[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.921
    Допаѓања:
    16.323
    ...Се‘ на се прекрасен ден.Баш како и што очекував дури и подобро излезе од планираното :) ...

Туку во последно време ме загрижува еден проблем-опаѓањето коса.Ако сака некој кој го има/имал истиот проблем, чув дека адетот бил малку да ти сечат на главата и јод да ставаат па немало да опаѓа косата.Премногу сум загрижена 3 месеци постојано паѓање на косата .... :|
    Само да не е нешто полошо :?:

:sweat:

2. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.947
    Допаѓања:
    24.267

Фала ви најмногу, женулиња мои ! :*

Бидна супер работава, само уште некои финеси да се досредат. Лесно поминав. :whew: :)

На simoncelicius, Mama25 и Kaylie им се допаѓа ова.
  3. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Дај боже да ја истерам неделава. ;(
    Утре сум на натпревар историја, еве баш сега седнав да учам абе ништо не ми влага во глава,убаво си имав се научено... ама ќе имало и лекции кои наставникот не ни ги предаде, и еве сега си се мачам, особено со овие лекцииве за војниве.. па си праам филмчиња каде што Франц Фердинанд седи во кафеана и Гаврило Принцип му приоѓа и со 7 куршуми ги убива него и жена му Софи Хотек 8) .. полесно ми е така за памтење де.. :lol:
    Барем во првите 3 да влезам ако не друго... географија и ликовно добро поминав. 8) Ликовно може и 1 место да земам. Ако земам 1 место, одам во Охрид на друг натпревар. 8) :D ... и така ви викам. ;(
    Отидов јас да научам сега.. па што биде нека биде..
    Посакајте ми среќа за утре, богами ќе ми треба. :)
    :*

На sweet-cherry, Espadrila, Maya3112 и 18 други им се допаѓа ова.
  4. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Баш се прашувам дали колегата ме дозна дека сум членка на форумов... Ако ме дознал, не ќе е на добро |( А и мене кој ми е виновен кога седам на Фемина од канцеларија... :^)

5. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139

Нема ништо страшно. Таков ти е периодот, и јас го имав истиот проблем или па види да не е од шампонот. Смени си го :)

На sweet-star и eliesaab им се допаѓа ова.
  6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    понекогаш се наберуват толку многу случувања :^) и внатре во себе често ни е тешко и тивко си плаче душата!.

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Убава врска е онаа во која љубениот е слободен да биде себеси - да се смее со мене, но никогаш да не ми се смее мене, да плаче со мене, но никогаш поради мене, да го сака животот, да се сака себеси, да сака да биде сакан.Таква врска е основана врз слободата, со неа никогаш нема да има љубомора.

На s1a1n1d1r1a1, Neytiri, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Еднаш ќе ја отворам темава, и ќе ми се исклучи компјутерот. :D
    Дечки, смачено ми е... постојано нешто ми се расипува. :D Навистина не знам што е работата. Некој малер ме бие, ме утепуе. :D

Фенот почна ладно да ми дува. :D Мобилниот ми се гасне сам од себе, 10-15 пати на ден. :^) Мониторов час ради-час не ради. Оноа за мутење нескафе, се расипа. Принтерот нејќе да чита бои. :D Пресата за коса, само од едната страна грее. :D Звучниците од компјутерот, дење-ноќе си жвиздат по некоја симфонија. [​IMG] Правосмукалката чим ја уклучам-сама се гасне (што е до мене, уште поубаво, не мора ич да ја пуштам). [​IMG] Слушалките од мобилниот, ми се расипаа. [​IMG] Мислам навистина, ако некој ми е љубоморен ради тоа што ја знам Мерлин Монро, нека ми каже у лице. Елена, вака и вака. А не да ми ја проколнува цела црно-бела техника по дома. [​IMG]

И што да Ви кажам друго? Школото ми тргна супер... ама ми застана негде на сред пола пат. [​IMG] И ај навистина, што ме терате одма за школо да зборам? [​IMG] Е па не зборам, више. Еве, сега само што дознав, oд прва рака, дека мајка ми направила некој колач. [​IMG] Е па, чао. [​IMG] Останете ми поздравени. [​IMG]

На Shery, stefigirl, kala21 и 12 други им се допаѓа ова.
  9. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.809
    Допаѓања:
    52.996
    Ќе ѕирнеш на два три пати што има на форумов... so much hate, so much hate everywhere... Земав си ја заострив катаната, па да пишам два три збора... Не знам дали е до пмс, и еве ќе се извинам, ама ми дојде така по некоја десна од наопачки...

