[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Еве ми фалиш повторно, по стоти пат...А дали ти на мене помислуваш не знам.Се надевам дека да, малку од малку.Јас еве си учам за колоквиуми, и онака чат-пат помислувам на тебе, но се запрашувам дали е вредно и си се враќам да бубам врз скриптите.А колку работи сакав да имам со тебе и што е најжално длабоко во себе сеуште сакам :|

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Убавината во мајка водолија е тоа што мава казакстански вотки со тебе пред излегување дур полира мебел, чисто за да ти крене расположение. :!:
    Ја обожавам!

На anabel-a и Annath им се допаѓа ова.
  3. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Понекогаш има личности во живот кои, без разлика на тоа колку значат, ги пуштаме да си одат. Ги гледаме како заминуваат и ја чувствуваме празнината која позади себе ја оставаат. И не тргнуваме по нив, зошто најчесто тоа се истите оние за кои ништо не сме направиле да ги задржиме додека сме ги имале...

На Cacy и deedee0 им се допаѓа ова.
  4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Ме фати настинка , постои само еден лек за ова

Кевин Харт (почнува 14:23 min)
    http://www.youtube.com/watch?v=rvCGuMDxQ60

Цела ноќ додека не се опоравам :rofl:

5. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    755
    Жал ми е.
    Жал ми е што сите ѕвезди ги потрошив на една желба.

На BlackPiano, leighton23, kala21 и 4 други им се допаѓа ова.
  6. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Еве сум пак денес, заради неможноста да редактирам, ќе досадувам повторно.Мислам, и да можам не би, не се од ист калибар темиве.

Жените, а и луѓето општо.Е добро де, во главно жените.И јас како дел од нив настојував дека моето постоење се заснова на постоењето на посилниот пол.Не,немојте никако.Вашиот живот не виси на конец обесен на неговата ерекција.NEIN !
    Никако со цел да мотивирам негативни феминистички однесувања или размислувања.Ами со цел да поттикнам самостојност и независност како крајно искомплексирана напатена единка.
    Таквите крвопијци најчесто уживаат во вниманието на личности со мозок со величина на амеба.Не бидете амебата.Бидете неутрални.Направете нешто со животот, направете нешто за себеси.Постои една извитоперена, постојана форма на љубов а тоа е љубовта кон себеси.Неповторлива и себична.

Оваа ладна есенска вечер испраќам топли поздрави до жените со скршено срце со пораката : Скоро сите маалски продавници даваат алкохол после 9 ;) Уживајте во саботната самотија.Ве сакам.
    п.с Драган Вучич и Среќни коцки се идеални за подигање расположение пред да примите доза.

На Trnche, Squirrel и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  7. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    Поздраф од мене и од ВЕстлајф ми смо спремни за искачање и вино од неготино МММ... ајде срцки чаоо :**

8. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.862
    Допаѓања:
    32.483
    Некогаш толку многу сакам да ги сменам моите постапки.
    Секогаш се свестам што сум помислила или што сум направила, но касно.
    И си велам нареден пат нема да биде така, и повторно исто.
    Се така во круг.
    Се трудам полека да ги искоренам лошите навики што ги имам.
    Секој си има и добри и лоши страни.
    Се надевам дека лошите навики кај и да е ке ги снема.

Имајте убава вечер :* :hug:

9. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    http://www.youtube.com/watch?v=5YxzQbAgKhA
    Не можам да го гледам а да останам рамнодушна...повторно солзи...
    Ете оваа саботна вечер си ја посветив на Тоше...беше единствен.
    А после него? Останаа само песни и солзи...
    ;(

На lunicka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.756
    Конечно си ги видов Лазаров, Ристовски, Наум и Темелков.. Еј абе вистински биле :О

11. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    СДК дека изморена сум од се.Би доаѓа да се дерам на цел глас,да ја извадам сета лутина од мене :x . Колку само боли кога некој близок ќе те повреди,а ти толку многу си му верувала :worried:

На eliesaab и Cacy им се допаѓа ова.
  12. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    5.494
    Има две човечки постапки кои никако да ги сварам,поради кои косата ми се крева до плафон и кои ми се и пред многу други негативни особини и постапки.
    1. Не-на-ја-ве-ни гости;
    2. Луѓе што и на 22/23/24/25 години сеуште ти чепкаат по мобилен, лап топ!

Првиве ми се многу "слатки" кога ќе ги здогледам низ шпиунката дека веќе се нацртале како изненаден подарок пред врата, бидејќи не сме 21 век и нема телефони и мобилни, а домофонот е украс пред влезот. "Слатки" ми се и кога веќе влезени ќе прашаат "дали сакате гости", а уште "послатки" кога по пола саат посета ќе ти го упатат најдебилното прашање кое неможе да не те доведе до нервен оргазам, а гласи "да не имаше некои планови"?
    Што одговор на ова жити се?
    -да имаВ ?!?!

