[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Сакам на 1ви да бидам дома и точка.
    Покрај тоа што главна причина за моето не останување подолго на местото на дочекот на „најлудата ноќ“ е моето задоцнето учење, сакам бре да бидам дома и да го гледам концертот на МТВ1, филхармонијата од Виена, и да пијам утринско нес за трезнење со моите на тросед.
    Па кога веќе не можам во живо да присуствувам, барем да уживам на телевизија.
    И никогаш не ми здосадува. Тоа ни е како пост новогодишен ритуал со моите, и јас си го сакам. А со други нема да можам да го гледам, бидејќи друг никој не ни сака. Потоа следува некој божиќен филм или цртан филм, и на крај доручек, салата и месото што останало :lol: Плус тоа и е огромна желба на мајка ми, ретко кога може да не собере сите да си поседиме барем на едно кафе, и знам дека вака ќе има барем колку толку мир, после толку проживеани немири.
    За нова година сакам да ми израснат крилја за да можам да се вратам дома на први.
    А ќе ме изнервираат. Многу и тоа. Ама ако, важно МТВ да трешти.

А кога ќе помине пеколот, кога ќе дојде пролет, и животов ќе ми се запролети. Ме чекаат прошетки во парк со другарка ми и развивање на нови филозофии, изнаоѓање на идејни решенија и оправдувања за тоа зошто во моментот не е се розово на љубовен план. Ама со неа, проблемите не се проблеми. Добро е кога знаеш дека си на иста бранова должина со некого.

На LilBaby, Doozy, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Затоа Теодора

Новата година е измислена , да ги заборавиш лошите моменти и да се радуваш и надеваш на добрите што ќе дојдат

На 31ви вечерта ако ништо друго барем убаво да си поминеме нели

(Open the santa claus gift for you )
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На kate21 и Juicy им се допаѓа ова.
  3. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.163
    Допаѓања:
    124.600
    Денес работата посебно си ја засакав.Особено директорката :lol: Ни подари на сите девојки по една марама и не пушти во 12 .30.Само што патешествијата до дома траеа долго.Автобусите полни,борба за стоење не пак за место.Битно жива и здрава стигнав .Го извадив куферот,т.е. куферите ,долго ќе биде спремањето.Си запишав одмор после празниците и се радувам на деновите кои ќе ги поминам дома.

На Hopeful и Doozy им се допаѓа ова.
  4. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Не мислам дека сите се такви, ни па дека тоа треба да ми го расипе празникот :) .
    Ама, ова е нешто што не сакам да го заборавам, бидејќи морам да внимавам кому ја давам својата доверба и тоа премногу.

На x.Daisy.x и WildCherry им се допаѓа ова.
  5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Јипи-Крипи, ти го украдов, позајмив де, коментарот за фаќање на женска колку спортска, нормално го модифицирав за во женски род... ;)
    Ако толку ти пречи, прати жиро-сметка, ќе пуштам оревчиња, костенчиња, бонбончиња за Бадник како надокнада за мојата кражба на твојата изум-реченичка. :)

Јас уживам во арома на сарма која крчка.
    Да можам како во Парфем да успеам да кондензирам неколку капки, џоа етерично масло, да си го врзам шишенцето на врат со врвка, као Анџелина Џоли и по потреба да си прскам сарма парфјум...

На LivingGlam, eli25, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Првиот болд, на форум се сите ебачи и фраери не верувај во сѐ што читаш :D

Вториот, не сите, многу не ни пишале зашто сметале дека е глупост целата тема :D

Трет болд, таквите мажулиња ќе свиткат опавче на малку повишен глас од девојката, тој што се фали на форум колку го бива во живо е најчесто обратно :D

Пс. И на тебе Среќна ;)

