[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    System overload......тоа се добива после една недела без интернет. :rofl:
    Ако постои можност или дијагноза предозираност од серии, јас сум дефинитивно предозирана абе како мало дете во продавница за играчки бев, не знаев од која серија да почнам, ги изгледав сите една по друга и сега сум како пијана кокошка. :drunk:

Вака кога ќе останеш без интернет сфаќаш колку си зависна од истиот, само си викав леле сега оваа серија има линк, еј таман сега можев да зборам со некој на скајп, книгата ми остана непрочитана, рецептот го имаше на таа страна и така натаму и така наваму. :lol:

Дека малиот сеуште седи буден ноќе без интернет нема што да се гледа, после два часот почнуваат на сите канали infomercials, топ шоп и слични срања, гледаш 10-15 минути и стануваш како хипнотизиран, како тие што блебетат таму да ти шепнуваат на уво, стани земи тоа картичката, јави се и buy our useless crap. ]:)
    Исклучив тоа телевизорот за да стварно не дојдам во искушение да купам некоја глупост ама како го исклучив тв така почна сирената на малиот, уклучив престана сирената........not good, not good at all, :?: се навикнало малото на шаренилото од телевизорот, наредните неколку вечери ја надминавме таа навика со плачки ама битно и јас си ја научив лекцијата дека иако мало уште од сега морам на се да внимавам, нема веќе гледање серии со малиот има време да стане зависник како мајка му. :rofl:

Ајде доста филозофирам имам еден куп заостанати теми тука за читање :hai:

На sweet-cherry, JuLleE, Elennaa и 19 други им се допаѓа ова.
  2. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Расположениево абер нема да ми се подобри. Со денови се чувстувувам вака меланхолично, разочарано, поспано. Денес повторно е истата приказна. Не ми тргна убаво од понеделнички :( Многу недовршени обврски уште повеќе мрзеливост и нерасполежност. Се на се - катастрофа :x

На Dream-Girl и ana-girl им се допаѓа ова.
  3. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Колку напнато ми започна денов. Не знам зошто ама Скопјево е чудно, некогаш депресивно, а понекогаш премногу позитивно ми влијае. Знае многу да ме умори, па и кога одам до најблискиот маркет оддалечен на 2 минути се чувствувам како да одам 20 минути. Па да не правиме муабет кога пешки одам на факултет и се враќам, на пример како денес. :tmi:

Аххх колку сум уморна сега, ми се спие, а за 1 час ќе ми дојдат гости и не знам како ќе издржам.
    Не можам да функционирам. :yawn:

На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Се чувствувам неверојатно изморено а ништо посебно не направив.
    Сеа ќе одам на работа гроги ко којзнае колку да сум работела.
    Ама глеам, и други се жалат.
    „До времево е“, се тешам.

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  5. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.483
    Допаѓања:
    34.173
    Кај да е..кога ќе се застуди,така зимно време..има рацете сладолед да ми станат..мразулник! :P

На LittlePinky и tessie им се допаѓа ова.
  6. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    СДК дека сум толку многу иритирана од оваа Македонија тоа е чудо, во моментов гледав некој слики на Фб од некоја таканарецена '' Комитска вечер '' , торшени општински пари, ( граѓански поточно ) , изигравање на големи патриоти ( без скршена пара во џебот ) ... Каде оди овој народ и сета оваа влада? Кога некој ке се загрижи за правата состојба на нашата држава ? ДО кога ке гледам вести на телевизија и ке даваат толку сочен добар матрејал, како да се е совршено во Макеоднија, а во суштина ние како држава тониме ..... Жал ми е за се што гледам , ме иритираат сите тие невистинит работи, барем да се најдеше еден здрав паметен човек каде што ке зборуваше и ке се грижеше за иднината на народот, на младите луѓе ............ Ах моја чудесна Македонија ...............

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    од главата си патиме :!:
    колку сакаш смениси се кога има луге од минатото што знаат каква си била, што зборувале на училиште за тебе-испага џабе се мачиш мал е градов
    се секавам еден соученик од основно е со мене во партија,ме адна за пријател го прифатив разговаравме најнормално-беше тоа пред две години ме избриша што ми текна да го додадам :fubar: :punch: а еден од најдобрите другари од маало му е на духче, и колега од работа и можеби му кажал што ми се случуваше во основно, кои понижувања ги преживував од едно уште потешко сељачиште со огромно его :x
    Господе на кои личности налетувам-од основно до денес-што мораше баш него да го сретнам баш во партија, т.е. што ми требаше јас да влезам таму :fubar: угоре високо-удолу длабоко :devil:
    што се замарам, земи еден калашников и ратататататататтау и право во Идрз бања :D

На Victory15 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Ме фаќа носталгија.Сакам да шетам надвор од Македонијава.Многу сакам... :!:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.885
    Допаѓања:
    142.764
    СДК дека некои се толку исфрустирани што се неспособни у животот, што се им смета. И се палат на туѓи ФБ профили и манијачат, знаејки дека никогаш нема да допрат до туѓото, а сопственото е премизерно за да можат да го поднесат.
    Епа мојот живот е недостижен за вас...