Не е морално да бидам станица попатна при секое гравитирање кон централното подрачје, само бидејќи живеам таму, нема да се чуствувам осамено ако ме одминете!
    И не е дека не сакам гости, напротив, израснав и живеам опкружена со многу лица, обожавам гости, обожавам да пазарам и готвам за истите, сакам и блиц кафе средби по дома, ама да е најавено и со усул.

Втората група на поединци ми е уште понесфатлива од првата, и кај овие луѓе недостасува нешто више од осет за простор, момент и време, а се вика коефициент на интелигенција, зрелост или како ?? Можеби и го немам правиот збор за да објаснам, ама се разбираме.
    Кога ќе ми го земе некој мобилниот и ќе ми рече да разгледам ,побудалувам!
    Ама буквално!
    Што ќе гледаш црни Аранџеле?
    Лични слики, смс, муабети на вибер?
    Ако кажеш не, ќе испадне криеш нешто 100%, ама ако оставиш се живцираш и ја губиш приватноста..

А да, најлоша комбинација: не најавени гости, кои се заборавиле кога дошле, седнале на лап топ и ти гледаат фотки по албуми!!! Копа по фолдери, копа ли копа, и те игнорира кога му викаш дека во тој и тој фолдер немаш слики!!!

Мојата чудесна земја Македонија!

На eliesaab, Trnche, slavica999 и 26 други им се допаѓа ова.
  13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    излегов со другарка од другиот клас, првпат ми е со неа, се заборавивме во зборување и не седнавме нигде :D а демек на слатко ќе одевме....е толку се немам смеено времеее...

14. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Ние луѓето сме толку ненаситни.
    Ќе се задоволиме ли некогаш ? Ќе се заситиме ли некогаш со тоа што го имаме ?
    Ќе кажеме ли некогаш : " доволно е. " Го имам тоа што ми треба и среќна сум.
    Или секогаш , ама буквално секогаш ќе ни фали уште нешто ?
    Незнаеме да го цениме тоа што го имаме.
    Незнаеме да живееме во моментот и да бидеме среќни со малку.

15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    92.147

Баш така е како што кажа ...
    али како викаат колку повеќе имаш толку повеќе бараш (за жал ) + кај нас е на прво место ТОА
    -зашо тој да има повеќе од мене можам и јас .... најчесто е така !

На Gordana10 и Dennings им се допаѓа ова.
  16. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    На Umbrella22 и Gordana10 им се допаѓа ова.
  17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ја заборави ПРАЗИЈАДАТА :rofl:

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    3 часот бидна мене уште не ми се спие.Си размислувам за мојот живот.Што знам .. Среќна сум,ама не целосно.Задоволна од тоа што го имам,но тој ми фали за да бидам целосна,за да се чувствувам целосно среќна.Некако,неможам да ја сфатам поената на животот.Го имаш,па го немаш.Па пак го имаш и пак го губиш саканото.Не сфаќам зошто мора да е така.Тоа што најмногу сакаш да го имаш баш тоа ќе ти биде одземено.Уморна сум од таа борба.Дај еднаш нека биде онака како што треба.Или пак онака како што јас сакам? Оф бе..Аман

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Знаеш дека ти е колоквиумска кога кој и да те побара да пиете кафе му викаш ајде наредна недела да помине оваа, знаеш дека ти е колоквиумска кога фризурата ти е како електричен шок да ти фатило, кога се исфрлаш од нервоза ситни бубулици кои ти доаѓа да ги искорнеш и да си го ископаш лицето, знаеш дека ти е колоквиумска кога се проколнуваш себе си што не си почнал редовно да учиш со време и сега треба по цела ноќ да учиш под притисок и си ветуваш дека од утре со време и по ред ќе си учиш, кога се снабдуваш со огромни залихи кафе и благо зашто апетитот ти е 10 нивоа поголем од стандардно..

Ако нешто мразам тоа е овој период, нема позабавен начин да поминеш саботна вечер од тоа да си учиш.. Не ми е криво што учам ама воопшто не ми е, криво ми е што ја гледам ситуацијата во државава и се прашувам дали ќе се исплати воопшто овој труд кој со години го вложувам...

Црна Македонија учената младина ќе ти мие садови во Америка летото, а другиот период од годината ќе се отепа од учење, за нАли и наредната да земе виза да им го исправува на Американците.. кога веќе тука не се цени вложениот труд, ќе мора некому што можеш приватни часови да му држиш да му се поклонуваш... Абе да знаев дека тука ќе се родам ќе се обесев на папочната врвца :|

На Trnche, la-chicka, Umbrella22 и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Добро утро на сите, мене ми е предобро..:lol: Уживајте во убавиот ден :*

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.