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Денес братучетка ми се регистрира и сум срекна за тоа но Господ (ако постои)нека и ги прости сите гревови.Беше редно девојчето да си го среди животот. :)
    Кај мене ништо ново освен љубовта најнова и најубава на свет,ме прави да се чуствувам горда на себе.
    Утре е НГ а мене не ме фака еуфорија.Кој е проблемот не знам само знам дека ке ја поминам вечерта дома бидејки ми се смачи да давам секоја година по 1000 и кусур за само 3-4 пијалаци и една порција храна. |(

Оние кои ке ја прослават им посакувам најубав помин и новата 2012 да им донесе срека пари а пред се љубов и здравје. :hug:

На Nightwalker и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  8. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    СДК толку многу работи треба да правам немам време да прднам а јас пред компјутер дремам море фати се за работааа хихихи ајде станувам руската да почнам да ја правам мх мх мх имајте убав ден сите :*

9. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Сдк дека денес добив пакетче од едната цимерка а од другата палета на сенки аааааа ама се израдував :D ги сакам и двете :inlove: и баш ми е мило што толку сме блиски и си разменивме поклончињааа :D

10. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    ИксМен, секако дека има разлика од реалноста до она како се прикажуваат повеќето на форум. Сепак овој муабет и не е баш наивен и секогаш има и наивни луѓе кои бараат помош на форуми и се сугестибилни на она што ќе им биде понудено како ,,решение,,.

Сепак не стануваше збор за не значаен број на учесници во конверзацијата :nod: .

Понекогаш психопатите отворено зборуваат бидејќи знаат дека ретко кој ќе им поверува, дури не е предоцна ;) .

И среќна НГ и тебе.

П.С. И зошто сите форумџии се почувствувавте засегнати како да мора да го браните оној џган кој му припаѓа на вашиот пол :^) ?! Дем, јас џганот од сопствениот пол не го бранам :wasntme: ...

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.985
    Добар ден, убав ден!

Светот е чудесно место за живеење. Бои и нијанси колку сакаш.
    Огромна прегратка за него! Дури и кога боде со ноже а и скокотка.
    Мирис на печени макаронки, чоколадна торта, сијалички што трепкаат во ритам на некоја смешна песна пуштена рандом на телевизија, и денов може да го наречам мој.

Годинава беше кенкање и стенкање, силување и милување, лишување и пишување, каење и знаење...
    Цел еден нов пат за мене. И за луѓето наоколу.
    Научив многу, некои сеќавања избледеа како износена блуза, некои ме чуваа во длабок сон. Со многу драги личности возевме по патеки кои беа ем со трња ем со рози.
    Прекрасна година, истовремено тешка и неверојатно долга...

Картите за Париз се букирани. Ајфеловата кула ќе ми биде нова сцена! :*

Имајте незаборавен пречек на 2012, гушнете го силно своето срце, да Ви даде сила и да Ве одведе онаму каде што најмногу посакувате. :angel:
    Среќна 2012!

На tigerlady, Ariel, zhap4e и 17 други им се допаѓа ова.
  12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Оп, уште една моја поранешна сограЏанка ќе ми биде сограѓанка :lol:

Сите се исплашија од престапната година што иде, сите (се) свршија. Некој намерно, некој ненамерно :lol: , некој од што морал :lol:

Прочитав некаде дека најмногу деца се раѓаат во септември/октомври т.е дека најмногу се работи на својата иднина пред и за време на новогодишните празници. :clap: (поздрав девици и ваги ^_^ )
    Декември е плоден.
    Јануари е полн со нови надежи.

Љубете се!
    Забавувајте се!
    Живејте!