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Ако не секогаш,барем некогаш,.....сети се на мене како јас на тебе!

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    кратко и јасно - те преболев, во мене нема ни грам љубов кон тебе, но сакам да раскинеш со неа и мене на колена да ме молиш после...баш то го чекам.
    а, ми фали како личност...навикната бев се и сешто да споделувам, а сега сум сама. Сепак, поарно ми е вака, сама. Немам за што да се грижам, си се изнаспав ко бебе. :D
    а,да ме пофалиле дека сум најдобра ученичка и по карактер и по интелегенција и учење на наставнички совет :D

На Згодната, Dog-lover и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  12. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    18.11.2011, 17:05 - Официјално правам две години на Фемина :wasntme:

Да кажам два-три реда колку да не бидам без ништо :D
    Акаунтот ми го направи тогашната најдобра другарка, денес сме на едно здраво, океј, прва промена :D
    Виножитка ми ја затвори единствената тема што ја отворив и бев изнервирана, помислив дека тука треба врски, па да правиш што сакаш :D
    Пааа, научив доста работи што не ги знаев, секакви приказни и карактери, авантури и искуства...
    Ќе се најде чат-пат по некое тролче да ми го развесели денот или некоја трагикомедијаа :lol:
    Ќе се најде лек можеби и за моите мозолчиња :rofl:
    Секогаш имав подршка од одредени форумџики и благодарна сум на тоа.
    Секакви караници и секакви маки, радости, трудни мешиња (да им се живи и здрави).
    Да не должам
    Сума сумарум, најдобрата одлука во мојот живот е што се зачленив на овој форум, кој е дел од моето секојдневие и верувам дека и кај вас е така :) Да се дружиме и понатаму и во добро и во лошо, само да не помислете дека сум олтарот :D

Ајде да се почастиме

Плус нешто благичко

Ставив да има за сите :D Изволите, почестете се :)

На sweet-cherry, Elennaa, Dog-lover и 15 други им се допаѓа ова.
  13. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    СДК дека се повеќе и повеќе сум опкружена со луѓе кои се вработиле со врски (пријатели), положиле со врски, едноставно постигнале нешто со помош на некој друг итн.

Е сега се прашувам дали тие некогаш ќе си признаат за тоа? :?: Секојдневно слушам кога некој ќе рече: Се вработив/положив без врски, а ќе слушнам ли некој да рече дека положил со врски? :D

Свесни сме и сите како одат работите, но не си признава никој. Е помило ќе ми биде ако некој биде искрен и си признае дека се вработил со врски. Сепак секоја чест за исклучоците.
    И да си признаеш не е срамно... Борба за опстанок нели? :)

На karenin и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  14. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Рацете ми се ладни додека го чекам полупразниот автобус да застане на станицата,студениот воздрх веќе ги испратил дома повеќето зад затоплени ѕидови,во оваа доба од годината и доцна есен градот ми е како умешно насликана слика,со темно кафена ,црвена и многу нијанси на сива.
    Oблаци.Дожд.Чај.Живот.

Како прваче штотуку седнато во училишната клупа,како првото домашно по математика,како привиот испит на факултет...така се носиме со тешките моменти.Составен дел од животот.
    А,тој е денови и ноќи ,насмевки и солзи,среќа и тага,врв и дно, украдени погледи,продадени и купени насмевки.

И желби,секогаш желби.

На sweet-cherry, Elennaa, ana-girl и 18 други им се допаѓа ова.
  15. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.749
    Допаѓања:
    6.745
    Понеделнички среќен ден. Положени 4 колоквиуми, кафе со пријателките и прошетка опкружена со мирис на печени костени..што друго човек може да посака..
    Среќата е во малите нешта ! :) :*

На ana-girl, Hipster, cheetah.girl и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Извинете што не сум австријка...
    Одвратни деца.

17. tejjaam

tejjaam Активен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    14
    Здраво! Јас само сакав да кажам дека тука сум нова и се надевам дека ќе се дружиме. ;)

На sweet-star и Kaylie им се допаѓа ова.
  18. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Добредојде :*

19. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Зошто луѓето ме повторуваат ? O.o Објаснете ми феминки . . .

20. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418

Колку вистинито...

На cheetah.girl, srcekrsacka и Dog-lover им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.