[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Честит именден на сите Ангели, Михаели и Михалјовци хахах :*

На anichka94, Kaylie, sweet-star и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.239
    Допаѓања:
    111.542
    Фала, фала :lol:

Јас немам што да ве почастам, на диета сум, може црно лепче со маслинки и јогурт со аронија ;)

3. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Чук, чук на врата.
    Кој е тоа?
    Депресија.
    Срцето само од себе ја отвора вратата.

На Ketrin.Moon и Anonymous996 им се допаѓа ова.
  4. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Досадно ми е.Деновите ми се монотони се чувствувам како да нема забава во мојов живот.Секој ден се исто,истите рутини,се по старо,а времето лета.
    Среќна сум,да,но сакам секојдневието да ми е поинтресно,сакам да се забавувам.

Нека ми е честит именденот и на мене и на сите останати на кои им е. :)

На Dog-lover, anichka94, iloveyou29 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    1.И мене ми е именден денес. ^_^ Нека им е среќен и на сите останати што си слават. :party:
    Повелете:
    2.Денес убаво ми тргна денов, 4 биологија на тестот добив и замислете каков малер сум, за еден поен ќе можев 5 да имам. :envy: Германски утре ќе ни ги врати мини тестовите, па ќе пишам што сум направила.

3.Толку работи имам на памет, што не знам што попрво да кажам. :D Аааа, да, сега ми тегна :!: . СДК до сега сум видела на ТВ преглупи реклами, ама ова денес што го видов беше врв над се:
    нели YOLО значи еднаш се живее, а на ТВ видов како министерството за образование им дава поддршка на тие што паднале матура и сега рекламава не е YOLО, туку YOМО, само еднаш се матурира. Мислам wtf!? :^) Поглупо нешто амин. |(
    Ајде сега да не замарам и со уште 10000 работи одам јас, а вие бидете ми поздравени. :hug:

На Dog-lover, Anonymous996, anichka94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.961
    Допаѓања:
    164.256
    4 денови одмор.
    Пола филмови од Синедејс испосимнати.
    Музика тука.
    Вино, тука.
    Љубов (ЗА СИТЕ И СЕБЕ!!!),тука!
    Организирани викендашки дружби, чекд.
    Книги, тука.
    Два нови чаеви (не сум љубител на чаеви, ама братучетка ми е неприкосновена љубов за чаеви,се останато ми е фолирање! Ма кога одам кај неа се осеќам како Алиса во земјата на чудата, кај зајко на чај!), виталија брусница и мацвал мешавини! Несвестици!
    Моите се смејат, чекд!
    Тмурно време, чекд!
    Другари и другарки кои сакам да ги гмечам, чекд!
    Желба за новости, чекд! Со ококорени очиња!
    Куфер, се луфтира надовор, чекд!
    Абе соништа се остваруваат! Добро не сите, ама еден од побитните, кога си викаш морам да ги знам тие луѓе чии ликови ги имам видено еднаш и постојано на фотографии,а некако ми фалат за да сфатам кој сум јас,епааааааааа!!!! Това!

Желбата за ладни места никогаш не ми била силна како сега! НИКОГАШ! Секогаш се замислував себе си во некои топли краишта, некаде каде што животот е туку така, фин, а сега... сееееееега...какви дестинации леле мајчице мила! Едвај чекам да подмрзнам! Ми се отвараат чакрите зошто опсесивно сум си сакала некои работи. Поблиску до Дедо Мраз и до сите желби! Ама дестинации... речиси во една линија, одам после по купување на добри чиЖми, по можност да имаат сопствено парно! Како од кока кола рекламче уличиња, снег, излози, хелоу њу уорлд, не друго, те запознавам повторно со друга умствена спремност!

Нос вемос бичез!

На Trnche, lunicka, bittersweet и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    ЉУБОВВВВВВВВ

ЦЕЛ ДЕН ИСПОЛНЕТ СО ЉУБОВВВ ! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На Gordana10 и Summerlover им се допаѓа ова.
  8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Не знам зошто го укинале испитот по мотористика како дел од полагањето за возачка дозвола, ама речете им да го вратат назад! Не е ова бре само седни и вози, треба да знаеш и на кој принцип работи моторот. Утре некаде да ме остави колата, ќе се чудам што да ѝ правам. Ќе си седнам до неа и ќе си плачам...
    Како љубопитно 5 годишно дете сум перидов, само го распрашувам љубениов што е ова, што е она, па се моткам лево десно кога ќе работи околу колата.
    - Што е тоа ламела? Како може да изгори? Што значи тоа да е пресисана колата? И што да ѝ правам ако е пресисана? А каде да сипам од бензинот? Што се тоа клипови? А зошто да не држам цело време на кочница кога се симнувам на удолница? Какви гуртни, што е сега па тоа?

Не бе не, ова ти е цела наука!

На Espadrila, Mishela, Dvolicen и 3 други им се допаѓа ова.
  9. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.749
    Допаѓања:
    6.745
    [​IMG] Нека ни е среќен именденот на сите денес ! :*

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК...дека веќе недела дена не ми се пуштаат вести, зошто ми се смачува од вестине и корнишонине. Аман, има ли друга тема во државава....мислам дека на луѓено ќе им се одјдадат корнишоните.

