[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.862
    Допаѓања:
    32.483
    Колку се нервирам кога постојат толку нечовечни луѓе.
    Си се трудел, си работил, си трчал и на крајот ништо од тоа да не биде исплатено.
    Си молиш за твои пари и не ти ги даваат.
    Ставање фирма у стечај и кој ве шиша вас , не ни можете ништо.
    Мразам дволични луѓе кои еднаш кажуваат едно, а веке од наредниот ден прават спротивно.
    Јас само си го барам заслуженото, кое очигледно не го добивам.
    Како не им е срам, немаат грижа на совест ваквите луѓе?

Ама ако. Кармата е кучка 8)

На Antoninaaa, Gordana10 и Dvolicen им се допаѓа ова.
  2. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    СДК дојде време мојата коса долга до газот да ја скратам и тоа планирам баш краткичко :(
    можеби ке ми недостига кога ке се погледнам во слики но веке ми стана вистинско мачење косата . :emo:

моментално ми изгледа вака

Прикачени фајлови:

На psychic и Gordana10 им се допаѓа ова.
  3. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    СДК дека штотуку добив повик од мајками кој многу ме израдува.
    Наскоро ќе се веселиме на свадба ако бидне пред да се породам кај прв братучед. Конечно нешто да ме расположи убаво после долго време и јас од се срце да се насмеам.

Имав некој предосеќај :rofl:

4. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    неможам глава да кренам од учење...цел ден со книгата враце. |-) :tmi:

5. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Ех да си бев попаметна кога требаше, сега ќе се излежував на некоја плажа на Флорида...
    Колку вистина имало во она: “Сами си ги правиме изборите во животот, а после ги нарекуваме судбина...!“
    Е сега можам само да ги сонувам тие убавини...
    :headbang:

На richgirl998, hermosa, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Не беше тоа лош ден :)

7. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Утре полагам,а книга немам фатено :@ :@

8. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Знам дека стареам, ама и сама се изненадив колку сум остарела.
    Не бре, не е ни до целулит, ни сиви влакна, ни гравитација....Кој ме познава, знае дека нон стоп зборам за секси пожарникари. Ги обожавам! :inlove:
    Знае маж ми дека ако му избегам еден ден... :$ знае дека им се дивам, манијачам, им се лигавам :tmi: ама знае дека не можам против себе |(
    И така, додека барам материјал за манијачење, наидувам на сликава, и првото нешто што забележувам се.......
    .....

.........

кучињата! |(

На Moira, lunicka, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    СДК ДЕКА СУМ ВО ДИЛЕМА....
    Дали ако не правам check-in во секое ќоше сум изгубена или ако не ставам feels јас сум безчувствителна ???? Хммм

10. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517

Прикачени фајлови:

• large (4).jpg
      large (4).jpg
      Големина на фајлот:
      71,5 KB
      Прегледи:
      152
    На leighton23, Annath, richgirl998 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    поправив математика 5ка и физика и историја супер на тестот :D
    да се пофалам, си купив темно црвен лак за нокти...е баш бе се израдував
    денес требаше да одлучиме што ќе биде врска или не...па, него повеќе го боли од мене...толку повлечен и паднат во депресија и во себе...уф...сепак, тука сум...ко другарка...некогаш можеби...некогаш...сега сакам само да те гушнам во тој долг црн мантил...црното и црното да се спојат...и да плачам ко бебе...доста ми од животот...има некој што ќе ме поштеди од болка?

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Разликата помеѓу сноб сељак кој сака да се прави паметен и помеѓу обичен (не во таа смисла) граѓанин на Македонија член на фб е во тоа што, сељакот ја лајкува Happy page, а обичниот си ја лајкува Среќна страница и строго од таму споделува такви сликички.
    Е така воошто со сите вести. Така на пример со бебето кое плачеше на пеењето на мајка му, сељачаната, пардон македонската интелектуална сцена која иако го виде клипот нали на секој могуќи сајт, они се потрудија да го побараат на оффнет, република, некои и на оннет (оние оптимистите кои веруваат нели на авангардноста на сајтот како од времето на Трендо),а откако не го најдоа, впишаа на гугл и го најдоа директно на некој богзнаекаков мотикатип на странски сајт, на huffington post или жива среќа ако искочеше па дури и на сајтот на Њу Јорк тајмс и ете така нели го споделија, инаку прости ми боже јас не отварам друг македонски сајт,јас за све ова дознавам од Финеншл тајмс, Њу јорк тајмс и слично каде сум на годишна претплата. А се си мислам дека и на сајтот на Харвард го имаше бебето што плаче, ама зошто отидов да го слушам предавањето од еден познат професор заборавив да го споделам видеото и од таму, ама се колнам го имаше!!!

Е сега биииидете многу, многу внимателни на овој посебен вид на комплексопатњачи особено кога ќе лајкнат нешто на the oatmeal (као сите го читаме и сите се смееме и у реду е) особено се осетливи на постови за Тесла и слични јаки мангупи и ОБАВЕЗНО ги лајкуваат тие статии...амаааа обаааааавеееезно!!! Зошто бидете убедени дека се работи за исклучоци од видови на човек кои се толку преинтелигентни просто само тоа може да ве убеди во истотот.

Оф ле-ле!

На Heleny, Annath, Umbrella22 и 7 други им се допаѓа ова.
  13. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    СДК
    Онааа чувство кога го гелдаш како доаѓа накај тебе и како срцето ти чука се посилно и посилно..

На Lovy1, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Kaylie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Аххх леле како немаше опција да ти го споделам мислењево од тука право на фејбук и да ги тагнам гореспоменатите уникатни примероци на човековата раса. Е тоа ти е над просек, разбирате сега? Е не од фемина ќе споделуваме...

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.542
    Допаѓања:
    55.330
    Наместо да сум во длабок сон јас тука си чкрапам на СДК :lol: се ми е измешано мислам на многу работи, немам сон и знам дека нема да легнам цело утро :devil: ќе ми паѓа главата цел ден после ама ако тоа и ми треба кога мислам се и сешто ;)

16. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    660
    Сама сум, изгледа сама сум. Се борам меѓу себе.На врвот сум меѓу вистината и гочливата тага.Како да одам понатаму без тебе? Прашањево стана навика да го поставувам но изгледа тебе ти стана навика да ме повредуваш постојано.Се договоривме дека се ќе биде во ред, ме изненади и јас тебе. Што се случува? Знаеш дека неможам да живеам без тебе..тоа мислам дека ти е јасни но сакам да те оставам малце да се помачиш.Нема да се слушниме до сабота, нема да се гушкаме и нема да ти кажамколку мн ми фалиш.Утре ќе ми биде тежок ден, прв колоквиум и нормално тебе ќе видам.Неееееееееееее, нема да те бакнам. ќе бидам силна.

17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    СДК СПИЈАМ !!!!! Работам и СПИЈАМ !!!

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.235
    Допаѓања:
    111.529
    Сабајлечкото кафе во кујна на работа беше јадно и бедно, вода коштањова што би рекле тетовци, ама затоа ова е од земја да те тресне, сам ако не си го направиш кафето, кој ќе ти го направи. Сакам јако турско кафе, да ми ги отвори очињата ко филџанот од фин порцелан во кој пијам кафе насабајле.

19. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    НЕ-МАМ СРЕ-ЌА !!!

20. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Ама ме опече докторот земајќи ми крв од вена па па па партали ме направи. Ми отече вената и ми омодре, а кога седнав што убаво ми рече аууу што убави вени имаш за боцкање и јас :^) Дека така младичок беше па му се бендисав и јас и моите вени. :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.