[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Денес..немам што да кажам.

2. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Ми дојдееееееееее :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: ла ла ла ла ла лаааа :D :D :D

На sweet-star, anichka94, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Ете и пак го направи ти истото....го тераш човекот да те засака и тоа многу...а потоа..потоа одеднаш си некој друг,некој странец...и јас пак уште ти верувам и секогаш кога одново го правиш тоа јас си велам можеби овој пат е вистина,можеби не е истиот...но не ти пак покажуваш каква личност си...Ми недостасува таа личност која се правеше дека си,сега сватив ти не се смени само престана да глумиш...Веќе не ми е гајле,прави што сакаш....по кој пат го кажувам ова?..И потоа доаѓаш ти и со своите очи правиш некоја магија... неверојатно,се што сум кажала едноставно веќе не важи...доста ми е,те молам престани веќе со својата глума....те молам.....

На crazylady, Anonymous996 и Barbie20 им се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.203
    Сергеј да искочеше со куранот у рака на фешн вик, сега ќе беше каменуван некаде у Авганистан. Ама затоа со трњата на чело, скроз е фешн, со амин од господин господин Стефан и после молитва од пред ѕидот на плачот е ојден. Одвратно суштество! Мислам која е форава да се биде контроверзен не ми е јасно?!
    Сериозно мислите дека сте фешн само затоа што сте се докопале до карти? Имав пет, требаше да им ги дадам на ромите на три улици подоле од мене да се израдуваат луѓе!
    Секоја чест на дизајнерите што се трудат, ама немаат достојна публика (со чест на исклучоците,се разбира).

На mims-89, Daydream, sweet-cherry и 13 други им се допаѓа ова.
  5. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Моментот кога сакаш да се јавиш негде, и по грешка наместо на личноста на која сакаш да се јавиш, стискаш на погрешна личност од именикот, па си ја сфаќаш грешката и баш кога пробуваш да ја прекинеш врската додека не почнало да ѕвони, телефонот ти се закочува и воедно, на погрешната личност и' ѕвониш до бескрај... :sweat:

Проклет тач! :swear:

На ozbilnazena, manja666, Stoimenovska и 24 други им се допаѓа ова.
  6. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Од безбројните мизерии, патетики и лигавења што ги мразам на фејсбук мислам дека една води најубедливо.
    Тоа се оние заљубени парови, гугутчиња, лебеди,жапчиња, мачиња, мравчиња коишто 99% од врската им се заснова на сликите од фејсбук, објавите,и нели она неизбежното check in- от.
    Добро не ми е јасно како може додека сте искочени со саканиот и ја имате таа романтична вечер ,полна со страст и незнам ти што се не , како што може да се забележи по сликите, како може баш тогаш да ви текне да ставите проклет чек ин ?!!??!?!
    Стварно неможам да разберам.
    И уште нешто не ми е јасно. Што е поентата по врска од 5, 6 евентуално 7 месеци презимето да го смените и да го ставите она од дечкото ?! Мислам стварно зошто ?! :?:
    Зошто да се влечете по фамилијарни прослави, слики на вашите родители со вашиот дечко и вас ,и секако фамозните коментари на вашата идна свекрва на вашите профајл пикчрс од типот : "Најубава снашка, лепотица и сл. " и огромен број срциња, бакнежи и све остало.
    Каква снашка побогу ?!?!?! -.-
    Не бре жено, не ти е снашка. Знаеш зошто ?! Зошто има 17 години, исто како и син ти.
    Да не се разбреме погрешно, и јас сум таа возраст ама никогаш не сум ја осетила таа потреба толку да се зближам со фамилијата на дечко ми уште од сега. Ептен ми е патетично и глупо.
    Многу ретко и одам кај него. И кога ќе се случи тоа секогаш е само со едно културно добро вечер,добар ден и тоа е тоа. Може сум заостаната, ама ете така сум воспитана .
    Ја немам таа желба да му ја знам цела фамилија уште од сега. За се има време.
    А да ,и уште нешто и ќе прекинам ветувам.
    Како што се претставувате бе кога се запознавате со неговите баба, дедо, вујна,чичко, прв , петти , осми братучед ?!?!?!!?!??!
    Како снашка ?!?!?!
    Ок , ај утепајте се. :x

На Monna.Monna и QueenN им се допаѓа ова.
  7. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Dennings баш сакав и јај да пишам за ова.
    Има еден пар на фб, абе бог да чува се, уште да идат да какаат заедно и да не заборават слики да прикачат и нели чек ин кај љубовта на какање.

