[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.319
    Допаѓања:
    92.198
    СДК и да се пофалам во исто време :lol:
    Д И П Л О М И Р А В ! :wasntme:

Среќна сум , да многу сум среќна затоа што се чуствувам гордо се искачив едно скалило погоре во мојот живот се надевам дека ќе можам да си најдам соодветна работа (иако тоа е малку потешко ) :D

А оваа е за вас да ве почастам ,има за сите :*

Прикачени фајлови:

На LittleChili, sweet-cherry, Buttterfly и 50 други им се допаѓа ова.
  2. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Се прашувам.....Добро ли е што училиштето ми е единствениот а и најголем проблем или постојат и поголеми проблеми и грижи ? За мене не....Тоа ми е најсмртното нешто, филмот во главата ми пукнува кога и да помислам на училиште.А постарите: ,,Eхх што ви е убаво на вас децата.....''
    Ахх брее, не ни е убаво , ама баш ич не ни е убаво, ова се трауми , живи трауми за нас.Да учам јас цели 3 дена за еден тест и после зошто? за ништо!за една бедна оценка. Но ете страв ми е, најголем страв имам од иднината, се плашам да не не успам во живото , се плашам од долгиот пат кој што сеуште е пред мене, што треба да го изодам до крај, но крајот е тоа од кое се плашам. Што ќе ми донесе животов мој? Рано е да размислувам за мои 15 години за ова, но стравот е присутен, не постојано, но сепак тука е , како сенка ме демне. Се трудам, храбра сум , но сепак се плашам а неможам да објаснам зошто баш затоа и толку.

Aххх ајде бе , доста мудрувам, многу мислење ми е ова неможам веќе :D цел ден физика тапам и џабе е таа ќе ме мачи додека не ме цркне до скроз онака убаво! ауу толку клета жена јас немам сретнато, нека ја поживее господ ама ич не ми е по меракот. Затоа па професорот по иновации ми станува омилен , абе предиспозиции сум имала за водителка или нешто поврзано со медиуми, денот ми го направи човекот кога ми го кажа тоа :) :clap:

Затоа па на љубовно поле се е како подмачкано 8) ^_^

Инаку си се пронајдов јас во текстов , на девојкава и симнувам капа, секоја чест.

Утре, мојот живот нема да го претставува Кулоновиот закон и количеството електричество, туку тој ќе биде збир од прекрасни и тажни мигови, издржани битки, но и нанесени порази, добиени подароци, но и подарени прегратки.

http://ristovap.wordpress.com/2013/10/2 ... %BE%D1%80/

Еве го целото, (ќе ви посакував добра ноќ :rofl: ) Убава вечер на сите, уживајте си во турските серии јас одам физика да учам

На smiley22 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Деновиве ми се исполнети со интервјуа. Македонијава е промаја. Од сите страни гледаш како ветерот бриче. Ама ветерот почесто е од оној неправедниот.

Има луѓе кои откако ќе завршат со интервјуто секогаш несебично ти кажуваат што и како се случувало на истото. И онака те расположуваат. Те опуштаат за да кога и ти ќе влезеш на интервјуто да бидеш 100 % она што си.

Досега ни 1 ден немам работен стаж. Јако ми е вака. Си свиркам на интервјуа по цели денови. И па кога ќе ми го постават прашањето - зашто не сум продолжила со пост?! Аххх!

Малишаниве кои завршиле пост. со парите на мама и тато се многу слатки. Некако не им било доволно да бидат издржувани до нивните 22 години па бараат и сакаат уште. А божем сакале да се осамостојат. Слатки лаги говорат. Бре, бре!

Ги има и од оние за коишто мислиш дека кога ќе си фатат дечко ќе им се смири, барем малку, бедотијата која им е всадена. Но нема шанси бе. Сеуште ги гледаш така намуртени, сневеселени.

Фригидна што без причина си провоцира и сака да се препукнува - е ваквата женска особа е најлошиот избор за девојка. Сирото црно момче, не е свесно дека таа цел живот барала плав ама не успеала да го добие, па се задоволила со него. Беља работа.

