[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Што е потешко:
    Да не се сака?
    Или
    Да се сака виситинската личност но во погрешно време?

На kala21, Barbie20, Ketrin.Moon и 3 други им се допаѓа ова.
  2. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Толку да се нема осет на 20 и кусур години да се измислуваат муабети да се филмат и да си прави муабет сама со себе,да зборува најлошо за лугето кои и мислат добро па какво е тоа другарство и познатсвто.Да се меша во брак во кој има 4 годишно дете,да си дозволи да падне под рачунот нула.Па добро бре девојко кај ти е памет зарем постојано седиш дома и си ги вадиш муабетите за сите кои ги познаваш па дури и на видување ти си матично као демек се знаеш.Зарем толку ти е досаден твојот живот и толку добро среден па почнуваш да ги средуваш и на другите ама со лаги.Дај молим те совземи се и размисли зошто си осамена и зошто никој не сака да зборува ко е со тебе во друштво.Алал да и е на глупоќата која во тебе. :tmi:

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Састанак...одиш,не ти се појавуваат. Ти вика, ииии те заборавив СРЦЕ.
    Абе... што да ви кажам, обожавам кога под опис во биографија - сакам да работам во динамична средина, се подразбира - сакам да работам со некултурен и неорганизиран народ кој ќе ми го троши времето и нервите. Ако сме веќе искрени!

На SparkyAngel, Thallia, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    9.536
    сдк ако продолжам вака -не стигам никаде.Cекоја вечер кошмари,секоја вечер го сонувам ,немоќна сум и слаба ,проклето слаба и беспомошна!Aма не се предавам и ќе живеам за себе,за моите соништа и идеали -ама без него и којзнае по кој пат се помирувам со судбината и си повторувам така е и така ќе си остане ....
    Cиноќа друго ме изнервира,на овој икс факторов ,значи детево прав Zдравко Чолич -козава од жирито му рече не :^) .Tоа е непобитен факт момчето си е роден талент она од чиста злоба кажа не.
    Mногу важно нешто,научив да се вреднувам и да мислам позитивно да мислам на себе и на подобро утре :) .Oд мене се најубаво и среќен ден на сите :hug:

На Barbie20 и leighton23 им се допаѓа ова.
  5. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Колку беше само убаво чуството кога вчера после 6 месеци пауза, ме посетија моите 2 најдобри другарки. Со двете сум од исто маало, од иста улица, од исто одделение,заедно уште од предшколска возраст. Си мислев сум ги повредила ( а немаше ни кога ни како!!!!!). Си мислев ме избегаваат. Им ѕвонев на телефон- не креваа (додуша и двете се речиси скарани со мобилно- не ги сакаат баш ). А тие кутрите си биле секоја со своите проблеми. Нормално.
    И да, беше прекрасно три часовно брборење без престан, пиење кафе, исушени усти од зборење, а сето тоа аранжирано од блесавите анимациии на синко мој. Ве сакам мои другачки. До скоро видување пак.Ве сакам во животецов мој вака почесто. Вака поинтензивно.Вака расприкажано, весело и забавно. Вака искрено, чисто. Како лани, полани, како пред 10, 15, 20, 25 години....

На bittersweet и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  6. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Додека некои невести некаде на земјината топка или над неа :D се разубавуваат со чист кислород ние тука имаме ситни проблеми со здравството. Не се нималку страшни. Така се функционира овдека и тоа не е нешто ново. Кој се вика Трпе да крене рака? |(

Немој случајно да ти се случи да се онесвестиш или нешто уште полошо! Затоа што само доколку ти се случи такво нешто ти ќе дознаеш дека те избришале од нивниот систем и нема повеќе да им бидеш осигуреник. Мистериозно бе човече, што повеќе сакаш. Ејј, па што тие можеби донеле некој нов закон за кој ти мора самиот да пробуричкаш како гласи. И да знаеш дека мора постојано да си во тек со некои тешки политикуси, завери, договори, групни собиранки.

Што беше тоа уметност? Ах да, знам. Тоа е најновиот македонски филм кој доколку не беше дотолку маркетиншки контраверзно промовиран немаше ни да знаеме дека постои. Или кој е тој Четкар побогу? А Мартиноски уметникот? Ринг а бел или, но но... :emo:

- И http://www.kapital.mk/MK/komentari/9715 ... Y.facebook!

Затворени, фригидни, ладни, неумесни да дадат парче своја душа и креативност. Немтури кои не сакаат да гледаат насмеани лица. Свенати муцки кои можеби и никогаш не му се радувале на полското цвеќе и мирисот на сено. Фригидноста која не се качила никогаш на врвот од каде што може да се почувствува пријатно. И тоа чувство на пријатност не дека повеќето се со мене, туку дека јас сум со оние кои се вредните. Кои знаат да ме љубат и советуваат. На кои битна сум им јас и нашата среќа. А не што комшијата кажалллл...

7. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    [СДК] има крај некогаш од ова училиштево, аман :@

8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.747
    Скромноста страшно добро им лежи на оние кои и имаат голема причина да бидат нескромни.
    А нескромноста воопшто не им прилега на оние кои имаат причина да бидат скромни.
    А јас не сакам да бидам скромна.Од прва плата ќе си го купам роботов.Или од првите две.Или три.И Микица ќе се вози на него.Само да се вработам :devil:
    http://www.youtube.com/watch?v=tLt5rBfNucc

На bittersweet, ilipili, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    ... денеска бев на пракса во Заводот бања Банско, и си поминав преубаво!!!
    Се запознав со луѓе кои се злато, буквално!
    Безразлика на нивната состојба јас ги засакав :inlove:
    Се запознав и со Розе Мојсовска, луѓе жената е цар значи!!! Колку најубави цртежи има направено значи, алал и вера, и покрај нејзината состојба таа не се откажува.
    Се спремаа за концерт кој ќе се одржува на 3 Декември, меѓународниот ден на лицата со хендикеп.
    Им ветив дека ќе ги посетам пак пред Нова Година, здравје :)

На rici.aaaaa и gingerchild им се допаѓа ова.
  10. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Сум приметила дека многу луѓе кои имаат недостаток на самодоверба, си лечат комплекси на друго место, а површно сакаат да имат изглед на најдобри. недопирливи, горди на себе во секоја смисла на зборот итн. Целосно ги анализираат луѓето околу нив, барајки го во секој она најлошото и искажувајки го гласно со погрдни зборови. Сакаат да бидат интересни и да ја сокријат слабоста во себе, сакаат да бидат под маска. Жално навистина жално, наместо да поработат малку на себе, тие бараат утеха на друго погрешно место.

На rici.aaaaa и Barbie20 им се допаѓа ова.
  11. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Сакам да кажам дека го имам најдобриот брат на целиот свет :l:

12. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.234
    Допаѓања:
    111.517
    Се лутам на самата себе, признавам :@

13. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Ми стигна некакво си таму писмо од ЈЗУ :lol: Ќе требало на вакцина да одам :puke: Страв ми е :tmi: Ќе боли ли :lol:

П.С наставничката ме запиша за да учествувам на Крос трката (8ми Ноември) |( Незнам со кој памет |(
    Јес да, имам енергија која морам да ја трошам, постојано сакам да трчам, да се движам, да урлам :lol: Хормоните ќе да се :rofl: Ама нема шанси да освојам некое место меѓу првите. Како и да е, одам да трчам, може ќе постигнам нешто :wasntme:
    :*

14. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Ах,носталгијо!
    Каде и да погледнам,се ме враќа назад.Спомените ми навираат и тоа со брзина на светлината.Но,убави спомени.Ги сакам назад моите најмили,зошто ме напуштија?
    Но во исто време сум пресреќна за оние кои сеуште се тука со мене,кои за малку ќе ги загубев.
    Се се врати во нормала,си ги сакам премногу. :inlove:

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.869
    Допаѓања:
    23.776
    Сакам да кажам дека ништо немам да кажам,а сега пак сватив дека сум имала чувство дека нешто сум имала да кажам а тоа е дека знам дека ништо незнам !

16. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Сакам да кажам дека многууууу ме нервира кога некој ми се меша кога готвам.

Абе ми се иде на клоци да ги исфрлам од кујна :@

Стави повеќе зејтин, а јас несакам да е мрсно- доволно си ставам...ааа тестото потенкооооо да се гледа низ него.......................................аааа минатиот пат питата сува ти бешееее

Е гледам не ја можеше пола тепсија одеднашшшшшшш :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

На Antoninaaa, Kaylie и zhap4e им се допаѓа ова.
  17. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.909
    Допаѓања:
    24.184
    Жени, држете ми среќа вечерва ! Ама силно држете ми, многу ќе ми треба ! :worried:

Треперам. :sweat:

На sweet-cherry, bittersweet, Mama25 и 12 други им се допаѓа ова.
  18. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    92.146
    Не ти ја држеме среќата туку ти ја испраќаме штом толку ќе ти биде потребна :)
    Сакам да ви кажам дека многу ме исполнува кога можам да помогнам на некои луѓе што им треба било каква помош :sun:

На Mama25, UbavkaBube, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    СДК дека има само една добра работа во австрисково образование, а тоа е додека слават Halloween и утре и во петок не учам! Имам продолжен викенд... :rock:

На sweet-cherry, Moonstone.17, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Среќна сум, среќна сум...oh and did i mentioned i'm happy? :wasntme: :lol:
    Сакам да кажам дека насмевката железни врати отвара, од искуство кажано ;) Имајте сите убав утрешен ден, станете расположени, напијте си се кафе и едноставно уживајте во денот, тој секогаш може да биде убав ако вие си го направите, тоа е избор, нека не ви зависи од другите :)

На sweet-cherry, Mama25, senza.parole и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.