Со денови и денови им ги гледам постовите, шта да вам причам.
    Девојчето е 3 година, дечково незнам, и читам нејзин статус не водете војна одете љубов.
    Не е тоа трагичното, трагичното е што мајка и и лајкува такви работи.
    Сите слики им се со бацување, де му се качила на грб, де на стомак, де му виси над глава, за секој месец си објавуваат статуси...и најтрагичното нешто беше "јас сум твоето агугугу" |(
    Ок, сами кога сте гугајте, ама мора ли на фб тоа?
    И јас имам врска, долга, имам слики со него секако ама до оваа мера никад не било.
    И да и јас сум против тоа со фамилија слики (освен млади луѓе, брат, сестра).

На Dennings му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Во денешно време ретки се луѓето со кои на мирен и културен начин можеш да направиш муабет или да решиш некој проблем.
    Уште не знаат што е работата и ти скокаат, те навредуваат,пцујат...
    Наместо смирено да те прашаат и да се реши се со разговор.
    Некултура на нивоу.
    Кога ќе почнеш да вреѓаш некој кој не те навредил само си ја покажуваш некултурата.
    А јас кутра, магнет за вакви.
    Знам, не вреди да ги спомнувам, не вреди да се нервирам, ама ми препукна веќе. Секој ден нова будала.

* * * * * * * * *

Денес мама ми ги направила омилените јадења. Пица и комат со праз. А после тоа колач-медено срце и печени јаболка.
    Ја сакам многу. Не знам што би правела без неа.
    Го користи секој слободен момент за да го направи тоа што го сакаме. :inlove:

На iloveyou29, Agawa, SparkyAngel и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Еј да е еден пар, ич ко да не е.
    Јас ги имам такви милиони. Стварно исцрпувачки е да ги гледаш сите тие мизерни објави .
    И последната објава што ја воочив и ме изреволтира да го напишам постот беше една типот и ставил на девојкава на зид некој пост како демек : ги сакам твоите усни , ме полудуваат. И девојкава на тоа враќа со некој стих од песна ептен романтичен, што да ти кажувам.
    Па следуваат коментари исклучиво од нејзини најдобри другарки како се срцки, душички и најубаФ пар на целиот сФееееееетттттттттттттттттт :rofl: :rofl:
    А подолу слики од некоја семејна прослава на девојкава каде што многу нормално е и дечкото. Како прав зет бе, до бабата и дедото ! Нема зафркавање :x :x :x
    Напоменав дека идат 5-6 месеци и имаат 17 години нели ?!?!

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    ^^^ Мене па најмногу ми смета кога ќе видам некоја која си го пишала презимето од сопругот и обавезно ех-..........како што се презивала таа |( Ау, да, има најнова мода на фб, не знам колку сте ја приметиле! Почнале и титулите м-р и д-р да си ги пишуваат пред името :!: Да се знае кој е кој, нели |( Побогу, кога ќе сфатат дека фб е социјална мрежа за дружење, занимација и сл, а за се останато, кај што можеш да се пофалиш колку си учен и образован |( , постојат други социјални мрежи каде што луѓето се поврзуваат од професионален аспект, и кои се далеку поинакви од проклетиот фб.

Ај да заќутам, не сум баш расположена за мрчење, прекрасен ми е денот, уште попрекрасен викенд ми следува :wasntme: Релаксација до максимум, во зеленило, сосема сами........и двајцата си го заслуживме тоа :) Толку многу, што ни пола работен ден не седиме на работа, ќе му ја здувнеме уште многу рано :D

Сакам однапред да ви посакам убав и релаксиран викенд :* :hai:

http://www.youtube.com/watch?v=NRXgZQEi-S4

На SparkyAngel, senza.parole, Mama25 и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Изгледа дека е време да престанам да гледам кој заминува и кој доаѓа! И да ми бидат важни само оние кои храбро стојат до мене!

На LittlePinky, mili4ka123, crazylady и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.444
    Допаѓања:
    143.627
    Денес го истерав и првото оценување на работа. Поминав многу ок, а очигледно беше задоволството од двете страни. Се надевам дека ќе терам уште многу години. Ова ми е прва работа на која сакам да останам околу 10 години. Нема никаква споредба со ниту една друга претходно. Не дека се многу, пет се до сега, оваа ми е шеста, ама доволно да стекне впечаток човек што е добро, а што не.

