1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    цел ден се држам силна, амбициозна, што се не сум сработила...гнев, ништо друго...
    зошто пишав? а да, за збор - превод...и двата знаеме дека причината е глупа...ме испровоцира, вратив ладно...не, нема да ме боли пак...па да, затоа сега плачам на Ријана бре :fubar: what now...
    ама се врви и ова...веќе не знам ни како да се одмаздам...можам - не можам, а сакам...а, можда и не...

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  2. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    сдк тишината е најдобра одмазда. ;)

На Nymeria, tirkenbal, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.702
    Многу сакам да се потсетувам на лошите случки. :) Кога ќе се сетам на нив, гледам колку сум била храбра и колку сум си го подобрила животот со тоа што не сум се откажала од него...

Минатата година, мајка ми имаше нарушување на нервен систем, и тие денови не беше со себе... Од почетокот деновите ми беа исподавени од солзи, тешкотија, можам да кажам дека на сите им беше тешко.
    Јас бев во почеток на пубертет тогаш, и се разбира, не ги разбирав работите и не размислував толку зрело... неможев да ја прифатам болеста на мајка ми, дури и во школо еднаш почнав да плачам од што ми беше тешко. Другарка ми ме поддржуваше, ме утешуваше. Сепак, мајка ми ја немаше... беше во болница, и секогаш кога ќе се сетев на тоа, се давев во моите солзи...

Половина месец помина, и мајка ми се врати од болница... но, сеуште требаше да прима апчиња.
    Многу се каравме во врска со излегувањето со другарки... се плашеше да не ме изгуби... да не ми се случи несреќа.

Но, за кратко време мајка ми се излечи и сега е многу подобра... Сепак сеуште не е поправена целосно...

На Golden, CuteEva, Kaylie и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Заврши еден ужасно стресен период за мене, исполнет со промени.
    Комплетна транзиција, излегувам со високо крената глава и научена лекција. Потфрлив на моменти, се разочарав но повторно, гледам на се како лекција што треба да ја научам а не како неуспех.
    Грешката е грешка ако ја повториш два пати а не ако научиш нешто од неа. Тогаш е лекција.

Најубаво е кога конечно немаш обврски, и кога ќе заспиеш во штотуку сменета постелина со мирис на топло чоколадо. И се запишав на курс за астробилогија и истражување на ванземаљски живот. :D Е, не можев да издржам.
    Во маркетите донеле новогодишни украси. Потскокнувам од среќа.

Самата сум си доволна за среќа. И точка.

На prettyliar, LittlePinky, tigerlady и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Жени како Оливера Трајковска ме восхитуваат и депримираат во умствена смисла, а богами сите мажи ги остава со еден голем прашалник за нивните муда.

_

Кој вечера алкохол појадува вода, но кој вечера 2 литра алкохол ни вода не може да појадува...
    Нема да си ја научам мерката и нема да си ја научам, срам и брука.
    Но мор алкохол фор ме, али овој пат озбилно!

На bittersweet, Trendafilka, lunicka и 4 други им се допаѓа ова.
  6. clock.pot

clock.pot Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    335
    Ги наредив сите оценки петка до петка :devil: Имам најдобар просек во цело школо и баш ми е мило. Ќе бидам нарцис и ќе се фалам наредните 2 недели. За инает на сите. Нека пукнат душманите. Доста беше радување само дома. Ќе им наросам очи на „паметниве“ кои седат до радијатор и со поглед оговараат и критикуваат. Е нема :devil: :devil: :devil: :devil:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Не се согласувам со тоа дека не постои вистинско пријателство.
    Постои. Ама е ретко ненормално многу.
    Јас можам гордо да речам дека имам другарка во вистинска смисла на зборот.
    Девојка на која можам да сметам сега,утре, задутре, без разлика дали е 12 по полноќ или 3 по пладне.
    Ќе ми излезе во пресрет секогаш , го знам тоа.
    Ретки се луѓето со кои можеш да разговараш со саати, и да не ти здосади.
    Се немавме видено само еден ден,а имавме толку многу да си кажеме :D
    Бидете благодарни доколку имате личност пред која можете да бидеме слободни.
    Пред која немора да глумите и да пазите што ќе речете заради можно исмевање.
    Која ќе ве разбере, и ќе ви пружи тотална подршка.

