[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мобилен телефон - направа која служи за чепкање за време на непријатна ситуација...
    :geek:

На kala21, sweet-cherry, la-chicka и 29 други им се допаѓа ова.
  2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    92.146
    Хахахаахах баш така, или кога не сакаш некој да те замара :D

3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Да кажам или да молчам. Да се соочам со вистината или да ја потиснам длабоко во себе и да се правам како да е се во ред. Свеснам сум дека разговорот ќе повреди двајца, но ако премолчам ќе бидам само јас повредена...
    Ја мразам бурава од нејасни мисли :doh: што да сторам.. кое е вистинското решение :?:

На Ketrin.Moon, karenin, Kaylie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    92.146
    Соочи се со вистината доколку можеш тоа е најдобро верувај , сум била во таква ситуација глумејќи дека е се во ред за да не повредам никој

На karenin, Strumka22 и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  5. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Mе касна комарец.Ги има како да доаѓа лето а не зима.Не само комарци има и оси и пчелки.

6. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.439
    ...шаренило од моменти. Секакви има, како и да е, важно е да не е празно срцето.
    Пред некој ден ми се споија усните со нечии туѓи, магија ме понесе. Се почувствував екстра чудно, но се бакнував како да сум го чекала баш него целиот живот.
    Не знам.. Еве и гледам сега дека е секој ден се повеќе и повеќе заинтересиран, ама најверојатно ќе ми треба некое време за да ја убијам оваа рамнодушност во мене. За првпат не очекувам ама ништо од некој со кој што условно кажано, сум.
    Нека тече.. до кога и да требало. Сеедно.

На факултет не знам, лошо е претпоставувам. Паѓам по три предмети сигурно, ми треба време да се привикнам на оваа промена дефинитивно.. дур да се освестам може повторно ќе бидам прва. Аха, да..
    Ќе се стабилизирам, само не сега. Ми треба врела шлаканица за да ми дојде памет. Некој?

Со другарките си броиме ѕвезди, замислуваме медени желби, си мечтаеме, воздивнуваме по мажиња со добри газиња, се сеќаваме, се радуваме, патиме, живееме. Заедно.
    На оваа среќа никогаш да не и дојде крајот. Зошто е најискрена и нуди најмногу.

И така луѓе.. вие како сте ми? :hai:

На Divinebutterfly, L-enna, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.545
    Допаѓања:
    184.443
    Постои ли таен рецепт за ронка среќа? ..Ми треба за тажните денови....
    Го прочитав ова низ нетов... ми влеа такво чувство... кога од старт знаеш дека излегло директно од срце...
    И јас се запрашав истото... впрочем, не се прашуваме ли сите ние тоа?
    И животот ќе беше поубав ако постоеше тој фамозен рецепт, но не е така и мора да се помириме со тоа..

На kala21, bittersweet, Barbie20 и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
  9. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Ох бе.
    Учи Учи,не се дојадува.

На Barbie20, Biggie, Elennaa и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    На Dvolicen и karenin им се допаѓа ова.
  11. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Оној што ќе изгуби има право да се лути, нели? Кутри сте, мили мои соученички...
    Феминки, имам едно прашање за вас: Дали некогаш сте посакале да искинете нечии гласни жици?
    Јас да, денес. Всушност, секогаш кога И.С (мојата поранешна другарка) ќе ја почне реченицата со „Слушај“ и еден трагичен тон кој не можам убаво да го опишам со зборови...Добро бе, слушај ме и ти некогаш мене, „учителке најсакана“. :lol:

12. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Е тогаш не е љубов :D

13. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Леле колку имам за учење :@
    Главата незнам кај ми е :drunk:

14. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.403
    Среќна сум кога и моите најблиски се среќни :)
    Денеска го чував брат ми моите на работа беа па ајде јас поголема дадичка ќе го чувам :)
    Ми вика ми се јадат шпагети ја викам е мило кај да ти најдам мама кога ќе дојде ќе ти направи.И почна да плаче жал ми беше викам ај ќе пробам да направам за чудо добри излегоа па додека го гледав како ги јаде ми беше мило што изгубив 1 час од моето ,,скапоцено време‘‘ важно го видов него среќен.До пред година дена дека подолг период бев единка,ме нервираше мислев него повеќе го сакаат но изгледа сега пораснав сфатив дека исто не сакаат родителите :)
    Го сакам уште малку и роденден ќе му биде 6 години голем дечко порасна бреј :rofl:
    После више нема да ми дава да го гњавам да го гушкам и бацувам како сега :D
    Цела куќа ми е како војна да се водело 3 светска војна :rofl:
    Кога ќе види мама косата ќе и се крене :lol:
    Ај идам да зачистам :)
    Поздрав :hug:

На Barbie20, Mama25, Viktorijaaa5 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Сакам да кажам дека секој кој останува на работното место покасно треба да го прочита текстот од линкот подоле

http://www.crnobelo.com/zivot/kariera/1 ... -na-rabota

Имајте убав остаток од денот :)

16. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.769
    Не бе, значи нема попретпазлива паничарка на тест од мене. :tmi:
    И тоа на најкратки тестови со најмалку прашања, е тогаш најсмешна сум. :D Ќе напишам се и после ќе проверувам обавезно 5-6 пати. Да не сум пропуштила некое прашање по грешка? Да не сум го прочитала погрешно некое прашање? А пак останатите ако сеуште решаваат, се чудам како толку брзо успеав да решам, нели сумљиво може да биде кога изгледа лесно. :D