Специјален поздрав до сите медиуми во МК
    http://www.youtube.com/watch?v=ubgRutD_KX4

11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.239
    Допаѓања:
    111.542
    Многу Ангели на форумов не има бре :lol:

Нека ни е вечно името, на душевадников :lol:

На anuskaNESTLE и anichka94 им се допаѓа ова.
  12. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Животот не е само да се имаат добри карти , треба да се знае како да се одигра дури и кога се лоши .

На hermosa и Kaylie им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.961
    Допаѓања:
    164.256
    Уште не можам да ја сфатам поентата на постоењето нешто како - тофу.
    Кој ме сфати, ме сфати, кој не ич не ми е гајле.
    Секогаш кога ќе го видам вакумирано во продавница, си викам, кое глупо лицемерче си ти, без никакво значење и поента, имаш функција на ништо ново, ти си веќе толку видено, а си тотално бесвкусно, безпоентно. Можеш да се допаднеш некому само затоа што ќе го преземеш туѓиот вкус и ќе го пренесеш како таков. Ти си секаде онаму каде што се оние посилни вкусови, со големо значење, колку да пополниш место, колку да бидеш видено. Нема ништо корисно во тебе. Ништо ново нема да ти покаже, се се тоа некои вкусови од други вкусни јадења околу него. Тофу никад нема свој став, сакам да кажам вкус.

Бакнувачи на задници... безрбетни суштества, презирам тофу кое сака да се меша со еден така исклучителен соја сос. Тофу никогаш нема да биде карактерно изграден вкус. Дали сте нашле човек што сака тофу? Јас не. :(

Има едно тофу и тука, што е истиот оној од канцеларија што ви ги слави сите родендени, а првиот што ќе ве издаде на шефот ако негација на глагол сте напишале споено, зошто е така битно. Стаорец. Штом осети поплава, му ја здувува, ама некој ден ќе се удави. Доаѓа тој ден.

На mims-89, Oxymoron, Espadrila и 7 други им се допаѓа ова.
  14. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.862
    Допаѓања:
    32.484
    Колку е глупаво чувството кога стоиш помеѓу две страни односно две нешта.
    Постојано се појавуваат луѓе кои ти кажуваат аргументи за и против двете работи, а ти сепак знаеш дека изборот е само твој. Се мислиш дали ке се направи правилниот избор или можеби ке го направиш погрешниот и ке се покаеш некогаш. Некогаш во животот мора да се ризикува, но дали вреди???

15. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    158
    сакам кажам незнам речам

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК ај џаст кејм ту сеј хелоу :)

На Elennaa, GarpovaV, sweet-cherry и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.629
    Честито име на сите Ангели, Михајловци и долго да си го слават! :)

18. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.182
    Среќен именден на сите кои им е денес :*

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.843
    Секогаш кога ќе мислиш дека ќе си поминеш најлошо си поминуваш многу убаво :rofl:
    Оваа година дефинитивно подобро ми тргнала од ланската, само се надевам дека во Јануари нема да се разочарам зошто тоа ќе биде врв на сите разочарувања.
    Не знам дали сте се нашле во состојба да бидете навредени од некој другар или другара или некој кој ви значи... еее и тоа го доживеав јас и си викам да се јавам да прашам зошто така ми рече, па си викам зошто јас да се јавувам, не сум јас крива... ако не знае некој да рече извини зошто би му се јавила...
    Утре си одам дома и вечерта нормално на забава... и со тие забавите како ми тргнало, леле мори мајко :|
    на предавање од осум, а сме легнале во 3... и кој отиде... тој што не беше на забава. Добро е што вежби немавме :whew:
    И така јас уште си го чекам извинувањето, што мислам дека нема да го добијам ако не се јавам јас прва, ама овај пат водам инает до крај, па ќе видиме што ќе биде :)

20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Периодов се занимавам со... Нова Година.
    Еднаш, значи еднаш ја немам прославено онака како што сакам. Минатата година, се најдов во друштво, каде што сите слушаат различна музика. Каде што за Нова година, се гледаат серии, и се пие кафе на тераса. Единствен нзс во музиката, ни беше Тоше. Што е до мене супер, ама работата е што јас бев таа што цело време си пееше сама со себе, со далечинското во рака, сама во соба. Додека другите си пијат кафе на тераса. Е па, тоа можев и дома да си го правам. Барем ќе ме рецкаше некој. Ако не сакаш да славиш, ако сакаш да ти помине како вообичаен ден, кажи, во ред е. А не така... Ќе славиме бе, ќе пееме. И после тоа серии.
    Годинава не сакам така. Да ми извините, ама јас сум си кафански човек. И сакам да си ја исфрлам сета негативна енергија, што ми се прибирала внатре. Удри бригу на весеље. Јас сакам музика, гласна. Јас сакам нешто за пиење. Таква сум. Ама си признавам. Јас не сакам на Нова Година да го пеам Бруно Марс. Или Hey, I just met you, and this is craazy. :drunk: |-)

Aма криво ми е што секогаш само јас се ангажирам. И му ја мислам уште од сега. :D
    Кога ќе кажам како стојат работите... А, па јас подобро дома да си славам. Е па, да си славиш. Не дека ги навредувам тие што сакаат да поминат со помирна атмосфера... Ама не знам ни јас како да се изјаснам.

Небитно. Друго нешто и немам да кажам. Единствено дека денес, според хороскопот, највеќе ми одговара да си бидам рак. Така што, денес сум рак, а за утре којзнае... можеби пак ќе си се вратам во првобитниот знак... девица. Додуша за денес ми одговара и ова што го вика за риби. Ај ќе видиме.

На sweet-star, imelda и Dog-lover им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.