И онака со саатов... мислам кој ви е филмот со саатов бе? Морало да се менува :devil: Јас на едно облаче се менувам за 180, не па со саат понапред па поназад. Од 9 саат веќе дремка ме фаќа, мижам, си викам да не наследив од баба ми, она така нон стоп си придремува ама... И онака се будам околу 5, па ме буди денот надвор, па врти се во кревет и чекај алармот да ѕвони. Јавно го хејтам менувањето на времето! Да бидам и јас хејтер. Го хејтам и ситимол, на долго и широко и по спратови. Барем времево е убаво, им правам лиги на некои пријатели нагоре во Европа.

Што сакав да кажам? Мислев Јуле да не се породила без да знам :^) Ама ја убрзав, изгледа заедно ќе славиме роденден со малиот :angel:

Ај чао :wasntme:

На bittersweet, Lov3, imelda и 9 други им се допаѓа ова.
  10. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.513
    Се преморив,премногу ми се спие.
    Одам јас,имајте убава вечер. :*

11. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    По некогаш ние жените сме големи паничарки, а и сами сме свесни дека за тоа нема потреба... ноо... секогаш има "НО" .. Не знам што се случува со мене периодов страшни мисли ми доаѓаат во глава, помислувам на се и сешто. Некогаш се гадам од сама себе, како може да сум толку чудна.. а го притискам знам.. а тој дава се од себе.. оох кога би можела да го избркам ова чудовиште од мене.. да бидам поспокојна и да ужувам во се што тој ми нуди. Имаме големи планови, но се мислам дека јас ќе ги уништам. Периодов ми е малку депресивен, тој ме лечи, но ајде сакам и давам се од себе. Го молам паметов да се исклучи, да ми даде мир!!! Дај некој период не мисли.. :(

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    12.026
    Допаѓања:
    143.813
    Премногу работам, премногу учам, премногу читам, се правам премногу, уживам премалку. Иначе, требало да јадам повеќе моркови, така ми рече докторката :) И сега у кафана треба да речам, сакам похован морков? Абе ај.
    И оние у Рамстор, сако ако уште еднаш слушнам како погрешно го читаат законот...
    На раб бев денеска да одам и да им кажам, луѓе, така не се чита закон. Ама си викам, па шо знаат они од право? И така.

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    3ка математика, 5ка биологија, 12 минути трчање физичко и неколку кавги + дежурна сум...поубаво не може да ми е...боже помагај да поправам 3ката и на глупости што згрешив :@
    а ти, не пишувај слободно, сабајлево ќе ти пишев, ама извини гордоста ме задржа...фала и
    а, не очекуваше дека ќе бидам толку ладнокрвна денес :lol:
    пулсот ми е 90 и баш уживам...а, да и 4 часа сон се сосема доволни...

14. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629

Прикачени фајлови:

На kala21, vinozito1, richgirl998 и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    4.583
    Ич не ми е по кејф денов.
    Глупа среда бе.
    7те часа ми се видоа како 77.
    И од школово преку глава веќе.
    Станувам сабајле во 8 да учам, втора смена одам, се враќам во 8, ако најдам време да поседам на компјутер малку, легнувам и утре пак иста песна -.-
    2 смени во едно ! :@
    Ми се шета, сакам да имам слободно време, да се релаксирам малце, а не цело време вака да сум напната.

И да , после скоро 2 години бившиот почнува да ми прозборува. :rofl: :rofl:
    Другарчиња стануваме сеа, што да ти кажуем :D
    Трагикомично.

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    10.056
    сдк педофилија во Cтрумица :x .Cреќа го фатила полицијата манијакот ]:)

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Имајте на ум дека доколку имате почит или љубов кон некоја личност секогаш на неа ќе и се обраќате по име или со некое ваше зборче.

Во моментот кога ќе престанете да ја перцепирате личноста како вредна е тогаш несвесно и се обраќате со ТИ. Секогаш е така.

- Серииве ме оставија без сон.

На Antoninaaa, Oxymoron и Barbie20 им се допаѓа ова.
  18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    55.472
    Секој е со тебе дури има корист некаква, цццц се ежам кога гледам како светов оди надолу и надолу, па зошто бре што има потреба од користољубивост и циничност :devil: да не знае човек на која страна да се потпре и на кој човек, дојде такво време за какво што ме предупредуваа моите од малечка, да не верувам слепо и да не сакам слепо никој :devil: на крајот ќе те разочараат бидејќи секој си го гледа прво своето, а ти ќе трчаш ќе помагаш на сите страни :devil:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Ај, доста дремев овде. Треба да одам на училиште.

20. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.385
    Допаѓања:
    92.595
    Добро ви утро Феминки ви посакаувам убав ден на сите :*

На hermosa, srcekrsacka, duffi и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.