Абе се збрлавев нешто и јас како времево, највеќе со учењето. :D Од ова историјава добро што не почнав датуми да сонувам. :tmi:
    Иначе, сум приметила... мене ретко ме зеза интернетов, ама тогаш кога ќе се погоди да ме зеза по правило е во тие поретките моменти кога немам за учење, како за инает, а никако да ми се закочи кога треба да учам. :wasntme:

И тако то... ај ариведерчи. :D

На sweet-cherry, richgirl998, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 9 други им се допаѓа ова.
  17. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Ние во школо многу бесни сме станале.Си добивме денес цел клас усна опомена,а ми мириса и на писмена. :tmi:
    После,ни оценките не се ништо подобри,сите одлични по некоја оценка си расипавме. :( Лошо,лошо.

Друго,сакам да се пожалам,многу често ми се јавува едно глупаво чувство кое ни јас не знам баш да го опишам,значи го мразам.Ми се чини дека се плашам од времето. Ахх...

Ај,отидов јас да учам хемија,ве поздравувам сите :* .

На Dog-lover и Kaylie им се допаѓа ова.
  18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК...освен на татичко работите за работа уште малку и на малото војниче ќе ги редиме :clap:

Прикачени фајлови:

На Maya3112, kala21, the-girl1 и 15 други им се допаѓа ова.
  19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Повторно бркотница со автобусите, слободната заглавена во тесно џепче во ташна, потење на чело од гужвата во 24ка, молење секое утро ретката бројка да ми прелета пред очи, па на раат да си починам до факултет некоја минута...И можност да се видам повторно со малото швалерско возаче од ЈСП. :D

Пред некој ден малку ми фалеше, да се подадам, и да ги закубам две средношколски безобразнички у ЈСП на сред гужва. Жими се, заради овие ваквите прости и глупави девојки, страв ми е да остарам, и воедно се ужаснувам од самата помисла дека некогаш ако се возам у ЈСП како старица, е вакви дрски глупачки ќе пискаат и ќе пцујат, без влакно на јазикот, без трошка култура, бонтон и све поврзано со тоа!
    Сељачките прости, некој ден има сите да ве окубам низ автобусите, сите до една! На девојчиња бре не личите, страв да ти е женско да родиш на оваа денешница!
    Пцујат брат на цел глас, демек јаките они, сите и младо и старо да ги чуе, како преку пичка им било од пензионерите, со една нога у гроб биле, смрдени и запотени! :tmi: |(
    О мори гуско една мрсна, јасно како ден е дека пензионерите на секој еден им дошле преку глава некогаш, ама само оти се стари и ако јаделе лук одсабајле, и ако се возат без причина у вторник, не ти се дава правото да на цел глас така се надвикуваш, самата се оцрнуваш и закопуваш...
    А едно грејно бабе се стуткало позади нив, подгрбавено со прас колку неа висок во ќеса, ги собрало веѓите, готово да заплаче, и си викам дали да плачам или да се смеам работава, само ја потапкав по рамо и и реков, Господ слуша и гледа, бркајте си вие работа.
    И јас менувам автобуси, заглавувам низ гужви буквално секој ден, и насабајле и навечер, се туткам низ пензионери, некогаш се толку дрски што и јас посакувам да им се забране возењето, ама никогаш нема да дозволам да дојде до тој степен да се пиздам пред сите, ау не ни сум помислила на тоа, попонижувачки - амин.

Вечерва- Учење на омилениот ми предмет, Chicago fire на паузите, лакирање на ноктињата на ногата, шмрц шмрц на чиста цедена лимонада и печката уклучена на максимум.

А сега, пирошки печени со две-три чашки узо(циперо), домашно, од татко правено.

Мислев денот по утрото се познава, ама не!
    Утрото ми беше тмурна нервоза, а ноќва - младо кромидче! Мх мх мх.

На LilBaby, bittersweet, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
  20. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Излегување секоја вечер и многу љубов не влијае баш добро на школото, што се докажа со уште едното добиено тројче. Второ за оваа година. :lol: Ама кога тоа влијае позитивно на расположението на силата , енергијата и позитивноста која ја имам во себе другото е небитно. Се е минливо , и оценки и професори и школо но убавите моменти секогаш се паметат и доколку можиш искористи ги. Според мене. ;)
    Знам дека не сум ангажирана, знам значи, ама ништо живо не ми се седнува да учам. А налет тоа само си јадам . Еден поздрав до чичкото од пазарот од кого секој ден си купувам јаболка оти не ми стигнуваат. :$ Јаболкница ке ми порасни во стомакот. Ама па многу ми се убави , ги обожавам.

Имам еден ситничок проблем кој некако ми е страв да го решам , но набрзо и тоа ке се реши и се надевам на позитивен крај.
    Јас сум сама, уживам во некои релаксирачки мелодии , многу јаболка и чај и планирам рано легнување. После топол туш, прекрасна вечер следува прекрасен сон.
    Убава вечер , мене очите сами ми се затвараат, ми плачат за спиење.
    Добра ноќ :*

На richgirl998, Mama25, sweet-star и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.