На 1209 и Nymeria им се допаѓа ова.
  4. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.871
    Уште само неколку часа ме делат од 26та.
    Ја имам таа срека во мојот живот да запишам уште еден роденден. Ми текнува на еден муабет лани по повод стареењето што ми го кажа една блиска личност а што многу ме насмеа. Честитајки ми рече- С. до 25 бираш,после 25 те бираат. Ке морам по пазарна цена да те давам ако не најдеш некој во мегувреме. :D :D

Секогаш денот пред роденденот некако ми е резервиран за размилување на тоа што ми се случувало во минатата година. До каде сум стигнала со животот,што сум добила а што сум изгубила, што сум постигнала. Изминативе родендени секогаш кога ке ги затворев очите да ги дувнам роденденсите свекички имав една желба ,да најдам некој во животот кој ке избрише осаменоста која постојано ме следеше.
    Конечно ми се исполни таа желба и можам да кажам дека најважното нешто а во исто време и најубавото нешто што ми се случи е ТОЈ. Сосема случајно и неочекувано влета во мојот живот кога најмалце очекував и се надевав и ми го направи посебен секој нов ден.
    Полека но сигурно едно по едно коцките во мојот живот почнуваат да се редат,работите да се средуваат онака јас како што сум си замислила ,плановите да добиваат своја реализација.

26години... Во душа сеуште средношколец, ма каков средношколец сеуште дете. Колку и годините да носат сериозност секогаш се трудам во себе да оставам еден дел кој ке биде вечно дете. Вечно безгиржно дете кое се радува на мали работи, кое се смее додека не го здоболи стомак кое не дозволува црнилата на секојдневијата да допрат до него.

Конечно можам да кажам дека сум срекна и исполнета.Дека се смејам со полно срце и дека сум задоволна од самата себе.

:party: :dance:

На 1209, Moira, Annath и 14 други им се допаѓа ова.
  5. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    КАко да тргна работата кај мене. Т.е се придвижи за милиметар. За ден-два ќе дознаам, па да се надеваме дека ќе треба да честам ;) .

Ај да не се зарекнувам и да не се радувам пред време. :)

Во секој случај имам чувство дека ми доаѓа друга етапа во животот. И се радувам на неа, и со раширени раце ја пречекувам, а помалку се плашам и сум несигурна, сепак е нешто ново за мене. :?:

6. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Нема да се извинувам за нешто што не сум го направила или кажала...:^) |(
    Доста ми е да молчам и да ја прифаќам секоја вина.. ако не и се допаѓа ова слободно нека излезе од мојот живот.. нејзина одлука е тоа.. |(

На Dog-lover и Kaylie им се допаѓа ова.
  7. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    4.036
    Јас да почнам да играм лото не би било лошо, веќе два пати сонувам како добивам кола на лото и ми ја носат до дома 8) и сонувам како добивам голема сума пари на лото и си купувам кола
    Мајка ми и татко ми не се возбудија многу за сонот ама пред некоја ден кога бев кај бааб и дедо и им кажував што сонував луѓето се степаа кој попрво да ми даде пари да уплатам лото ливче. И така си уплатив јас 2 ливчиња и на едното имав 400 а на другото утешни 20 денари. Си ги подигнав денеска парите и добра сум пак имам нешто ќар :dance:
    Ама закон беше гледката и баба и дедо рррррр уплати чедо верувај бабе соновите се претскажување за тоа што може да ни се случи во иднината.
    Не велам не и јас мислам до некаде така :)

Другоо што би сдк ... денес хороскопт на фемина е ептен погоден за риби од прва до последна буква.
    Цела ден бев депресивна не ми се правеше ништо и не научив за двете испрашувања утре него си летав со умот и сега турбо учам а расположение имам на нивоУ :rofl:

8. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Едно нескафе, со шеќер, средени нокти и .. положени предмети ќе Ве молам.
    Или не, не! Една вечер помината со моите, без телевизор, мобилни телефони и гости.
    Побрзо, ќе Ве молам!

