па кога сме имале повторување - по цели три страници :o Па после неколку години, тие тешки 3 станаа тешки 300, и така :) Иако сега ги правиме глупави малечките што се грижат за такви ситници, нив тоа им е тешкото, секој период различна тежина. Баш би сакала сега да ги прочитам тие книги од основно и да се потсетувам. Изгледа затоа на помалечкиве им велам да ми се обратат штом имаат потешкотии во учењето :D
    Ехее сум се прашувала зошто учам биологија, хемија итн. кога знам дека нема да продолжам да го учам тоа, ама не за џабе се вика основно образование. Сега не можам да замислам некој да забушава во основно, мора се да се учи, срамота е, многу се одразува неучењето подоцна :)

На Dream-Girl, kala21, Barbie20 и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.