[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.402
    СДК ценете го тоа што го имате во животот и бидете задоволни од истото :)
    Никогаш не посакувајте да сте некој друг :)
    http://www.youtube.com/watch?v=SolGBZ2f6L0
    Ова ме натера да напишам мислење искрено видеово ме расплаче иако не сум емотивец ;(

На GirlRose, Someonespecial, LittlePinky и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Понекогаш посакувам да сум повторно дете.
    Ете немора дете, да сум негде 15 години. Единствен проблем ми беше тогаш дали симпатијата ме сака.
    Ах,времиња..

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    .............. ... .
    Не ми се верува колку може да те разочараат некои личности,притоа ти се драги.Предраги.Љубени.Сакани повеќе од се.Ама баш од се.
    Иритирачки е моментот кога во тебе предизвикуваат одбивни,ниски чувства.Едноставно гадење.
    И сето тоа поради што?Пласирање на лажни информации,од страна на негови другарки..
    Во ред е.Немам право,а ни потреба да те оддалечувам од друштвото.Драго ми е што си го негувате пријателството,но мразам кога не ме почитуваат и се мешаат во работи во кои воопшто не се засегнати..
    Како што јас не ги споменувам,посакувам и тие да не ме споменуваат.Едно здраво при минување ми е доволно.
    Но тие сакаат да не скараат,или преувеличувам?
    **
    Многу сум разочарана..последното нешто што го очекував од тебе е ова..
    Сакав само да ми подадеш рака во најтешките мигови,да ми ги избришеш солзите,да ми кажеш дека и покрај се ќе бидеш тука,до мене..да ме погалиш по косата,да ми шепнеш дека се ќе биде во ред...сакав да ја земеш мојата болка,и да ја направиш твоја..
    Ме предаде..Јуда!

Немам желба,а ни енергија да ти објаснувам..

Мириса разделбата.Труе.Утре е кулминацијата..
    Каков и да е исходот,ќе те чувам длабоко во срцето.Беше еден.А и единствен.

На LittlePinky, eliesaab и mili4ka123 им се допаѓа ова.
  4. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    се расчистивме,се ти кажав што сакаше...ајде сега да видам...

5. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Уште малку и ќе бидам главна! :D

Многу си го сакам роденденот.

Сите тогаш ме сакаат и ме гушкаат. А јас па што сакам гушкање у п.м. :| :D

Ама сепак на овој ден морам да направам исклучок.

И така..

Возбудена сум ви јас, 20 години ќе имам. Како мала мислев лелеее 20 години, тогаш стара ќе бидам.. Ќе се доближам до смртта. :D

Инаку, имам најдобра апликација на тортата :rofl:

Прикачени фајлови:

На Someonespecial, LittlePinky, sweet-star и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425
    За вкусовите не треба да се расправа,ама тие се стекнуваат од мали нозе!

7. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    12.068
    Помеѓу пријателки не се озборувало,тоа било информираност,поинакво било :^)
    Ма иди бегај у бестрага ти и твоето помочано пријателство!
    Она со душа чека да ти каже нешто зад грб :D
    Дали озборувањето е болес?
    О да ,сто посто можам да кажам, испитувајќи некој персони , онака уз пат:D
    Има ги, за жал |(

На Agawa, ozbilnazena, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.695
    А бе и сликите од бебињата пред да ги стават на фб почнале на фотошоп да ги поминуваат...
    Ах, Господи дај ни малце памет пред да отидеме сроз!

9. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Секогаш. ама секогаш сум се откажувала од нешто што многу сум го посакувала, само за некој друг да е среќен.. :|
    Кога ќе ми текне на таквите моменти ќе ми се појави блага намсевка, ќе ми текне дека поминало, и дека нема да го доживеам повторно, нема да се врати.. ме растажува,многу. :|

Кон сите сум премногу добра, безразлика дали се дужам со некој многу или не, ако му треба помош за нешто дали за училиште, или за нешто друго секогаш сум тука, ама многумина ја искористуваат мојата добрина.. глупава сум, и на крај после се ни едно фала не добивам.. ама си ветив дека ќе пробам да се сменам, морам, не бива веќе вака.. ;( Ветувам дека ќе се обидам да бидам добра само кон оние кои заслужиле.. колку ќе ми успее незнам.. :|