На Marossa, MandyLane, Daydream и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.702
    Некогаш на форумов се чувствувам како вишок поради некои феминки кои, просто, не сакаат да сум тука... ме сметаат како да се правам важна, ми ги исмеваат мислењата кои сакам сега да бидат избришани, но неможе, а и помалку, не ми е пеијатно да барам од админите да бидат... Не ме разбирајте дека сакам да се расправам со феминките кои аимаат такво мислење за мене, баш си ја сакам ариелка, иако ми исмеа едно мислење во смешните мислења, си ја сакам силвер, иако е против феминките тинејџерки помалку, си ја сакам кикки, иако еднаш се каравме за дали биле пит бул и старфорд исти раси.

Има уште феминки, и сакам да им се извинам ако така помислиле за мене, знам, виновна сум што оставам такви впечатоци. Не ме сметајте за улизувач, ве молам, само сакам да се извинам на феминките кои тоа најмногу го заслужиле, простете ми, секој може да направи грешки...

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Нема ништо поубаво од цела фамилија заедно, највкусните јадења на баба, смешки,разговори, дружење :)
    Ги обожавам овие моменти кога сме заедно :)
    Изгледа ко сите проблеми да исчезнуваат.
    И школо, и оцени, и финансии, и караници.
    Се се заборава.
    Слава ми е луѓенца, па да ве почастам :D

Прикачени фајлови:

На Someonespecial, Elennaa и Dog-lover им се допаѓа ова.
  12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Пред да пишам , да не се навредиш ова не е упатено кон тебе туку ме потцети за друго нешто и ова е во глобала . Значи да нема цитат и објаснување бидејќи ова не се однесува директива за тебе. Ако видам цитат ќе фрлам кеса со вода од тераса и ќе патат невини луѓе.

Скоро секогаш има постови што ќе пише некој и таму секогаш е зборот "некои феминки".
    Кој се тие ? имаат ли име , многу се нервирам кога ќе видам вакви типови на постови каде што некој ќе пише ми сметаат одредени феминки , кој , КОЈ, ОДГОВОРИ КОЈ !??!?!?

Јас како секогаш си кажувам кога некој ми смета ,го отупев со Рејнбоу и компанија на диктаторите дека ми се трн во око веќе година дена, нема од што да се срамите или слично , нема да ве бесат , нема да ве тепаат на улица утре , или било што .

Значи се договоривме ,во иднина кога некој ви смета , нема "Одредени " ,"Некои" и слично феминки туку име и презиме , таа или тој и тој ми смета , глупи мислења му се , не е за форумов , или било што да е причината , па ако има после додатни проблеми имате ЛП и средете се или можете старомодното што правеле , 10 рунди борба во кал до последниот здив .

Да не почнувам со казни .

Среќен именден или што и да се слави денес , Дадов важен еден и едиствен гол и тепавме , така да можам да спијам нормално вечер .

На Srekicka, Viktorijaaa5, Dog-lover и 2 други им се допаѓа ова.
  13. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.756
    Морам да бидам подобро! Морам да им докажам дека можам, дека јас не сум за фрлање! Морам да им докажам дека вредам повеке од нив! За друг пат да не се однесуваат така со мене.. Еден ден и тие ке патат дупло колку што патам јас сега! ;(

14. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    Во иднина помалку ќе те задеваат ако завземеш сигурен став без да се извинуваш наместо да плачеш по вакви теми. Форумов не е ничија припадност, најмалку на феминките што ги наброи, па да им се извинуваш.
    Ако се чувствуваш како вишок, до тебе е, не е поради некој друг. Мислам девојче, на форум си, на интернет, не си на гости кај некого па да гледаш да не го навредиш ако не ги соблечеш кондурите.