Е сега, моево другарство со оваа личност има и негативна страна.
    Се договоривме да учиме заедно, али шта чеш многу теми дојдоа на муабет и ништо од учењето :D :D
    Женски бре, никад нема да заќутиме :D

Инаку за чудо, ова беше убава недела. Различна од останатите.
    Тазе фарбана сум ,ептен убава ми излезе косата и не го тргнав огледалото од раце цел ден :D
    Не не , не сум нарцис , жими мајка :rofl:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, GirlLove и Gordana10 им се допаѓа ова.
  8. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Срцето те боли и се во тебе се руши кога таа е тажна?! ДА, тоа е ЉУБОВ!!!
    - Те привлекуваат и други, но ти остануваш со неа и без тронка каење?! ДА, тоа е ЉУБОВ!!!
    - Ги прифаќаш нејзините маани зошто и тие се дел од неа? ДА, тоа е љубов!!!
    - Со неа си зошто истовремено чуствуваш среќа, болка и уживање?!? ДА, тоа е љубов!!!
    - Би го дал и животот за неа?!
    ДА, тоа е ЉУБОВ...............!!!

На Lepaaa, dream.queen, Dennings и 2 други им се допаѓа ова.
  9. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.578
    Допаѓања:
    175.088
    Тоа што нема да те уништи-ќе те зајакне....
    Биди силна....човекот може многу да издржи и пак да стои исправено...
    Се ќе се среди...верувај ....
    Поздрав и гушка

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.756
    Тргна бе муабетот со симпатијата, јас мислев ке ми врати нешто идиотско како што прави секогаш, но поинаку изреагира на моево :D

11. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.862
    Допаѓања:
    32.484
    Зошто кога конечно си ги средиш работите, се појавува некој што сака да ти уништи се и да те влече назад? Некои луѓе не се разбираат колку и да им кажуваш и покажуваш.

На richgirl998, karenin и Gordana10 им се допаѓа ова.
  12. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    18.000
    Ако еден ден се мажам сакам маж како Чендлер Бинг. Добро, може малку попривлечен, ама карактерно таков да е.

На Hipster, teddybear, Markusa2 и 3 други им се допаѓа ова.
  13. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    дојде и крајо на денов...епа добра ноќ :*

14. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    :!:

Машко не може толку да лаже,колку што женско може да убеди.

На Lepaaa, crazylady, Hipster и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Ми студииии, никако не можам да се стоплам. :D

16. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.629
    Ми се спија |-)

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Денес сум пуна со позитивна енергија. :rofl: Како ми се пее. Тугооооооооооооо. :D

До сега со мајка ми се убедувавме дека не (и`) е ладно. :D Ми вика утре од сабајле во школо, да сум идела со јакна. :^) Каква јакна, какви бакрачи? Јас сум психички подготвена. Што е до мене и по кратки ракави ќе се шетам. :rofl: Прееска надвор си седев со летни шалвари, кратки ракави и тенко дуксерче. Па што. Mи се може, бе. 8) Јас сум посебна (пилешка салама). :D Богами и ко салама се осеќам. [​IMG]

Прееска доаѓам дома, гледам греалка пуштиле. Алоо? :fubar: Јас уште по кратки спијам, со отворен прозор. Они на мене греалка... :D Трпи таму дур можеш. Јас викам барем до јуни да истераме без греалка, после тоа ако веќе мораме... :wasntme:

Така да... ако видите надвор некоја будала невакцинирана, со кратки ракави... јас сум. [​IMG] Леле, во последно време, многу почнав да се пцујам самата себеси. [​IMG]

Иначе прееска откако се избањкав, си облеков едни пижами. Ги облеков, што ги облеков... ама гледам сум се поправила троа поише... ластикот почнал да стега. [​IMG] Па фино лепо си облеков едни широки, да не ми се качува притисокот. [​IMG]

И доста беше. Повторно копирам празен простор, за да не бодам очи со точките, ради глупиот СПЕЈС.[​IMG]

На LittlePinky, sweet-star, sweet-cherry и 11 други им се допаѓа ова.
  18. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    По мрзелив денов не можеше да биде :D од сабајле што се не испланирав, ама ништо од бизнисот :D

На SnowWhite8 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.319
    Допаѓања:
    92.199
    Ау ме фаќа носталгија беее сакам да сум во тинејџерските години и едвај да чекам да почне Млади Бунтовници :lol: Да си си фантазирам дека Мануел е најубав ,Пабло се прави фраер, Миа дека е голема лигла и дека Марица е фраерка :D Еее тие беа времиња а не сеа Фатмаѓул, Бурни Времиња ,Солзите на незнам кој ... абе глупости бе :x На шо ќе се сеќаваат младиве после 5-6 години :?:

На sweet-cherry, Monna.Monna, Dream-Girl и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Искрено, јас би рекла дека не им требаат ни "Млади Бунтовници" за да имаат на што да се сеќаваат, едноставно им треба нормално детство, каде што понормално е да шеташ со рана на коленото отколку да ја имаш најновата верзија од Кантер Страјк или да прашуваш дали си бремена на онлајн форум. :) Е тоа за жал, мислам дека никогаш нема да се врати.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.