Отидов да спијам,касно е веќе.
    Имајте убави сништа. :) :*

На sweet-cherry, sparklie, mihaela55555 и 9 други им се допаѓа ова.
  10. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Па вака девојки.Сакам да си ја споделам среќата со вас.Конечно.Конечно сфатив дека не е се така како што јас мислам.Среќна сум затоа што како прво ја прифатив реалноста.Го прифатив фактот дека он НЕ ТРЕБА да постои во мојот живот,дека не ме заслужува и дека дефинитивно не ми го треба за да јас се чувстувам најсреќна и да не чувстувам празнина кога него го нема.Почнав да се радувам на мали работи,да го гледам животот на друг начин.Не знам,после се што ми се случи,најискрено и не се каам.Среќна сум и задоволна од се.Имав лоши моменти,да,ама тие ми го покажаа всушност вистинскиот пат,оној пат по кој треба сама да чекорам за да дојдам до целта.Баш би сакала сите што сте во депресија,за жал,да станете на нозе,да погледнете околу себе,не е се толку црно како што мислите.Само вие можете да си направите добро на самите себе,НИКОЈ ДРУГ ОСВЕН ВАС!Животот не застанува со еден дечко.Една љубов.Мило ми е што тој постоеше во мојот живот,и покрај тоа што МОЖЕБИ сеуште го сакам,и да не е за чудење покрај се што ми направи,јас сум среќна без него.КОНЕЧНО.КОНЕЧНО УСПЕАВ.Сега единствено што ме интересира е училиштето и шетањето.Ги имам моите дома,ја имам мојата најдобра другарка што секогаш е покрај мене па што уште сакам?Здрава,права како што се вели.Не знам.Не можам да ви опишам со зборови како се чувстувам.Одамна го немав ова чувство и тоа ради него.Не сакам да го вреѓам,тој секогаш ќе си остане таков каков што е.Никогаш нема да е задоволен,никогаш нема да знае што сака во живот,цел живот ќе чека од некој друг.Ама нема везе,битно е сега јас како сум и јас како ќе напредувам.Доволно гледав за него,него да му биде добро:) Заслужив да бидам среќна.И уште нешто.Потрудете се да гледате на животот позитивно,секој нов ден е нова надеж.Не се разочарувајте веднаш за било што и да е.Застанете цврсто на нозе,дигнете глава и чекорете по свој пат.Не се замарајте со другите,гледајте си само за вас.Ве сакам :*

На LittlePinky, eliesaab, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Леле ЛилБејби како Петрик Џејн од Менталист ми звучиш со бројкиве. Царе! :rofl: Чек и јас да се проверам, и кај мене да не покосил крвавиот Џон. :rofl:

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Извињавам се.

Изгледа заразата *одврати лајк* или *анлајк* се префрли и кај мене. Нимерија, изгледа станува збор за истата особа, само уште не ме фатило инат да ја пронајдам.
    Ако тоа го направам, ќе го/ја прозивам јавно.

Ако ти се допаѓало некогаш моето мислење, а денес во друга тема се контраме или едноставно сум мислела поинаку од тебе, ќе си ги повлечеш назад лајковите? Како бре не те мрзи да бараш, лајко прогонувач?!?
    Ова маж бре не го прави, што значи 10 мушки членови су одбачени из игре. Остануваат 19.990 жени.

На LittlePinky, ilipili и Ann.94 им се допаѓа ова.
  13. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Ги сакам своите непријатели, секогаш ми укажуваат каде грешам! :D

14. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Кога ќе легнам, а кога ке станам :(
    Цел ден учам физика за тест утре и никако да научам, формули, задачи, дефиниции ужас! :rofl:
    Утре држете ми среќа за тестот, ке ми треба.
    Добра ноќ на сите, се читкаме утре. Ве сакам :* :hug:

15. rosalka

rosalka Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    39
    СДК, на секои 2 минути ми паѓа интернетот. Треба да му дадам една вијагра изгледа преку усб. :envy: :geek:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Убаво е чувството кога денот ми е исполнет и продуктивен како денес, а не залудно потрошен. :)

17. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Одлајкувачот сериозно си ја сфатил работата...

Ми се спие, а каснам на работа .. :yawn:

18. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    101.732
    Ќерка ми и мама вчера правеа пуслици.Ги знаете оние од белки од јајца однадвор крцави а одвнатре лепливи,баш се лепат за забите и ги јадеш се дури не се испозалепиш целата. :D Тоа е едно од благата кои мама ги прави совршено,и ги гледам вчера како таа мати а ќерка ми со лажица испитува дали се спремни за печење.Знаете смесата мора да стои право кога ќе се извади со лажица.
    Ги гледам колку е убаво да се има баба.Едната моја баба не ја ни запознав,другата не ме приметуваше.Бабите служат да им го украсат детството на внуците,а внуците да им ги украсат деновите на бабите.
    -Само баба знае да ги направи вакви ,ти мамо не знаеш!
    И во право е.
    Мојата должност е да ги забранам за вечера зашто се расипуваат забите.
    Моја должност е да го однегувам и односот со личноста која и покрај моите забрани ќе продолжи да ги прави.
    За да се имаат спомени.

На lana.del-rey, Monna.Monna, Heleny и 32 други им се допаѓа ова.
  19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Прекрасна сум..? Хмм... :smirk:

20. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Питијадата како културна манифестација oваа година се одржува по 10-ти пати,се организира за да се зачува традицијата, питата како бренд на Велес, а при тоа да се презентира и добра забава за посетителите.

Во музичкиот дел ќе настапат – првата вечер на 1.11 (петок) од 18:00 часот Миле Кузмановски и група „Виртус“, а после 21:00 часот велешките музички групи и естрадни уметници.

На 2.11. (сабота) во вечерните часови ќе настапи „Црвена јабука“ со целовечерен концерт и неколку домашни групи како вовед во концертот.

Ги покануваме граѓаните на Велес, но и граѓаните на Република Македонија да ја посетат оваа манифестација.

Прикачени фајлови:

На duffi и Loly77 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.