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  15. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Што е работава ... секој 2 Македонец станува писател ?!?!?!?! :wasntme: Многу книги се појавија .... изгледа многу начитана нација ке сме ние Македонците :lol:

16. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
  17. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    И така идам јас низ населба денеска убрзана, удишана, без шминка, со троа мрсничка коса, во едно пунџиче ни лево ни десно, трчам да купам храна за мачорчето и ОП симпатијата од основно школо што го немам видено 100 години. Јас негова, а тој моја прва љубов, првите пеперутки... дечиња... А тој скоцкан, среден, заличил малку од малку на човек, во основно како полноглавец беше. :D А јас во горенаведениот опис. Пу у пм само мене ова може да ми се деси. :tmi: Се осетив како гревче некое.

......................................................................................................

Си пуштив екс ју и се обидувам да кулирам (што би рекол татко ми :D) Да не подречам ама ПМС овој месец на добро ми тргна, како за почеток добро сме...

......................................................................................................

Mе прашуваат "Како си?", а јас велам "Подобро отколку што очекував." Дали ова е позитивно или негативно? Оптимистички или НЕоптимистички (како што би рекла баба ми :D )?

За малку ќе заборавев... ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=fTYviGaCn84

На Ketrin.Moon и Dog-lover им се допаѓа ова.
  18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    реков минатиот пат-не го исполнив тоа
    дека нема веке партија да ме интересира :!:
    сакав да се префрлам во друг месен ама далеку е и не оваа недела следната :fubar:
    ама сериозно да поминат претседателскиве избори што ке бидат во Март месец очи нема да ми видат :!: а ни јас на нив :lol: и кога дознав вчера дека девојка се самоубила-вршеле многу притисок за најзино вработување но без успешно си умрело девојчето-возраст и психичка состојба непознати но се е јасно :sweat:

19. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.438
    Допаѓања:
    4.995
    Некад на алфа кога ќе фатам голи и смешни (кога нема што да се гледа, а тоа е секогаш) најјаки ми се жените што им сокриваат очи на мажите. Јас не би никогаш, напротив,ќе му речам ГЛЕДААААЈ. Али има жени и жени. И тука така :)

На mimiiiii, Espadrila, bittersweet и 2 други им се допаѓа ова.
  20. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Сакам да се врати тој 16. Ау, прво не сакав да ја остварам таа средба. Не чувствував дека ке биде толку посебно. Навидум обична вечер на сред недела во Среда, но за мене толку исполнета, и со некое посебно чувство, со пеперутки во стомак и насмевка од 6ка до 6ка.
    Се вратив можеби рано но бев исполнета, среќна, со некое посебно чувство.
    :wasntme: Само си седнав на клупата покрај двете најдобри другарки и така замислена си ги враќав мислите на средбата и сакав што е можно подолго да потрае таа среќа.
    Си отидов дома и цела насмеана заспав. За после тоа не можам да се пожалам. Следеа денови полни љубов, радост, исполнетост...
    Среќа е кога не сакаш да спиеш, бидејки реалноста е многу убава. Буквално.
    Се будев со насмевка , излегував, шетав полна позитивна енергија и покрај раното станување наутро, навечер имав сила и до 3 часот да седам.
    Стварно бев пресреќна. Многу, многу, многу.
    Но се што е убаво кратко трае.
    Беше тоа можеби најубавиот период од ова година за мене. Период кој ме научи на многу работи, ме направи да летам високо и да се спуштам ниско за само 2 месеци, период кој несакав да заврши иако потсвесно знаев дека ке дојде крајот. :(

Тоа е тоа. Било поминало.
    Животот продолжува. Ти благодарам за се, но те молам кога веќе нема ништо да не контактираме одреден период. Проклето ми фалиш, сите места ме потсетуваат на денови, минути , секунди кои ги поминавме заедно.Не те заборавив, знаеш и сам.
    Ладна четврточна вечер, многу солзи, мисли, измешани чувства,есен, дожд, сивило.
    Ајде нека помини еднаш веќе ова.
    Веќе е половина час после полноќ, утре треба рано да станам , но некако несакам да спијам.Знам, нема да заспијам , секакви мисли ке ми се вртат низ глава , многу места и случки ке ме прогонуваат.
    Each girl has that one boy she will never lose felling for.. :!:
    Како и да е.
    Моите викаат од соседната соба.
    Добра ноќ. Имајте убав петочен ден. :*

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.