На MacaLove, Cacy и Elennaa им се допаѓа ова.
  13. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Зашто рече сите само затоа ;). Ќе си помислат феминките сите машки се идиоти и психопати, точно е дека се многу, ама сепак не сите ;)

14. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сдк убавини! Насекаде убавини! :inlove:
    Цела недела ми е убавини и радости. Се ми е убаво и се ме радува, па дури и една најобична прошетка низ плоштад.
    Утре е Нова година, кога дојде бе :o
    Дали сум единствената што се уште ја нема накитено елката? :$ :^)
    Многу и се радувам на следнава година, нов почеток конечно! Иако морам да признаам ќе ми фали годинава, доста работи се случија. :)
    Изминативе пет дена ми беа хајлајтот на цееела година, поготово денешниов ден!
    Ми се гушка, сакам цееел свет да го гушнам. Љубезни продавачи и познаници насмеани ми велат Среќна Нова, па како да не се радувам?! :)
    2012 се надевам дека ќе бидеш уште подобра од оваа година :angel:
    Сите ве гушкам. :hug: :l:

15. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.358
    Животот се дешава додека ти кроиш други планови... или така некако беше :^)
    Ама што можеш сам да си направиш, и покрај правените планови, оти не знаеш да речеш Не на некој. Убаво си ја испланирав новогодишната вечер, кои папучи ќе ставам на нозе, која вечера ќе си ја порачам, винцето изберено, што има на ТВ изберено и испланирано што ќе се снима додека друго се гледа и така натака...и едвај чекав да дигнам нозе, да се истегнам колку долга толку широка и да ја чекам новата.

Арно ама, денеска после многу „ајде мааааа„ од две другарки, се сложив да ја чекаме на отворено во Лондон. Не бев ни пијана кога реков ако, ајде, ќе одиме. :o Толпи и толпи од народ, и можеш само да се движиш натаму накаде полицијата ја тера толпата, додека газиш по се што расфрлале оние пред тебе што поминале како празни шишиња, пластични чаши, повраќано, и она што паѓало уз пат од задниците на полициските коњи. Е сега, јас знам дека викаат, колку поголемо куче толку поголемо гомно и тоа го знам дека е точно, а ова од коњ бе, и тоа не обичен коњ, овие ако не се три пати повисоки па те!
    И многу јасно на пат натака ќе пивнеме малку, па потоа ќе се стискаме за WC едно 4 саата :$ :sweat: Голем знак прашалник е каде ќе завршиме во толпата и колку добар видик ќе имаме од огнометот во 12( кога дома на ТВ би го гледале и во HD па и 3D ако ни е по ќеф. А да и временската прогноза е супер, баш за огномети! Овие пророците велат дека ќе врне |(
    Епа супер! Ќе си ја пречекаме новата изгмечени, изгужвани и мокри, ама еве пробам да се уверам дека се тоа ќе вреди кога ќе го почуствуваш она чуство на еуфорија дека ја дочека новата година со илјадници и илјадници луѓе заедно, и точно во 12 прекрсти раце со некој сосем туѓ до тебе и запеа for alud lang syne :music:

Среќна Нова 2012! :party:

На Magnolija и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    I want you to kiss me on New Year's eve at 00:00 that way I will have a perfect ending of 2011, and a perfect beginning of 2012 :d:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Мислев на сите учесници во дискусијата таму, не на сите машки де :) .

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    СДК ми се повраќа од себичлук !

19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.864
    Допаѓања:
    202.996
    Само да ве поздравам и да ви посакам убаво да си поминете на пречекот на Новата година, каде и да сте, дома, на плоштад, во некое кафуле, во туѓа земја, во прегратките на саканите... изборот е ваш, останува само да се забавувате! ;)
    Ви посакувам среќна и бериќетна 2012 на сите, нека биде убава година во која ќе си го исполните сето она што сте го зацртале (и тоа самите, со свој труд, не чекајте на дедо Мраз 8) ). Нека има многу љубов, здравје и успеси кај сите вас, па секој ден само да се радувате!

Поздрав мили мои феминки.... се гледаме во 2012!!!! :* :* :*

На bittersweet, Ariel, zhap4e и 13 други им се допаѓа ова.
  20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.638
    Допаѓања:
    2.474
    некои личности никогаш нема да престанат да ме изненадуваат (во негативна смисла).
    колку и да мислам крај, од ова полошо не може да биде, не можат поглупави да испаднат, секогаш се тука да ме убедат во спротивното :x :x браво за нив

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.