Имам ставено кило и нешто, не се многу, ама сосема доволно за копчево да ме измачува... баш сега кога костен пирето во Крин е неодоливо :swear:

Вечерва мртва уморна седнувам на лаптопов којшто кај и да е ќе рикне, отворам сметка и кога гледам... плата! Детска радост!

Убав денов, сигурно хороскопот многу ми се погодил, нема друго објаснување...

На tigerlady, ilipili, imelda и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    755
    Знаеш шо?!
    -Сеедно ми е.

На Monna.Monna, sweet-cherry, Oxymoron и 7 други им се допаѓа ова.
  14. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Дојдиииииииииииииииииииииии.... :doh:

15. SwiFtiE-7330

SwiFtiE-7330 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Насмеан 24/7...Душичка. :$

На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.141
    Допаѓања:
    43.713
    ... и да со право се бунат кога ќе речат дека е претерано да се збори за (нероденото) бебе во множина .
    Ние спиевме убаво , ние денес шетавме , ние ние ние ... :puke:
    Или да се даваат такви имиња на децава ... Моја карамела денес играше со топка.
    Моја sweety ... Мој ку.ац на крај краева
    Не се лигавете
    И јас имам дете па не го тупам .
    Јес да се мили така мали , и моево е мило ама не го претерувам .

Ајт :talk:

На naturally, Monna.Monna, calliope и 15 други им се допаѓа ова.
  17. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958

Миракули на фешн вик! Знам оти е грев да се потсмеваш ама ја би ова све спалила на клада...Што ли се чекори по земјава ах Господи,прости им!
    Што ли гледа денешнава младина?! Дали е жално или јадно,дали да плачам и копнееам по времето кое измина и кога барем немаше вакви разврати,јавно. Денес веќе се нема срам за ништо,се е на ачик се е кул и тренди. Ин е да бидеш поненормален во секоја смисла на зборот. Да богохулиш дали со облека, шминка,маникир,став или мислење и тоа сепак да биде слободна воља. И притоа ако кажеш дека не ти се допаѓа -си бил ограничен, ма дај СТВАРНОООООООООО...Мало сутра.
    Да одржуваш паради на гордост, на насмевки и све што е ненормално одеднаш ни стана нормално! Да носиме гардероба со превртени крстови,со костурски глави,одеднаш и буфот стана Ин. А што тоа всушсност значи дали знаеме или се правиме наудерени колку само тоа е СтајлиШ,па незнам баш :^) Па и самите знаеме што знаши костурска глава и каде се употребува,нели?! Пре ќе биде оти сите знаат и го прифаќаат она сулудо и сами си ја препишуваат вечната казна станувајќи идолопоклонци на Мадона,Бијонсе,Ријана и слични такви фрингијосани слуги сатански. И не ми е поентата сега да убедувам некого, каква порака ни се праќа нам тука обичните смртници ами да се плашам за моите деца и за сите невини душички на кои им се пласира ова зло денес од секој можен агол. На реклами ,на филмови, у мода,на песни ама буквално сегде а ние сме сеуште слепи и ништо не гледаме!
    И Сергеј и Боки и сличните на нив најпаметно да се погубат оддтука зошто тука не им е место нека одат да пропагираат надвор ваков резил,СрамотА невидена за македонскиот народ !!! Иди богохулиго Алах има глава да ти отсечат,будало една сатанистичка!

Толку сум изреволтирана и се гадам и ми се блуе од оваа циркузијада.

На Agawa, Someonespecial, sweet-star и 5 други им се допаѓа ова.
  18. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Ебате ПМС ебате..
    Или навистина самиот чин,има некаква врска со хормоните,или пак мене животот мие премногу тажен.
    Уствари периодов,премногу би звучело незадоволно и строго,да речам животот.
    Ама па олку емоционални празнења !?

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Колку убав ден.

Бев на Chi gong и пеперутки имам во стомакот.
    Конечно нешто ново, интересно. Се учам да го скротам брливиот човек во мене. :D

Скопје е магично. Точката на волшебност се одвива покрај Рекорд и тоа единствено во 15 до 9 навечер.

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Слатко од смокви пред спиење :inlove: .
    Да ти се позлатат рацете мамо :* .

Добра ноќ |-) |-) |-)